418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #384005 As reported by Russian sources and various chatter throught the test servers, Update 9.17 is set for its December 13th release date, if all goes as planned. -
yossarianHUN #384004 Állítólag a 9.17-tel jön a spaced armor-os Conqueror torony. Na hát erre kíváncsi vagyok. -
Én O.263-al szoktam a legközelebb állni hozzá, általában pár lövés szokott hiányozni. Leggázabb az volt, amikor JT-vel 1-1 lövésesek voltunk egymásnak, és ő lőtt előbb olyan 0,3mp-vel. :-s Pedig már csak az a 300 hp és 1 kill kellett. :(
Az a baj, hogy a többi TD elé nem nagyon mennek ki. :-( -
Rammsch31n #384002 Én sem klánozok már... nem tudok folyamatosan esténként itt lenni, így meg nincs értelme. Azt se tudom magyaroknál kihez lenne értelme menni egyébként, mittomén ilyen eventekre vagy valami. :D -
Plata #384001 Ruszki ág az kivan húzva T9 td-ig t10 med és heavy,csak nem használom,úgy három évvel ezelőtt még rendesen játszottam,platoonban és jártam még klán csatákra is,de aztán már csak maradt az ökörködés.És főleg light tankokkal marhulás. -
Rammsch31n #384000 Hát kinek mi. :)
Nekem is lenne mit húznom, ha akarnám (japó, kínai ágak, mindkét britt TD ág, egy rakat arty xD), szal lenne még mit csinálnom, ha akarnám, de nem. :D Most épp azzal szórakozom, hogy a maradék 3 ruszki 10-est (2TD, 1 med) széééép lassan kihúzom, meg mellé még a svéd TD-t talán...
De attól még pályák meg módok jöhetnének, ha új sima tankok nem is... aztán persze, ha átvariálnák, és lennének 10-es lightok, aminek sok értelmét nem látom, azt is kikéne húzni sztem. Azért csak a T10 a játék teteje, bár kétségkívül lentebb is lehet jót mókázni, csak megfelelő tank kell hozzá. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.12.11. 09:34:24 -
Plata #383999 Engem az új tartalmak sem izgatnak,ugyanúgy amerikai tankokkal játszom főleg mint 5-6 éve.
Japán kínai cseh tankokra rá sem néztem.Francia sem nagyon izgat.
Ami érdekel az a Britt és amerikai tankok,ha hoznak be belőle jó féle prémet megveszem,na persze csak azt ami tetszik.Ilyen T34 B féle baromságot nem.A light amcsi prémet várom.
Vissza hozhatnák a kivett pályákat,mint South Coast,dragon ridge vagy province,amit imádtam.South coast az olyan isteni jó pálya volt.Imádtam rajta trollkodni T49-el.
És szerettem még severogorsk-ot is,de Pearl river is atom jó volt,vagy Port.Komarin Hidden village Northwest.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.11. 09:30:03 -
Rammsch31n #383998 Az tény, hogy van egy féle leszállóág sztem, de messze még a vége. Mondjuk egy-két üzletpolitikájával WG-nek én sem értek egyet, meg hát na... egyik rendszer sem tökéletes sőt... (MM, pályabeosztás)... Én speciel az új pályákat is hiányolom, túl megszokottak... felőlem behozhatnák a régieket is átdolgozva... Oké, hogy most behozzák a svédeket, de ezt leszámítva (na meg a prémtankokat), krva kevés a tartalom a korábbiakhoz képest... új modok sincsennek, amik voltak, azokat elbaszarintották... most kiveszik asszem a csapat csatát is... de a probléma, hogy nem hoznak helyére semmit... csak a krva prémtankokat gyártják futószalagon, de a sima contentet annyira nem... ráadásul azt is néha hogyan...Oké, biztos sok mindent csinálnak a háttérben, csak számomra nevetségesen szánalmas, hogy ennyire a pénzre mentek rá... és ezzel nem az a gond, hogy a pénzre mentek rá, hanem, hogy elszálltak vele, mert nem hiszem, hogy veszteséget realizálnak, sőőőőt nagyon is profitképes ez a játék nekik... de hát na... ez van. :) -
Plata #383997 Már 4-5 évre írogatják ide az okosok hogy ez a játék már nem sokáig él,oszt még mindig él és virul.
