418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lunki88
    Nagyon szeszélyes tank az a 1390, de a lightos küldik kb 90%-át azzal sikerült megcsinálnom. Igaz sok választásom nem volt, mert ezen kívül csak t-54 light volt még akkor a garázsomban. :)
  • xotyi
    Azért egy pánikszerűen épp rádforduló E75 popó 170 pennek még tud meglepetéseket okozni, a menet közbeni pontossága is kiváló és ugyebár jó kis fordulóköre van, így könnyű körbetáncolni az ellent.(nem) Nem vagyok hajlandó szívatni magamat hónapokon keresztül, én nyugodt szívvel betöltöm a goldot, amúgy is hosszú a reload és kevés a skuló és még így sem OP a cucc, csak versenyképes. :D

Mindenesetre meghajlok a türelmed előtt:)
  • Plata
    Próbáld ki,mássz fel a dombra ott fent van egy bokor.
  • Pares
    "Abbey,ülök a bokorban és 38 méterig engedtem a schwarzpz58-at utána láncon lőttem.A barom így sem vett észre."

Hiszem ha látom...
  • Rammsch31n
    :D Sztem igen... aranyat csak ESL-re használtam elég régen már vagy max. csapata csatára de ott tartózkodtam ettől (azóta rosszabb lett a tank az tény...)... de ezért van még meg az a szutyok még mindig a garázsban... bár reaktiválni már azt az énem nem fogom. :D Hozzáteszem az AP skulója tényleg rossz átütésileg, de én a scoutokkal tudok nagy "marhaságokat"=képtelen dolgokat művelni. (flankelve nem kell átütés :P) :D Ezért nem volt problémám vele a light missionöknél, illetve volt... hogy nem adott be a megfelelő pályára... -.-" :D de csak ennyi.
  • Plata
    Én szeretek a T49-el ökörködni,arra tökéletesen jó,van hogy csak hátulról lövöldözök,van hogy olyan a pálya akkor meg bemegyek az ellenség közé,mikor épp milyen a kedvem.Nekem a T49 arra van hogy el ökörködjem vele,arra tényleg nagyon jó.
  • Plata
    Abbey,ülök a bokorban és 38 méterig engedtem a schwarzpz58-at utána láncon lőttem.A barom így sem vett észre.De nem sokáig élt utána.
    Többiek szétkapták.
    Jahh meg hogy T10 med szemből le rammol és kilő az sem jött össze,T62 szemből 760-at kapott.
  • R3nton
    Na azt aláírom én is, hogy a bulldog OP, baromi jó cucc, 1 hibája van: baromi érzékeny az ammorackre, és nem narancssárgára szokták lőni, hanem el szokta dobálni a tornyát. Mondjuk a 2 amerikai pont nem a legjobb spotolásra. A ru meg a 13-90 a legjobb light sztem klasszikus értelemben. Egyébként a T49nek is megvan a maga játékstílusa, és valakinek megy is vele. Spotolásra gagyi, ilyen gyors támogató tanknak jó, váratlan helyekről hátba meg oldalba lőni a tankokat. Mondjuk te túlmisztifikálod a tankot, én nem nagyon szeretem mondjuk.
  • Plata
    Prokhorovka nem kempelős pálya,az a buli zóna lehet rohangálni.Az a tipikus rally pálya.
    Most öltem meg rammolással egy batchatet M41-el.
    Csatában elért Achievement: Kamikaze
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.09. 19:19:15
  • Pares
    Rühellem, azért van vele 1k csatám :D Ja, lehet, hogy ha Prokhorovkán bekempelsz K-2-3-ba/A-2-3-ba, akkor nem vesznek észre lövés után... :D
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.09. 19:17:28
  • Plata
    Nem tudom milyen legénységed van és T49-ed,de az enyémen van álca meg bokorban tespedő skill is.
    Tudom hogy te rühelled és valszeg nem is játszol vele,de próbáld ki egy tuti bokorból milyen az ha észre sem vesznek lövéskor,van majrélámpa szóval észreveszem ha látnak.
  • Pares
    "Igazi élmény 300 méterről bokorból úgy td-t lőni hogy észre sem vesz."

