World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ilyenek bot-ok azert van a sok prem tank. Aztan ha melo utan hazamegy a jatekos lehet fejleszteni meg van credit is.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Egész hétvégén ilyen majmokkal volt tele a játék de lassan már hétköznap is tiszta hétvégi érzésem van.Még ezek jó játékosok az én top tankosaim mellett.83 wn8 11000 csata és televerve az accountja 8-as prémekkel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Videó is készült róluk:

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.16. 01:23:30

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

vmilyen csoda folytán én szerettem, igaz nem tartottam meg. Ha jól emlékszem egy nyerő széria elején lett meg mondjuk.

Valamelyik speckó füves textúránál elírhatták azt a tulajdonságot.

angelus1991ster.blogspot.hu

Láttatok már olyat hogy füvön robog a tank és szikrázik a lánctalpa?
Fisherman bay-en robogtam T49-el és elöl a lánctalpánál szikrát hányt,nem tom betonon szikrázik-e a lánctalp,na de vacak füvön?

Arra a captain szarkupac kell.<#vigyor>

m3lee? 😄
Sokszor nem költöttem ilyenre, de a "captain america" felirat elmaradhatatlan a kedvenc amcsi gépeimről.

Tesztszerón nézem, elég csak egyszer megvenni😊 ez rendes tőlük.

1-nek veszi, de csak ha teljesen megegyezik. De biztonság kedvéért előbb nézzed meg mennyit fizetnél, ha kreditekért vennéd ugyan azt.

Ezt te csináltad?

Mondá a bölcs Yoda vala. 😊 vagy h a rákba kell írni helyesen

Videó elején a válasz.
https://www.youtube.com/watch?v=-jDmYr6PSi8

Ó most jut eszembe 😄 Tesztszerver megoldás az ilyen próbálgatásra.

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!" és ami kimaradt "Kivéve ha van tesztszerver'"

Ha ugyan azt a goldos feliratot,zászlót teszed fel mindkét oldalra,azt csak egynek fogja számolni.
Próbáld ki a garázsban és ott a kérdésedre a válasz.

Ki van ez találva. XD Legalább most féláron vannak.

Azért, mert azokból több darab járt. De egy darab csak egy helyre megy.
Az EU-sokat egy csomó helyre feltudtam rakni.

Mikor feltettem az öt éves évfordulós matricát a T-34-3-ra csak az egyik oldalra került fel, úgyhogy szerintem oldalanként veszed.
voivod32
Köszi, már Exploreren nyomom, és ott Ok.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Egy matricát ha megveszek, az mindkét oldalra jó lesz? Vagy mindkét oldalra meg kell vásárolnom.
Válaszokat előre is köszönöm.

joe662
Nekem telon,a chrome,mozzilla,és az opera is ezt csinálja<#fejvakaras>
Már az ,hogy nem tudok kicsalni mást belőlük,a mobilnézeten kivül,még oké.De a spoilerek se mennek nekik<#falbav>.Ha jó kedvük van,megnyílnak,de néha üres marad,youtub egyáltalán nem jelenik meg.Vagy meg se nyílik,rosszabb esetben a egyből a főoldalra vág ki<#action>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ahogy yossarian mondja, chrome alatt gubanc van, próbáld Firefox-szal.

A moderátorok értesítve lettek, a továbbiakban minden hsz-t, ami a hsz-eire reagál, törlök.
Vegye már végre észre az egész világ,
Hogy miben mesterkedik a rohadt zsivány!
Igába hajtja a népedet,
Ne hagyd hogy így legyen!
Fogj fegyvert és védekezz!
A Wall Street befolyása köztudott,
A tőkétől függ a holnapod
A Tel-Aviv - New York - London tengely
Bilincsbe veri a szabadságra vágyó embert!
Bajtársak kitartás,
Eljön a mi napunk
És új erőre kap majd
A nemzeti szocializmus!
Bajtársak kitartás,
Eljön a mi napunk
És új erőre kap majd
A nemzeti szocializmus!
Sajnos kegyetlen a valóság,
Nem létezik szólás szabadság,
Megbélyegzett a társadalom,
Melyet manipulál egy titkos világhatalom!
Fasiszta vagy, ha más a véleményed,
Ha befogod a pofád, tovább élhetsz!
Soha ne hátrálj meg, légy kemény!
Az ellenállás az egyetlen remény!
Bajtársak kitartás,
Eljön a mi napunk
És új erőre kap majd
A nemzeti szocializmus!
Bajtársak kitartás,
Eljön a mi napunk
És új erőre kap majd
A nemzeti szocializmus!
Bajtársak kitartás!
Bajtársak kitartás!
Bajtársak kitartás!
Bajtársak kitartás!
Nem érdekel minket, hogyha megfigyelnek,
Lehallgatnak, fegyházzal fenyegetnek!
Ellen állunk, nem szarozunk,
Ha kell minden nap az utcákon felvonulunk!
A kemény drog mi vagyunk a rendszer rémálma,
Egy vas ököl az összes zsivány arcában!
Emelt fővel a vezért szolgáljuk,
Az eszméért élünk, és ha kell büszkén meghalunk!
Bajtársak kitartás,
Eljön a mi napunk
És új erőre kap majd
A nemzeti szocializmus!
Bajtársak kitartás,
Eljön a mi napunk
És új erőre kap majd
A nemzeti szocializmus!
voivod32
Kipróbáltam Explorerrel, és ott működik. Különös... Na mindegy , majd itt fórumozok.

voivod32
Mozillával még nem próbáltam, mert rohadt lassú, de azért azt nem értem, hogy az SG-s WoW fórumon rendesen működik minden Chrome alatt is.. Pár héttel ezelőttig még jó volt.

