418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lokker #383246
-
Nincs személyes figyelés, és kompenzáció! Yoss, jöhet az zöld arcú smiley :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Igen , sajnos igazunk lett...
Győzelem/Csaták: 0 (6) (0.0%)
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.11.26. 10:54:41 -
tutyimutyi2 #383243 Nekem is Lakeville-en volt meg a stug4-es LT-15 föntről indultunk középen a hegy mellett van az a kis kilátó a C4 vagy D4-ben oda felálltam bulldoggal összejött 5k spot(tier9) meg kb 1-1,5k sebzés azóta meg hogy elértem a HTC LT-15-höz azóta nem jön össze még 3k spot sem
-
Színtiszta mák volt. Meccs elején beálltam egy bokorba, és passzív spottal megcsináltam a 4000 valamennyit. Amikor az megvolt, elindultam aktívban. Az ellenfelek mindjárt az elején nagy offenzívába kezdtek öt-hat tankkal, (Rudy, O-Ni, Churchill 7, SU-100, egy Type64, meg egyFV304.) , én meg majd' kiugrottam a bőrömből örömömben. Mögöttem egy Dicker Max, Egy At-7. Egy M6, és egy arty (Talán GW Panther) volt. És jók volttak. Az ellen, mire észrevette, hogy mi a helyzet, végük volt, mint a botnak. Az O-ni elkezdett visszafelé tolatni, de az AT-7-ünk leláncolta, a GW Panther, meg BUMM! Szóval jó volt. -
asolyom #383241 Azért a kis Leoval is lehet spotolni.
Már ha kegyes az MM, és használható pályára rak, és értelmes csapattársakkal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.11.26. 08:53:18 -
Akkor inkább veszek 1 hónap prémet és gyors kihúzom őket. -
De jól összejött ez ma reggel:
Pedig már leszokóban vagyok a WOTról, asszem. -
asolyom #383238 Pont ez hiányzik nekem is. Jól csináltad! Ehhez azért mázli is kell. Először normális pálya, és normális csapattársak, akik lövik is az spotot. Engem ma a Leoval folyamatosan T8-ba rakott, és felváltva Ensk, Himmelsdorf és Winterberg. Nesze neked! Itt aztán lehet spotolni. Ezekbe többnyire bele van kódolva scouttal a nulla sebzés, mert még flankelni sem nagyon lehet. -
Angelus1991ster #383237 Ebből tuti t7-8-as light tank lesz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.25. 21:44:21 -
A free xp átváltó 35xp/gold árnál nem szokott akciósan se olcsóbb lenni, sok gold kell ahhoz a módszerhez... -
Igen, köszi. -
Angelus1991ster #383234 Eleget költöttél s eleget kaptak tőled a kokainjukra. -
Bizony,tessék bekészíteni szépen azt a sz..póálarcot 
Ma én vettem fel
-
Ajaj! Azt hiszem, ennek holnap szörnyű következményei lesznek/
Szerintem ezt neked kell eldöntened,mi éri meg jobban.Kissé több lét rááldozni,és akkor az idegrendszered egyben marad.Vagy küzdesz,prémfiokkal
-
És végre!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.11.25. 19:48:20 -
Help me please. -
Ja, azok elegge degeneraltak...: link -
Nagyon jó a kicsike! Imádtam, amikor az M6-ba belecsapta a 466-ot, az meg lesett, mint a hal, hogy kitől kapta! 
yossarianHUN #383226 Szerintem a HESH-re gondolsz (rogyókúpos). -
Angelus1991ster #383225 Rinyám
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyavajás Toldit és Turán még mindig nem képesek buffolni. Holott az egyik svéd másik meg cseh alapokkal rendelkezik. Csak ilyen proli lehúzós kormozott tankokat képesek kiokádni magukból.
"Némá tényóc, némá" "megvezsem the aszt se tyudom miljért ződ az en csapatom sé mijért piros az ellenfél, na meg mi ez az idegeítő kép a jobb alsó sarokba...ki is kapcholom! ....azt hogjan is kell??,? -
Most olvasom hogy végignerfelték a svéd heavy vonalat, növelt ujratöltés a tárban, meg a lövegben, csökkent mozgékonyság szinte a teljes ágon... -
Köszi, ezek között melyik az ami úgy okoz sérülést hogy találatkor rágyűrődik a páncélra és az ütés következtében a páncél belső felén leválló repeszek sebzik a belső teret? -
Ez jo,ezt láttam.
Ennek a srácnak,jók azok az unicum guide videói is
Hétvégi winrét
Lehet jobban járok,ha este elmegyek inni
-
Tanulnak a konzolos brigádtól. :) Ott már régóta ezt csinálják... -
davidbog #383220 Ezek az alapvető lőszertípusok. Nem a legjobb minőségű kép, de azért elég sok fajta típus van felvázolva a főbb részeiket megnevezve.
davidbog #383219 Nem tudom pontosan melyikre gondolsz, mert kimondottan ilyen nincs.
