418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lunki88
    Következő patchben végre kap egy kis buffot a WZ-111 is. Ami lényeges, hogy keményebb lesz a tornya és a hasa is vastagabb lesz.
  • realcsabi
    Eszembe nem jutna maus-szal csinálni. Elvileg jo a páncélja, de még a legsötétebbek is egyből arannyal lövik, szerintem nincs hozzá fogható aranymágnes. De ez csak az egyik probléma a másik hogy vért kell pisálni a sebzésért a lassúsága és a rossz RoF miatt.
    Én E-100-zal csináltam meg, azzal reálisabb összekaparni 5000 sebzést, a saját 2700 hp mellé már csak 4300-at kell pattintani. Szerintem egyszerűbb ez az út és élvezetesebb is mint maus-szal boxzsákot játszani. De még E5-tel is hamarabb próbálkoznék.
  • ROMOTO
    Cizellálja a wg a prémjárgánybizniszt, egyedi festésért külön kell perkálni...
    http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/31/t26e5-patriot/
  • András77
    Nem is a beforgatás a lényeg, hanem mint minden pattintós küldetésnél (vagy főleg pattintósnál, mert gondolom nem sebzésből tervezed megcsinálni a 12-14k :) ), hogy mozgasd a tankot, soha meg ne állj egy pillanatra sem. A mozdulatlan tankot belövik, rng beviszi stb. Ha mozgatod, akkor meg kénytelenek követni a mozgásodat és nagyon durván más a szórás ilyen esetben. A játékosok nagyon kis része képes arra, hogy előre ráfókuszáljon egy pontra, ahol majd te lesz pár másodperc múlva. A többség csak követi a mozgásodat.

E75-el is megugrottam már a 12k szintet sima toronyriszálással. Persze az nagy előny, ha nincs arty, mert arty lehetetlenné tudja tenni a küldetést a legtöbb pályán.

A másik dolog a távolság, mert egy maus-t, sti-t, is7-t stb 300m felett nagyon nehéz belőni az rng miatt. A gond az, hogy nem mindegyik pályán lehet ezt eljátszani, ráadásul, ha balf.sz a csapat, akkor megengedik az ellenfélnek, hogy legyező alakban álljanak fel és valaki rálát az oldaladra.

Vannak jó pattintós hely, pontosabban van pár, nem sok, azokat meg lehet tanulni. Azt is, hogy melyik jó artyval melyik nem jó. Arty nélkül mount pass-on beálltam középre, úgy, hogy az alsó rész legyen srégen takarásban meg a tank beforgatva és finoman előre-hátra, néha nagyon picit jobbra-balra mozogtam. A toronnyal is finom kaszáló mozdulatot végezte. Ugye látszódott is egyből, hogy az egységsugár lőtte lepattanóra az oldalát a tanknak, a skillesebb meg próbálta arcon lőni, de a kaszáló mozdulat miatt mind lepattant. Az valóban gond lehet, hogy vagy megunják a lepattanók lövését vagy átváltanak he-re. Néha szerencséje van az embernek, pl az előbb említett esetben a végén már kínomban keresztbe álltam egy sti-nek, hogy engem lőjön meg inkább, ne másokat és amennyire tudtam merőlegesen, de még így is lepattant. Mindegy, szűken meglett.

A lényeg a folyamatos mozgás, rángatózás, toronnyal kaszálás. Mozdulatlan tankot belövik. Meg ki kell tapasztalni a jó pattintós helyeket, ahol nagyobb az esély (ezt a gyenge képességűeknek írom, akik ilyenkor le szoktak csapni a magas labdára, hogy ő márpedig valamelyik pálya xy szegletében is tud pattintani, sőt bárhol, jó, tegyék azt) tényleg nincs sok ilyen kifejezetten alkalmas hely (dorf egyértelműen, halálutca, redshire, a heavy dühöngő, mountain középső rész, ha nincs arty meg még pár másik pálya is jó).
  • Lokker
    Is-7nek trollabb páncélja van, talán azzal nagyobb esélyed van, vagy esetleg még E5, bár a gold miatt boldog-boldogtalan bármelyik heavyt belövi.
  • Lunki88
    Beforgatásnál még az is elég gyakori, hogy szemből a lánctalp feletti részen lőnek be. Szóval akad rajta gyenge pont dögivel.
  • Lichtmaschin
    Vissza vettem a maus-t t55a ht15 kuldire.....eddig nem vagyok boldog. Alig pattint mert kapásból arannyal lonek, ha meg beforgatom hogy pattanjon az arany is akkor meg repesszel lonek szarrá és a repesz is 200-500 között sebez....
  • joe662
    Kipipálva
  • András77
    Ha ilyen eccerű, akkor hajrá, te is bent lehetsz a top3-ban csak akarni kell (azért ne felejts el játszani is legalább 5-t, mert az akarat önmagában kevés :) ). Nincs kedvem utána nézni, de az a nem túl jó kör mennyi volt: 900-1000 alap xp?

Egyébként a circont néztem minap és ő az 50b-re volt ráizgulva és neki 2 sz.r kört is beadott rövid időn belül jó körök után, volt is némi savazás.

Akkor ez eddig 1:1?