És ha a +2 tier csata ha gond akkor a hiba nálad van.
Hétvégi találati pontosság nerf?Asszem sokat szívtál.Álj le a drogról az agyadra megy.
Szerintem jó ez a játék,csak elfelejtitek hogy ez csak egy játék.
Nem a wn8-at meg az egyéb szart kell nézni meg rinyálni és egyéb konteókat kitalálni hanem csak játszani.
Ha nem megy akkor javaslom vedd elő a régi 8 bites Tank névre hallgató játékot,abban majd a saját tieredben játszhatsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.11. 08:02:07 -
Rammsch31n #383996 A patch a svédekkel akkor most 2 nap múlva jön biztosan? :D -
Rammsch31n #383995 Lehetne vadásszimulátor, TANKKAL! xD Megy az andalító zene a szép tájon, te meg bumm őzre vadászol a tankkal. lol.
-
Dorgal #383994 Ez a játék lassan,de biztosan megy a lecsóba.
-a két tier-es csatak miatt,ahol ha bevezetnék az egy tiert,három perc alatt kiderűlne,hogy a tankok 80%-ának köze nincs a saját tier-jéhez
-a sunyi hétvégi találati pontosság nerfekhez
-a plussz-minusz 25%-os sebzési tartományhoz
-az idióta láthatósági rendszerhez
-a falon,dombon átmenő lövedékekhez
és még sorolhatnám...
Játsz,de ne fizess,mert ha csökken a bevétel,abban a pillanatban már nem csak lepkék,meg egyébb f...ságok lesznek 3D-ben... -
WT GF igazán zárt béta alatt volt jó 2015 legelején.... akkor még tényleg olyan tankok mentek egymás ellen, mint a valóságban
+ nem volt tele buzi +300 penes lőszerekkel a játék -
Plata #383992 WoT jobb mit a Wt ground forces,élvezhetőbb,tankok megjelenése viselkedése normálisabb,WT-ben szép a táj meg a füvek,de szar a fizika és ha eléggé megpiszkálod a játékot akkor a házakon de a dombokon is keresztül lőhetsz.
WT-vel is játszottam,max grafikával a környezet szép,a tankok mozgása ugyanúgy szar.Ha raknának be állatokat is a virágok mellé akkor többet játszanék vele,el figyelgetném a vadkacsákat meg özeket.
Viszont War thunderben csak orosz tankokkal kezdj játszani,többi nép tankja egy rakás szar,oroszok viszont erősek.
-
yossarianHUN #383991 Igen, a War Thunder: Ground Forces realisztikusabb, nézd meg szerintem a fórum topikját.
-
endrodiz #383990 Tudod mit? Ne irj tobbet ebbe a forumba! Koszi.

( Egyebkent, ha megutned a PISA test elegseges szintjet, mar tudnad a valaszt a kerdesedre, mert megkaptad)
-
rabbiddgog #383989 köszönöm a választ molarenpovaw
köszönöm
-
McLarenpowa #383988 szerintem következő hétvége -
Pares #383987 Szerintetek várható t8 (nem prémium) tankokra leárazás? -
rabbiddgog #383986 ez a könyv:
101 híres tank - Legendás harckocsik az I.világháborútól napjainkig
Robert Jackson
de remélem karácsonyra kapok újabbat, meg t28-as makettot is -
McLarenpowa #383985 a War Thunder Ground Forces-ben 3 féle játékmódban tankozhatsz:
A: Arcade = kb. ugyanaz mint a WOT
B: Realistic = NINCS PIROS SZILUETT HURRÁÁ
C: Simulator = ITT SINCS PIROS SZILUETT HURRÁÁ!!!
Egyébként megválaszoltam kérdésedet az első hozzászólásomban, amikor a piros sziluett miatt siránkoztál, arra válaszban írtam, hogy akkor a War Thunder Ground Forces a te játékod...
