World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem fogok....firefly-nal megallok ebben az esetben 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sírni fogsz öcsém. :-)

Hetesnél vagyok, de van annyira jellemnevelő, mint az m3lee.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Most a forgotornyos angol TD agrol van szo? Most kezdtem el.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Még a t9 sincs kilátásban nem hogy T10,így hogy beteg is vagyok,meg állandóan meg zavarnak így játszani sem tudok normálisan.Csak felidegesítenek és elbaszom.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.05. 15:03:02

Max t8-ig megyek.

Lunki88
Remélem a 10-est nem akarod kihúzni, mert az egy raklap fos. 😄
Na már bánom hogy free xp-ből vettem meg charioteer-t,stock tanknak atom szar.
Free xp-t meg eltoltam a kifejlesztésére.

Jójó tudom, h van ilyen szar lézer meg ilyenek, csak nem látom, hogyan kapcsolódik ez össze a WG pénzügyi érdekeivel. Biztos van egy pár elkeseredett hülye aki fizet ilyenekért, de abból tuti nem fog Victor Kislyi új jachtot venni.
joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Neem igaza van<#hehe><#banplz> ez már pay script 2 win<#beka3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

te kulonben miert jatszol ilyen meggyozodessel evvel a jatekkal?
Linkeljetek már egy oldalt ahol ilyen csalást lehet venni...... vagy csak hallottad, hogy a szomszéd unokatestvérének a volt szobatársának egy ismerősének volt egy ismerőse aki látott már olyat aki vett ilyet a piacon vagy hol?
patchaou
Rengeteg dolgot el lehet mondani erről a játékról, csak azt nem hogy pay to win.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"Akkor lenne vége a wot- nak. Nem a játékos ügyessége döntene, hanem egy programkód. A keményebb csalások pénzbe kerülnének, pay to win szitut teremtve."

Sajnos, wg oldalról már jó ideje ez megy, most próbálnák(?) az ilyen irányú mod-okat is kiszorítani, hogy egyedül maradhassanak a p2w húsosfazekánál, mint egyedüli "szolgáltató".
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.05. 13:44:53

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Eh...kár, hogy nem sikerült hozni a meccset, pedig jó kis xp jött volna. Pedig a Winter Himmelsdorf nem is ennek a nagy dögnek való terep.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Nem értek veled egyet. Külön kell választani a modokat a játékra gyakorolt hatásuk alapján. Garázs, célkereszt, hangmod nem ad előnyt, hanem élvezhetőbbé teszi a játékot. Az aimbot/döntésjelző/töltésjelző viszont előnyt ad a használójának.
Ez etikátlan. Azt mondod, hogy akkor csaljon mindenki? Akkor lenne vége a wot- nak. Nem a játékos ügyessége döntene, hanem egy programkód. A keményebb csalások pénzbe kerülnének, pay to win szitut teremtve.

A példádat kisarkítva: a rabló mondhatná azt, hogy raboljon más is, mert a lehetőség mindenki előtt adott. Ha mégis bünteted a rablást, az fasizmus?
Ahogy a mocskos kapitalizmus is. <#awink>

"Nekem ez nagyon durván hangzik, hogy a top klán ugat valamit, arra ugranak, de ha a játékosok tömegei, azok meg menjenek a csába ahova akarnak"

Ez szerintem azert van igy mert a top klanok tagjai szinte kivetel nelkul mesterei ennek a jateknak (meg a gold spamnek <#mf1> ) a jatekosok tomegeit meg nem kell itt bemutatnom ahol allandoan a sok hulye csapattars miatt megy a siras(akik szinte mindig az o csapatukban vannak ).
Azoknak te mennyit adnal a velemenyukre akik a WASD-dal ugy el vannak foglalva, hogy a tornyot mar nem tudjak rendes iranyba forgatni?
Vagy akik top tankkal vegigkempelik a bazison az egesz csatat aztan mikor lerohanja az ellen nez mint Bambi a vágóhídon.