Egyébként marha jó ez, hogy nem képesek emberek felfogni, hogy ez egy két szintű verseny. A szerencse eleve meghatározza, hogy kapsz-e 5 olyan kört, ahol megmutathatod a tudásodat. Ha megkapod a lehetőséget, akkor jöhet az a része a történetnek, hogy mit tudsz az adott tankkal. Van akinek az első 5 köre szinte ilyen (nézd meg a rudyt pl, a srác gyakorlatilag az első este megnyerte a versenyt) van akinek meg qrva sokat kell mennie ahhoz, hogy megkapja egyáltalán az 5 használható pályát + csapatot egymás után és ki tudja hozni a tankból a maximumot, amit tud vele. Nyilván egy scheff szintű játékos egy sz.rabb pályán is meg tudja esetleg fordítani a dolgot, amire más nem képes és ilyen értelemben több az esélye jóval, de ha néznél más streamet is, akkor láthatnád, hogy becsúszik a jó játékosnak is egy sz.r kör és akkor mehet az addigi 1-2-3-4 jó kör a lecsóba. Nem a hopka streamre gondoltam egyébként.
  • Angelus1991ster
    Veterános event:
    talán eu-n is ilyen lesz
    Mellékelt kép az NA-ról, de ASIA-s misszió is hasonló.

http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/49/special-remembrance/
  • Lokker
    Majd jönnek a megmondóemberek hogy neki kedvez a WG meg ilyenek és csak azért sikerült neki. Bezzeg ha Hopka mester is nyomná Ciff csak második lehetne. :D
  • pett3rson
    Tudtommal nem rossz játékos, legalábbis EU szinten. a számok amiket visel a neve mellett egy-egy ranglistán eléggé előkelő helyre teszi. Tőle ez a minimum :)
  • joe662
    voltak nyavalygások a top tankeres eventel kapcsolatban,hogy mekkora szerencse,kegyes rng,prémiumosok előnyben,stb blablabla.
    Én ugyan szar játékos vagyok,meg nem is érdekel a verseny,de meg lehet nézni MrCiff tegnapi streamját. Ment párat az E50m-el,majd elkezdett számolgatni,hogy egy jó körrel meglehet az első hely.Ment egy nem túl jó kört,de ma ott virít az első helyen,ahogy azt kiszámolta.
    Ezek szerint,mégis csak le lehet győzni a Wg és az rng isteneit
  • astra14
    El is kelt szoval ne irjatok feleslegesen :)
  • astra14
    Sziasztok!
    Lenne egy accom amit szivesen oda adnek valakinek aki ra szorul.olyan emberre gondoltam aki szeret jatszani de nincs penze az extra cuccokra :) az ok az h engem mar abszolut nem erdekel ez a jatek
    Legyszives ne olyan keressen meg akinek van tobb accja is es telik neki premium cuccokra.olyannak adnam at akinek nem :)
    [email protected] cimen elertek
  • Lokker
    Sírok. :D Ezen felnevettem hangosan. :D
  • Angelus1991ster
    Köszönöm mr.meghasadt.
    Legalább a WoT-tal játszanál.

Volt már yossarianpl, helga asszony. Mi lesz még? Plató? Kokker? András88? Solten2? POMOTO?

"Remélem ebbe a WoT Blitz-be a Toldit nem elcseszve hozzák be. " - Rosszul fogalmaztam volna meg a mondatot?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.09. 22:13:16
  • Plata
    Elcseszett tankot hogy lehet nem elcseszett tanknak megcsinálni?
  • yossarianHUN
  • Angelus1991ster
    Remélem ebbe a WoT Blitz-be a Toldit nem elcseszve hozzák be.
  • Kronos79
    Nem egy pár hónapja volt, hogy a Blitznek PC-s verziója is lett? Nem nagyon értettem miért.
  • yossarianHUN
    Akkor minek a WoT? Csak nem egy újabb Steam-es "tuti ajánlat"? :D
  • Gyuszopapa
    Platformok közötti többjátékos jelzőt kapott.Ez mindent elmond.
  • yossarianHUN
    A Blitznek nem az a lényege, hogy telefonra van?
  • Gyuszopapa
    Nem vagyok bannolva.Nem tudom ki Gyuszomama mert nem én hoztam létre.
    De itt van valami:Blitz a Steamen
    Ma jelent meg.
  • Plata
    Nana,csak semmi transzport,nem akarok megismerkedni gyuszomamával,a neve alapján nekem az jön le hogy egy kicsit más.
    Én nem akarok ilyenekkel ismerkedni.
  • Angelus1991ster
    Gyuszomama addig is készíti a transzportot. Csak neked :D
  • Plata
    Nem hála a jó istennek ez sem talált.Ez a csóka asszem erősen cukor és szívbeteg löhet.Elméletileg ilyesmi bajom nem nagyon van,szeretek biciklizni.
    jah egy kis igazsága van a képnek,erősen rendetlen vagyok,a káoszt szeretem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.09. 20:16:58
  • Angelus1991ster
    Ez nem egy tipikus karvaly zsidó. Ez egy wg-s!

A francba azt hittem így nézel ki:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.09. 20:13:35
  • Plata
    Jah és képzeld nem kopaszodom,legalább is még.Sűrű fekete hajam van,ami nem göndör nem is hullámos,csak rakoncátlan és utálja a fésűt.
  • Plata
    Sajnálom de nem vagyok zsidó.És rendszeresen levágom a szakállam mert rühellem.
    Születésemkor római katolikusnak vagy mi a mámzinak születtem,de felnőve hithű ateista lettem.
  • Plata
    Cukiiiiii.
  • Lokker
    Plata játékát így képzelem el mikor bolygó együttállás van.
  • Plata
    De én azt annyira szerettem,irtó jó volt amikor szidtak.
  • barret
    Mert így a játékosok a meccsre koncentrálnak,nem az ellenséges tagok családjára :D
  • Lunki88
  • Sunsetjoy
    Kérdezd meg a WG-t, tőlem minek kérdezed? Én pl. örülök neki :P
  • Lokker
    hogy legyen mit kérdezned
  • tigrincses
    de miért????
  • Angelus1991ster
    Inkább: The resistance was futile.- ha jól írom . XD