World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.04.18. 19:02:10
Naná, hogy húzd előröl a tankággal és vedd meg detto a prém tanokat. Zseniális ötlet a játékot copyzni, miután a prém tankokát már egy ideje ugyanígy copyzzák és már nincsen kiaknázatlan lehetőség a játékban, ez tény. Mit lehet csinálni ilyenkor? Hát kezd előröl az egészet a pénztárcáddal egyetemben, csak más skinekért. Az hab lesz a tortán, amit most borítékolok, hogy a szovjet ág lesz a leg OP-ébb ! A T10 egy tervezőasztalon is alig létező csodalény lesz pl T-92, aki naná hogy lealázza az Abremset és a Leopard 2-őt meg a Merkaba lesz a másik top tank kb. Az Abrams igai ellenfele a T-72 meg T8-as lesz csak a 9-es is valami elméleti t-92 prototype. Ez már most tiszta <#action>#action>
Még az lenne a hab a tortán, ha pár év mulva ezt is lecopiznák még egyszer futurisztikus tankos verzióra, ahol Haunebu-3-ak szállnának a talaj meg víz felett és úgy aprítanák egymást a járművek, kb az artykat beépítenék a sima tank funkcióba, hogy ne szapulják egymást a játékosok. Persze újra kezd el a játékot prém tankostul, legénységtől kezdve<#mf1>#mf1>
Bár azért hozzátenném, hogy az IS 6-al nagyon fainokat tudok pattintani, átlagban a HP-met pattintom, ami nem rossz, hogy még átlagos is vagyok. Mit tudhat egy pro művelni vele vagy aki hozátanult, szóval pl IS 6-ost ne írjátok le,mert nagyon OP már

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Plata, ts annyira kell, hogy legalább halld az utasításokat.
angelus1991ster.blogspot.hu
TOG 2 és T34 ajándék WG-től,T14 Matilda BP az nyert aranyból van féláras akcióban.
Matilda BP nagyon aranyos kis tank,de iszonyat csiga,dombos terepen megy 7-el,volt olyna csatám vele hogy egy lövést sem tudtam leadni,mire a pálya felére értem vége volt a csatának.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
T20 ász:
Kevés a pen. 248 sokszor kevés. Rossz rng és máris csak 190-200 körül van.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
- jó átütés
- negatív csőlehajlás
- fürgeség.
Ezt a hármast keresd.
Tudom, hogy itt már szinte senki nem játszik ilyen szinten, de rápróbáltam a T5 Matilda BP-re. <#crazya>#crazya> Igaz, hogy lassú, mint a csiga, de jobban fordul, mint a KV-1, és egyszerűen fossa a skulót. Beálltam egy házak közül kitolató OI mögé, és mire a tornya megfordult, addigra 400 HP eltűnt róla. <#eplus2>#eplus2> Még T3-as T4-es AT-ket is sikerül vele néha pattintani, de az ettől erősebb tankvadászokat nem szabad félvállról venni. Nekem külön jó, hogy tier limites ez a tank, és egyelőre nem dobál T7-esek közé. Kb. T5-6 szinten kell nekem még gyakorolni. Az is igaz, hogy ez a tank azért eléggé pálya függő. Elvileg jó a csőlehajlása, de iszonyat nehezen mászik hull-down pozícióba. <#wilting>#wilting> Egy szóval szimpi kis jószág. <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.04.18. 13:47:00
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Igazàból a PzIIj re vàrok,hogy szakaszozhassak walertel:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az ONi-val is a baj, hogy mára már megtanulták a játékosok, hogy a kis tornyok közepét kell lőni, amit ráadásul elrejteni sem tudsz hatékonyan, evvan O-Ni gyenge pontok. Ez is addig volt jó tank, amíg újdonság volt, most már legtöbben tudják, hogy kis torony közepét lőjük.
lexlutor: kíváncsi lennék, hogy nem jöttek be nekik azok a horror árú csomagok vagy csak túl nagy volt a savazás miatta meg a rengeteg mém, mikor pl a serb feji a dollárt a tehénből és a társai.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.18. 13:46:21
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.18. 13:37:33
Nem nagyon làttam még ilyet.
