World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A löveg kitéríthetősége borzalmas, mind horizontálisan, mind vertikálisan. Mozgó célt már közepes távolságról sem érdemes lőni, ha pedig mozdul a test, a holdat fogod lőni. A látótáv siralmas, a rossz kitéríthetőség miatt csigaszemet sem érdemes rá tenni, úgyis gyakran bemozdul.
Csótánykodni érdemes vele, azaz kísérni a heavyket, amikor az ellen ellövi magát, akkor kiszaladni a fedezékből, várni, hogy szűkülj, még várni, még mindig várni, aztán lőni egy nagyot, és imádkozni, hogy eltaláld. Ezután jön a meglepetés, mert 13 km/h a tolatási sebessége, azaz nagy az esélye, hogy visszakapod a pofont.
T8-ban és T9-ben már hozzá fogsz szokni a pattogáshoz, amit golddal kompenzálhatsz. A pontatlansága miatt azonban az APCR is pattoghat.
Az alaplőszer 1k kredit felett van, a gold 4,4k, ezek pedig gyakran nem ütik át az ellent (igen ritkán top tier), így pénzt farmolni nem ideális. Az E25 mérföldekkel jobb.
Viszont értem, hogy mire gondolsz, mert most az IS-2-t megvettem, mivel az IS-t nagyon szerettem és úgy voltam vele, hogy milyen jó lenne, ha a játék mellett még egy kis extra kredit + xp jönne a legényekre, és basszus, az eddig csaták talán 10%-ában voltam top tier. Nekem nincs különösebb gondom a +/-2 -vel, de azért az egy kicsit durva, hogy a sima, nem prémium IS-nél nem vettem észre, hogy ilyen aránytalanul nagy lenne a részvétel a magasabb tier-ekben. Tudom, még viszonylag kevés csatát mentem, hogy ezt meg lehessen ítélni, de komolyan mondom, hogy fel fogom írni mostantól. Lehet a SU MM-jébe is belepiszkáltak.
E-25 OP-bb a camo+mobilitás miatt, de a kérdés ugye az volt a kollégától, hogy a SU megér-e 30%-kal olcsóbb árat és azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom, hogy igen.
Míg a SU-nak lehet az lenne a 9-esek hada is, nem tudom. 😄
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.05. 20:00:53
Még hozzá asszem isu-val.<#wow3>#wow3>
Húzz rendes orosz TD-t ne prémet,majd Su-152 troll ágyújával megtanulod,hogy a célzás fölösleges.<#banplz>#banplz>
Ha mellé lősz akkor is kinyír valakit.<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.05. 20:00:30
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.05. 19:54:34
angelus1991ster.blogspot.hu
Az az egyik legkönnyebb plecsni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Reason: EDUCATIONAL WARNING
This message has been sent to you to inform you of a warning received regarding the post presented below...
You may receive two more such warnings prior to being issued with more severe measures or sanctions depending on the level of infraction
Ennyi azóta semmit nem kaptam, talán úgy gondolták nem éri meg visszacsábítani? 😄DD
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.05. 18:10:52
Trance&Friends nothing more..
akcijó
lehet most veszem meg a 6-os skodát... ha már van 10-esem is és 9.15-ben buffolják 😄 jó lesz crew-t meg pénzt keresni.....
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.05. 18:13:28
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Pedig annyi emlékem van róla, hogy már stock állapotban is nagyjából azt tudta, mint fullosan. Úgy értem, hogy a tier-ben jó ágyúja van és a stock is használható volt.
Mondjuk az vicces benne, hogy ezzel nem lehet hull down-t játszani meg néha kilóg a bokorból a teteje, ellenben a város lőrések jók neki, mert a tetejét is elrejtik <#crazya>#crazya>
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.05. 17:37:36
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az ellen artynak megkegyelmeztem, mert írta, hogy t55a spg-15-t szeretné megcsinálni és életben kéne maradnia. Persze a két csapattársam ölni akart, de azért is befoglaltam. Pedig nem szeretem az arty-t, de nálam az a varázsszó, ha valaki IM küldetést csinál, akkor nem bunkózok vele. Annyit mondtam neki, hogy ha nem jön közel és nem kergetem, hanem befoglalok. Amúgy is, ilyen aimbot világban nem életbiztosítás egy artyt megtámadni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nulla pen és sebzés.Atom pontatlan.
Olyan lassú a lövedék hogy amìg oda ér megiszol egy kàvét.
Pàncélod nulla.T2 tank röhögve kilő,és aligvan HP-ja.
Camo kb nulla.Ha észrevesznek hullavagy két lövésből.
T5 szar,T6 szar,T7 iszonyat szar.
T6 és T7 ugyanazt az àgyút kapja.
T5 szar,T6 szar,T7 iszonyat szar.
T6 és T7 ugyanazt az àgyút kapja.
Nincs megállító erő, nincs páncél. Gyorsaság van, de fordulékonyság, toronyforgás nincs. A kedvencem a seggel közlekedő változat, ami hátrafelé gyorsabb, mint előre. Jó párszor szóltak rám seggel támadás közben, hogy ár jú idiot?
A nyolcast már jónak mondják, de az még nincs meg.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka