World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ja ímélt én se tudom adni, erre van regelve mindenem. ezt a sok tökölődést meg nem is éri meg hogy eladjam 😄
Na azzal én sem tudtam mit kezdeni (nem is írtam a wg-nek, mert csinált másikat), tesóm régi accján... elfelejtette a jelszót az e-mail címéhez...így kb lóf-szt tudok csinálni én is...
Ez viszont, hogy még a telefonszám sem létezik már, az nagyobb szívás... :/
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 13:54:29
patchaou
A jelenlegi e-mailre nem tudok belépni. Itt kezdődnek a gondok. A telefon amit hozzárendeltem pedig már rég nem él.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bannolták a marhákat ...aki nem akarja megnyitni: 30 játékos csinált egy horogkeresztet Hitler halálának napjára, és permabannolták őket 😄D

Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 13:48:23
Én is változtattam, de én akkor még aranyat sem vettem... viszont elég volt nekik, hogy megmondtam mikor aktiváltam bónusz kódot... meg az internet szolgáltató nevét, meg ilyenek... 😄
Vegyél egy kevés aranyat, lehetőleg bankkártyával. Elküldöd nekik az átutalási adatokat, egy riportot, havi összegző tökéletes, hogy lássák a számla számot meg a nevedet egy papíron és átírják. Lehet, hogy elég a tranzakció adatokat kinyomtatni, az talán még egyszerűbb. Megírod szépen, hogy megszünteted a jelenlegi email-t stb stb. Nem kell sok rizsa hozzá.

Én már változtattam email-t, nem bunkók, de kérnek egy csomó adatot a legutóbbi tranzakciódról.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.13. 13:21:24
patchaou
Az enyém csak azért nem kelt még el, mert nem tudok e-mailt adni hozzá :/ pedig nagyon eladnám

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

méregdrága? nekem is van type, szivesen eladnám 😄 úgyis csak felbasz a játék
Akkor talán nem kelnének el a méregdrága type accoc a neten. <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.13. 12:55:11
patchaou
Talán azért mert tudják hogy a type tulajok simán lebeszélnék az ismerőseiket 😊

Azt viszont nem értem, hogy a type 59-est akkor üzleti megfontolásokból miért nem teszik be jó kis 20-40, de még akár 50 ezres csomagokban pár éves prémmel vagy rengeteg golddal fűszerezve? Vinnék ennyiért is mint a cukrot.<#nemtudom>
Amire rájönnek, hogy nemigazán OP, már lement 200 csata és kiveszik a shopbol.
Nem zár be, megy tovább... viszont elhiheted, hogy sokan fogják megvenni ezeket, mert később nem biztos, hogy hamar lehetőségük lesz rá...így aztán adhatják magasabb áron is...mert sokan nem akarnak várni a következő alkalomig mondjuk egy fél évet... és nem, ettől még nincs válságban a dolog, szimplán az üzlet miatt csinálják, ami baromira bejön így most nekik, és mert meg is megtehetik...ennyi.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 12:03:15
Kiárúsitűs van a webshopban <#banplz>
IS-3A jó kis ultimate csomagban, boostokkal, ha nem lenne orosz nehéz legénységed és van sima áron is. Cromwell B meg t8-as áron. Már már úgy érzem végkiárusítást tartanak a minszkiek, cromi és is3 is volt ebben az évben. Mi lehet az oka? Ilyen semelyik évben sem volt. Bezár a cirkusz?<#vomit>
anyázáshoz kis tier is elég, t-28e f-30-al mentem tier4-ben szembejött egy matilda elkezdett lőni én meg visszalőttem mikor meghalt még neki állt följebb és kezdte a szokásos anyuci emlegetést(224 csatás izé volt)
Most mit piszkálod szegényt. Guderian is úgy győzött Franciaországban, hogy nyomult előre a páncélosaival. :-P

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Egyébként amikor látom, hogy a csapattársak többsége a semmibe lövöldözve onanizálva rohan előre, akkor többnyire sejtem, hogy cumi lesz a vége.

