World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT PvP csatái azért annyira nem rémisztőek.
angelus1991ster.blogspot.hu
Hülye vagyok , ha fizetnék valakinek ? Hülye lenne kihagyni nem ? Irigyek lennének , mert nekem megvan az 50B ? Vagy esetleg irigyek lennének , mert nem hülye kihasználni a hobbijából eredő bevételt ?
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Anno arra voltam "büszke", hogy prémfiók és prémtank nélkül értem el 4 db 10-es tankot. Ma már tudom hogy szimplán csak hülye voltam mert ugyanannyi csatából kihúzhattam volna 7-et is 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.11. 18:34:24
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A WoT-nak, szemben a szárnyait bontogató AW-val lehet, hogy megvan a játékosbázisa ahhoz, hogy eltartsa mind a két játékmódot, de azért nem próbálnám ki, ha nem muszáj.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.11. 18:25:41
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Legjobb az lenne ha az Armored Warfare PvE módjához hasonló csatamódot csinálnának. Csak lekéne másolniuk és második világháborús környezetbe kéne átültetniük.
PvE rendszer kezdetleges változata már benn van ehhez.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
A T49 meg sosem volt spot tank.
Egyrészt fun tank,egyrészt sniper és egyrészt rally tank.
Ha már ki vagyok a sok balfasztól előveszem T49-et vagy valamelyik másik light tankot,van vagy hat,és csak el ökörködöm.
T49-el úgy csináltma egyszer hatalmas spot sebzést,hogy jött egy telefon és kimentem pár percre,mire visszajöttem lett kurva sok spot sebzésem.És meg lett kitüntetéssel az az idióta sok spot sebzéses küldi.<#whatever>#whatever>
Tőlem hiába várod el hogy rendesen játszam,az már ne,m megy,max akkor ha csapat csata van vagy SH.Olyankor próbálok ésszel játszani,egyébként meg kamikaze stílus híve vagyok.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.05.11. 18:01:19
Jól tetted. T28 HTC-hez én segítséget kértem (SPG-15), mivel hányingert nem szeretem.
Lazán megcsinálta, amit én 1000 golddal honoráltam. Nekem az IM-ből csak az a t7-es TD kellett. T55A-t letojom.
Ez egész IM célja meg se lett magyarázva. Legalább mondták volna, azt, hogy sok minden jármű legyen kifejlesztve hogy meglegyen vagy, hogy egy alternatív "fejlesztési" ág.
Egyébként én is csináltam ilyet (hát alapból volt olyan küldi a sima IM-nél, hogy szakaszban kell végrehajtani...)... sőt volt olyan, hogy randomban mást hagytam capelni, mert ezzel lett volna meg neki... nem érdekelt, mert nyertünk.Vagy mikor az ellennel megölettem magam, mert már úgy is bukó volt, ő meg a chatben könyörgött... így nekem is gyorsabban véget ért az a szánalom csata... meg annak is jó lett... Ettől nem tekintek magamra hősnek... 😄
Na Lulu neked sikerült ma valami ? Igen 2 küldi . Rendben , akkor ha van kedvetek holnap is játszhatunk szakaszban . Oké KÖSZÖNÖM a segítséget . És jókat szakaszoztunk ! Majd a későbbiekben hanyagolnom kellett a TS -t , és így lassan a szakaszozásokról is lemorzsolódtam .
Tehát nekem ilyen tapasztalatom van patchaouval . Segítőkész . Az meg hogy esetleg valakinek segített másképp is , az rájuk tartozik .
Hogy engem megvetsz, vagy lesajnálsz azt pont leszarom. De azokat leköcsögözni akiknek az összetartásáról és segítőkészségéről példát vehetne a wot játékosok nagy része... komolyan nem értem.
Kényszerített valaki, hogy félmilliókat bukjál, meg a szabadidődet is mellé? Nem (csak a pénz, amit kaptál érte ugye, az kötelezett...azt meg te vállaltad el).Így tehát nem is sajnállak.Főleg úgy nem, hogy te aztán főleg jól jártál a beeső pénz miatt, mert csak meló volt... Nevetséges.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.11. 17:25:40
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.11. 17:13:17
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.11. 17:13:26
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.11. 17:11:18
Ha valaki elcsal pár milliárd forintot, és megússza, az téged nem zavar?
Ez ugyanaz, csak "kicsiben"... ugyanakkor ezek a szarjankók, akik kiriggelik, hazudván büszkén verik majd a mellük helyett, a f-szukat, hogy jaj milyen jó én menő vagyok, mert megszereztem a tankot... közben meg csak egy álszent nyomorék. 😄
De leginkább az 1. érv miatt (kb. mint a politikusok olyan ez)... ez a 2. annyira nem zavar engem, csak gondolom ez a pszichológiája mögötte...
...azt viszont végképp nem értem miért véded őket ennyire...tán csak nem te is kiriggelted? 😄 (poén volt)...
+én aztán nem küldtem replay-t senkiről, mert kétszer toltam azzal a unbalanced f-szsággal...miután spawnkilleltek 2x, ott léptem ki belőle...a report az más tészta, de az is limitált szal...és nem is biztos, hogy jelent bármit is... 😉
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.11. 17:05:25
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.11. 16:44:20
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.05.11. 16:41:26
...ehylett hát én inkább vissza vettem a sima cromwell-t és képzem annak a legénységét ha akarom, az FV-be, amit ingyé (kaptam) grindeltem. 😄
Ha nem lenne FV-m lehet elgondolkodtam volna rajta, eladnám a sima cromwell-t és képezném az AX-legényét a cromwell b-be... de így kizárt. 😄
CromwellB a tank comparison szerint csupán a gyorsaságban mulja felül a sima kromit, mégis mennyien kedvelik. Miért? Pen, dmg, szűkülés ugyanaz, sőt még gyorsabban fordul a sima. A csak gyorsabb nála, mégis közkedvelt. Mégis miért?
Már lemerevedtem az összeg láttán<#eplus2>#eplus2>
1.48 spot/battle ami megmagyarazza a 48%-os winrate-edet.
A tobbi statod is megmutatja milyen szinten van az intelligenciad a jatekhoz "ehhez orvosi papir nem kell" <#eplus2>#eplus2>
Szoval maradjunk annyiban, hogy en egy agressziv hulye vagyok te meg egy buta, de tolerans jatekos.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
SZERK:
"Buyer pays only for CD disk with painting of T22 medium, the service of completing missions is free and will be completed for free!
After purchase, CD disk with painting of T22 medium will be phisically delivered to buyer's shipping address." ... ez alapján a tankot fizikailag szállítja a megrendelő címére... érted... fizikailag egy CD-lemezen...egy virtuális tankot...ha csak nem értettem félre, jó nagy átb-szás ez kérem. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.11. 14:37:02