418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tothgyorgy
    Pótoltam a leszedett cuccokat. -3 milla kredit. és volt néhány tank amire vissza sem raktam.
  • joe662
    Nekem lett vagy 70+db felszerelés a garázsban.
  • tothgyorgy
    Lehet hogy vak vagyok, de nem látom a rakrtárban amit leszedtek. És mi az hogy nem megfelelő tankon van? Akkor az hogy kerülhetett rá? Amiket leszedtek, drága pénzért tehetem vissza.
  • Plata
    Eszement jó csatám volt most Is6-al,megint csupa kemper gyökér volt mindkét oldalon,így fogtam magam minszken és át rongyoltam az ellenség mögé.Egy lövést nem kaptam,be mentem a fél ellenséges csapat mögé és elkezdtem őket kilőni,ott kempeltek a gyökerek a városban és csak akkor vették észre mikor már a második tankot lőttem ki,erre elkezdtek menekülni.
    Úgy menekültek hogy a hátukat mutatták.
    Vesztes csatát visszahoztuk hárman,két arty meg én a scout.

Egy csatával kész lett három napi küldetés.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.25. 10:05:18
  • green64
    Előző pöcsben is már írták, hogy a kövinél leveszik ingyen és beteszik a depóba ami nem megfelelő tankon van...
  • tothgyorgy
    Ez valimi új ficsör, hogy a wg (inkább wc) lelopja a felszereléseket a tankokról?
  • LSSAHPAUL
    Warship
  • Plata
    Bónusz kód
    30KFBFANGROUP
  • LSSAHPAUL
    A TSünk is packet lossos, most nem majd 7-től :D 62.104.20.238:10156
  • Plata
    Nem tudom mi a bibi.
    Csak a WoT vacakol este.
    Minden más pöpec.
    Jah ami külön vicc hogy WoWs sem rossz.
    Ugyanaz a cég.
  • LSSAHPAUL
    Mátészalkáról aki T-és senki se tud este 7-11 között arti kivételével játszani, ezért át is álltunk age of empires II definity-re.
    Csináltam pár mérést pingplotterrel, a gond valahol a svájci alpoknál van, nem vicc. Megvannak a képernyő mentések, teszteltem külföldi ts-re, eu1,2,3, és magyar tsre. Azt kell mondjam hogy nem a magyar hálózattal van a gond.
    Valahogy el kéne terelni a net folyamot, hogy ne svájc fele menjen.. pl egy proxy szerverrel, régen csináltuk amikor egy ellenséges bf1942 német klánt 'támadtunk' és nem akartuk hogy kiderüljön hogy magyarországról jött a támadás, de már nem tudom hogy kell :D valaki valami ötlet?
  • Lucifer001
    Hiába nyitom meg a spoilert , tisztán ott a semmi
  • joe662
    De van, egy 9k spotos t7 tankos történet:-DDD
  • Balcsix #415293
    Amióta behúzta a Telekom az optikát ide, azóta semmi probléma vele, azelőtt előfordultak lassulások-net kiesések. Hozzátenném még, hogy ahhoz képest a Telekom egy elég korrekt cég minden téren.
    Én épp, hogy DIGI előfizetőktől hallok általában panaszokat, hiába üvegszál az is, annak ellenére vannak kimaradások, és ping droppok. Illetve, épp hogy a DIGI múltja nem valami tiszta. Sok embernek küldtek még évekkel az után is befizetendő számlákat, amikor már rég másik szolgáltatónál voltak stb...
    Meg alapból még ha olcsóbb lenne a szolgáltatásuk se mennék át hozzájuk egyéb okok miatt... (de ez már csak az én személyes problémám).
  • popey8
    Spoiler alatt nincs semmi :D
  • popey8
    Nem tudom milyen volt tavaly, de ez elég nagy ökörségnek tűnik, wt event 2 felturbózva, ja és goldért feloldható meg vásárolható cuccokkal, botokkal botok ellen :D Nem mellesleg nekem ez a mód az ismertető alapján tömény cumiztatásnak tűnik, a halhatatlan brutálisan erős, "ha a közelébe mész szétéget" tankkal meg a szintekkel meg a "megsemmisülsz, ha nem érsz oda időben" dologgal és semmi normális reward nincs. Nem hiszem, h sokan fognak ezzel játszani :D
  • joe662
    Jaaa,hogy nagy csata,meg tizes tank
  • hawken
    ugyanolyan farokság lesz mint tavaly?
  • sempike
    Úgy látom az AMX CDC-t továbbra sem volt ideje rendbetenni a WG-nek. Szégyen az a tank.