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/premshop-pzb2-april-2016/
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.04.18. 12:02:01
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Szóval azt csináltam, hogy körbe mentem a faluban, igyekeztem nem rombolni a warpack miatt, de nyilván nem sikerült ez. Nem hiszem azonban, hogy tudta, hogy hátulról jövök. F2-nél mentem le és bár nem nézett felém az arty, de azon csodálkoztam, hogy a kör északi részén, E2-ben állt be egy roncs mellé (ami egyébkén akadályozta a lövésben és forgolódnia kellett, erre vesztett aztán rá) és engem a középső folyosón várt. Én arra számítottam, hogy észak felé fog nézni és balra, amerről én vártam volna az ellent, szóval érdekes, hogy miért középről.
Szóval ennyi a kérdés, foglalsz murovankán, egyedül vagy, valahonnan jönni fog az ellen, te merről várnád? Kb 1,5 perc telt el, ami nem biztos, hogy bármire is támpont, de nyilván lehet arra gondolni, hogy körbe ment az ellen, de te mire gondolnál? Kíváncsi vagyok. Nyilván így hogy megadtam a megoldást, terelem a gondolatokat, próbáljatok szabadon gondolkodni.
Nem a legpontosabb térkép, mert az indulási pontok kicsit el vannak szerintem csúszva, de a foglaló kör helye pontos.

WoT 2.0 szerintem csak arról szól, hogy kinyírják a konkurenciát. Bőven elég nekik, ha csak annyi bevételt termel, amiből fenntartja magát, a lényeg, hogy aki modern tankozni akar az ne AW-val játsszon. Szemét húzás, de ilyen az üzlet...
http://lemil.blog.hu/2016/04/17/mosonshow_beszamolo_1_resz_674
Megvettem a Batmobilt! Eddig ez, hogy hiányozhatott a garázsomból nem tudom.
Mentem vele kb. 30 csatát 3k átlag sebzés 78% winrate teljesen szólóban, úgy, hogy még erősen szokni és tanulni kell... azt hiszem jó barátok leszünk 😄
A régi SP-vel a 269-es átütésű IX-es ágyúk lövedékei sem mindig jöttek át a testen, míg most már nagyon random-függő, hogy a VII-es 200-asai milyen arányban járják át (nem gold-dal). De a tornya maradt a régi - hintáztatással, mozgással nagyrészt el lehet kerülni a belövéseket.
A lassúsága relatív: ezzel nem kell a "kiugrok - reménykedek, hogy találok - spuri vissza a fedezékbe" stílust játszani, mert önmaga a fedezék - szemből - , így van idő célozni is a "kicsi" átütésű ágyújával.
Anno a kezdők legkezesebb játékszere volt, most már azért több odafigyelést igényel - forgatni kell kicsit, régen még ezt sem kellett - , de lehet vele szórakoztató köröket is futni.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha lesz is wot II, akkor az (is) olyan gagyi lesz, mint a repülős és a hajós variáns (az utóbbinál a kezdeti tervekben még olyan ötletek is voltak, amikkel akár a "régi" wot fölé is nőhetett volna az a játék, de aztán a repülős szintjére butították az egész friendchise-t) - meg amivé az I-et is tették!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.18. 09:38:54
igyekszem egy részletes és objektív véleményt írni a tankról, és megpróbálok nem túl elfogult lenni. Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy igen képzett legénység van a tankon, ami biztosan hozzátesz a teljesítményhez, sajna most nem tudok belépni a kliensbe, hogy pontosan milyen skillek vannak rajtuk, ezért megpróbálom fejből, valahogy így nézhet ki:
1. BiA mindenkinél
2. sixth sense, snap shot , smooth ride , Safe stowage
3-4: fogalmam sincs a sorrendre, de valahogy úgy nézhet ki, hogy van közte egy nagy csomó repair, situational awareness, recoon talán egy kis camo.
Equipment: VSTAB, VENTS, Gun rammer
Consumables: small repair kit, small first aid kit, automatic fire extinguisher
Jól látható, hogy az ágyu pontossága igencsak maximalizálva van és lehet, hogy emiatt nem érzem a szovjet ágyukra jellemző pontatlanságot (találati arányom 80%-os, míg az átlagos találati arányom úgy emlékszem 72% az összes tankra vetítve, de utóbbit szintén csak a kliensben tudnám megnézni).