A jatek meg haldoklik mint minden, de szerintem lassabb halala lesz mint sokan gondoljak.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Neken olyan volt hogy betöltött a játék és a csata indulásakor kifagytam.Nagy nehezen visszaértem a csatába és látom hogy 3-an vagyunk az ellen meg 6-an.A vége Kolobanov medál lett szerencsére.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Még mindig. 5 éve <#hehe>
Megint?! <#beka2>
Haldoklik a WoT!
Ennek a játéknak 5 éve jósoltak kb félévet a nagy észkombájnok.
<#whatever>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De csak azért nem, mert a kartell miatt, ahogy az élet összes többi területén (vö.: szabad piaci verseny - ahol a fogyasztóvédelem = 0-val), a többi sem jobb egy as-szal sem!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tekintve, hogy csak ez a fórum is tele van olyanokkal, akik hónapok/évek óta fikázzák/jósolják a bukását a játéknak, de mégis játszanak vele, szerintem ettől annyira nem kell félniük...
patchaou
Velem volt olyan hogy a töltőképernyőnél jött a futár, belefeledkeztem a csomag bontogatásba, a csata végi jelentésből pedig kiderült hogy a top10 sebzőben benne voltam.... 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez mi, hogy Prokhorovkán elmegyek a domb alá, egyet tudok sebezni, aztán csörög a telefon, pont mikor megindulnak rám... szóval csak álltam ott és nem csináltam semmit, amíg ki nem lőttek, és még így is harmadik legtöbb XP-t szereztem (spot) a csapatban 😄 Persze vesztettünk...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.04. 21:16:26

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jaja, valszeg egy idő után ha beüt a gebasz elkezdenek hajlani a dolgokra, de addigra túl késő lesz, mert akit elvesztettek találni fog mást (nem biztos, hogy más tankosat, de annyi multi van, hogy valami mindig van valami helyett. 😄)... onnan meg kezdődhet a süllyedés spirálja lefele...
Pales27
gondolom, mert bevétel kiesés lenne ha kivennék az arany lőszert, majd ha csökken a játékos szám (már elkezdődött) akkor csinálnak vele vmit, addig nem. Ez lesz az artykkal is.

Na eddig bírtam a challenger szarságait.
Kifejlesztve:Charioteer jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 80872. Elköltött szabad tapasztalat: 25 378.
Megvásárolva: 'Charioteer' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 470 000.

joe662
Ès a hàttèr script miatt,de az elõre eldôntõtt csatàk miatt se:-D

Nekem nem az a bajom...(én csak asszem szar klánban vagyok 😄) hanem hogy egy kvázi kisebbség a játékon belül elkezdett nyávogni, a WG meg ugrik egyből rájuk...(hozzáteszem, hogy a WG baszta el ezt is, mert ők írták ezt a szart prémnek, mikor rewardnak kéne lennie)... de a többség véleményére sz-rnak telibe egy jó nagyot akkor is.
Pales27
az arany lőszer hogy jön ide? azért is nyávognak én is kivenném, most nehogy azt mondjátok, hogy csak az unicomok tudták megszerezni ezt az ÁTLAGOS tankot, mert a klánunkból mindenkinek sikerült aki aktív volt
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2016.05.04. 20:20:31

Hát, elég sok paradicsom... 😛
nekem elég lenne ha újra csak pénzért lehetne venni
Miért nem az arany lőszer nerfért nyávognak? Ja, hogy kik a legnagyobb felhasználói...
...én úgy tudtam sima reward...(nem is vártam, hogy a wg prémet ad kampányra)...ennek ellenére elkezdtem kampányozni, de miután rájöttem, hogy nem lesz tank a klánban, nem érdekelt, főleg azért, mert én szívtam két hetet az FV-ért... szóval nem, nem nyávogtam volna...
Pales27
"elkezdtek nyávogni, hogy miért nem prémium" mivel prémiumnak volt beharangozva teljesen jogosan nyávogtak... biztos te is nyávogtál volna
egyébként nem OP a tank

Hát TD-vel nem is az első vonalban masírozik az ember. <#awink>

hát a fronton nem vagy álcázva... keresd meg hátul a piros csíkot, meg egy bokrot és ott mögötte álcázva leszel
Sunsetjoy
Az a 95% a fő képesítésük, tehát a lövésznek a célzás, a töltőnek a töltés, stb. Az álcaképessége még mindig 47 körül lehet. Addig nem fog az álcaképessége tovább nőni, amig a fő képesség nem lesz 100%.
De maga a képessége álcában működik, 47%-os hatásfokon. Vannak olyan képességek, amik csak 100%-on kapcsolnak be, az álca nem ilyen.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Volt egy legénységem, aminek 47%-on állt az álcázási képessége, és ezeket a 90%-os átképzésben részesítettem a következő járműre kredit ellenében. Most már 95%-on állnak. De voltaképpen ez mit is jelent? Az álcázási képességük egyáltalán nem működik, amíg el nem érik a 100%-os átképzést? Vagy addig a 47% 95%-a működik?