Lehet a lágy sapkás lövedék ami ugye az APC és az APCBC. De ezeken csak sapka van, nem pedig köpeny. Szóval szerintem nem ez hanem inkább az APCR.
Mert aminél lágy köpenyt használtak az az APCR. De azt általában keményfém magvas lővedéknek szokták hívni, nem lágy köpenyesnek. Ebben van egy nagy keménységű mag ami valamilyen kemény fém, többnyire volframkarbid. A penetrátorok átmérője 30-50 mm és a hosszuk 150-200 mm. Ezt burkolja be részben vagy teljesen a köpeny. A lövegcső elhagyása után a köpeny rajta marad a lövedéken. Amikor a lövedék becsapódik a páncélzatba és lepattan akkor a köpeny vagy rajta marad a magon vagy leszakad róla, mindegy is mert nem történik penetráció. Ha penetráció van akkor a penetrátor üt egy lyukat és behatol a páncélzaton, ami alatt a köpeny leszakad a magról és felgyűrődik a páncélzaton. A köpenynek a penetrációban semmi szerepe nincs. A feladata, hogy kitöltse a helyet mondjuk a 90 mm átmérőjű cső és a 40 mm átmérőjű penetrátor (mag) között és megvezesse a lövedéket a huzagoláson.
Az APDS majdnem ugyanez, csak ott a cső elhagyása után leszakad a köpeny. Ami azért jó, mert a köpeny a lövegcső elhagyása után már csak plusz teher és a nagyobb felület miatt plusz légellenállás, tehát csak lassítja a lövedéket amitől kisebb lesz az átütése. Ezért a '40-es évek végére az APCR-t már nem nagyon terveztek új löveghez, már a leváló köpenyes APDS lett a standard. A leváló köpenynek viszont hátránya is lehet az APCR-el szemben, mert ha rosszul van megtervezve, akkor a köpeny leválásakor az nagyon módosítja a penetrátor röppályáján és emiatt a penetrátor pontatlan lesz. Erre jó példa a brit 17 pdr-es APDS volt.
Az átütésükről és a lepattanásukról korábban írtam. -
-
Szerintetek majd mi éri meg jobban?
Venni goldot és free exp-vé alakítani, vagy venni prémiumot és grindelni a svédeket? -
Ez de jól jött! :D
Végre tudom, hogy az APCR miért pattog jobban. :D -
Persze miért ne lennének.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Voltam Osztrákiában is ilyen bolt kipucolós partin 2001környékén
Egy fél interspár-nyi területen levő műszaki bolt húzta le a rolót.Minden 50%
Pedig nem nyitásra mentünk hanem egy órával később,de mint az állatok.
Egy ilyen fejkendös büdös g..ci család ,éppen a 800 euros JBL házimozi szetteket borogatta,a halomból,mert,ök az olcsóbbakat keresték,de már nem volt,hiába mondták nekik.
De a fehér ember se volt különb,mikor elfogyott a kamera,fényképező,csak betörték a vitrint,és kivették a kiállított darabokat
Kevés volt a biztonsági szervezet
persze mert a szeretet ünnepe addigra már régen tovaszállt
-
Angelus1991ster #383214 Black Friday szelleme is elérte a Magyarországnak nevezett félgyarmatot. 
Vajon itt is lesznek ilyen hiperszupermarket-es össznépi verekedések? -
Nahát! Egy értelmes duplázó meccs!
Igen, ez nem rng meg nem mm volt, hanem tiszta hadtechnika-tudomány :)
Ha ahhoz állítottak volna dolgokat, akkor nem lehetett volna gondolom úgy balanszírozni, meg a 15 perces meccsek tovább végigmennének, ahogy ütik-vágják egymást :) -
asolyom #383211 Így a replayt megnézve úgy tűnik, hogy a két csöcs közötti felső lemezre esett a lövedék, mivel alattam volt kicsit, így ráláttam. Ott meg csak 68 mm a páncél. -
asolyom #383210 Végre a Kenyérpirítóval is meglett a Tank Ász!
Kár, hogy nem maradt még 3 lövésre való HP az ellenségben, mert meglehetett volna a TD-15 küldi is.
Egy másik csatában meg valamilyen furcsa módon a KV-2-vel "egylövéseztem" egy O-I-t. Magam sem tudom a HE hol ütött át, mert az oldalát nem nagyon mutatta. Utána rám írt a srác, hogy milyen atombombával lőttem rá.
-
Hali, én is köszönöm hogy a tőled megszokott alapossággal reagálál
valóban összekevertem az apcr és APFSDS lövedékeket, eztán biztos nem fogom, még csak 1 kérdésem lenne, a lágyköpenyes lövedékeket nem említetted ahogy nézem, azt a teljesség kedvéért nem tennéd képbe?
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.25. 10:19:22 -
Köszi hogy vetted a fáradtságot leírni mindezt. Legalább a sok hülyeség között akad hasznos információ is. :) -
Látom Ivánéknak nem sikerült értelmezni a Blekkfrájdé lényegét 
Mondjuk szép fekete az a T34

.jpg)