World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. A Aslain csomagban benne van?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Nem OP, mert nem tudod kihasználni a DPM-et. A klasszikus "hátsó bokorból osztom az áldást" TD stílus nem neki való, mert pontatlan, és nem kiemelkedő a penje. A roham TD szerepkör nem neki való, mert kevés hozzá a HP-ja, lassan szűkül, és közelről könnyen belövik.
A löveg kitéríthetősége borzalmas, mind horizontálisan, mind vertikálisan. Mozgó célt már közepes távolságról sem érdemes lőni, ha pedig mozdul a test, a holdat fogod lőni. A látótáv siralmas, a rossz kitéríthetőség miatt csigaszemet sem érdemes rá tenni, úgyis gyakran bemozdul.
Csótánykodni érdemes vele, azaz kísérni a heavyket, amikor az ellen ellövi magát, akkor kiszaladni a fedezékből, várni, hogy szűkülj, még várni, még mindig várni, aztán lőni egy nagyot, és imádkozni, hogy eltaláld. Ezután jön a meglepetés, mert 13 km/h a tolatási sebessége, azaz nagy az esélye, hogy visszakapod a pofont.
T8-ban és T9-ben már hozzá fogsz szokni a pattogáshoz, amit golddal kompenzálhatsz. A pontatlansága miatt azonban az APCR is pattoghat.
Az alaplőszer 1k kredit felett van, a gold 4,4k, ezek pedig gyakran nem ütik át az ellent (igen ritkán top tier), így pénzt farmolni nem ideális. Az E25 mérföldekkel jobb.
Közel 500 csatát mentem vele, és nem igazán tapasztaltam ezt. Igaz ez nem sokkal azután volt, hogy bekerült a játékba.

Viszont értem, hogy mire gondolsz, mert most az IS-2-t megvettem, mivel az IS-t nagyon szerettem és úgy voltam vele, hogy milyen jó lenne, ha a játék mellett még egy kis extra kredit + xp jönne a legényekre, és basszus, az eddig csaták talán 10%-ában voltam top tier. Nekem nincs különösebb gondom a +/-2 -vel, de azért az egy kicsit durva, hogy a sima, nem prémium IS-nél nem vettem észre, hogy ilyen aránytalanul nagy lenne a részvétel a magasabb tier-ekben. Tudom, még viszonylag kevés csatát mentem, hogy ezt meg lehessen ítélni, de komolyan mondom, hogy fel fogom írni mostantól. Lehet a SU MM-jébe is belepiszkáltak.

E-25 OP-bb a camo+mobilitás miatt, de a kérdés ugye az volt a kollégától, hogy a SU megér-e 30%-kal olcsóbb árat és azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom, hogy igen.

Az a Battle Assistant Artillery Mod
Egy kis segítséget kérnék. Azt tudom, hogy artynál a shift-tel váltok felülnézetre, de néha rplayekben látok amolyan "fél" felülnézetet. Ezt hogy lehet előcsalni?

Azért a T34-esnek sok 10-es egyáltalán nem gond. 😄
Míg a SU-nak lehet az lenne a 9-esek hada is, nem tudom. 😄
Mostanában nem játszottam vele, de talán mintha jobb lenne a helyzet, mint volt, szoktam látni 7-es csatákban is...7-es szinten tényleg elég durván jó, bár szerintem az e-25 jóval OP-bb. Na viszont ennek a su-122-44-nek pont az volt a baja, hogy meg volt babrálva az MM-je (lehet még most is meg van), és gyakorlatilag állandóan tier9 csatába rakta, akármit csináltál. Még ha 2 másik 7est is vittél magaddal platoonba, akkor is 9-esekhez dobálta be. Majdnem olyan MM-je volt neki, mint egy 7-es lightnak, annyi különbséggel, hogy 10-est nem rakott hozzá. T34-nek ugyanez volt a hibája, folyton 10-esbe rakta. Mondjuk a T34 most már jó ilyen szempontból, mert rakosgatja 8-asba elég szépen.
minek van az a gyászos tesztszerver, ha csatába nem rak be??? (főleg, hogy venni akarnék egy skodát, és ki tudnám próbálni, de nem tesz be csatába....... -.-"😉
Viccelsz? Ritka OP dög. Emlékszem, amikor bevezették akkor is mindenki a type59 miatt hőbörgött, holott már akkor tök nyilvánvaló volt, hogy ez sem kevésbé OP. A frontja meglepően sokat pattint, töltésgyorsítóval pedig 6 másodpercenként oszt ki 390-es sebzést. Ez azt jelenti, hogy, mondjuk egy tigrissel is simán bele lehet állni egy face2face dpm fight-ba. Mobilitása egy T-44-esé, nem nagyon lesz olyan tank, ami körözne körülötted. A lőszer kicsit drága, de azért nem keres rosszul.

