World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez viszont, hogy még a telefonszám sem létezik már, az nagyobb szívás... :/
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 13:54:29
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 13:48:23
Én már változtattam email-t, nem bunkók, de kérnek egy csomó adatot a legutóbbi tranzakciódról.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.13. 13:21:24
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.13. 12:55:11
Amire rájönnek, hogy nemigazán OP, már lement 200 csata és kiveszik a shopbol.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 12:03:15
IS-3A jó kis ultimate csomagban, boostokkal, ha nem lenne orosz nehéz legénységed és van sima áron is. Cromwell B meg t8-as áron. Már már úgy érzem végkiárusítást tartanak a minszkiek, cromi és is3 is volt ebben az évben. Mi lehet az oka? Ilyen semelyik évben sem volt. Bezár a cirkusz?<#vomit>#vomit>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
mrkts (8:27:58) you are full retard
mrkts (8:28:06) if you can not learn this game in 33k battles
mrkts (8:28:10) it is time to give up
mrkts (8:28:17) don't you think?
VFR800owner (8:30:38) no way. I always attack, and you stupid Easteuropeans always hide. So i keep moving on, get killed, bad stats, but at least I attacked. You should try that too, it is more fun than waiting and complaing about others, who are not cowards
mrkts (8:35:05) you call it bravery
mrkts (8:35:13) I call it stupidity and lack of skills
VFR800owner (8:48:59) you think you are skilled, but still we lost the game. The queastion is: do you wanna lose fighting or hiding?
mrkts (8:53:54) oh yeah, you fought excellent, keep up the good work 😊
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.13. 08:58:08
De azért gratula!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ez nagyon nem világos nekem. Úgy tudom van egy csomó programozójuk, egyiknek csak át kell írni egy számot. Ez ilyen lassú? Mi ebben a nehéz?
Valaki el tudná magyarázni, hogy ebben mi okoz nehézséges egy ekkora cégnél?<#lama>#lama>
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.13. 08:49:07
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Győzelem!
Csata: Redshire
Járművek: Cromwell
Szerzett tapasztalat: 4 854 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 41 621
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Védő, Radley-Walters medál, Kolobanov medál, De Langlade medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

angelus1991ster.blogspot.hu

A Repeszpáncél még az ütközéseknél is hasznos, ha jól emlékszem, márpedig a Crom' lendületét, ha már a tömegét nem is, gyakran ki lehet(ne) használni.
A Centi és a Cérna óta gondolkodom a Vizes AR-en, mert onnantól kezdve szinte minden 2.-3. lövés elviszi azt - a Crom'-on RP + Vizesblokk volt a Venti' mellett, így visszavett DPS-el, de legalább folyamatosan tudtam lőni.
Amióta az M10-es Párducra is repeszpáncélt tettem, azóta szinte megszűnt az elhullás benne, pedig, addig majd minden bekapott lövés az -1 legényt és/vagy -1 modult jelentett nála (is).
Plata #374978:
Ha legalább 60 mm-es HE átütésű ágyúcső mögül kell ténykednem (pl. szovjet 122-es ágyú, vagy 152-es tarack), akkor a Cromwell-hez hasonlóan zsenge járgányok felbukkanásakor automatikusan váltok HE-re, így a szokásos 300-350 helyett (122 AP), akár 500-at is lazán vághatok beléjük - mán ha a script..., ugye. De nálam a repeszpáncél nem nagyon engedte 300-ig se a HE lövedékeket és meg is maradtak a bent lévők a legtöbb esetben. Ahogy az ütközések után sem halt ki teljesen a fülke...
Amikor bejöttek a 183-as brit TD-k és még tudtak csippenteni (az utolsó HE- és HESH-nerf még bőven ezután volt), akkor a tesztszerveren felraktam a RP-t a X-es med-re...
...így gyakran megesett, hogy a 2. lövésüket is túlélte, max. 1-1 ember-, és/vagy modul-sérüléssel... (az alapeset akkor az volt, hogy ha az első ilyen nem vitte el (ammo rack, tűz), akkor maradt rajta pár száz HP, amit max. 2 lövéssel leszedtek róla a med-ek)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.12. 18:49:23
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.12. 18:18:16
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.12. 17:47:05
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
És nagyon sok közös moduljuk van a brit közepes tankokkal, így ha azt az ágat is elkezded, akkor sok modulod már meglesz .
Én új legényeket ültetnék a Churchill-be, 75%-ról indítva. A Matildával meg ha már elit, gyorsíthatod a legénység fejlődését, akiket majd a brit med vonalon tudsz haszálni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kifejlesztettem a Churchill I-et, de nem tudom, hogy meg merjem-e venni a Matilda után, és átképezni rá a mókusokat. <#fejvakaras>#fejvakaras> A statok alapján nem tűnik egy bombázó tanknak....
Én javasolnám a célzázgyorsító helyett a vizesrekeszt.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Igaz, hogy a lőszerrekesz HP-ját kell befolyásolni az ammorack lecsökkentéséért?
Javasold nekik. A legjobb megoldás eddig, amit láttam és nem kell tovább küzdeni senkivel, csak felpattintani a ban listára. Ha valaki mégis kíváncsi rá, akkor elolvassa, de nem lenne rákényszerítve senki, hogy mondjuk walert-et olvasson, csak egy klikk...
Szavazás, oké, de csak akkor, ha minimum 6 résztvevő van. Ha ennél kisebb létszámban szavaznak a fórumlakók, az közel sem biztos, hogy reflektál a közvéleményre. Csakhogy, attól még mindig marad a probléma, hogy a moderátorok többnyire nem hajlandók semmilyen intézkedésre, legtöbbször az intézkedést igénylők sértegetésén kívül. Mikor a walertos szavazás volt, akkor is elmentem hozzájuk. Elég az hozzá, hogy kb. fél napon keresztül ment az akadékoskodás, huzavona, "szerintem csak más véleménye van mint neked" bullshit, aztán mikor végül belinkeltem az összes hsz-t, amiben a fórumlakók walert bannolását kérik (volt pár), akkor nagy kelletlenül azt mondták, hogy megkapja a magáét, ha folytatná, azonnal szóljak. Ezek után walert kapott egy büntipontot a neve mellé, ami valami 3 nap után eltűnt, és azóta is vidáman fertőzi a topikot a marhaságaival. Persze szóltam a modiknak, de válaszra sem méltattak.
Ennek fényében hogy is kéne fegyelmeznem?