    Viszont a másik kedvencem (110) marha jól néz ki a ráncfelvarrás után :D
  • Lucifer001
    Jó hát arról nem volt szó , csak hogy ennyi lett .
  • viper07
    Jobb híján vettem 1 hó ExpressVPN -t, gondoltam letesztelem. Magam lepődtem meg a legjobban, 30-35 -ös ping, no lagg holland szerveren keresztül.
  • Plata
    T49 skin szép.
  • popey8
    Kijött a halloweeni event leírása, semmi normális reward csak skinek (sosem érdekelt egy játékban sem, nemhogy fizessek is érte), meg booklet meg personal reserve. Ráadásul ez is elég nagy hülyeségnek néz ki, úgyh nekem off.
  • popey8
    Jó hát nagy csata nem ér, ezt oszd el kettővel :D
  • Lucifer001
  • Lucifer001
    Ennyit még soha nem spotoltam . Összesen sem
  • suba53
    Légy szíves kicsit konkrétabban!
    Melyik részével nem értesz egyet?
  • Plata
    Nekem csak nyolcas van fő accon.
    Frpntline miatt.
    Meg T10-el nem látom értelmét jàtszani.
    Kivétel egy két tank.
    Mint 60TP.
    T92 is event miatt lett megvéve.De bántam is.M53 jobb.
  • Plata
    Bónusz kód.
    MG2KAMDYD3B7KTLQXKFDC7UBA
  • hawken
    Éppen ezeket a hálózatokat építem 15 éve és azt kell mondjam lófauszt!
  • suba53
    Ha a T üvegszálon jön, akkor az simán lehet jobb, mint egy koaxos DIGI. De ez a technológiából fakadó előny.
    Az üzletpolitikájuk viszont kiemelkedően jó.
  • suba53
    Én az optikai szálas DIGI netről beszélek. Ha a kábelesen a koaxos hálózatot érted, akkor az jogos. Az optikán megvan a teljes sávszélesség a végpontig. A kábelen meg attól függ a valós sávszélesség, hogy azon az ágon hányan használják éppen.
    Úgy hogy csúcsidőben simán lehet amit mondasz.
  • suba53
    Az összes kilences, és tízes arty megvan, plusz egy csomó kisebb is. Nem azt mondom hogy nem csap nagyot néha, de a régi, nerf előtti állapot már sehol sincs. Volt hogy zsinórban kilőttem hét tankot full HP-ről a hetes német artyval. Radley medál artyval, én néztem a legnagyobbat.
    Azóta sem volt hasonló.
  • Plata
    Városban nekünk is üvegszálas vagy a rák tudja milyen szálas T van,valami szálas az biztos.
    Lehet hogy idegszálas,vagy kötöttszálas.
    Azon gyün,net tv,telefon.
  • Plata
    Próbáld ki az M53-at,szerintem a legjobb arty,sajnálom hogy eladtam,simán ütött bármibe 1k-t.
    T92-re cseréltem hülye T10-es event miatt,de bánom.
    Francia T8 arty is veszett jó.Föntebb azzal sem megyek mert jövőre jó lesz frontvonalra.
    Az angol is azért kellett csak.Frontvonalon marha jó hecc artyzni.Ezért van a garázsban 3 T8 artym.
  • sempike
    A Digi a terjeszkedéshez felvásárolja a helyi kis net szolgáltatókat majd az évek folyamán felújítja a rendszert. Lehet felétek ez a felújítás még nem fejeződött be.
    A panelokba pl. üvegszálat húznak mindehová. Nekem pl. marha jó a ping mindehová.
  • Plata
    Az új modulokkal változott a spot rendszer.
  • sempike
    Hát nem tudom, 1100 egy t54-be nekem soknak tűnik. És ki tudja mennyi lett volna teljes sebzés, már csak annyi hp volt a tankban.
  • Plata
    Akkor próbálj meg kábeles digivel GTA Online-ozni,az az igazi hard mode,gyárakat eladni kb esélytelen,heist-re menni,na arról ne is álmodj,annak örülhetsz ha egy sessionban meg vagy 10 percig.
    Barátokra csatlakozni és velük együtt játszani,na az velük kicseszés.
    Star trek-ezni is rémálom digiról,még akkor is ha csak admiraltyt tolod le,az kb 2 perc karakterenként.Ha ügyes vagy,de én ügyi vagyok,42 karival megvagyok T nettel másfél óra alatt,digiről ez lehet a duplája az állandó server not responding és disconnected miatt.
  • suba53
    Azért az arty a hőskorban simán kiszedett full HP-ről egy lövéssel. Most meg maximum pár papír TD döglik meg egy-egy szerencsés találattól.