418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #382555 Dehogy próbálta ki. 
Ha valaki ki akarja ezt próbálni, akkor egy erre a célra csinál egy kis acc-ot és azon teszteli ezt a szart.
Jól látom a SzocsA nevezetű accot senki nem kockáztatná. Senki sem olyan ostoba.
Bár valaki a wotinfón kiirta, hogy egy prémium tankért kolduló csalónak vett egy magas szintű prémium tankot. Annál hiszékenyebb hülyét nemigen láttam azóta. -
Megnéztem pàrat,a telszàmot megadós se semmi,amit nem lehet lemondani,XD -
Lucifer001 #382553 Ez már 3 éve is létezett , és már akkor is köztudott volt , mint ahogyan Yosi SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is írta acclopásos átbacás
-
asolyom #382552 Mia? -
Dorgal #382551 Ha a WG azzal indított volna,hogy mi átutaltunk X dollárt,segítsetek ti is! Na akkor lehet akárkit leszarcsimbókozni...ha esetleg nem ad.Így viszont Te is,én is, és a WG is még ugyanabban körben állunk,azoknak a szarcsimbókoknak a körében,akik nem áldoznak az ilyen dolgokra.Próbálj meg először nekik írni... -
Több kört ne menj vele,mert leesik a véennyóóóc szintje :D -
asolyom #382549 Hm, már a Chaffee sem rossz, de a T37 egy egészen más világ. :-) -
Ez most komoly?? -
realcsabi #382547 Gratulálok!
-
SzocsA #382546 De működik csak nem tudok belépni az accomba. -
yossarianHUN #382545 Már évekkel ezelőtt is voltak ezekről videók, és már akkor is jó kis átverés volt az összes, amik csak arra voltak jók, hogy ellopják az accountod. A kreditet és az XP-t a WG szervere tárolja, te a kis gépedről nem tudsz belepiszkálni. -
SzocsA #382544 Használt valaki credit hacket? működik?
Van gold is meg xp csalás is youtubon láttam...
Elég sok tanknak ugrálva mozog a lövegje. szinte minden csatában van belőle pár darab... -
viper07 #382543 Nyilván nem értem... . Nem is kommentálom amit írtál, mert nem érdemes rá, és te sem arra, hogy a jövőben ne ignorálnám a mindig hosszú lére eresztett post-jaidat. Legjobbakat !
-
122. vagyok a tököm tudja miben. Mi ez amúgy?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.11.07. 15:11:14 -
Vegyél egy 10es csomagot,és isten biz küldök neked 300 aranyat,ha ezen múlik
-
suba53 #382540 Gondolom a Gyermekrák alapítvány és hasonlók kétes dolgaira gondolsz. Sajnos mindig vannak, lesznek gazemberek, akik a legjobb szándékkal megalkotott törvényeket, lehetőséget is a saját hasznukra fordítják.
De a WG nem egy alapítvány, hanem egy baromira prosperáló gazdag cég. Simán megteheti, hogy pár millió dollárt csendben átutal a hadi árvákat gondozó szervezetek számára. Lehet, sőt nagyon valószínű, hogy meg is tette. Mint ahogy a Microsoft, és minden magára valamit is adó komoly cég támogat hasonló szervezeteket. De akkor a problémával mi nem szembesülünk, nem gondolkozunk róla.
Azzal, hogy a WG ezt az akciót meghirdette, azzal a mi figyelmünket akarta felhívni arra, hogy hadi árvák sajnos tömegesen léteznek, a probléma világszerte nagyon komoly, és a humán szolidaritásra az egyének szintjén is szükség van. És ezért csak elismerés illeti.
-
yossarianHUN #382539 Hiába magyarázod neki, eddig se értette meg. -
Még mindig szimpatikusabb ez a szándék a wg részéről mintha egyáltlán nem tenne semmi ilyesmit, azt sem lehetne olyan nagyon számonkérni, bár Andrásnak lehet eszébe jutott volna idővel
nem mondom hogy nincs rá példa hogy egy két kivételes esetben beáll egy játékfejlesztő valami karitatív dolog mögé, de ezek egyedi esetek, a wg meg évek óta tendenciózusan nyomatja, legalábbis az NA szerveren...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.07. 14:52:25 -
András77 #382537 No tolok pár kört, de előtte még válaszolok neked, hátha. Ámbár te a látható sikeres mintapéldánya vagy az agymosásnak.
Meg sem értetted, amit írtam. Pontosan, hogy az volt a bajom, hogy a WG pitiáner, fillérb.szó módon áll hozzá az adománygyűjtéshez és "óriási" munkával megterveztetett egy digitális medált, meg leszervezi a pénz begyűjtését, de egyébként a játékosok dobják össze. Miközben a cég is simán vállalhatna nagyobb elkötelezettséget. Akár úgy, hogy hozzátesz valamennyi összeget, de ha ez nem fér bele a mostanában tapasztalható WG féle üzletpolitikába, akkor akár úgy, hogy azt mondja, hogy hozzátesz mondjuk 300 aranyat a csomaghoz változatlan áron, ami neki minimális bevétel kiesés és egyébként még mindig a játékosokkal fizettet, ő csak átvitt értelemben venne részt az adakozásban, de legalább látható lenne az elkötelezettsége.
