418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hajóshoz nem írták mit kellene beírni? -
McLarenpowa #382111 rakj kötőjelet a BUFFET után is -
Angelus1991ster #382110 Akkor plusz slot és 5 db csokit kapsz, kreditet nem néztem.
Forrás: Bálint Ritter Csaba - World of Tanks [HUNGARY]
Hehe , jól jött a plusz ingyen hely a svéd t6-oshoz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.26. 12:11:05 -
Pedig működik, már meg is érkezett! Mit írt ki aktiváláskor?
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.10.26. 12:08:42 -
Pares #382108 Nekem nem fogadja el... Lehet azért, mert nekem már megvan?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.10.26. 12:08:12 -
Köszi, már közben megcsináltam, de mikor jelenik meg a tank? Újra kell indítani a játékot? -
Angelus1991ster #382106 Item-Code gombra rámenve kijön egy bónuszkód és azt aktiválni kell a WoT oldalon.
-
Miután kitöltöd, mit kell csinálni? -
Nagyon adja...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #382103 Tier 3 prémium tank. Pz. T 15 + 5 db csoki.
Ide felmész: http://www.buffed.de/Codes/
A képen van, hogy mit hogy kell csinálni.
-legörgethető menüben kiválasztani ami a képen van
-üres rovatba beírni ami a képen van
-e-mail címedet megadod, ne azt ami a képen van.
Forrás: WoT Hungary facebook csoport
Nekem elfogadta.
Bár megvan így 5 csoki és egy garázshely jött :D
Más tanknál nem működik :D
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.26. 11:54:46 -
asolyom #382102 Mekkorát röhögtem tegnap, amikor az M41 HMC arannyal pattant az O-I Exp.-emről.
Ezzel lett meg az eddigi egyetlen Acélfal medál ezzel a tankkal. Ez ugyebár nem arról híres, hogy sokat pattint.
-
realcsabi #382101 Ja, illetve ha számít akkor lecserélték a wt E100-at és a lorraine 40t-t más tankokra. -
realcsabi #382100 A csehszlovák ág óta nincs újdonság. 2 svéd ág fog jönni még idén, ennyit lehet tudni. -
Kb egy éve nem toltam a Wot-ot. Azota jottek uj nem-premium tankok? esetleg uj nemzetek? -
Lokker #382098 Anno, BF3 topikban mennyit hisztizet. Amit itt csinál ahhoz képest még elviselhető. -
Huhú, ez Platának nagyon fog tetszeni :
Milkyman legújabb munkája -
pett3rson #382096 huhuhuhúúú, megvan az LT-13!!!! szerencsére segítség nélkül is sikerült behúznom :)
LT-13 replay -
TiborTamas #382095 Minden tankra külön lesz a díjazás. -
yossarianHUN #382094 Minden topikban ezt csinálja. Egyes embereknek az okoz örömet, ha panaszkodhatnak valami miatt / szidhatnak valamit. -
viper07 #382093 Kedves Gyuszopapa ! Nem kicsit fáraszt már az állandó sírásod, Dunát lehetne már a könnyeidből fakasztani. Téged még valaminek örülni soha nem láttalak. csak azt nem értem minek játszol. Talán még emlékszel adtam egy accountot, hogy megmutasd mit tudsz 4 skilles legényekkel, teljesen felszerelt tankokkal, high tierben. Teljesen szabadon használhattad az accountomat. Hamar elment tőle a kedved, mert nem játszottál sokat, azt is igencsak közepes eredménnyel. Akkor éppen mire fogtad a szopórollert ? Miért nem lehet beismerni, hogy ezen a téren - velem együtt, talán éppen a korunknál fogva is - közepes vagy. Ettől még lehetsz nagyszerű ember egy csomó más dologban :) ! -
bekescsaba #382092 De ami miatt írtam.
A Top tankers eredményeit hogyan díjjazzák?
Minden tankot külön külön, vagy csak tierekben, vagy tankfajtákban?
Leírná ezt valaki? Lehet, megvenném a Churchill TD-t, azzal nem hiszem, hogy sokan játszanának. -
bekescsaba #382091 Szegény Hofi. Idéznék tőle:
Tudsz úszni? Nem? S ha megfizetem? -
bekescsaba #382090 Kedves gyuszópapa.