Ritka jó critikeket szokott lőni nálam,szereti a lánctalpakat,volt hogy airfielden(ha jól írom a nevet) az első 3 lövés csak láncolt,és olyanokat hogy hetzer,elc,kv85,főleg szemben álttak,elvileg az a 38-as pontosság elég jó ilyen kalibernél(főleg ha hajóágyú),fura volt amikor az OI-be szemből 2 páncéltörő nem ütött át, a repesz utána 600 körülit vert bele.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Az isu is.<#vigyor>

Húzom a orosz td-ket is.

Na, hát ezzel a "dobozzal" olyant nem fogok szerezni. Ez kb. olyan, mint a Kínai Nagy Fal, a világűrből is látszik. <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.05. 20:00:53

Én orosz td-vel szereztem azt a hülye Lopakodó medált is.<#hehe>
Még hozzá asszem isu-val.<#wow3>
Húzz rendes orosz TD-t ne prémet,majd Su-152 troll ágyújával megtanulod,hogy a célzás fölösleges.<#banplz>
Ha mellé lősz akkor is kinyír valakit.<#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.05. 20:00:30

Először is egy kezdőnek minden plecsni új! Másodszor meg az orosz TD-k nem a sniperkedésről híresek. <#circling>

És ennek milyen jelentősége van? A prém fiók egyébként a WoWs-ből jött át. A SU-100Y-ért valóban fizettem. <#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.05. 19:54:34

egy Dicker-t szoktak adni vagy 5-ös brit heavy-t... :"D na mind1. .)
Fizettél a játékért 😊 Tévedtem XD

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem mintha bármi prémet is tudnának ajánlani ami érdekel és főleg nem olyat amiért hajlandó lennék tier 5 nél feljebb menni😄
ja... hát ha ilyen 20k csatád lenne pár 10-essel valszeg hozzád vágnak valamit... így tényleg kevés... "Nem vagy tényező" nekik... :')
Valszinűleg mind igaz rám 1,5 k játék azon az accon és mind tier 3 ban, és kb egyszer volt vmi kisebb összeg befizetve, szóval jah nem kivánatos felhasználó kategória 😄
de szemetek. 😄 biztos nem fizettél vagy játszottál még eleget nekik, így nem éri meg nekik csak úgy odaadni... 😞
Ne viccelj,azt én T49-el is megszoktam szerezni.<#nezze>
Az az egyik legkönnyebb plecsni.

Ez a böszme állat "csak" T6-os, de ez is jó nagyokat durrant. Most szereztem meg vele a "harckoscsizó mesterlövész" plecsnit. <#awink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

xy,You have been given a warning by moderator. 2015-09-10
Reason: EDUCATIONAL WARNING
This message has been sent to you to inform you of a warning received regarding the post presented below...
You may receive two more such warnings prior to being issued with more severe measures or sanctions depending on the level of infraction

Ennyi azóta semmit nem kaptam, talán úgy gondolták nem éri meg visszacsábítani? 😄DD
vagy azt... nemtom ez hogy megy, én még soha nem kaptam olyat. 😊))
hát ha mindenképp td kell meg... baromi nagyokat lő, jó a penje és nem is spotolódik olyan gyorsan... szal ruszki td crew-képzőnek sztem jó. 😊
Missziók részben benne kell lennie egy ilyen prémium tankos küldetésnek.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem kaptál olyan e-mailt 8 hónap után, hogy adnak prém tankot meg küldit meg ilyeneket? 8 hónap után kellene, nem??? 😄
su-122-44 megéri a pénzét? így hogy holnap 30% al olcsóbb eléggé szemezek vele, bár nyilván nem keres olyan jól mint egy 8 as
Én ezt a scriptet nem értem,ép eszű ember ezt nem gondolhatja komolyan.

ROMOTO
Semmi sem elég, mindenkinek van ingyen prémtankja (több is), mindig van event, akció tankokra, modulokra, stb. Ez az állandó vernyákolás már nagyon fárasztó.
Egy nyolc hónapos kihagyás után megint megjött a kedvem a játékhoz, mi változott 2015 szeptembere óta? Főleg low tier érdekelne, illetve beszéltek anno arról hogy egyszerűsítik a legénységet, illetve több map lesz de nagyon idegesítő volt hogy volt vagy 4?
valaki tudna adni egy linket, ha van teszt szerver? (elméletileg van, de nem találom 😄)
Srácok Charioteer-re milyen felszerelést javasoltok?