Nyilván te ezt nem érted. Azt sem értetted nyilván, pedig biztos olvastad, amikor beteg gyerekeknek gyűjtenek/gyűjtöttek különféle alapítványok és közben a befolyt összeg jelentős részét elműködik, a működésükre fordítják.
Szerinted ez rendben van. Talán még tapsikolsz is nekik csillogó szemekkel, sőt kis kéjes kacajt is hallatsz az örömödben.
Csak sajnálni tudlak... -

-
viper07 #382535 Nagyot csalódtam benned "kedves" András ! Primitív hozzászólásod primitív lényt takar, pedig az eddigi "eposzaid" - legalábbis méretük miatt - alapján Homo Sapiens-nek gondoltalak.Képzeld el én vettem egy nagy csomagot, és ha ennek a pénznek csak egy része jut el oda ahova kell, már megérte. tisztelem ezért a céget, nem szidom. Kívánom, hogy Neked soha ne legyen szükséged adományra. Gondolom Te még soha elesettnek nem adtál egy fillért sem, hátha csak hazug, nem is elesett, és különben is piára költi ? - jól gondolom ? Jobb lett volna, ha most ezt inkább nem kommentálod. SZÉGYELD MAGAD !!! -
yossarianHUN #382534 Pfejj, mintha egy Sturer Emil meg***ott volna egy SU-100M1-et... -
Az ilyenek közül nekem ami tetszett,az a Penge pákö volt
-
BaleniX #382532 yossarianHUN-nak ment -
BaleniX #382531 Köszi! -
Az NA szerveren évek óta vannak évfordulós felhívások különböző veterán szervezeteknek való adakozásokra, csodálkozom hogy az eu szerón ilyen nem volt, talán azért mert arrafelé bevett dolog az ilyesmi...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.07. 11:35:54 -
Angelus1991ster #382529 Ardelt-Rheinmetall 8.8cm Pak 43/3 Waffentrager recieved the green light from the developers to appear in the game.
Testvére is mit keres t7-ben?http://tanks.gg/wot/tank/steyr-wt -
Angelus1991ster #382528 Az amerikai Szomszédokra adott egyfajta válasz ez a filléres szinkron paródia. Ez a szinkron paródia csak megmutatja, hogy hogyan gondolt erre a szappanoperára a 90-es évek akkori magyar fiatalsága. -
Egyetértek, de gyerek fejjel még vicces volt mikor először láttam. :)
#382526 Sunsetjoy
Igen, az már egy fokkal "színvonalasabb". Még a Meteorológus Mihály jutott eszembe most így hirtelen ami ilyen régi alkotás. :D -
Narancsék ennél a biszembaszomnál jobbak azért...pedig nagyjából egy korszak. -
Ez WTF
,
Sosem értettem,az ilyeneket,állt az első 10 másodpercig bírom nézni őket,már amikor szembe jön egy ilyen.
Semmiről nem szól az,hogy még az a betű helyett is B+ használnak,inkább szánalmas mint vicces. -
Angelus1991ster #382524 Ahogy ez is. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lokker #382523
-
Ez egy kulturális örökség. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #382521 Ne nézz, Jock, mert bepörgök! -
yossarianHUN #382520 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #382519 Szarok a farmra bazdmeg.
-
yossarianHUN #382518 Hirtelen nem sikerült másba belekötni? Ez azért gyenge volt
-
yossarianHUN #382517 Egyébként a példád nettó baromság, mert esetünkben ha haver anyja nem vitte volna be, akkor sose jutott volna el az asszonyhoz a bonbon, az asszonynak pedig esetünkben tök mindegy, hogy kitől jött.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.11.06. 21:48:37 -
yossarianHUN #382516 Még egyszer megkérdezem, te milyen jótékonysági eseményeket szerveztél mostanában? A vagyonod mekkora részét adományoztad ekkora célokra? Gondoltam. Ezek szerint te még a szarcsimbók, pitiáner WG-nél is szarcsimbókabb és pitiánerebb vagy, mert még annyit se tettél, mint ők, függetlenül attól, hogy mennyit tettek. Ami persze nem lenne baj, elvégre adakozni nem kötelező, csak akkor legalább legyen annyi gerince az embernek, hogy ha nem is beszél elismerően az adakozóról (ami egyébként illő), de legalább nem kezdi el fikázni, miközben ő maga lószart nem csinál. De nem, mert van olyan rosszindulatú, önkritika nélküli, bunkó emberfajta, aki ha azt látja, hogy valaki ad egy százast a hajléktalannak, egyből fröcsögni kezd, hogy miért nem egyből ötszázat adott, elvégre biztos megengedhetné magának. Az, hogy ő maga egy lyukas garast se adott soha, az persze nem szempont. Na ezt nevezem én példaértékűen gusztustalan és szánalmas viselkedésnek.