World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Abban az időben bezzeg volt ázsiai hangulatos Pearl River pálya... 😞
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.13. 20:38:04
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 20:28:10
#375052 tegnap gondoltam, rá, hogy jó lenne festés akció. Olvasnak a gondolataimban, tudják a vágyaimat.....
Megjavulok én! 2+2= a helyes válasz : nem tudom, nem érdekel <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.13. 17:54:57
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.13. 17:39:50
Sajnos, annak a rendszernek, aminek véleményezni kellene a másikat, is van annyi a füle mögött, hogy csak féligazságokat, gazságokat tud kreálni, hogy magát mentegesse, amik ezer sebből véreznek és így nemcsak, hogy elrettentően nem hat, hanem még ezen rendszer hibáit a bőrükön érzők körében felmagasztalja a másik rendszert - mert annak a hibát ők nem érezték a bőrükön, csak ezét, amiben most élnek.
Ha meg állandó ellenségképre van szüksége egy egyénnek/rendszernek, akkor az nem csupán a primitívség jele, hanem már orvosi eset is...
Sz'al, hanyagoljuk a témát, mindannyian, mert ebből jó nem sülhet ki!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egyébként arra mindig kíváncsi vagyok, hogy az ilyen Hitleres képeket linkelgetők tisztában vannak-e azzal, hogy az öreg mélyen megvetette a magyar népet, és jobb pillanataiban szolganépként tervezte fenntartani őket, rosszabbakban a háború utáni teljes kiirtásukat tervezte. De valahogy a legtöbb hobbináci szellemi kapacitását tekintve nem lep meg, hogy egy sort nem olvastak el a Bibliájukként kezelt Mein Kampf-ból.
A másik, ha már relativizálnak az urak (az egyiket tűzzel-vassal üldözik, a másikat meg nem csak eltűrik, hanem még...): a Kommunizmusnak sokkal több áldozata volt, szerte a világban, aztán azt mégsem büntetik ennyire keményen, sz'al a "kettősség" már a legfelső szinten megvan, így "alul" már csak - jobb esetben - káosz lehet belőle...
Ebből következően ezt a játékot már az ENSZ-nek is tiltania kéne, ha annyira "igazságot" szeretnénk tenni...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egy ruszki kötődésű banda nyilván nem Putyint fogja kritizálni, mert majd eljön értük az FSB...
Az mondjuk tényleg nagy igazság, hogy ha nem beszélnek róla elfelejtődik... ugyanakkor, hogyha elfelejtik, akkor meg az emberek hagyják megismétlődni...szóval... kettős ez a játék is.
Kíváncsi lennék, hogy aki történetesen szintén április 20.-án született, netán A H a valós monogramja, akkor azt is kidobják, vagy már be sem engedik a játékba?! (irónia)
Ezzel a túlbuzgó hozzáállással csak nem hagyják feledésbe merülni dolgokat, de ha nem ugranának rá ilyen görcsösen és ezzel reklámozzák amit nem kéne, akkor már rég feledésbe merült volna a téma - ja, hogy vannak akik pofátlanul (még mindig) ebből élnek meg..., és ők kinek fizetnek jogdíjat...
Vajon most melyik reg-el jõn visza?:-D:-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az a baj, hogy akik megbíznak bennem azoknak van egy vagy több accountjuk is, vagy csak simán nem akarnak egy újat.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk én már utaltam nem egyszer sok százezreket előre,még sose vertek át.Bizalmi kérdés ugyan de nem mindenki akarja lehúzni a másikat.De egy számla mögött van állt egy név+ lakcim is<#beka3>#beka3>
Telefont nem adtam meg, passzolom, hogy egyszerű-e megváltoztani.
Én ha eladnám,kizárólag csak utalás útján tenném,ott nincsen sok varia,lenyomozható,oda vissza mindenki<#wink>#wink>
Lehet elfelejtették kikapcsolni<#beka3>#beka3>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mondjuk így bárki megcserélheti valami nem használatos címre, aztán ha akarja eladja.Szal kicsit lábon lőtték magukat, de ez nem az én gondom.(Nekem is ezért van olyan címem...hogy ha eladnám, ne a mindennapi levelezésem vesszen oda.) 😛
Nem tart 2 percig,semmi procedúra.