World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen mert holnap lesz 12.
NOS... az a szülinap is csak holnap lesz........... LOL
Én csak láttam cseten hogy erről dumálnak.
Na azt lesheted hogy ingyen/1500coin-ért adjanak egy tier10-es tankot. Mellesleg a tank seggén látszódik a szám csak éppen nem egy dátum hanem az hogy : 12810 erre ráfogni hogy a játék születésének a dátuma az vagy nagyon elfogult vagy pedig retard 😄
NA szerveren olyat olvastam, hogy a Minszk-es dolgok miatt felléphetnek szerver-problémák. xDDD
az EU szerver meg be sem tölt nekem, folyamatosan ilyen körbe kerül, és csak tölt újra meg újra 😮 xD
az EU szerver meg be sem tölt nekem, folyamatosan ilyen körbe kerül, és csak tölt újra meg újra 😮 xD
Holnap kiderül hogy mi van.
Talán jó fejek és mindenki kap egy T4 tankot ingyen.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.10. 21:03:28
Talán jó fejek és mindenki kap egy T4 tankot ingyen.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.10. 21:03:28
Na, szomorodjanak meg ha ez lesz. 1db küldit nem mentem.:-(((
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Valszeg ez.
Van aki szerint cw jutalom lesz,van aki szerint évfordulós.
A tankon van egy felirat.
Ami miatt azt gondolják évfordulós.
Pontosabban számok.
Most így fejből asszem 2010 08 12 van rajta meg még valami.
Most nem vagyok gépnél.
Mobilról írok.
Van aki szerint cw jutalom lesz,van aki szerint évfordulós.
A tankon van egy felirat.
Ami miatt azt gondolják évfordulós.
Pontosabban számok.
Most így fejből asszem 2010 08 12 van rajta meg még valami.
Most nem vagyok gépnél.
Mobilról írok.
Hát, amióta RÁKÉNYSZERÍTENEK hogy artizzak.... 😊
Bizonyára valami faszság mert ez az a bizonyos Object 780.
Mellesleg van már T3 és T5 prém arty, innentől már csak egy lépés hogy legyen tier 6-7-8 prém arty meg tier9 speciál arty 😄
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.08.10. 17:20:26
Mellesleg van már T3 és T5 prém arty, innentől már csak egy lépés hogy legyen tier 6-7-8 prém arty meg tier9 speciál arty 😄
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.08.10. 17:20:26
kínai szervereken még meg is csinálhatnák xD
M1 Abrams és Leopard 2. Körbe 600 mm páncél, a gyenge pontokon 599. Az ágyú 3 mp-ként lő 2000 sebzést. Átütés is 600 mm. És minden átütés ad 100 goldot is. 😄
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Na ezt is megéltük, hogy tőled artys posztokat látni <#nevetes1>#nevetes1>
Két tankot is adnak most ingyé,az 1 év prém mellé.<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ma reggel mentem egyet a T95-tel, de most szerencsére az ellenfélhez osztotta be az amőbákat. A Jagdtigernek, és a Ferdinandnak 250-300 méterről esélye sem volt átütni, a 20 méterre levő Object 257 meg totál kolbász volt, vagy háromszor lelőtte a láncomat, mire rájött, hogy a kupolát kellene lőni. Addigra viszont késő volt neki. A vége valami 15-5 lett viszonylag hamar.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
vagy nem gondolták, hogy egy T30 álca kevés lesz? xD
ha már olyan "nagyszabású, hiper-szuper" 10. évfordulója van ennek a sz-rházi kapzsi bandának............
adhatnának valamit minimál grindeléssel, vagy akár ingyér............ na azt méltó ünneplésnek venné mindenki, és nem sírnának az emberek.
adhatnának valamit minimál grindeléssel, vagy akár ingyér............ na azt méltó ünneplésnek venné mindenki, és nem sírnának az emberek.
De.
ez mikor kezdődik? 😄
nem holnap? 😊
nem holnap? 😊
Nem tudom hogy mennyire igaz,de lehet hogy az évfordulón meglehet majd szerezni az orosz Obj 780-at
Hogy az mi azt sem tudom,csak ezt pletykálták.
Hogy az mi azt sem tudom,csak ezt pletykálták.
Hát a hülyéket nem kell félteni.T10-ben csupa hülye van.
Két csatát mentem T8 tankokkal,mind a kettő t8-10 volt,mind a kettőben a T9-10 tankok egy kupacban kempeltek a bázison,mind kétszer szarrá vertek minket pillanatok alatt.