Szerintem igazad van. Én is így látom...meg lett a cseh ág... fél év szenvedéssel a T55A is... objectbe csak azért "kezdtem" bele, hogy ha valami véletlenül sikerül beadja a küldi jutalmát. 😊
Nagyon nem is akarok semmit húzni, prémium tankom van innen-onnét (egyszer fizettem prémium napokért, de egy hetet tán... :"D szal mindig lett valahonnan arany (esl, klán)... szóval nem én vagyok az ideális vásárlóerő, ezért az én szavamra nem is várom el, hogy adjanak...főleg, hogy kezdek így 44k csata után rá is unni...

...de az nálam nagyon kiveri a biztosítékot, ha nem fair valami... és márpedig ez a nagy klánok seggnyalása nem az... az ilyen klánok menjenek ESL-re recskázni a statjukra... (ott is lehet nyerni nem keveset)... ja, hogy azért több időt kéne beleölni? döntsük már el mit akarunk. 😄

Az is nagyon gáz, hogy már a kisgyerekek ezzel játszanak... de nem csak ezzel, hanem az összes ilyen menőnek számító játékkal...inkább tanulnának, mert némelyik nagyon el van tévedve (nem az 5-6 évesek, hanem a tinik)...

Nem tudom ki lenne az ideális vevő a wotnak... nehéz a helyzetük, de pont leszarom, mert ők is leszarják a többséget...
...a visszajelzésekre nem igazán reagálnak, a játékot teszik közben a sok félreb-szott patchcsel tönkre... meg ezzel a mentalitással, hogy fizessél minél több goldot, kreditet, hogy GYORSAN még most profit legyen... na ez mind hosszútávon teszi tönkre a játékot... amíg nem látják ezt be, addig egy idő után (ki tudja mikor) tuti be fog dőlni a játék... és lehet ezen az úton már most elindult a dolog, csak az elején járunk... akkor meg már majd baszhatják, meg adhatnak ingyen goldot ingyen tankkal, ingyen prémmel, a kutya se fog idehederíteni nekik...

De ez mind nem az én gondom, én csak addig és akkor játszok, amikor épp kedvem szottyan rá... amikor nem eltűnök hónapokra. 😄
Nem én vagyok az ideális felhasználó. 😛 de kapják be...majd ha nem visszafejlesztik, hanem előre, majd akkor én is több időt szán(hat)ok erre úgymond... na mind1, sry a hosszúságért.
<#banplz>

angelus1991ster.blogspot.hu

Megértem. Én az IL-t vetettem le emiatt.

angelus1991ster.blogspot.hu

én most fizettem nekik régóta először, a kérdés az volt elégessem vagy rosszabb adjam nekik.... nekik adtam... <#violent> a vic az most ezekkel a vásárolt tankokkal vicces a játék.... ez a max amit ez nyújtani tud. <#hehe>
Azért most már hamar kibannolnák a ro tetvet, ha TK-t követne el folyamatosan. Régen nagyon toleránsak voltak és rengetegszer kellett csapattársat meglőni, ezt kihasználták a szőrőstalpúak.

Ennek is megvan a maga bája, hogy egy 2x nagyobb ország kisebbségi érzésből fakadó frusztrációját képes még egy ilyen játékban is levezetni.
A peter9228 miatt? Nem, a kép egy már rég nem aktív fórumos kollegáé volt. De egyébként én is megváltoztattam 2-3 éve, azelőtt yossarianHUN voltam a játékban is. Csak aztán mikor már sokadszorra lőtt hátba román csapattárs... De rendik voltak, mert mikor megírtam a supportnak a problémát, ingyen megváltoztatták.