Lunki88
Legalább nem fajult anyázásba a dolog, már ezért is respect neki. 😄
Akkor nem panadzkodom, hogy T5-ben idióták játszanak. :-)

33e csatás barom E100, siegfrieden 2 zászlós módban 2 nagy arty mellett rohamozni indult a nyílt mezőn és 0 sebzés mellett elég gyorsan kilőtték és állítólag büszke rá, mert milyen bátor volt és milyen jó csatát lenyomott. Egy rövid ideig elbújt az egyik beton építmény mögött, de az nem volt elég bátor harc neki, hát megindult középre. Fasza. Az egy más kérdés, hogy a többi top tier nehéz tank is retardált játékot mutatott a városban, de egy normális E100 nagyon hiányzott onnan.

mrkts (8:27:58) you are full retard
mrkts (8:28:06) if you can not learn this game in 33k battles
mrkts (8:28:10) it is time to give up
mrkts (8:28:17) don't you think?
VFR800owner (8:30:38) no way. I always attack, and you stupid Easteuropeans always hide. So i keep moving on, get killed, bad stats, but at least I attacked. You should try that too, it is more fun than waiting and complaing about others, who are not cowards
mrkts (8:35:05) you call it bravery
mrkts (8:35:13) I call it stupidity and lack of skills
VFR800owner (8:48:59) you think you are skilled, but still we lost the game. The queastion is: do you wanna lose fighting or hiding?
mrkts (8:53:54) oh yeah, you fought excellent, keep up the good work 😊
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.13. 08:58:08
Sunsetjoy
Ez a csillagok állásától is függött kicsit... oltári nyomi volt a saját csapat fele, az ellenfélnél se volt sok unicum .D
De azért gratula!

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azt írja a WG, hogy " Az FV4202 lőszerének ára túl magas, de annak csökkentése nem egy gyors folyamat. "<#wow1>
Ez nagyon nem világos nekem. Úgy tudom van egy csomó programozójuk, egyiknek csak át kell írni egy számot. Ez ilyen lassú? Mi ebben a nehéz?

Valaki el tudná magyarázni, hogy ebben mi okoz nehézséges egy ekkora cégnél?<#lama>
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.05.13. 08:49:07
Antimat
fejlessz rá legényeket. nem igényli az arany lőszert, lehet vele flankelni.

cyka blyat

<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

HTS s3rg1nh00
azért az hogy mi kiváló és mi nem...nekem még sosem volt vele jó köröm,köszönhetően annak h.75%-ról indult a legénység és épp eljutott az első skillig mire kihúztam,valamint alig lövök vele apcr-t (nincs rá kredit)+én magam sem vagyok egy ügyes játékos,szóval azért ez elég sok tényezőtől függ...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kiváló közepes tank a Cromwell!

Győzelem!
Csata: Redshire
Járművek: Cromwell
Szerzett tapasztalat: 4 854 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 41 621
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Védő, Radley-Walters medál, Kolobanov medál, De Langlade medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

angelus1991ster.blogspot.hu

Bezzeg light-al nem sikerül 😊
A végsebesség nem sokat jelent, a lóerő/tonna (gyorsulás) már inkább. Matilda 7 HP/t vs. Church I 8,75 (top motorral).
Érdekes, hogy papíron ugyanannyival megy, mint a Matilda, mégsem érzem annyira lomhának, mint a Matildát. <#fejvakaras>

Nocsak! Ezzel még felderíteni is lehet. <#nevetes1>

A Biztonságos Elhelyezés és a Megelőző Karbantartás nálam is kötelező kellék (a 6. Érzék mellett bőven elférnek a tanulási időszakban), ezért sok tűzoltókészüléket nem kell használnom...
A Repeszpáncél még az ütközéseknél is hasznos, ha jól emlékszem, márpedig a Crom' lendületét, ha már a tömegét nem is, gyakran ki lehet(ne) használni.
A Centi és a Cérna óta gondolkodom a Vizes AR-en, mert onnantól kezdve szinte minden 2.-3. lövés elviszi azt - a Crom'-on RP + Vizesblokk volt a Venti' mellett, így visszavett DPS-el, de legalább folyamatosan tudtam lőni.
Amióta az M10-es Párducra is repeszpáncélt tettem, azóta szinte megszűnt az elhullás benne, pedig, addig majd minden bekapott lövés az -1 legényt és/vagy -1 modult jelentett nála (is).

