418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bíztatásul mondom hogy egy hét kevés, ha már rágörcsöltél a szem. missziókra, akkor a nehezebb küldiknél kalkulálj 1 hónappal vagy kettővel, így mindjárt könnyebben fog telni az idő... -
Angelus1991ster #383764 Na meg a tiszta kokót se hagyjuk ki Escobar bácsi ajánlásával, amit a wg-sek szoktak használni az értekezleteken.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.06. 21:47:12 -
Azt hittem ezzel a foschtalicskával már soha nem fogok értelmes kört menni,de azéé adhatót volna ászt is rá
gondolom sok volt a kemping azért nem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
endrodiz #383762 Hat minden valoszinuseg szerint fogok venni prem elofizut, mert rohadt sok tankot kene lecserelnem es nincs ra elegendo ido/credit prem nelkul, illetve akarok majd meg t8 premtankot venni, csak meg nem dontottem melyiket is akarnam.
De azt hatarozottan visszautasitom, hogy a Serb bekopogjon hozzam! A fene akar vele talalkozni!!!
-
endrodiz #383761 Jah es meg egy megfigyeles:
Semmivel sem ad a jatek jobb/rosszabb MM-t a szerint, hogy fizetek premet, vagy sem.
A jobb MM eleresenek kulcsa azon HT mission, amikor meg kell olnom ketto magasabb tieru heavy tankot. Hetekkel ezelott elesitettem, de ennyit azelott en meg nem voltam top tierben heavy tannkal, mint azota, Hozzateszem: ritkan heavyzek, mert nem igazan fekszik a heavy stilus. -
yossarianHUN #383760 De igen, szerintem vegyél egy év prémet, és minimum három T8 prém tankot. Figyeld meg, egyből menni fog. Sőt, SerB személyesen fog bekopogtatni hozzád oldalán a két kedvenc prostijával, hogy Beluga kaviárt nyalogathass a cickójukról.
-
Angelus1991ster #383759 Egyszerű, egy Token rendszert kell megírni a T-55A és Object 260 "személyes" missziókhoz. Nekem sincs kedvem gyomorfekélyt kapni azért a tankért. Aki már megcsinálta az T28 HTC-t annak hadd szabadjon legalább a 15-ös számú küldetéseket átlépni/skip-elni. -
yossarianHUN #383758 Csak én nem értem a logikát abban, hogy ha szívat egy játék, többet fizetsz érte? Nálam általában fordítva van, de biztos én vagyok az agylövött. 
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.12.06. 21:32:32 -
Ez szerintem 100%, hogy rejtett MM algoritmus. Direkt szivat a játék, hogy dobj zsetont bele. :D -
endrodiz #383756 Na szoval. En nem vagyok konteo hivo es nem akarok semmilyen osszeeskuvest sugallani, ezert kernem, hogy valaki aki kodszinten vagja ezt a jatekot, fejtse mar ki nekem tudomanyosan, hogy mi az oka:
a, egy heten at kuzdottem azzal a light missionnal, hogy spotolj fel es sebezz 3 artyt, de a meccsek tulnyomo reszeben no arty, vagy oldalankent 1-1. Nagy ritkan elofordul az oldalankent 2-2. De kb. egy het alatt mindossze 2 alkalom volt, amikor megvolt a harom enemy arty...
b, gondoltam ez nem megy, atvaltottam arra a missionra, hogy spotolj legalabb 6 enemyt es ezalatt maradj felspotolatlan. Azota folyamatosan varosban es sivatagban jatszok az osszes lightommal, ahol lehetetlen lathatalannak maradni.
Es akkor a ket MT15 ot nem is emlitettem meg, hogy ha meddel megyek, akkor az enemynek biztos nincs elegendo TD-je. Se a t28, se a t55a MT15-jet nem tudom teljesiteni...
Szoval jo lenne, ha valaki tudna valami biztatot mondani, hogy ez nem egy beepitett MM algoritmus, hanem csak a vak veletlen balszerencse es elobb utobb megkapom a missionok teljesitesenek alapveto felteteleit a jatektol.
(Esetleg, ha vennek premium elofizetest, talan kegyesebb lenne az MM ?!
)
-
Plata #383755 Köszönöööööööööm.
-
Igaz -
yossarianHUN #383753 Hogy a WG miért nem szerződtette még ezt az ürgét, örök rejtély. Egyedül fényévekkel jobb modelleket dob össze, mint a WG teljes, több száz fős modellezőgárdája. -
Ezt nézzétek mit találtam: http://www.milkym4n.com/modshop/category/remodels/
Plata-nak HD remodell T49-re -
Rammsch31n #383751 PLS NERF
lehet ezért vetették el az OVERMATCH-et xD -
Plata #383750 De lesz amerikai T8 prém light. 
Jah tévedtem T7,mindegy.
Katt.
Vagy T8?
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 19:05:07 -
Lokker #383749 Nem lesz brit t49, ne várd.
-
Skorpion G. :D -
Mekkora kreténnek kell már lenni ahhoz,hogy teszt szerverre is megfulladni jàrjanak az artistàk.M alinovkàn átmentünk a hegyen,erre a 4böl 3 megfojtotta magàt.-:/ -
Plata #383746 Én az új T8 light tankot várom. -
Jah, akkor nincs más hátra mint megvenni az összest hogy el tudd dönteni melyiket élvezed :) -
stoppos #383744 Szerintem a nyolcasok között az fog hozni, amelyikkel élvezed a játékot, mert jól megy majd vele és akarsz is vele menni. :) -
Tudom, sokan írták, hogy szar a többihez képest, de nekem valahogy adja vele. -
tothgyorgy #383742 Romoto ajánlotta az sp-t. Viszonylag olcsó és jó. Ha megkapja a buffot, meg lesz a bankóprés is. Most sem rossz egyébbként. -
Semmi baj, de én és gondolom mindenki más ha objektív adatokat akar egy tankról, akkor felnéz egy statos oldalra ahol ki van átlagolva x csatára, hogy átlag mennyi kreditet termelnek vele. Ezeken az oldalakon a T25 a futottak még kategória. -
Rutinos... ezen kuncogtam... tudom, hogy szimpla átlagjoe-körüli vagyok, de értem mire gondoltál :)
Kérdésekre válaszolva nekem kreditnyomda kell, nem legénységképző, vagy funtank. Amúgy írtam is, hogy van olyanom, amiről áradoztál :)
Köszi a tanácsokat, akkor sztem SP lesz belőle. -
tothgyorgy #383739 "A superpershing eddig sem volt rossz, pen buffal még keresni is fog mint állat."
Ámen. :) -
Véleményem nyilvánvalóan szubjektív, hiszen az enyém. Sunsetjoy-t aligha lehetne gyanútlan áldozatnak nevezni, lévén, igencsak rutinos játékosról van szó. Ő azon dilemmázott, hogy mivel lehet kreditet termelni. Én erre reflektáltam. Ha akar foglalkozik a válaszommal, ha nem akar, ignorálja.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.06. 13:35:35 -
T-25 öt tier 8 asokkal hasonlítgatni kreditügyileg lehet, csak ha eltekintünk a szubjektív véleményedtől akkor kb. fasorban sincs, de mondjuk a hsz-ed arra mindenképp jó hogy eltájolja a gyanútlan áldozatot
. A superpershing eddig sem volt rossz, pen buffal még keresni is fog mint állat.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.06. 13:21:22 -
tothgyorgy #383736 A nemzetközi telefonszolgálat jórészt ott van már. -
Lichtmaschin #383735 Ben Hope....de szerintem at kéne neveznie magát Ben Hopless-re -
tothgyorgy #383734 Sajnálatos az ilyen hozzáállás.
Azért máskor ne add el . :) -
Angelus1991ster #383733 Fölösleges azoktól bármit is remélni. Úgysejtem egy török vagy egy indiai válaszolt neked. -
QB facecam-jánál a háttérben az Ph3lan? (9 perctől)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.06. 12:34:05 -
Lichtmaschin #383731 Mivel kurvara szar volt a wz111 és nagyon felidegesített ezért eladtam. Napokban írtam egy ticketet hogy szeretném visszakerni de elhajtottak a pics@ba, mondván hogy kicsusztam a vissza igénylő időből 2-3 hónap. Szóval szop@cs. Írtam nékik hogy ez nagyon nem felhasználó barát hozzá állás és szar a user support. Nem hatotta meg őket.... -
tothgyorgy #383730 Jó tudni, köszi. -
Prém tankot nem nerfelhetnek, szóval nem veszik el. -
Tegnap a fő accountomon kellett mennem, mert a rewardért létrehozottból egy napra kibannoltak, úgyhogy , gondoltam farmolok egy kicsit. Van ott T34-em, WZ111-em, Super P.-m, Church -3-am, és Pzkpfw T-25-öm. Nos , ez utóbbi az , amellyel a legjobban lehetett keresni, és egyben a legszórakoztatóbb is volt. Az MM imádott engem, T6-ot alig láttam vele, de ott is jó, (szigorúan gold nélkül), T7-re meg egyszerűen nem is emlékszem vele, pedig vagy 30 csatát letoltam. Ráadásul, a kevés HP és a gyors töltésidők miatt, 3-4-5 percek alatt kerestem 20-30 k tiszta kreditet. És ennél jobb, szerintem nem kell. Veszteséges kört lehetetlen vele menni, ellentétben a T34-el, ahol az arty kibaszott az első percben, és -5000 volt az egyenleg. -
tothgyorgy #383727 Tényleg nem rossz az sp, buffal meg még jobb lesz. Nem veszik el a limitjét? -
Vedd meg a superperzsát annyi aranyból, kap pen buffot, t8 prém, tök jó vétel lesz.