World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Hetesnél vagyok, de van annyira jellemnevelő, mint az m3lee.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.05. 15:03:02
Free xp-t meg eltoltam a kifejlesztésére.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sajnos, wg oldalról már jó ideje ez megy, most próbálnák(?) az ilyen irányú mod-okat is kiszorítani, hogy egyedül maradhassanak a p2w húsosfazekánál, mint egyedüli "szolgáltató".
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.05. 13:44:53
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ez etikátlan. Azt mondod, hogy akkor csaljon mindenki? Akkor lenne vége a wot- nak. Nem a játékos ügyessége döntene, hanem egy programkód. A keményebb csalások pénzbe kerülnének, pay to win szitut teremtve.
A példádat kisarkítva: a rabló mondhatná azt, hogy raboljon más is, mert a lehetőség mindenki előtt adott. Ha mégis bünteted a rablást, az fasizmus?
Ez szerintem azert van igy mert a top klanok tagjai szinte kivetel nelkul mesterei ennek a jateknak (meg a gold spamnek <#mf1>#mf1> ) a jatekosok tomegeit meg nem kell itt bemutatnom ahol allandoan a sok hulye csapattars miatt megy a siras(akik szinte mindig az o csapatukban vannak ).
Azoknak te mennyit adnal a velemenyukre akik a WASD-dal ugy el vannak foglalva, hogy a tornyot mar nem tudjak rendes iranyba forgatni?
Vagy akik top tankkal vegigkempelik a bazison az egesz csatat aztan mikor lerohanja az ellen nez mint Bambi a vágóhídon.
A jatek meg haldoklik mint minden, de szerintem lassabb halala lesz mint sokan gondoljak.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
<#whatever>#whatever>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.04. 21:16:26
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kifejlesztve:Charioteer jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 80872. Elköltött szabad tapasztalat: 25 378.
Megvásárolva: 'Charioteer' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 470 000.
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2016.05.04. 20:20:31
egyébként nem OP a tank
De maga a képessége álcában működik, 47%-os hatásfokon. Vannak olyan képességek, amik csak 100%-on kapcsolnak be, az álca nem ilyen.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nagyon nem is akarok semmit húzni, prémium tankom van innen-onnét (egyszer fizettem prémium napokért, de egy hetet tán... :"D szal mindig lett valahonnan arany (esl, klán)... szóval nem én vagyok az ideális vásárlóerő, ezért az én szavamra nem is várom el, hogy adjanak...főleg, hogy kezdek így 44k csata után rá is unni...
...de az nálam nagyon kiveri a biztosítékot, ha nem fair valami... és márpedig ez a nagy klánok seggnyalása nem az... az ilyen klánok menjenek ESL-re recskázni a statjukra... (ott is lehet nyerni nem keveset)... ja, hogy azért több időt kéne beleölni? döntsük már el mit akarunk. 😄
Az is nagyon gáz, hogy már a kisgyerekek ezzel játszanak... de nem csak ezzel, hanem az összes ilyen menőnek számító játékkal...inkább tanulnának, mert némelyik nagyon el van tévedve (nem az 5-6 évesek, hanem a tinik)...
Nem tudom ki lenne az ideális vevő a wotnak... nehéz a helyzetük, de pont leszarom, mert ők is leszarják a többséget...
...a visszajelzésekre nem igazán reagálnak, a játékot teszik közben a sok félreb-szott patchcsel tönkre... meg ezzel a mentalitással, hogy fizessél minél több goldot, kreditet, hogy GYORSAN még most profit legyen... na ez mind hosszútávon teszi tönkre a játékot... amíg nem látják ezt be, addig egy idő után (ki tudja mikor) tuti be fog dőlni a játék... és lehet ezen az úton már most elindult a dolog, csak az elején járunk... akkor meg már majd baszhatják, meg adhatnak ingyen goldot ingyen tankkal, ingyen prémmel, a kutya se fog idehederíteni nekik...
De ez mind nem az én gondom, én csak addig és akkor játszok, amikor épp kedvem szottyan rá... amikor nem eltűnök hónapokra. 😄
Nem én vagyok az ideális felhasználó. 😛 de kapják be...majd ha nem visszafejlesztik, hanem előre, majd akkor én is több időt szán(hat)ok erre úgymond... na mind1, sry a hosszúságért.
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Ennek is megvan a maga bája, hogy egy 2x nagyobb ország kisebbségi érzésből fakadó frusztrációját képes még egy ilyen játékban is levezetni.