418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Valamiféle ranglista lesz eredményhírdetésig? -
Az orosz klaszter biztos hogy kitart akármeddig, az eu sem vészes, a leginkább az ázsiai és amcsi érintett... -
Ok,kifizetem 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De csak akkor,ha a kitalálója,utána felhelyezi magának a kapott összeget.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.07. 14:35:22 -
Jacktor #383802
-
Nem lesz itt gyors kihalás. Ekkora játékosszámmal lesz vagy 4 év, hogy annyian legyünk mint a WT-s community. :D -
Minden peccsel megugrik a játékosszám, pláne új nemzetek bevezetésénél, az más kérdés hogy ez csak ideiglenes. A másik hogy egyes régiókban elég gyér a részvétel, gondolom ha minden kötél szakad és elhal egy két szeró elérhetővé teszik a még aktívak számára a szeróváltást, de ez szerintem még bő 2-3 év múlva lehet csak aktuális....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.07. 14:23:13 -
Én haverommal vettem meg fele-fele árban. De mivel nem wotozik már, ezért csak 7K volt a Skorpion G-m. 
Új évre megint terveznek valamit, hogy nőljön a játékosok száma?
Nekem van egy ötletem, +-1es mm
-
Lokker #383798 Lesz az még 100 ojrós pakkban.. -
A wotinforol csórtam,ha jól értelmeztem akkor nem lesz több Skorpio G??
Nyúz érte a fiam,mondtam neki ha a felét kifizeti kap 1et
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Anton Pankov (Chief operating officer)
Anton, tudnál mondani valamit arról hogy mikor érkezik a 3. teszt szerver?
Nem sokat. Ami most a teszten van, az már majdnem a végleges verziója a 0.9.17-nek.
Anton, a T95E2-nek 181 mm-es az átütése. Azonban pontosan ugyanaz a tornya, ágyúja és más működési jellemzője is, mint az 59-Patton-nek, ami viszont 190 mm-es átütéssel rendelkezik. Azonossá tudjátok tenni ezt a paramétert is?
Igen, ez tervben van.
Mikor kerül be a T26E5 az összehasonlítható tankok listájába? És az is furcsa, hogy az IS-5-öt sem lehet összehasonlítani a garázsban...
Javítani fogjuk.
Szóval szükség van a személyes küldetések megváltoztatására. Mert például a gyengébb játékosok szerint így könnyebben végrehajthatóak lesznek majd a feladatok. Mit gondolsz erről? Az Object 260 SPG-10 küldetése pl. 2 arty killre lett könnyítve...
Ez normális logika. A 260-ért keményen meg kell küzdeni. Mikor utoljára vizsgáltuk a személyes küldetéseket, a végrehajtások és próbálkozások számát is alapul vettük, és ezek alapján tettünk néhány küldetést könnyebben teljesíthetővé, ilyen volt a gyújtásos küldetés is.
Anton, csináltatok néhány kompenzációt a Kranvagn statisztikában és buffoltátok a vertikális ágyúkitéríthetőségét az 50B-hez. Én elvárnék valami hasonlót a T57 Heavy-hez is, ami már nem ugyanolyan mint régen.
Vannak tervek a T57-tel kapcsolatban, de nem a mostani és nem is a következő verzióban. A tank jól illeszkedik a mostani metába, de talán nem ártana neki egy "nagygenerál".
Konstantin Soldatov:
Csak halkan mondom, a női legénységi hangok már meg lettek írva, de még nem tetszettek nekünk túlságosan.
T-54 first prototype - Jelenleg semmilyen terv nincs a megváltoztatására.
Panther M10 - Meg fogjuk vizsgálni egy kicsit később, most leginkább a 8-as prémiumokra koncentrálunk. És egyenként, nem egyszerre.
Decemberben egy csomó dolog kerül eladósorba. A Skorpion G eladása épp befejeződött.
Az E 25 nem lesz megvásárolható.
Nem tudunk felfedni semmilyen információt az új évre vonatkozóan.
A használt tankok piaca nem fog megvalósulni, mivel lerombolná az egész gazdasági rendszer koncepcióját.
Jelenleg a használati csúcs 620-630k online játékost jelent, ami alacsonyabb mint tavaly. Viszont várjuk a szokásos újévi növekedést is. Tavaly az E 25-tel meg tudtuk emelni az online populációt, de az E 25 végül nem hagyott túl jó nyomot a játékban (balansz terén).
A második amerikai közepes ág még nagyon messze van és nem prioritás.
-
Én csak az azonosságokat írtam le
-
Lokker #383795 akkor most 1 cm-el nagyobb az e-kuki?