Isten bizony, veszek neked egy hónap prémet. Mutasd meg mit tudsz, mert az írásaidat olvasva, csak ez hátráltat. -
S a pénztárcájukból is sokkal többet áldoztak rá, a szabadidő mellett. -
Pares #382088 Szerintem az unikumok azért unikomok leginkább, mert sokkal több időt töltöttek a játékkal annál, mint amit én idegronccsá válás nélkül kibírnék... -
TiborTamas #382087 xD -
Ezt a cseh skodával T9ig eljátszottam
azóta ott rohad a garázsban,nem nagyon van kedvem még leduplázni se,mert lámpa nélkül állandóan rommá lőnek
-
yossarianHUN #382085 Nem érted? Hülye vagy? Én is tudnék úgy focizni, mint a Ronádó, ha olyan edzőm meg étrendem lenne, mint neki. Meg a Huszejn Bótot is lefutnám, ha olyan profi legális doppingszereket kapnék, mint ő. Csak hát nem kapok, na. Ilyen ez. -
Gyuszopapa #382084 Ugye akkor nincs olyan lehetőség hogy free xp-t átváltsunk legénységivé.Akkor én álmodtam ezt? -
realcsabi #382083 Aki 8 tankot átugrik, az vagy szűz legényekkel jut el Tier 9hez vagy prémtankokkal képezi a legényséket. Előbbi esetben igön szép teljesítmény unikumnak lenni utóbbiban meg nem tudom miről beszélünk, mert akkor ugye mégse csak OP tankokal játszik az illető. :)
-
Azt azért tedd hozzá,hogy az előző 15 accounton már tökéletesen kiismerték azokat az átugrott járműveket. -
Gyuszopapa #382081 Azt kifelejtetted hogy mekkora tankismeret,játékmechanikai mérnöki tudás,helyzetfelismerés és pályaismeret kell ahhoz is hogy egy tankág 8 tankját átugorjunk az OPok-ért.Ez is csak nekik van.
-
Félek....
yossarianHUN #382079
-
Soha nem lesz vele mester?!
Az van, hogy gyorsították az észlelést a járműveknél, tehát gyakrabban vizsgálja a rendszer, hogy van-e észlelnivaló. Valahol volt valaki, aki bespottolt, te pedig nem. Ellenben a 6. érzék még mindig 3 másodperc folyamatos spot után sikít. Na, a te észlelésedhez nem kellett 3 mp, ha leesett rólad a spot, akkor is odalőhettek... -
asolyom #382076 Himmelsdorf. Megyek a VK30.01-gyel a hegyre, jön egy Dicker Max, egy Skoda T40, egy T-34. Fent vagyunk a vár mellett, a lejtő másik oldalán áll egy ellenséges O-I Exp. és egy KV-1. Ezek hárman, szépen egymás után úgy döntenek, hogy lerohanják azt a két nehéz tankot. Először a DM megpróbálja leütközni a KV-1-et. Ennek vége. Utána jön a Skoda, egy-egy lövés, és ennek is vége. A T-34 ugyanígy jár. Máris egyedül maradtam a hegyen. 
Egyébként mi a fene történt a 6. érzékkel? Úgy lőtt belém egy TD, meg egy tüzér is, hogy nem jelzett. Véletlen lövés lett volna minkettő? Úgy hogy közben mozogtam is? Vagy ez most olyan, hogy ha kedve tartja jelez, ha nem nem? -
pett3rson #382075 A WN8 vagy az EFF lila neki, mert nem mindegy...nem? attól hogy sokat sebez még lehet szar csapatjátékos. mondjuk annyira nem vágom ezt a pontozási rendszert :) -
TiborTamas #382074 Én már megtanultam, mióta olvasom ezt a fórumot, hogy a lila statos emberek vagy csalnak, vagy prémiumosok, vagy rerollosok, vagy pedig egyszerűen szerencsések. Nem létezik más opció, és bárki tudna lila statos lenni, ha az előző tényezők bármely kombinációja teljesülne rá. Az, hogy a lila statos emberek jobban ismerik a tankokat és a pályákat, a játékmechanikát vagy jobb a helyzetfelismerésük, az teljességgel lehetetlen és abszurd, nem is érdemes vitatkozni rajta. -
pett3rson #382073 grat :)