Plata #374978:

Ha legalább 60 mm-es HE átütésű ágyúcső mögül kell ténykednem (pl. szovjet 122-es ágyú, vagy 152-es tarack), akkor a Cromwell-hez hasonlóan zsenge járgányok felbukkanásakor automatikusan váltok HE-re, így a szokásos 300-350 helyett (122 AP), akár 500-at is lazán vághatok beléjük - mán ha a script..., ugye. De nálam a repeszpáncél nem nagyon engedte 300-ig se a HE lövedékeket és meg is maradtak a bent lévők a legtöbb esetben. Ahogy az ütközések után sem halt ki teljesen a fülke...

Amikor bejöttek a 183-as brit TD-k és még tudtak csippenteni (az utolsó HE- és HESH-nerf még bőven ezután volt), akkor a tesztszerveren felraktam a RP-t a X-es med-re...
...így gyakran megesett, hogy a 2. lövésüket is túlélte, max. 1-1 ember-, és/vagy modul-sérüléssel... (az alapeset akkor az volt, hogy ha az első ilyen nem vitte el (ammo rack, tűz), akkor maradt rajta pár száz HP, amit max. 2 lövéssel leszedtek róla a med-ek)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.12. 18:49:23

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

xotyi
A torony cserét sajnálom a cent tornyot sokkal megbízhatóbbnak éreztem, bár a HD- átalakítás óta az is gyengébb lett szerintem.

Trance&Friends nothing more..

Én feladtam a brit nehéz ágat. Fájdalmas volt hogy a caernarvon első találatra de már másodikra biztosan ammorack sérülést kap minden második csatában. Lehet egyszer majd visszaveszem de nem élvezem vele a játékot úgy mint mikor nem volt torony cseréje.
xotyi
Az első brit med aminél észrevettem az ammorack betegséget az a 7/1-volt, amit amúgy is büntet a gun reloadja, az kapott biztonságos elhelyezést, Cent AX-meg borzalmasan sérülékeny nálam, görgőn keresztül lánc+ ammorack nem ritka jelenség , de mivel jó a gundepjük és egész tűrhető a mobilitásuk, még nem annyira kiakasztó mint pl egy Leo PTA vagy egy Obj 907 esetében, ellenben a Heavky, mivel nekik pofozkodni kéne tudniuk így több lövést kapnak és egyértelműen többször száll el az ammorack is, Caernarvontól már a biztonságos elhelyezés szinte kötelező,Conqueror-nál már a megelőző karbantartás is befigyel nálam. De ez mind csak személyes vélemény/tapasztalak, ki-hogy használja a gépeket😊
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.05.12. 18:18:16

Na az nem a repeszpáncél miatt volt.
Repeszpáncél néha atom jó,ma t6 medemről t7 arty lepattant.

He-he-he, én még repeszpáncélt is tettem rá - mármint a mezei, alapváltozatra - , hogy visszafogjam a legénységi elhullást és valamelyest a modulokban keletkező károkat is csökkentsem - utána kicsit "tartósabb" lett az a gép, ahogy az M10-es Párducot is csak így sikerült életképessé tenni...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.12. 17:47:05

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

patchaou
Halkan súgom meg, hogy a riggelés nem abból állt, hogy azokra szálltak rá a riggelők akik egyedül keveredtek a csatába. Hogy a spawn ponton már támadtak az bizony nem a riggelés miatt volt.

Ha van elég kredited vedd meg nyugodtan. Szédülni nem fogsz a sebesség mámortól, de jó kis tank. Sokan nem szeretik a lassúságuk miatt a brit nehéz tankokat, ami csak a Black Prince után változik előnyére. De a brit ágyúk nagyon jók.
És nagyon sok közös moduljuk van a brit közepes tankokkal, így ha azt az ágat is elkezded, akkor sok modulod már meglesz .

Én új legényeket ültetnék a Churchill-be, 75%-ról indítva. A Matildával meg ha már elit, gyorsíthatod a legénység fejlődését, akiket majd a brit med vonalon tudsz haszálni.

3-4-szer mentem be abba modba.Utánna soha többet.Spannoláskor már vártak többen rám.Egy normális játékban az ilyenér minimum permanently ban járt volna.Vagy már eleve ne lett volna olyan OP a gép és nem izgatta volna a fantáziájukat a megszerzéséért.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Free xp-ből ugord át.

