418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ahha, és mégis eddig nem volt jó az ebayes Jt88 óccsóér? Akkor meg minek vetted meg? Én pl. ha már megveszek valamit el tudom dönteni hogy megéri-e nekem vagy sem, gondolom te is így vagy vele, ha igen akkor meg hülyeség hasonlítgatni utólag egy tök más kategóriához. -
realcsabi #382194 Ez már szőrszálhasogatás. :) -
McLarenpowa #382193 nem kell fizetni egyikért sem, csak ha kell neked -
realcsabi #382192 Nem zavarna hogy olyan amilyen, ha a régi prémek is hasonlóan játszhatóak lennének. Így jön a Jt88 a Scorpion G-hez.
Bár a Skorpion G inkább kiemelkedő mint használható. :)
"Tipikus hogy amikor összeraknak egy használható prémet az is baj, ha szar az is"
Nem egyik vagy másik a baj, hanem hogy mind a kettő létezik egyszerre, és mindkettőért fizetni is kell. :) -
Pares #382191 Attól függ, milyen HE-vel lövöd... A 152mm-est eléggé szereti
-
A Jt88 nak mi köze a Scorpion G hez? Talán tierlimites mindkettő? Tipikus hogy amikor összeraknak egy használható prémet az is baj, ha szar az is...bleh -
nekem 3-ból 1-szer a HE alfájának harmadát adja be,szoktam sírni mikor jönnek az ilyenek...ha meg 2 zsinórban akkor felbasz és kapja az AP-t... -
Hamarosan kezdődik az újabb cw kampány, már akit érint a dolog. Új jutalom tanknak most ezt a 121B-t dobták ki a WG-sek, ami első ránézésre nem egy nagy eresztés. Szerintem ha a klánommal sikerülne a top 11000-be bekerülni, akkor én biztos az Obj 907-et választanám. -
Pares #382187 És a HE lőszert is milyen jól nyeli
-
Azért, ez a kis vakarcs ingyentank, egész jól fizet! A Toldival fele ennyi szokott összejönni, pedig azzal sebezni is szoktam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
realcsabi #382185 Én remélem azért hogy kap valami ninja nerfet, vagy legalább hogy többször nem rakják a shopba. Tényleg irritáló a tank, és a gyakorisága is, azért lehetett volna gyengébbre is csinálni.:)
Nem vagyok irigy arra akinek megvan, váljék egészségére, de most komolyan, rakjuk egymás mellé a Skorpiont és a Jt88-at...
Megvenni biztosan nem fogom, van már másik 4 német prémium TD-m, hova?
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2016.10.27. 10:29:02 -
McLarenpowa #382184 tényleg undorító a Scorpion G, gyors, pontos, gyorsan céloz, nagy átütés, nagy sebzés, jó legénységgel elfogadható álca és jól is hozza a creditet...vettem is egyet... 

Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.10.27. 09:31:05 -
asolyom #382183 Játszál T5-ben, ott nincs Skorpio. :-) -
besti #382182 LOL, kaptam egy órás bant, amiért visszahúzódáskor egy másik tank felnyomott a falra, én rádőltem és leszedtem kb 1000 HPját. Kiváló fizika és játékmechanika. -
suba53 #382181 Szia!
Most itthonról nézem a fórumot, és már látom azt, amit délután nem. Így valóban egyértelmű.
De gondolj bele a helyembe. Jön egy jó ajánlat egy bónusz kódra, és a leírás egy olyan képre hivatkozik, ami számomra nincs.
Kértem segítséget, hogy mi a fenét kell csinálni, de minden jó szándékú segítő csak a beszúrt képre hivatkozott, ami nekem nem volt meg.
Ezért teljesen elbeszéltünk egymás mellett, én meg egyre idegesebb lettem, hogy hülyének néznek. :-)
Természetesen elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg bántott a sokadik értetlenkedésem, de úgy érzem végül is megnyugtatóan tudtuk tisztázni ezt a banális félreértést. -
Angelus1991ster #382180 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #382179 A tierlimit lehetőségének az új prémiumtankoknál való megszüntetés napja az a nap amikor az anti-Krisztus eljött a wg-sekhez. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Hallotta már azt a mondást, hogy a vevőnek mindig igaza van?"
-Ez volnánk mi. A vevők!
-
András77 #382178 Szerinted miből van több bevételük? A skorpion g-ből most vagy ha mondjuk felbuffolták volna azt a másikat, ami volt/van tier8-ban a kanone, ami szintén nem olcsó azért és ha havonta látok belőle 1-t, akkor lehet sokat mondtam.