Az egyik t10-es lengyel med képes volt 4-et sebezni öt lövésből.<#falbav>#falbav>
Két csatát mentem T8 tankokkal,mind a kettő t8-10 volt,mind a kettőben a T9-10 tankok egy kupacban kempeltek a bázison,mind kétszer szarrá vertek minket pillanatok alatt.
Az egyik t10-es lengyel med képes volt 4-et sebezni öt lövésből.<#falbav>#falbav>
Mert így is túl sok az arty (meg am TD is). Ha lenne prém, minden hülye megvenné, a totál kezdő is és még rosszabb lenne a helyzet. A prém tankot még fenn sem kell tartani :\
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Miért?
Van sima arty akkor prém miért ne férne bele?
Van mindenféle prém tank T8-ban csak arty nincs.
Van sima arty akkor prém miért ne férne bele?
Van mindenféle prém tank T8-ban csak arty nincs.
Nanana, azért az már túlzás lenne 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
majd ha halálán lesz a játék, és az utolsó pengőt is ki kell sajtolni belőle... na majd akkor xD
lesz még itt aranyozott wt-e100 is xD
lesz még itt aranyozott wt-e100 is xD
Kár hogy prém t8 arty nincs.
Én tegnap az M55-tel mentem Sand Riveren, és csak valami 1800 dmg jött össze, de ugyanakkor 4100 kábításos és láncolásos assiszt. Meg is lett ezzel az első gunmark. 😊
P.S. Ez az AT15 ritka nagy szutyok.
P.S. Ez az AT15 ritka nagy szutyok.
Höhöhö.. M44 artyval 1168 damage és 1444 SPOT (!) damage 😊
Minszken a bal felső sarokba voltam a bozótba, elbukta a csapat a harcot a házaknál,4 heavy jött ki ott, csak csendben figyeltem amig a starthejünkről rommá lőtték az ellent a TDink.
Néha kifizetődő nem csinálni semmit 😄
Minszken a bal felső sarokba voltam a bozótba, elbukta a csapat a harcot a házaknál,4 heavy jött ki ott, csak csendben figyeltem amig a starthejünkről rommá lőtték az ellent a TDink.
Néha kifizetődő nem csinálni semmit 😄
Azt csinál veled a játék amit akar. Egyiknap istencsászár vagy, másnap lúzer.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
az strv-nek is atom jó az álcája... akkor csak lazán hüle volt a kezelője 😄
Passz,beálltam Is5-el bokor mögé,szemközti bokor mögött pár másodperc múlva ott volt a td,nem vett észre mert majrélámpa nem jelzett és telibe csaptam.Utána jelzett.
Nekem Strvs1 nincs de Udes van,annak tudom hogy bitang jó az álcája,minden bizbasz nélkül 67.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.08. 21:38:41
Nekem Strvs1 nincs de Udes van,annak tudom hogy bitang jó az álcája,minden bizbasz nélkül 67.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.08. 21:38:41
azt hogy 😄
ez ugyanaz a játék? xD
ez ugyanaz a játék? xD
Muhahaha,ma Is5-el fel spotoltam StrvS1-et bokorból és úgy rúgtam szájba hogy visítva menekült.
Csak lövés után szólalt meg a majrélámpa.
Bár lehet hogy valami sügér volt,rendes legénysége meg álcahálója sem volt talán.
Egyébként ma is láttam olyan csapattársat akinek se T8 se T9 td-n nem volt álcafestése.
Pedig ugye azt már bérelni is lehet creditért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.08. 21:00:03
Csak lövés után szólalt meg a majrélámpa.
Bár lehet hogy valami sügér volt,rendes legénysége meg álcahálója sem volt talán.
Egyébként ma is láttam olyan csapattársat akinek se T8 se T9 td-n nem volt álcafestése.
Pedig ugye azt már bérelni is lehet creditért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.08. 21:00:03
Ez az RNG totál degenerálttá teszi a játékot. Itt van ez az AT15, tegnap minden 8-as tank szitává lőtt alap lőszerrel, ma meg 5100-at pattintottam vele Malinovkán úgy, hogy szinte csak arannyal lőttek rám. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Platánál az univerzum is másképp működik, ne reménykedj hogy neked is jó lesz 😄
Fogalmam sincs mi lesz,de azt mondták valami új tank az évfordulóra.
Nekem azóta van meg, amikor egyszer karácsonykor akciósan meg lehetett szerezni. Talán 2013? Akkor szerettem, de utána a prém tankok filozófiáján változtattak, és jöttek az OP prém tankok, amik mind jobbak lettek.
Mostanában keveset veszem elő, de majd ránézek, most hogy megemberelte magát. <#vigyor0>#vigyor0>
Mostanában keveset veszem elő, de majd ránézek, most hogy megemberelte magát. <#vigyor0>#vigyor0>
Azt mondják az Is6 ágyúja vacak,papíron tényleg szar,mert 186 penje van,de az előbb T9 csatában átütötte szemből Emil 2-t.