Arról a T49-ről beszélsz, aminek minden lövése atomvillanással ér fel? Nagyon sok bokornak és fának kell közted és a legközelebbi ellenfél között lennie, hogy lövés után ne lássanak meg...
  • Plata
    Azért az érzés hogy bulldoggal közelharcban kifilézel egy batchatet megfizethetetlen.
  • xotyi
    Sztem például egy jó tier 6-os light saját tierjében a legerősebb , ott elég erősen csata döntő tényező lehetsz ha jól játszod ki a kártyáidat, nem sok tank van tier 6-ban amitől össze kéne rezzenni egy Type-ban vagy egy T37-ben, egyedül a Cromwell jut eszembe aki felveszi a versenyt, dehát a Cromwell egy másik liga:D Tier 7-ben a Bulldog még mindig képes erre, de ott már oda kell figyelni és nem sok hibázási lehetőséged van, följebb pedig már csak a pálya adottságoknak vagy bénácska ellenséges csapatnak köszönheted ha érdemben hozzá tudsz szólni(és ez alatt most nem magát a sebzést értem) a csatához:)
  • ROMOTO
    1390 kb 2 éve megvan, azóta is ott porosodik, ez az utolsó járgány a sorban amire azt mondanám hogy elővenném egy kis ökörködésre :)
  • xotyi
    Kihúztad mindkét medet a 13-90-ből csak sima AP-t használva?:D Ha igen ez esetben egy hős vagy! :)
  • Plata
    Szerintem a light tankok csak szórakozásra vannak,arra hogy el ökörködj egy jót,nem használok beléjük gold ammót mert mi a bánatos istennek mikor csak mókából játszom vele?
    T37,M41,T49 tipikus ökörködős cucc,sosem volt benne arany lőszer.Nem is fog lenni.
  • Rammsch31n
    Been there, done that. .P
  • xotyi
    Erről csak az a véleményem, hogy a francia lightokra igencsak ráférne egy buff, tier6-tól felfelé csak a mazohisták játszanak velük, meg akiknek kell a BC, T37, Type64 ott van a 6os helyett, tier 7-ben Bulldog, T71, WZ131 sőt még a VK is mérföldekkel élvezetesebb/jobb, a tier 8-as meg inkább csak arra jó hogy a játékos egy csomó kreditet elverjen goldammóra , 170-es AP átütéssel meg sok türelmet azoknak akik netán mindkét francia medet ki szeretnék húzni így közel 400000 xp-t kell összetalicskázniuk Tier 8-9-10-ben :D
  • Sherman0070
    Még mindig nem veszít annyi átütést, hogy gyengébb legyen az AP-nál.
  • Plata
    Jah ez olyan hogy 10 lövésből 1 alkalommal 250.
  • Gyuszopapa
    Te nem értesz semmit,ilyen messziről könnyen pattan a gold is ezért kár azzal lőnni mivel a keményfémmagúnak nagyobb az átütési vesztesége a távolság növekedésével.
    Képzeld látom hogy hol helyezjedik el a minimappon nem vagyok vak.Közel 500 méterről lövöldözik.
  • R3nton
    Főleg az E-50M-t szereti, sebez belém 250-t szemből, közben meg le lehet rammolni full HP-ról :D
  • Desmodromic
    Sziasztok!

Most csinálnám a T28 LT-12-t, de asszem rossz a fordítás, mert nem akarja megadni.

Aszongya észrevétlenül spottoljak 1000 hp-nyi sebzést. Ezt szakaszban kéne vagy mi a túró?
  • asolyom
    Ez is szépen összelapátolt MM volt. Eleve 2000 HP hátrányból indultunk.

• voivod32
    Gondolod, nem volt benne részem? De az legalább valamennyire sportszerű, mert a közelembe kellett kerülnie, tehát megdolgozott a sikeréért.
  • Plata
    Nem tudom te hol lövöd,de 50 az elég gyenge lenne.
  • voivod32
    Én gyerekkoromban sem voltam ilyen egyszerű, mint te, még van rá esély, hogy kinövöd...
  • Sherman0070
    16 másodperc alatt újratölti a tárat.... Ti basszus tényleg ilyen szarok vagytok? Egyszerűen semmit sem értetek a játékhoz csak a tomato cry megy tőletek.

Te is anékül tolod a dumát, hogy a minimapra véletlen rá néztél volna....
    Semmi sem volt a közelében ha meg lett volna 16 másodper alatt rátölt és kész....
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.09. 16:40:07
  • R3nton
    Nyilván, főleg mondjuk egy jgdpze-100, jó ha 50-t sebez bele az a szar
  • Plata
    Ne menj magasabb tierbe Td-vel.
    T49 kicsontoz úgy hogy meg sem látod.
    Igazi élmény 300 méterről bokorból úgy td-t lőni hogy észre sem vesz.
  • ROMOTO
    Gratula, a goldammoról jut eszembe higy tegnap néztem egy vidit ahol Jove pont arról áradozott hogy sikerült végre az eu szerón játszani, és hogy az orosz sutyerâkokhoz képest sokkal kevesebben használnak goldot meg hogy sokkal kevesebb artista van. Meg hogy az átlag eu-s azért szarabbul játszik mint az orosz. Szóval minden csak viszonyítás kérdése, örülj neki hogy az eu szerón vagy :)
  • Gyuszopapa
    Igen hatalmas esze és tudása lehetett az idiótának.A csata 2. percében kitáraz messziről úgy hogy 6-ból 2 sebez csak ez pazarlás,Értelmesebb játékos ilyenkor még vár egy kicsit hátha lesz később könnyű préda és közelről kicsit több is bemegy.
  • tutyimutyi2
    Azon gondolkodom hogy ha már azon ennyire ki vagy akadva amikor távolról lő a könnyű tank akkor vajon mit szólsz az olyan esetekhez amikor már ott van melletted és úgy táraz beléd.
  • joe662
    Sirok B+
    Lelopták az Rhm-t 176hp rol
  • voivod32
    A spotolás, és a HE lőszer varázsa:

Megvásárolva: A lőszerek VK 28.01 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 896

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.09. 16:24:38
  • Sherman0070
    Spot sebzéssel hogyan fordítson meg egy meccset? Gondolom hozzá is akart tenni valamit a meccshez....
  • voivod32
    Attól, hogy árkád játék, azért még nem kellene ilyen ocsmány módon elbaszni. Amikor elkezdtem, akkor még volt értelme játszani, de ez már egyre kevésbé igaz. Már mindenki csak arra megy, hogy sebezzen MINDENÁRON, hogy a szent WB8 emelkedjen és verhesse a nyálát. Szegénységi bizonyítvány. De lehet, csak túl öreg vagyok ehhez a "Szép Új Világhoz".
  • joe662
    A nap csatája Igaz hogy ez még csak a 4.ik vot de mindjárt abbahagyom
    3.35 perc
  • Sherman0070
    + ha néznéd a minimapon kb. az egyetlen spot helyen volt....