World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Mondjuk most találkoztam egy érdekes dologgal, eddig nem tudtam, hogy ilyen is van az új fizikában. Rátámadtam egy pershingre a KV4-el és ugye közelről belő, most is így tett, úgyhogy odanyomtam a ház falához, hogy legalább ne fusson körbe. Erre nézek, mit történik, felnyomom a csába a pershing elejét, hogy a hasát láttam már csak, felágaskodott és úgy maradt, nem tudott lőni sem engem természetesen én meg neki a hasát. Azt a qrta mik vannak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.23. 19:56:25
angelus1991ster.blogspot.hu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha màr nem lehettem ott.
Kõszõnõm!
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.23. 19:19:56
:-D:-D:-D
Képzeld, én is szeretném, ha nem arról menne a vita, hogy csal-e a játék, sőt, semmit sem szeretnék jobban. De valahogy mégis naponta előkerül a téma, és - jéééé - nem én hozom fel, hanem valamelyik konteós próféta. Ma speciel rád jutott ez a szerep.
Adott esetben csinálsz 4-5 killt,és a többi nem rajtad múlik. Ha ezt leteszed minden körben,megváltozik a winréted.
De ha a többieket okolod mindig,akkor nálad van a hiba.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Trance&Friends nothing more..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A statoknak meg egybként is túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a játékosok. Most, amikor már a többség az XVM-et bámulja, semmi sem tud akkora meglepetést okozni a csatában, mint egy jó játékos rossz statokkal.
na mond el mi a baj velem....
Győzelem/Csaták: 15 (31) (48.4%)
előrébb is van 2 amit ma kezdtem...
....csak mondom... őőő irom