-
és mind a két TD-vel, 68-as az xTE rating-em -
Nekem elég viccesek a rekordsebzéseim. :D
RHM. Borsig - 7858
Skorpion G - 7857
-
R3nton #383792 az derék kör...nekem még mindig nem lett meg a 8k, bár párszor már nagyon közel jártam hozzá grillével, de 7800ig még nem jutottam. -
asolyom #383791 Nem kizárt, hogy az adventi naptárban is lesz, mert van egy-két üres hely a nyilvánosságra került listán. Pl. a holnapi nap is egy ilyen. -
Az jó kérdés. Most karácsonykor igazán betehetnék. -
asolyom #383789 És mikor lészen megint a boltban? -
Akkor Skorpion G kell neked ;)
Sebesség+jó löveg elég OP páros. :D -
asolyom #383787 A teszt szerveren próbáltam a Borsigot, de baromi lassú tényleg, és cserében még páncélja sincs. Próbáltam a T9 Jagdtigert is és az jobban bejött. A 2. csatában már 4500 sebzést nyomtam vele. -
Plata #383786 Remélem tényleg sok lesz a TD.Akkor meg lesz végre a 2k td sebzésem.
Most sosem látok T8-9 meddel td-t,vagy ha látok is akkor valami szutyok t6-t7 talicskát amibe max van vagy 700 hp.
Light küldikkel sosem volt gondom,azokat 1-2 nap alatt megcsinálom,mert imádok ökörködni light tankokkal. -
Lichtmaschin #383785 En is arra várok... Azonnal megveszem -
Skorpion G-re kéne beruházni.
Max sebzésem 7800 körül van vele.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.07. 11:20:48 -
endrodiz #383783 Oszinten szolva nagyon varom a sved tankok megvalto eljovetelet.
Remenyeim szerint sokan huznak majd TD-t es el lehet majd kapni nehanyat akar a Rudyval, akar a Cromwellel. Esetleg 7-es meddel.
Ebbol a szempontbol egyebkent konnyebbnek is tartom a T55-os MT15-t, mert igy latatlanban konnyebbnek, ill. eselyesebbnek tunik 2 nagyobb tieru TD-t levadaszni, mint a T28-as 2000HP-t lesebezni TD-kbe.
Egyebkent tegnap este szerencsem volt. Miutan lejart a premiumom amit missionokon szereztem es leultem kicsit jatszani, masodik korre meglett a 6-ot spotolos light kuldi. Itt megjegyzem, mar az elso korben meg lehetett volna, mert Murovanka remek hely erre, csak hat a csapatok. De utana jott Fisherman, annal meg mar csak egy jobb hely van spotolni, de azt nem is vartam.:)
Szoval lehet, hogy pont a nem premiumos jatekosok kapnak kedvezobb MM-t?
-
Lichtmaschin #383782 Rhm lassú- egyszere oda értél valahova akkor kb vagy te vagy az ellenfél marad életben mert elmenekülni nem tudsz.
Jagdtig 8.8 os addig jó amíg szembe vagy valakivel és 1 v 1 vagy nem tudnak megkerülni.
Su12244 fasza járgány de az a kiszámíthatatlan orosz ágyú ne lenne rajta kb 140-es atutese van
Egyszerűen nem tudok papír td-vel 3000-4000 sebzes felé menni vagy idő nincs rá vagy engem rohannak le. -
NE vegyél JT 8.8-at! Ismétlenm NE vegyél!
Már sosem lessz olyan lassú a játékmenet, mint régen, ezért használhatatlanok a 30km/h alatt haladó tankok.
+ túl nagy, minden beüt, arty célpont, oldalból már az 5-ösök belövik röhögve.
Annyi goldból inkább vegyél prémet és húzz ki valami jó TD-t. (Hellcat, Charioteer, RHM) - akár goldból SU-122-44et
-
Plata #383780 Nekem egy éve nem jön össze az MT-15 küldi,mert ha meddel játszom nincs td.
-
suba53 #383779 Az egyéni küldetések indulása után szinte mindenki egyből szembesült az általad vázolt helyzettel. Aztán lehet az is, hogy csak az elme játéka van mögötte, és mivel ha éppen nem egy küldit akarsz teljesíteni, akkor nem is figyeled az ellen oldal összeállítását ebből a szempontból.
De mivel nagyon sokaknak sikerült elég messzira eljutni, így csak türelem kérdése, és beadja.