xotyi
Nekem Panther-el van 66%-os winratem, Chi-Ri-vel meg 59,5% , pedig egyik tank sem áll OP dög hírében,Panther-el van 1300 körüli ,Chi-Ri-vel meg 1100 körüli átlagsebzésem pedig a tier 7-es medek kapják az egyik legmostohább MM-et szerintem,bár ez inkább azt mutatja hogy szerencsés vagyok velük, bezzeg a 8as heavyk...<#wilting>
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.05. 18:10:52

Trance&Friends nothing more..

ha jól látom, holnap akcióznak egy csomó mindent többek közt a prém tankokat is???
akcijó

lehet most veszem meg a 6-os skodát... ha már van 10-esem is és 9.15-ben buffolják 😄 jó lesz crew-t meg pénzt keresni.....
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.05. 18:13:28
Na igen de akkor is T5-T7 csatákba került,akkor még a Kv3 is T6 volt,és nagyon szar volt abban a kis fosban,amit bármi oneshotolt.

patchaou
Kezdőként rettenet a Lulu Belle, de tapasztaltabb játékosok keze alatt csodákra képes 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De most, ha balról jobbra kerülöd a pályát vele (test takarásban, ágyú kint), akkor azért nem olyan rossz - T4-ben, amit egyre ritkábban kap meg...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Amikor én húztam az m3-at,kb 5 éve,akkor a 107 és 122 milis ágyúval szerelt Kv2 tornyú KV tankok jöttek vele szembe,kurvára semmi esélye sem volt.

Szerintem a legtöbben átugorják, aki mégsem, az meg küszködik kicsit vele és utána ugorja át, meg aki mégis marad, az se tud vele sok mindent kezdeni, úgyhogy emiatt alacson lehetnek a wn8 célok vele.

Pedig annyi emlékem van róla, hogy már stock állapotban is nagyjából azt tudta, mint fullosan. Úgy értem, hogy a tier-ben jó ágyúja van és a stock is használható volt.

Mondjuk az vicces benne, hogy ezzel nem lehet hull down-t játszani meg néha kilóg a bokorból a teteje, ellenben a város lőrések jók neki, mert a tetejét is elrejtik <#crazya>
A puha talajon fog gyorsulni jobban,de máshol nem fog rá hatni.
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.05. 17:37:36

ha olyan tankkal vagyok aminek jó a végsebessége de nem a legjobb a gyorsulása azon tanknak a gyorsulásán segít ha azt a skillt rakom ki ami csökkenti a talajellenállást puha és közepesen puha talajon?
Nem tudom miért, de az M3 lee-vel nekem valami félelmetesen jó statom van (74 csata, 43 csata, 2180 wn8, 59,46%-os winrate, 1,42 frag csatánként, 418 átlagdamage). Na jó annyira nem szuper unikum szint, de ahhoz képest, hogy mennyire szidják sokan ezt a vasat ahhoz képest szerintem egészen kiemelkedő átlag ez.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Skoda tier9-10. Egy jellemző kép erről a tankról. Volt 3 a csatában 4,9-5,3e sebzéssel zárt mindegyik.

Az ellen artynak megkegyelmeztem, mert írta, hogy t55a spg-15-t szeretné megcsinálni és életben kéne maradnia. Persze a két csapattársam ölni akart, de azért is befoglaltam. Pedig nem szeretem az arty-t, de nálam az a varázsszó, ha valaki IM küldetést csinál, akkor nem bunkózok vele. Annyit mondtam neki, hogy ha nem jön közel és nem kergetem, hanem befoglalok. Amúgy is, ilyen aimbot világban nem életbiztosítás egy artyt megtámadni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah T6 és T7 àgyúja max T5 csatàkban lenne jó.
Nulla pen és sebzés.Atom pontatlan.
Olyan lassú a lövedék hogy amìg oda ér megiszol egy kàvét.
Pàncélod nulla.T2 tank röhögve kilő,és aligvan HP-ja.
Camo kb nulla.Ha észrevesznek hullavagy két lövésből.

Én free xp-ből huztam T5-ig.
T5 szar,T6 szar,T7 iszonyat szar.
T6 és T7 ugyanazt az àgyút kapja.

Én free xp-ből huztam T5-ig.
T5 szar,T6 szar,T7 iszonyat szar.
T6 és T7 ugyanazt az àgyút kapja.

Bocsánat. Nem azt mondom, hogy játszhatatlan, csak kevesebb a jó meccse, mint a rossz. Én a TD vonalon mentem végig, nem a szentjánosbogár felől.

Nincs megállító erő, nincs páncél. Gyorsaság van, de fordulékonyság, toronyforgás nincs. A kedvencem a seggel közlekedő változat, ami hátrafelé gyorsabb, mint előre. Jó párszor szóltak rám seggel támadás közben, hogy ár jú idiot?

A nyolcast már jónak mondják, de az még nincs meg.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka