World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ez hívják asszisztált sebzésnek, és a játék végén az összesítésben külön is szerepel.
Ha ez kellően magas, akkor azt szépen jutalmazza a játék XP formájában.
Minden apróságot, ami a harcrendszerében előfordulhat, számon tart: pl. mennyi ideig voltál és milyen közel az ellenséghez.
Az az AMX (gyanítom: light volt) a felderítéseiért és a spot-tolása általi sebzéskiosztásért kaphatta azt az XP-mennyiséget, mert ez is fontos része a harcnak a wot-ban.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.12. 09:54:05
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ertelmes higgadt ember vagy, akit te torolsz, azt en mar reg a netrol is bannoltam volna. Szard le ki mit mond, bizz a megitelo kepessegedben es torolj nyugodtan. Rinyapicsa mindig lesz, inkabb egy-ket despotalo legyen, mint ez a sok nyomoronc scriptes.
Két új játékmódot vezettek be, amikről nem voltak sok éves statisztikai adatok. Gondolom egy teszt környezetben próbálgatták, és az alapján határozták meg a kritériumokat. Valóban sok mindent kihagytak a számításból. Sokan itt is panaszkodtak arra, hogy egy pár fős szakasz gyakorlatilag ki tudja zsigerelni a szóló játékosokat simán azzal, hogy körbeveszik a spawn pontokat, és esélye sincs lőni, már szétszedik.
Ez egyértelműen a játékmenet hibája. Szerintem jó is hogy kiveszik ezeket a fenébe. Akik meg így vagy úgy megszerezték, azzal szembesülnek, hogy a nagy reward nem marad OP tank, csak egy dísz a garázsban, és előbb utóbb a feledés homályába vész.
Ez a tanulási folyamat része. <#vigyor0>#vigyor0> A következő kurzusban a türelmet, a random áldásos hatásait kell megtanulnod felismerni, elfogadni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem ítélem el aki ezt csinálja mert a wg hibája hogy szinte lehetetlen küldit talált ki. Sok embert banoltak emiatt. Biztos sok kombó létezett, amiről biztosan tudom hogy működött az IS6+Cromwell vs IS6+Cromwell. Előtte gyakszoba, az is6 oldalán könnyen gyullad, a hátuljától vissza kb1,5m a láncfelett tán üzemanyag tank van ott. 1 órán belül mindkét csapat Cromwellének meglesz a küldi, biztonsági okokból nem árt ha a két csapat nem egy klánból való 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.12. 07:32:34
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
C++ 2012
"Egyébként hol van az lefektetve, hogy nem lehet összeszámolni?" - Megint mondom, csűrjük csavarjuk, de a csalás az csalás. Az sincs benne konkrétan a törvénykönyvekben, hogy nem kenheted be szarral a Parlament falát, de azért koppanna a fejed a rendőrautón, ha megpróbálnád. Mert vandalizmus. Az összeszámolás meg csalás. Egyébként meg ezzel hiába jössz, mert az összeszámolás csak az első fázis, utána a megbeszéltek alapján a banda egyik része hagyja sebezni/kilőni magát a másik által. Ezt meg már te sem mentegetheted (bár tudom, fogod).
"Az ominózus idézetem kapcsán pontosan mi is lenne a formai hiányosság ? Tudod én már csak ilyen kötekedő vagyok, pontosan olyan mint Te." - Az, hogy erősen vulgáris, mondhatnám alpári nyelvezetben íródott. Annak örülök, hogy kötekedőnek érzed magad, de én szerintem nem vagyok az. Ki kell hogy ábrándítsalak, az, hogy valaki nem ért veled egyet, nem jelenti automatikusan azt, hogy kötekedik (ez egy elég gyakori emberi tévedés).
A fórum mentálhigiénéje meg teljesen más lapra tartozik, de ha már felhoztad, felőlem beszélhetünk erről is. Először is, hogy gondolod, hogy betartassam a szabályokat? Törölni tudok, illetve menni a moderátorokhoz intézkedésért, akik jobb esetben leszarnak, rosszabban még engem kezdenek oltogatni. Nyugodtan kipróbálhatod, hátha te több sikerrel jársz.
De ennél fontosabb kérdés, hogy mégis mit szeretnél, mi alapján rugdossak ki innen embereket? A személyes szájízem szerint? Ki határozza meg, hogy hol a határ a trollkodás és a személyes szájízemnek nem tetsző hsz-ek között? Nem egy, és nem kettő tomboló trollt takarítottam el innen, és nem nagyon volt olyan eset, hogy utólag ne kaptam volna meg valakitől, hogy csak a zsarnoki hajlamaimat éltem ki. Szóval magyarázd el, hogy te mi alapján és hogyan szűrnéd ki és torolnád meg azokat a hozzászólásokat, amik egyértelműen trollkodási/flamekeltési szándékkal születtek. Mert ami nem ebbe a kategóriába tartozik, azt védik a szólásszabadság szabályai.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.11. 23:20:34
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.05.11. 22:42:35
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.11. 22:19:13
Kell egy prém 5-ös tank, fontos, hogy med legyen, és ne amcsi.
T25 jó választás lehet, féláron.
Azért az E5-öt választottam, mert a T1. M6,T29 egész jól játszható, a T32 kissé nehézkes, az M103 megint jó.
Az E5 mellett szól az is, hogy amikor elérsz a T32-höz, csak egy torony, és egy lánc kell, minden más modul adott lesz rá.
Az M103 nál meg csak 25 000 xp a közepes ágyú, egy 23 000-xps torony, meg 45 000 a motorkell, és mellőzhető a 60 000 -es top ágyú, és 24 000 xp-s lánctalp. mivel teljesen jól el van az ember a közepes ágyújával is.
Mire elérsz az M103-hoz, már meg lesz fullosan a Heavy IM misszió (cirka 1,2 millió)
A t25-el teljesíthető a med Im misszió (1,2 millió)
Egy hónap alatt prémmel kényelmesen megvan az E5.
Azt megírnád, hogy mennyi időbe telt és melyik ágon indultál el.
9.15-ös patch során mégjobban buffolják majd.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.11. 21:49:13
Koszonom mindenkinek az evek alatt megosztott segitseget, infomaciokat, jotanacsokat!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Tanács kéne, mivel ez az első komolyabb amcsi medem.
Milyen felszerelést ajánlatok rá?
390-es látótávja van alapból, egy 3 skilles, bias legénység megy rá.
Szóval a töltésgyorsító, staibilizátor mellé mi menjen rá? Ventilátor vagy Távcső?
Esetleg más kombó?
Pályák sem jók hozzá,mert igénytelen szarok.
A heavy és a light ugyanolyan gyors,tök 8 hogy MBT-vel vagy esetleg Light tankkal mész,mindkettő ugyan olyan gyorsan száguldozik,csak az MBT-n van 1 tonna páncél meg fasza ágyú,a light-en nulla armor meg valami istenverése ágyú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.11. 20:10:53
Az a rossz érzésem van, hogy még lehúznak annyi pénzt a játékról, amennyit lehet, aztán hagyják megdögleni az út szélén. Fogni akarták a WoT játékmenetét, és bebizonyítani, hogy ezen lehet változtatni és újítani anélkül, hogy a játékegyensúly rovására menne. Hát nem lehetett.
Erre a legjobb példa a hightier MBT (heavy) helyzet. Úgy gondolták, hogy majd a korszerűség jegyében eszméletlen pontos, gyorsan szűkülő, pontlövő ágyúkat tesznek a tankokra, hogy a játékos érezze a korbeli előrelépést a WoT-hoz képest. Na most ebből egyenes ágon következik, hogy viszont akkor eszméletlen kicsi, egy-két pixeles weak spotokat kell tenni a tankokra, különben pillanatok alatt szétlőnék egymást. Na most ez elméletben működhetett, de gyakorlatban közel sem. Élvezhetetlen pixelvadászat és HE-köpködés a hightier MBT késharc, mert a legkisebb mozgásnál már képtelenség ellőni egy hárompixeles weakspotot, pontos ágyú ide vagy oda. Teljes kudarc. A vége 10-ből 8-szor az szokott lenni, hogy az egyik fél megunja a kopogtatást, és testületileg megindul, majd zerg rush stílusban ledózerolja a másik oldalt, ahol kevesebb tank van.
Egyszóval a játékmenet alapjaiban több sebből vérzik az AW-ban, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a katasztrofális szerverpopuláció (annyira kevesen játszanak vele, hogy sokszor perceket kell várni egy meccsre), és a hivatalos fórum. Meg lehet nézni, mára nagyrészt csak fikázás, és a csalódott játékosok sirámai töltik meg a fórumot. Olyanoké, akik az alfa óta játszottak a játékkal és költöttek rá.
Egyszóval ezért szoktam mondani, hogy lehet nyafogni, hogy a WoT-ban rossz a balansz, meg kiegyensúlyozatlanok a járművek, de ez nem igaz. A WoT-ban hihetetlen jó a balansz, őszintén szólva meg is vagyok lepve, hogy hogy tudtak összehozni egy ilyen kényes ökoszisztémát, több mint 400 járművel úgy, hogy max. egy-két olyan szokott lenni, ami nem megfelelően van balanszolva, és belerondít az összképbe (WT E-100 pl.). Aki rossz balanszot akar látni, és azt, hogy milyen az, mikor egy WoT-szerű játék nem rendelkezik a WoT finoman kidolgozott, kényes egyensúlyban álló rendszerével, az játsszon kicsit az AW-val T6-10-ben. Máris jobban fogja tudni értékelni azt, amit a WG a WoT-ban megvalósított.
De az AW-ben nem jönnek át a tankok,nem fogja meg az embert a játék,nincs az az érzése hogy hú most fel kéne menni játszani,vagy hogy fél hónapot fel sem nézek,akkor is max belogolok,begyűjtöm az alapanyagot és lépek is.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.05.11. 18:54:53
De egy FV304 platoon is sírvaröhögős másodperceket tud okozni 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.11. 18:52:12
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Más . Obj küldetéseknél tartok cirka 60-70 % megvan . Nem gyúrtam rá , csak mondom kifarmolom belőle amit lehet , továbbra is így állok hozzá . De itt már szükséges a tüzérekkel is csinálni az IM eket Mert ott is lehet farmolgatni , és az is lehet , hogy sikerül eljutnom olyan szintre , hogy itt már kihagyhatatlan , mert tetszene a garázsomban . Lényeg belecsöpögtem a tüzérek világába . És az egyik nemzetnet a pontossága , vagy sebzése , esetleg a robbanás sugara , vagy a belövés szöge a szimpatikus . Tank gyűjtögető révén csak kellenek azok tier 10 esei is a garázsba , mert miért nem ? Na ez pont az amit önmagamról el sem hittem volna annyira elleneztem a tüzéreket még 4 hónappal ezelőtt is .