Mentem sand riveren és szembejött Emil2 meg ferdi lőttem és vonultam vissza,de beütötte szemből.
Ő meg klasszul pattogott rólam.
Mentem sand riveren és szembejött Emil2 meg ferdi lőttem és vonultam vissza,de beütötte szemből.
Ő meg klasszul pattogott rólam.
Volna egy olyan tippem hogy az act5-el a 3 prémtank eggyike az obj 703 lesz amivel szintén elég sokat tudnának szerintem kaszálni.
Ott a pont, ha költenek ra akkor tuti jol csináljak. Vagy mint anno en is tettem , költöttem ra hogy gyorsabban mennyen a fejlődés de mára már nagyon megbántam.
Én inkább hinnék befektetési adatoknak, pl a wargaming/wot éves bevételeinek alakulása. Minden más csak huhogás - úgy akarjuk megitélni a játékot hogy semmiféle objektív adatunk nincs.
Sajnos csak két évről találtam konkrét adatot
2012 217.9 million euro
2017 471 million USD
Érdekes lenne 2018-19es adatokat találni...
Játékosszán csalóka, a bevételből tudnánk eldönteni jól vagy rosszul csinálják...
Sajnos csak két évről találtam konkrét adatot
2012 217.9 million euro
2017 471 million USD
Érdekes lenne 2018-19es adatokat találni...
Játékosszán csalóka, a bevételből tudnánk eldönteni jól vagy rosszul csinálják...
már kvakibébi is ráunt a wot-ra... alig van videója ilyen témában (bár lehet az egész youtube-ra ráunt...)
Yep dettó, utóbbi kettőt már úgy szereztem meg hogy hétvégén rászántam max4-5 órát és meg is lett minden küldi.
Nekem a 4 kulcs megvan eddig,mert az tök könnyű volt.
Én emlékszem rá hogy valamelyik lökött német tank bolond annak idején miután kijött a játék éles verziója és eljött az első patch ami nerfelte német tankokat azt jósolta jó ha félévet él még a játék,úgyis mindenki abbahagyja mert nerfelték a németeket.<#nyes>#nyes>
Volt vagy 8 éve.
Volt vagy 8 éve.
Már rég kinyírták, ha jó lenne a játék akkor nem csak akciók idején lennének sokan a szervereken.
Hát mondjuk szépen lassan megtörténik, hisz régebben valamikor volt róla videó talán QB-nél hogy márpedig az aktív játékosok száma egyre csökken, és ezzel együtt a heti vegyed az ilyen olyan prémtankot hírek meg egyre sűrűbben vannak a honlapon.
Az meg hogy nem közlik előre hogy lehet majd venni prémtankot abban az is benne lehet hogy születésnapi pontokat viszont bármikor tudsz venni(az már mellékes hogy x ezer goldot is kell mellé venned).
Az meg hogy nem közlik előre hogy lehet majd venni prémtankot abban az is benne lehet hogy születésnapi pontokat viszont bármikor tudsz venni(az már mellékes hogy x ezer goldot is kell mellé venned).
"de hosszútávon kinyírják a saját játékukat"
Ezt több mint 10 éve olvasom itt a fórumon... 😊
Ezt több mint 10 éve olvasom itt a fórumon... 😊
én is...
de ez azért genyóság... meg kontraproduktív... ha ezt az elejéne elmondják, akkor nem szarják le az emberek az egészet...így megint csak a háborgás lesz... jogosan...
nem tudnak kommunikálni a WG-nél... + nem ismerik rendesen a játékukat, sokszor még a közönségüket sem...
csak a pénz a fontos... de hosszútávon kinyírják a saját játékukat, aztán majd ha nem lesz pénz akkor, már késő lesz...
de ez azért genyóság... meg kontraproduktív... ha ezt az elejéne elmondják, akkor nem szarják le az emberek az egészet...így megint csak a háborgás lesz... jogosan...
nem tudnak kommunikálni a WG-nél... + nem ismerik rendesen a játékukat, sokszor még a közönségüket sem...
csak a pénz a fontos... de hosszútávon kinyírják a saját játékukat, aztán majd ha nem lesz pénz akkor, már késő lesz...
Én azt is kinézném ebből a bandából hogy az act5 kezdetén derülne ki hogy igen van prémtank pontokért DE csak azoknak akiknek meglesz mind az 5 aranykulcs, mert hát valljuk be eléggé gyér felhozatal az hogy 3 kulcsért 3d skin és 5 kulcsért medál.