Hülyék ellen jó esetleg.

SG.hu bővítmény. Évek óta használom...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hali!

Kifejlesztettem a Churchill I-et, de nem tudom, hogy meg merjem-e venni a Matilda után, és átképezni rá a mókusokat. <#fejvakaras> A statok alapján nem tűnik egy bombázó tanknak....

Szívemből szóltál. 😊 😄
xotyi
Nem rémlik,hogy a Cromwell B kifejezetten ammo érzékeny lenne, persze ha egy nagy kaliberű lövedék kapja el akkor simán elszáll több modul is, de átlagba a brit medek között nem kiemelkedően sokszor kap (nálam) ammoracket, nem úgy mint az FCM50 torony beragadást, attól ki tudok készülni😄

Ja csak inkább maradna csöndben, aki így gondolja... A riggelés meg igenis csalás. Nem véletlen, hogy ez az egész mod egy szart se ért, mivel eleve kevés embert érdekelt, aki meg még próbált bemenni játszani, annak tönkre vágták a játékát a riggelők. Hála a jó égnek, hogy hazavágják a tankot, mondjuk még jobban haza kellene vágni, még így is jobb páncélja van, mint a legtöbb heavynek. Egyedül a hátulja meg az eleje weakspot.
Sunsetjoy
Igaz hát, több modul HP, kevésbé sérül be egy bizonyos sebzést leadó lövés bekapásától. A töltő bizt. elhelyezése csak 12,5%, a vizes rekesz 50% plusz hp-t ad a lőszerrekesz modul hp-hez. A perket csak azért szokták gyakran mondani, mert a töltőnek nincs értelmes egyéb perkje.
Én javasolnám a célzázgyorsító helyett a vizesrekeszt.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azt, hogy ne kapjon egy tank ammo rackot annyit, konkrétan a Cromwell B-m, mit lehet tenni ellene? A lőszerrekesz HP-ja tehet erről ? Ha biztonságos elhelyezést fejlesztek ki ami megnöveli 22-vel a HP-t az csökkenti az ammoracket? Legjobb lenne, ha vizes lőszertartót tennék egy modulnak a venti vagy célzásszűkítő helyett? Az 270-re növeli a lőszerrekesz HP-ját.

Igaz, hogy a lőszerrekesz HP-ját kell befolyásolni az ammorack lecsökkentéséért?
Olyan chat motor kéne, mint az indexen, hogy ha bejelölöm az illetőt, akkor nem mutatja onnantól a hozzászólásait.

Javasold nekik. A legjobb megoldás eddig, amit láttam és nem kell tovább küzdeni senkivel, csak felpattintani a ban listára. Ha valaki mégis kíváncsi rá, akkor elolvassa, de nem lenne rákényszerítve senki, hogy mondjuk walert-et olvasson, csak egy klikk...
Usert nem tudok törölni, azt a moderátorok tudnak, én maximum hozzájuk tudok fordulni. Ugyanakkor az SG-s moderátorokkal sosem volt könnyű, de az utóbbi időben még önmagukat is felülmúlják.

Szavazás, oké, de csak akkor, ha minimum 6 résztvevő van. Ha ennél kisebb létszámban szavaznak a fórumlakók, az közel sem biztos, hogy reflektál a közvéleményre. Csakhogy, attól még mindig marad a probléma, hogy a moderátorok többnyire nem hajlandók semmilyen intézkedésre, legtöbbször az intézkedést igénylők sértegetésén kívül. Mikor a walertos szavazás volt, akkor is elmentem hozzájuk. Elég az hozzá, hogy kb. fél napon keresztül ment az akadékoskodás, huzavona, "szerintem csak más véleménye van mint neked" bullshit, aztán mikor végül belinkeltem az összes hsz-t, amiben a fórumlakók walert bannolását kérik (volt pár), akkor nagy kelletlenül azt mondták, hogy megkapja a magáét, ha folytatná, azonnal szóljak. Ezek után walert kapott egy büntipontot a neve mellé, ami valami 3 nap után eltűnt, és azóta is vidáman fertőzi a topikot a marhaságaival. Persze szóltam a modiknak, de válaszra sem méltattak.

Ennek fényében hogy is kéne fegyelmeznem?