Megtehetnék, hogy buffot nekik és szevasz tier limit, de abból parasztlázadás lenne azonnal. Sima buff meg hol érdekli őket? Akik már tejeltek nekik, azoknak miért kedvezzenek? Főleg az a gond, ha nagyon faragják a prém tankokat, akkor mindig hőbörgés van, erre már rájött mindenki, úgyhogy leginkább nem nyúlnak hozzájuk, hanem kivezetik, amelyik még tier limites. Sima buff meg csak rossz statisztika mellett képzelhető el, de ezen már túl vannak szerintem a nem tier limites vasak esetében. Esetleg ha csökken a sztár tankok (löwe,t34 stb) kereslete, akkor kicsit megtolják azokat, de nagyon vigyáznak rá, hogy minimális legyen a buff, ha egyáltalán van valami.
-
Angelus1991ster #382177 World of Objects
https://thearmoredpatrol.com/2016/10/26/supertest-object-252/ -
Angelus1991ster #382176 "Most minszk frodója csinálja és rájött, hogy sz.r híg f.s prém tankok helyett tényleg használhatót ad, akkor több a bevétele."
-mert a meglévőeket nem képesek buffolni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Félfogyatékos WoT-hoz alkalmatlan barbár csürhe, saját termékükre igénytelen cinikus kelet-európai gecik.
viszont ha nem azok, akkor miért játszák azt?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.26. 20:09:28 -
András77 #382175 Mert azt még a korábbi trollarc ballanszmester felügyelte, akit kivágtak abból a pozícióból, de talán a cégtől is. Most minszk frodója csinálja és rájött, hogy sz.r híg f.s prém tankok helyett tényleg használhatót ad, akkor több a bevétele.
Persze nem kicsit irritáló tényleg, hogy minden csatában van belőle legalább 1 db oldalanként. Ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy legalább egy sebző lövést ne tudjon leadni, az meg már kb 500 sebzés.Az tényleg egy kreditgyár. A vbaddict szerint 1458 az átlag sebzés igen nagy számú csata mellett, tehát ez kb jó szám már. Egy átlagos csata hozama kb 24e, de a csávókám tényleg semmit nem csinát nagyjából, lőtt párat, amiből 3 sebzett. Egy SP-vel arany nélkül gyakran már vért kell izzadni 1400 sebzéshez, igaz az kb nettó 30e körül hozna, de csak az olcsóbb lőszer miatt. A bruttó hozam kb megegyezik, tehát a kredit hozamát sem fogták vissza látványosan a skorpionnal.Az más kérdés, hogy egy SP azért kap általában szépen spotot is mellé, szóval szerintem jobban hoz, de a skorpionnak nincs lebutítva az ágyúja, emiatt nem szenvedés vele a grind.
Szerintem jól csinálják, hogy használható prém tankokat adnak. -
Angelus1991ster #382174 Bár túlárazott az a Skorpió Gay, de legalább igényesen álltak ahhoz. Többi esetben miért nem képesek erre? -
De tele van a f@szom ezzel a sok op szar SKORPION GÉLLYEL! Mindenki viszi mint a cukrot. Nincs olyan meccs , hogy ne baszna belém egyet valamelyik. -
A WG most nem csinál olyan szavazást,hogy melyik a legkevésbé kedvelt pálya a játékban? Erlenberget meg Overlordot úgy kibasznám mint macskát szarni. :D -
András77 #382171 Tényleg durva tud lenni a pz ii j, persze szigorúan arannyal. Szerintem inkább a t15 hordák miatt aktivizáltak sok pz ii j-t a könnyű,"olcsó" sikerre vágyó és egyébként szánnivaló aljadékok.
Azért az fcm overmatcholja a sárga részt, ha eltalálod, de tény, hogy az RNG jelentette kiba szórás mellett nem lehet pontosan célozni csak nagyon közelről.
Wargaming meg jo sokaig fogja elvezni a ciprusi napsutest, qrvazast stb, vannak joszagok akik eltartjak oket, kar hogy nem dolgozok nekik... :D
Ha az ember tier 3-4 csatazik oldalankent van belole minimum 2. A Pak 40 nem vitte at a frontjat 98-as pen-el (!), gold loszerrel kellet semlegesitenem :D Bravo WG megint a pay to win sz@rotokhoz :)
-
Nagyon profin dolgozik a fickó. Kicsit belenéztem a többi videójába és hát nem először csinál ő már II.vh-s harckocsit. :D Meg is hozta a kedvemet a makettezéshez (régen én is csináltam párat, de tankokat nem). A baj csak az, hogy elég drága és időigényes hobbi ez. :) -
András77 #382168 Jó gép? Csak arany nélkül hajlamos mindenről pattogni. Igaz, jól megy, de ez kb minden tier3 tankra elmondható, pár kivétellel. Ingyen van, elfér a garázsban, ennyi, de nagyon távol van a jó vastól. Talán a toldi után a leggyengébb prém tier3-as. Akinek megvan egy régi grindből (mert feltételezem aranyért ilyent nem sokan vesznek), az meg örülhet a garázshelynek.
Néha jó lesz szórakozni, ha nem számít annyira a kredit, mert valóban van sebessége, de erős az arany lőszer igénye.
Suba: szép dolog valóban, hogy azt leugatjuk, aki megosztotta az információt, mintha neked kötelezően járna ez a kód kb. Örülj, ha kapsz, ha nem kapsz meg így jártál. Őszintén szólva én is eltévedtem először, mert nem találtam a WoT-ot, a legördülő menüt pontosabban, de újra elolvastam, hogy mit kéne csinálni és célzottan kerestem és aki keres az talál. Nem az volt az első gondolatom, hogy akkor most leoltom a közzétevőt, akkor sem ha elfogyott, akkor sem, ha a saját b.lfaszságom miatt nem találom. Persze ezek csak az én gondolataim, ne vedd magadra. Egyébként 3x aktiváltam, szóval még ip szűrő sem volt benne, ugyanarról a gépről lehetett aktiválni többet is.
A kötőjelet se kellett egyszer sem beírnom a buffer után, pedig mondom 3x aktiváltam.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.26. 16:53:24 -
Lichtmaschin #382167 Csak hogy ne csak 1 madár legyen itt. Pontosan ugyan abban a cipőben voltam mint suba53 -
McLarenpowa #382166 Keresek magyar klánt, jelenleg T6-os normál tankjaim vannak és pár T8-as prémium, hogy mik azt a statommal együtt megtaláljátok a wotstats-on. Looserke néven játszok. Wotstats - Looserke -
realcsabi #382165 Az hogy nem jelent meg a kép az valóban nem a te és nem angelus hibája. Viszont az a stílus amit megendegtél magadnak egy jószándékú megosztásnál, az igenis a te hibád. Persze könnyű egyből a másikban keresni a hibát, de ha kiderül hogy nemúgyvanaz, akkor jobb helyeken utólag elnézést kérnek. :) -
Lokker #382164 Elfogyott. :( -
Kicsit off, de azért kapcsolódik picit :)
Ne sértődj már, köszi az infót, mindannyiunk nevében, a többit meg már túltárgyaltuk. -
viper07 #382161 Teljesen egyetértek Veled, a hozzáállásadat oktatni kellene :) . -
suba53 #382160 Meg ne sértődj már angyalkám. :-)
Egyértelműen kiderült, hogy nekem nem jelent meg a kép, amit mellékeltél, nem az én, és nem is a te hibádból.
Kicsit sokáig tartott amíg tisztázódott a helyzet, de sikerült kihámozni, csak sajnos már későn.
Szívesen várunk minden infót, ami az ingyenes javak bezsebelését segíti. -
Angelus1991ster #382159 WoT Hungary csoport-ból kimásoltam a poszt-ot, érdekes mód a 85% megtudta csinálni.
De én vagyok a hibás, legközelebb nem írok ki semmi ilyent. -
suba53 #382158 A T 15 már megvan még egy korábbi ajándékként, valóban nem rossz, csak szeretek begyűjteni mindent, amit ingyen adnak. :-)
Pláne egy garázshely, ami a nemsokára induló svéd ágnál aranyat fog érni. Pont 300-at, vagy 150-et. :-) -
Kár, pedig egész jó kis gép. 50%-os legényekkel is megy mint a golyó. -
suba53 #382156 Amúgy a tanulság kedvéért, én a következőképpen fogalmaztam volna meg a dolgot:
Ide felmész: http://www.buffed.de/Codes/
A - Die richtige Heft-Aktion wählen - sorban legörgetsz az Item-Code: World of Tanks részhez.
A - Dein Code aus dem Magazin - sorba beírod a következőt: PremiumT15Invite
A - Deine E-Mail-Adresse - sorba beírod a WoT ban megadott email címedet.
Majd az Item-Code jetzt anfordern gombra kattintasz.
Már mindegy, akinek megjelent a kép, annak egyértelmű volt, én meg szoptam mint a torkos borz. A kódok meg közben elfogytak. :-(