Előnyök dióhélyban (igyekszem a type 59-hez hasonlítani, mert azt mondtad, hogy az a tank nagyon bejött)
A két tank felépítésben közel azonos, játékstílusuk szinte megegyezik.
-A T-54 mod 1 egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell rá Wet Ammo Rack-et tenni, nekem a Type-pal mindig gondot jelentett az, hogy belőtték a lőszerrekeszt, pedig ott is 4 skill-es legénységem van és van safe stowage is köztük (a többi skill azonos a t-54-es legénység skilljeivel, amolyan kötelező med skillek). A wet ammo rack hiányával felszabadul egy hely más berendezés számára és azt kell mondjam, hogy nálam a T-54 mod 1 még az átlagosnál (többi tankra jellemző) is kevesebb lőszerrekesz sérülést szed össze. Gyulladni sem igazán szokott még sérült üzemanyag tartályokkal sem. Mondjuk a gyulladás a type-ra sem igazán volt jellemző.
-ágyu szinte teljesen azonos átütés a két tanknál, de a T-54 célzóköre szerintem gyorsabban szükül és lövedék sem a célzókör szélére megy.
-90 mm-es oldalpáncél szépen pattint, remekül lehet sidescrapelni és remekül tud szórakoztatni, amikor az ellenfél elkeseredetten a sokadik lövés adja le mégis nyilvánvaló, hogy az pattani fog.
-bivalyerős UFP
-kis célpontot jelent (csakúgy, mint a type)
Hátrányok:
-A tornyon az ágyu körül meglehetősen vékony a páncél, 180 mm körüli átütéssel belőhető. Semmi értelme a vékonyka kupolát célozni, mert ez könnyebben belőhető, viszont azt nem veszem észre, hogy az ellenfelek ezt tömegével kihasználnák, még ha azonos tank ellen megyek is szemtől szembe, azok sem feltétlenül. Mindazonáltal a Type 59 féle hull down it emiatt közel sem biztonságos
-Gyenge LFP, gyengébb mint a Type 59-en (tanks.gg-n meg tudod nézni a különbséget, ami egyébként nem nagy.)
-Nincs tier limit-es MM, amiből következőleg főleg 10-es csatákban biztosan kell majd arany lőszert használnod egyes helyzetekben, viszont közel sincs úgy elveszve 10-es csatákban, mint ahogyan azt sokak beállítják, azért mégiscsak az egyik legpáncélozottabb közepes tankról van szó. Például az M46 Patton KR ugyan ezt az MM-et kapja, de az papír mindenhol (még a lövegpajzs is, szóval a hull down sem megoldás ennél az amcsi tanknál) és az átütése is csak 9mm-rel több.
-Kevés lőszer (megegyezik a Type 59-cel)
-44 km/h sebességlimit (viszont ezt az értéket a type-pal sem nagyon lépnéd át a jelen formájában)
Szubjektív vélemény: én kifejezetten szeretem az olyan tankokat, amelyeket leginkább a hibrid szóval tudnék jellemezni: pl SU-122-54 (mt-td), IS8 vagy VK4502A (ht-mt), SP (mt-ht), AMX30 (lt-td-mt) tehát ahol két játékstílus keveredik és ebbe nagyon jól illeszkedik a T54 mod 1 (de a type 59 is), ha ahhoz van kedvem, akkor heavyként is tudok vele játszani (páncélozottabb, mint egy Tiger II), ha inkább a közepes tankokra jellemző játékot akarok, akkor pedig úgy. Nincs még egy tank, amivel ilyen gyakran szednék össze tank ászt és az egyetlen pool's medálomat is ezzel szereztem egy 9-es csatában. Még talán annyi, hogy talán a Type 59 legenda miatt a Type még mindig kedvelt célpont és prioritást élvez az ellenfél körében (holott egy IS-sel is könnyedén ki lehet filézni), de a T-54 mod 1-et hajlamosak ignorálni; főleg magasabb tierben. Na akkor lehet kellemetlen meglepetéseket szerezni 😄
Még talán annyi, hogy sok helyen olvastam a forumokban, az éppen aktuális karácsonyi/szülinapi Type 59-re áhítozós posztoknál, hogy aki T59-re vágyik, vegyen T-54 mod1-et, ugyan azt tudja, csak jobban. Nekem is ez az érzésem, jobban kézre áll.