Nekem Chrome alatt csinálja ezt, se a válasz gomb, se a spoiler nem mükszik. Mozilla alatt jó. Esetleg próbálhatsz kérdezősködni a modiknál, de készülj fel rá, hogy le leszel hülyézve😊
voivod32
Az az érdekes, hogy csak itt csinálja, a WoW fórumon minden tökéletesen működik. Még a " válasz " gombra is hiába nyomtam, semmi hatás.

Ha a képek megjelennek és csak a spoiler baszakszik akkor ismét egy egyedi SGfórum hibával találkoztál amit a modik usererror-ra fognak majd mert náluk nincs ilyen. Érdemes még a reklámblokkolóban a kivételekhez adni az SG-t.
voivod32
Srácok, nem tudom lenyitni a spoilereket. Mit kellene frissítenem, hogy ez megszűnjön? Ötlet? Előre is köszönöm.

Én eddig úgy tudtam, hogyha egy legényt kilőnek a csatában és úgy fejezem be, akkor az csak fél xp-t kap. Most kiszámoltam párszor, mert annyi szorzó van a tvp-re kíváncsi voltam és jelzem, hogy teljes xp-t kap, mindegy, hogy ki volt-e lőve vagy nem.

Azt nem tudtam egyedül kipróbálni, hogy a parancsnok esetleg felet kap, de nem valószínű. Úgyhogy ezt is jó tudni, mert nem kell pazarolni az eü csomagot a csata vége felé, ha már úgysincs esély sebezni sem.
20 csata,4 győzelem egész jól adja.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

joe662
GG!
Azért,ez már rendes iparos munka volt<#eljen>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

2+2= ? Szeresd csak a BB-t!

joe662
<#hehe>

Ne máá,most ezt reklámozod<#banplz>
Ez is olyan lesz mint a Turán fétised,benyomod minden nap többször<#eplus2><#banplz>

Velem volt a Script 😊

Nem tudom engem zavart.Bár marha sok tankom van,asszem 38,de akkor is zavart.

patchaou
Az egyik leghasznosabb mod 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Engem zavart a dupla tank sor.

Na de, erről szól a wot (pláne az utóbbi időkben), amikor olyan akadályokat görgetnek, mesterségesen és készakarva a játékos útjába, hogy az inkább a pénztárcájához nyúl, ha játszani akar - vagy fölöslegesen szidja az összes többi, ue-n cipőben sántikáló társát...

M0RN1NGST4R #375134:
Már a győztes fél általi megszállás alatt gyártott, jelentősen kiherélt Me-109-es (az ottani gyár nem kapott olyan méretű bombázásokat, mint a győri Rába és a felszabadító elvtársak sem vagonozták haza azt, mint ahogy azt tették bármi mással), aminek igazából az elavultsága volt az egyetlen előnye a kevés számú Spit'-tel szemben... (mint anno a Pe-2-nek, Ratáknak)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

NagyiBMX
Áhh, pont ilyet kerestem, köszönöm!!<#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Multiline tank caroussel-re keress rá.
Hát azért nem,nincs állandó Tk.

patchaou
Annyit sem érnek. Ne idegesítsd magad rajtuk. Amúgy szerintem olyan két éve már a hétköznapok is olyanok mint a hétvégék.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hú, ma iszonyat mi megy. obj263 kitol az ellenséges tűzbe, mert miért nem megyek előre. Azért bmeg, meg ott egy jpze nem messze. Szerencsére "csak" az obj140-től kaptam be a lövést, de ammot elvitte, javítóm meg már nem volt, úgyhogy a 44sec töltésidőnek marhára örültem után a tvp-ben. Otthagytam, de g.ci módon direkt úgy, hogy megmutattam magam, tehát tudták, hogy elmentem és szépen ki is nyírták az obj263-t. A csatát is csak nagy szerencsével tudtuk lehozni, de majdnem vereség lett belőle egy ilyen primitív idióta miatt.

Az meg, hogy artyk meg a hasonszőrű hülyék állandóan riportolással fenyegetnek, már fel sem veszem. Vissza riportolom az összeset, meg megírom nekik, hogy megy a ticket a WG-nek róluk, mert visszaélnek a rendszerrel. Némelyik beijed, némelyik nem és tovább arcoskodik, úgyhogy őke tényleg riportolom a WG-nek, ban-t kérek rájuk. Ma 2 ilyen volt, persze, hogy mi lesz belőle, jó kérdés.

A szokásos hétvégi retardáltak. Ha valaki fedezékből küzd, az nekik egyenlő azzal, hogy semmit nem csinál. Párszor megpróbáltam elmagyarázni nekik, de reménytelen, most már nem próbálkozom, csak elküldöm őket én is ahova valók.
NagyiBMX
Valaki tudna linkelni egy olyan garázs módot ahol 2 sorban vannak a tankok? XVM módnál láttam ilyesmit de az mindenféle pluszt is tartalmaz, amik nekem nem kellenek.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nemcsak annak tűnik. Olvasd el ezt. 😊
Én is feladtam mára,ma megint előjött a TK.
És inkább feladtam.Vicc az hogy T49-el top tank lettem,erre Isu csapattárs szarrá lő mert nem arra megyek amerre ő pofázza.

Spoiler.