Én a negyedik csaj megszerzésére vártam sokat az AMX30 protora. A Stug, és T28 Concept küldikből volt 10 csajom. Két négyes garnitúrát beraktam az AMX500-100 ba, és az amcsi T69-be. A maradék kettőt a francia vonalra szántam szintén. A T55A küldik szépen alakultak, az SPG15 volt meg először, meglett a harmadik csaj, aztán mintha elvágták volna. Közben sikerült kifejleszteni, megvenni a két francia kilences medet, de a három fős több skilles legények a kilences Bat-ba ültek be, az AMX ott állt kihasználatlanul fullos legénység híján.
Kínomban már vegyes salátát raktam bele, hogy haladjon a modul fejlesztés, és sokáig ezzel az aránytalan felállással mentem.
Aztán egyszer csak váratlanul meglett az MT15, méghozzá egy 6-os meddel. Nem görcsöltem rajta, nem kerestem a magasabb szintű TD-ket, mert korábban ha ezzel az akarattal mentem csatába, mindig kudarc lett a vége.
Az AMX legénysége végre teljes, azzal a kis anomáliával, hogy három lánynak a harmadik skillje sokkal magasabb, mint az utólsóé. -
Plata #383778 Mi történt nerfelték a SP-t?
Két Sp-t lőttem ki Skoda t40-el,szemből és oldalról is vitte őket alap lőszer.Az egyiket messziről másikat meg közelharccal öltem meg.
Győzelem!
Csata: Serene Coast
Járművek: Škoda T 40
Szerzett tapasztalat: 2 128 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 29 603
Csatában elért Achievement: Lehväslaiho medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály" -
pett3rson #383777 nem a szart, már elnézést. nerf-nek számít a pénz szorzó levétele is, nem? legalább 50%-al csökkentették az M6A2E1 prémemnek a hozamát. Alig van 50-60 ezres köröm és ebből még lejön a költség... -
Rammsch31n #383776 Nem tudom, csak azt, hogy azóta is áldom a napot mikor megvettem azt a kis TD-t. :D Mert imádom. :) -
asolyom #383775 Az is lesz a naptárban? -
Rammsch31n #383774 jaaa értem. :) hát nekem ott a másik specialitás, az e25 :) -
asolyom #383773 Jövő kedden lesz az adventi naptárban állítólag. -
Rammsch31n #383772 Lehet még JT 8.8-at kapni? Azt nem szedték ki a boltból? -
Plata #383771 Figyelj szerintem valami agilisabb td-t vegyél.Jdtiger 8.8 egy kicsit lomha.Ha el tudod rejteni szikla vagy ház mögé nem rossz.De elég nagy és könnyű kilőni T8 meddel is.Fv például szemből kiszedi.És nem csak T8 csatába dobja. -
Plata #383770 Stug LT küldihez elég egy AMX ELC,a TD-hez meg egy T6 Td is.Csak ki kell fognod egy jó csatát. -
asolyom #383769 Én még mindig a StugG IV utolsó két küldijén (LT-15&TD-15) dekkolok. A LT elvileg a Bulldoggal előbb utóbb meglehet, de a TD 3000 sebzése pillanatnyilag esélytelen. Nincs elég magas szintű TD-m, és a legtöbb pálya nem igazán TD barát. Azon gondolkodom, hogy jövő hét kedden beruházok a Jagdtiger 8.8-ra, azzal esélyes lehet a 3000 sebzés, főleg hogy az még városban is jobban használható, mint a papír TD-k. Márpedig mostanában LT-kal és TD-vel is túl gyakori a város.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.12.07. 06:23:33 -
Rammsch31n #383768 MT-15 T55A-hoz szintén kb 1 év, olyannyira hogy egy 2 fél (németen gw. tigerig, amcsin m44-ig, csak az előbbi nem működött, utóbbi meg igen) arty ágat kihúztam helyette, hogy ne kelljen még másodlagossal is :D
Így elég volt az elsődleges... csak hát na idő volt. :D -
endrodiz #383767 Ne erts felre: nem az a problemam, ha nem sikerul egy kuldi, hanem, ha nem kapok lehetoseget megprobalni teljesiteni azt. Azzal en is kalkulaltam, hogy nehezednek es tobb ido kell nekik, bar igy is a legtobbje megvolt par kiserlet utan. Kb. egy honapja van meg a T28htc es mar MT15 nel jarok... Persze legtobbszor medezek. Most jonnek a tobbiek. Mondjuk TD bol is mar csak 3-4 mission hianyzik. 
-
Nekem HT-13 (3x pattintós), T55A-hoz 1 évbe telt. :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.06. 22:17:30