...és ha ennyire értetlen vagy, akkor inkább ne írj ide, ja és grat, hogy olvastál egy tankos könyvet, nekem is van vagy 20-30...
...Szia...
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2016.12.11. 00:11:57 -
rabbiddgog #383984 ha nem kapok választ többet nem írok ide az biztos mert itt nem kapok sgítséget a játékkal kapcsolatban,pedig tudtunk volna klánt is csinálni
nagyon zeretem a tankokak van egy könyvem róluk amit kétszer elolvastam -
rabbiddgog #383983 AZ a realisztikusabb?
ott nincs PIROSSAL A SZILUETT??????????????? CSAK EZ AZ EGY KÉRDÉSEM VOLT....
köszönöm a választ előre is balajti ZOltán -
McLarenpowa #383982 PISA teszten te sem mennél át..."War Thunder Ground Forces" a játék így keress rá -
rabbiddgog #383981 akkor csak egy betut mondj, A VAGY B
A) war thunder a realistikusabb
vagy a
B)ground foeces
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.12.10. 23:52:15 -
McLarenpowa #383980 nézz pár youtube videót: War thunder ground forces realistic és War thunder ground forces simulator kereséssel, többet ebben a topicban nem segíthetek...a War Thunder-t megtalálod a Steam-en, ingyenes az is, mint a WOT. -
rabbiddgog #383979 akkor most az realisztikusabb?
ha nem akkor miért írta a másik forumozó hogy nincsennek benn ilyen gyerekes klisék mint a fal mögött pirossal kirajzolódó tank sziluett?
vagy a word of tankban ez némejik pályán kikapcsolható
köszönöm a megtisztetlő választ, bALAJTI zOLTÁN -
McLarenpowa #383978 ez egy arcade játék, ott meg tudsz szimulátor módba is menni, menni menni menni 15 percig majd 1 lövéssel kiszednek 2 kilóméterről... :) de van arcade mód ott is -
rabbiddgog #383977 ha ki nem lépek persze -
rabbiddgog #383976 meg az lenne a krdésem ha tankkal leesek a hegyoldalból akkor sérül a tank, meg mi van akkor ha fejreáll a tank akkor úgy maradok a csata végéig? -
rabbiddgog #383975 az realisztikusabb? -
rabbiddgog #383974 a kedvenc tankom egyébként a t28-as predator -
McLarenpowa #383973 War Thunder Ground Forces akkor a te barátod :) -
rabbiddgog #383972 üdv
nagyon tetszenek ezek a tankok nagyon nagy tank mániákus vagyok
játszanék szívesen ezzel a játékkal, csak 1 dolog nagyon idegesít, nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
mégpedig ahogy elnézem a videókat az tűnik fel hogy egy bokor mögött van a tank, és a játékban pirosan körvonalazódik az ellenséges tank?
mi ez?? nagyon idegesítő, nagyon gyerekessé teszi nekem ezt az egész tank háború szimulátort...
nem lehet ezt kikapcsolni hogy olyan legyen mint a való életben?
köszönöm a választ -
Angelus1991ster #383971 PvE? Ezek még egy normális csatamódot sem tudnak megcsinálni, nemhogy PvE-t. -
Maga a mód jó ötlet volt, de ezt PVE-be kéne megcsiálni és akkor nem kéne szinte minden tier-t újra balanszolni, ugye nem kell mondanom a 15 IS-t összeengedtek 15 Tiger I-el akkor annak mi lett álltalában a vége. Tiger 2 vs IS3 szintén zenész:) És még régen ott volt ugye a KV Sport szemben a VK36-al... :D -
Rammsch31n #383969 Nekem az amcsi T34-el van 7k+ :D Hát na prém fiók nélkül nehezebb az élet. :P -
Én Marder II-vel +6K csatásat láttam.
Amúgy az a francia 5-ös prém egy OP szar.... -
Ez jól megszerkesztett darab, de nem volt ebből magyar is? Én úgy emlékszem. Vagy az maradt meg, hogy fejben lefordítottam, ahogy néztem? -
Angelus1991ster #383966 AZ ilyen, hogy-hogy nem hánnya el magát? Ez a WoT Mr.Pickles-je.