World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Modulok nem módosítják a lőszert.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.08.05. 12:10:55
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az meg hogy "majdnem bementl lőszer nélkül"... azért elég feltünő amikor rányomsz a battle gombra hogy feljön egy bazi nagy üzenet hogy "nincs lőszer atankodba, biztos igy akarsz bemenni?" 😛 Szóval nem voltál veszélyben, ezen már tényleg csak kukacoskodás fennakadni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.05. 11:51:08
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
T8-10 tankoknál igen.
Nagyrészt.
De nekem T8-10 tankról is ment kukába cucc úgyhogy semmi kompenzáció.Csak üres tank.Van olyan T10 amibe lőszer sem volt bassza meg.
Majdnem bementem lőszer nélkül csatába.
De T8 alatti tankokon a felszerelésre rá van írva hogy nem megfelelő és köv frissítésnél kuka ha nem veszem le.
Addig is ingyen levehető.
vagyis ha egy tier 6 tankról levetetett egy optikát, akkor annak a helyébe egy olcsóbbat lehet venni, a levetett meg 1. osztályúként került be a depóba. Ugyanígy a célzásgyorsító, meg a periszkóp is.
Mivel mind a három puha kis gyökér így nem láttam értelmét goldra váltani.Főleg mert a legpáncélozottabb az Isu-152k eltolta,nem tudott megsebezni én meg rárontottam és hiába lőtt nekiütköztem és megfordítottam,az oldalát meg szerintem még egy T4 tank is beütné,skorpió meg su-130 túl papír a goldhoz.Tiger 2 is golddal lőtt,de ő meg marha volt és úgy lőtt a domb tetőről hogy a hasát tök kitolta.
Ez a maki végig golddal lőtt.Az egy sebzése sem belém sikerült.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindegy hátha sokan rinyálnak miatta és kapunk kompenzációt,nekik tudni kell mi tűnt el.
Jut eszembe,mai napig nem kaptam vissza az ST-II kifejlesztésre elköltött tervrajz töredékeket.Pedig az hónapokkal ezelőtt volt,akkor ezt mért adnák vissza.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.04. 22:52:02
Kíváncsi leszek a nagy évfordulós ajándékokra, hátha nem lesznek annyira szarrágók, mint a rewards kapcsán.
Pár kivétellel,majdnem minden t10 fel volt szerelve,érdekes módon,most a felét se tudtam felszerelni<#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az viszont fura, hogy az olasz tankjaimról eltűnt minden felszerelés. Hogy a depóba kerültek-e, vagy a másvilágra, azt nem tudom, mert az olaszok a legvégén vannak, addigra meg már egy csomó motyó ment a depóba, így nem tudom felmérni, hogy az olaszok is oda mentek-e.
Szerintem én nem,33 nap alatt T10-ig húzni,necces.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.04. 22:34:16
Én emiatt nem írok,visszakapni úgyse kapom,max felidegesítem magam.
A sok idiótaság helyett azzal kéne foglalkozni, hogyan legyenek kiegyenlített csaták. Jól felhúztak ma is. ..............................xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.......................... Ide mindenki gondoljon a neki legocsmányabb szavakra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyedül maradtam a vasúti oldalon,sokan jöttek.Körbe vettek,de így is túléltem,a csapat meg észrevette hogy ott szenvedek sok gyökérrel és jöttek segíteni,ami vicces volt,ezek a majmok kiakartak nyírni mindenképp és nem is figyeltek oda hogy a többiek jönnek.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.04. 21:56:43
Nem viccelek.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Viszont a jó helyen levők adnak valami pluszt?
ha még most sem költöttek el a playák... akkor majd jön egy black market.... :"D
Baromira kell nekik az aranyeladás, hogy ilyen szemét húzásokkal kényszerítsenek pénzköltésre.
Nekem is lejött Is2-ről az összes cucc ingyen át tettem Is4-re.
De egy csomó T5-7 tankomról le kellett szedni a régit mert már nem rá való és oda volt írva ha nem szedem le a köv javításnál megy a levesbe.
És le szedtem tök frííííí.
Pl Cromwell. Van rajta egy közepes kaliberű töltésgyorsító, az most egy 2.osztályú, de akármelyik slotba rakom nem jó neki, de csak úgy tudom leszedni, ha fizetek.
cserébe most még kevesebbet játszok majd xD
akkor stimmel ha sárgán világít...
Honnan lehet azt megtudni, hogy melyik férőhelyre milyen felszerelés passzol?
Például töltésgyorsító. Azt mondja, hogy szereljem fel a tűzerő helyre. De melyik a tűzerő hely, mert bárhová teszem, nem tetszik neki.
meg remélem most már nem lehet rangot bukni... mert azért sem csináltam 😄
Ez egy ilyen hülye pubg WOT módra.Aki túléli az nyer,aki minél hamarabb minél több felszerelést gyűjt az annál erősebb lesz,majd csodálkozol mikor T2-es tankodat egy T8-as szarrá lövi.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.04. 17:03:52
meglesz a mausra... teszem ezt, a spall-liner-t meg a hp-nővelőt...
ja és PLATA a spall liner adja továbbra is a ramming dmg-et... most már megleltem :"D