World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Trance&Friends nothing more..
Trance&Friends nothing more..
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Esetek többségében azonnal gold lőszerrel fognak lőni még a 9es tankok is,mert pattintós a kicsike.Persze aki tudja a gyenge pontját annak nem ellenfél.
Vezető és az ammo érzékeny.Ritka az a csata,amelyikben e kettő közül ne sérülne meg valamelyik.
Az E-25-öt az utolsó pillanatban vettem meg, akkor meg ugye éppen el voltunk látva városi csőpályák sokaságával így nehezen szoktam meg.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.06. 12:47:21
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Néha fergeteges csatát fogsz menni vele,máskor meg legszívesebben eladnád.Összességében frankó kis vas.
Creditet csak úgy fossa,ha 1k sebzést eléred.
Magyar játékos boboka1 szépen elsunnyog csata közben az ellenség artyjaihoz.Persze agyhalott a lelkem.Odaér és az első arty kicsapja full hp-ról.Komolyan veszek lottót mert már ránézésből biztos voltam hogy beszopja.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.06. 12:03:21
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
nem sokat játszottam vele mondjuk, viszont jól ment vele.
mióta ennyire felgyorsult a játék nem szívesen venném elő. SP is lassú mondjuk, de annak van tornya.
Utoljára szerkesztette: M0RN1NGST4R, 2016.05.06. 11:59:28
Meglepő de a tornya nagyon pattogós,volt hogy teljesen rám mászott T9 heavy és próbált tornyom lőni de nem ment.
Sajna t10-be is könnyen kerül.
Egyébként a teszt szeró erre is jó lenne... ki próbálni a prémium tankot, hogy milyen... de tegnap 10 percig vártam a sorba a skodával... majd kerestem egy gyakorló szobát, hogy ott menjek vele, milyen érzésre... kicsit felbaszott a szerver így...
Viszont a Grille 15-el mentem egy kört... szerintem használhatóbb lesz, mint a WT... gyors, pontos és a tárazás miatt annyira nem kell bujkálni sem vele...
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.05.06. 10:54:00
https://wotinfo.hu
Szerintem a valódi gyengesége az alacsony kredit hozam, amivel mindenképp számolni kell. Viszont a jelenlegi 4725 gold-os áron igenis jó vétel és megvan benne a fun faktor.
ja, még valami, tier 7 TD-k győzelmi aránya:
St. Emil 46.16
AMX AC mle. 46 47.11
T25 AT 48.13
Jagdpanther 48.35
SU-152 48.53
Challenger 49.06
T25/2 49.40
E-25 49.44
M56 Scorpion 49.97
SU-100M1 50.51
AT 15A 51.91
SU-122-44 51.97
AT 7 52.34
T28 Concept 52.66
ISU 122S 53.06
ez alapján sem hinném, hogy annyira szar lenne.
A másik dolog, hogy elég sok papír tank van, akár tier8-9-ben is. Rájuk kell mozdulni vagy flank pozíciót felvenni.
Kemény tankok ellen, HE-t kell használni inkább, ha nem lehet flankolni vagy gyenge pontot lőni a pontatlanság miatt, szerintem. Ez a 122-es elég nagyot üt HE-vel is. Az arany lőszer drága és az ágyú hozzá pontatlan és ez tényleg megeszi a termelt kreditet gyorsan, ha pár lepattanó arany lőszer sikerül vele.
Minden ellenére van sebessége és gyorsan forog és lehet vele reagálni a csata változására, persze kérdés, hogy a játékos képes-e erre. Arra még talán képesek sokan, hogy felismerjék, gáz van, de hogy mit kéne csinálni akkor, na ez már nem nagyon megy.
E25 már nem kapható, amúgy az tényleg jobb, de egyébként sincs nagy kínálat tier6-7 TD-ből, su100y,dmax,at15a, isu122s meg a skorpió. Úgy értem, hogy a kisebb, olcsóbb TD-k közül, mert a JT8.8 már nem kapható (az volt olcsón ebay-es csomagokban úgy nagyon megérte), a kanonejpz meg 10e arany, szép ára van és nagyon nem dícsérik (és akkor még finom voltam).
Talán az ISU122s jobb vétel. Ugyanez az ágyú, de nagyobb DPM és látótáv, igaz cserébe nem annyira mozgékony.A su mozgékonyság persze jól jön, de ahogy írtam, tudni kell használni és aki TD-vel közelharcolni akar, annak komoly tudás kell hozzá. A klasszikus TD szerepben jobb az ISU és elméletben olcsóbb, persze gyakorlatban csak csomagban kapható és úgy meg az ára torzított kicsit, de ha éppen kell prém nap is, akkor mindenképpen jobban megéri még a mostani -30% árhoz képest is (a wiki szerint az isu nettó arany ára 4750, persze ez virtuális, mert aranyért nem kapható). Amúgy az ISU sem lassú, inkább a forgás ami nehezebben megy neki. Meg még előny, hogy kompatibilis a legénysége a tier10 orosz TD-vel (a su12244-ből "hiányzik" a második töltő)
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.06. 08:52:41