World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Top tank aki top hülye.
Igen tolatva ment az ellenség elé,egy újabb xvm gyökér,ha xvm azt mondja vesztünk akkor ő tesz is róla hogy igaza legyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.03. 10:43:03
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

a régi gyakrabban adott spéci cuccokat, pl. az EGYETLEN demount kit-et is akkor kaptam még szerintem... a tervrajzok is jöttek azzal rendesen... most meg... kapok 1 nagy javítót azt cső...
mindenesetre nevetséges ez az egész...
+ még a napi küldetés is adni fog 3db-t ingyé<#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
100 tanknál is 3K, ha tényleg annyira le akarjátok cserélni az összeset (amire sztem nincs szükség), jó, ez két jóféle hamburger ára. De legyen 3 ha a keletiben veszitek és nem a mekiben.... Vagy szarráfarmoljátok magatokat. 😊
Én a mai napig 2 dolgot tartok reális árúnak a játékban (mert hát lássuk be, vmiből fenn kell tartani a játékot, nem lehet minden ingyé): a prémium accot, meg ezt a 10 aranyat a leszerelésre.
Prrémtankokat pl brutálisan túlárazottnak tartom.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.02. 18:22:34
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mostantól ugyebár megszűnnek az ingyen leszerelhető felszerelések (láda, álcaháló, periszkóp), cserébe viszont tiertől függően ezek mind olcsóbbak lesznek, tehát Matildára nem kell 500k kreditért csigaszemet venni, hanem csak 50k kredit lesz az ára.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
azért ez a tank még mindig elég ritka sztem... :"D
szaros FV heavy 15k.... v mennyi... most az az 5k kredit, az semmi ahhoz képest...

10 arany nem egy nagy was ist das, de sok kicsi sokra megy...
meg kreditbe is sok... emelik az árakat is...
Bónuszkód.
Persze értem, vannak elvek de ez tán belefér 😊
Egy nagy kérdésem van nekem személy szerint: improved hardening... egyrészt növeli 10%-al a HP-t,ami akár papír tankokon, akár egy mauson jól jöhet. És van egy rész benne, amit nem tudom jól értek-e, de ha igen, akkor az elég gáz lesz. X% to hull damage caused by suspension damage during impact. Na most ha jól értem ez azt jelenti, h ha láncon keresztül sebzed az ellent (oldalról vagy görgőn keresztül), ez a cucc felére csökkenti a sebzést/HP vesztést. Jól értem szerintetek? Mit gondoltok erről, ha ez tényleg így lesz?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
engem nem húzna föl, ha mindent INGYEN beletennének a depóba, és eredeti áron lehetne megszabadulni tőlük............
de nem... majd grindeljek demount kit-et... meg költsek rá kreditet meg aranyat... még mit nem...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.08.01. 11:35:02
Három Td-t is kilőttem,tortoise,wt pz4,skorpió g,WT és skorpió piszkosul messziről sikerült,pedig alig látszott valami belőlük.
De a legjobb az volt hogy mázlim volt vele,hét t8-9 tank lőtt,de hiába,az arty valahonnan a francból tudott sebezni,de az OBj 704 gold lőszere is simán lepattant.Meg volt egy ELC even aki párszor be próbálkozott,de nem tudott beütni sehol sem,sem oldalt sem hátul,nem is foglalkoztam vele.
Érdekes hogy papíron az Is5 gold lőszere jobb,de szerintem nem,alap lőszerrel belőttem tortoise-t is szemből.
Gold lőszer meg puha tankról is képes lepattanni,a gold kumulatív az alap meg APCR.

Vagyis csak menekült volna,mert harmadik lövésbe bele döglött.<#whatever>#whatever>
Sőt T110E3 is lepattant.
Jah meg Is7 is próbálkozott,neki 3 nem átütő találata volt.
Szóval lehet hogy kicseszett nagy mázlim vót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.31. 21:31:17
Mivel a kis aranyos golddal lőtt én is azzal válaszoltam.Sebeztem meg láncoltam is,amire ráfázott.
Erre csata után valami rémes angolsággal rám irkált hogy mekkora gold noob vagyok.
Szerintem az volt a problémája hogy engem nem tudott kilőni.De akkora állat volt,közvetlen közelről hol alám lőtt hol meg a kőrakást lőtte telibe amivel takartam a tankom testét.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.31. 21:14:59
egy 907-et mondjuk elfogadnék még 😄
Be foglaltam az ellenség bázisát artyval.<#vigyor>#vigyor>
Csata után rám írt az egyik játékos az ellenfél csapatából,de a szokásos anyázás helyett azt írta hogy jól játszottam.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.31. 10:25:50
legalább jó tankokat lehetett volna elhozni kötvénnyel? :/ 😄
Olyan kérdésem lenne hogy az eventes összerakhatós illetve a licitálós tankok mikor jelennek meg a garázsba?
Su-130 a hátamról pattant például.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.30. 12:06:29