World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a saját cégük Minszkben van, és jelenleg az egész internet le van korlátozva a király parancsára. <#violent>#violent>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
az EU szerver meg be sem tölt nekem, folyamatosan ilyen körbe kerül, és csak tölt újra meg újra 😮 xD
Talán jó fejek és mindenki kap egy T4 tankot ingyen.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.10. 21:03:28
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Van aki szerint cw jutalom lesz,van aki szerint évfordulós.
A tankon van egy felirat.
Ami miatt azt gondolják évfordulós.
Pontosabban számok.
Most így fejből asszem 2010 08 12 van rajta meg még valami.
Most nem vagyok gépnél.
Mobilról írok.
Mellesleg van már T3 és T5 prém arty, innentől már csak egy lépés hogy legyen tier 6-7-8 prém arty meg tier9 speciál arty 😄
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.08.10. 17:20:26
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
adhatnának valamit minimál grindeléssel, vagy akár ingyér............ na azt méltó ünneplésnek venné mindenki, és nem sírnának az emberek.
nem holnap? 😊
Hogy az mi azt sem tudom,csak ezt pletykálták.
Két csatát mentem T8 tankokkal,mind a kettő t8-10 volt,mind a kettőben a T9-10 tankok egy kupacban kempeltek a bázison,mind kétszer szarrá vertek minket pillanatok alatt.
Az egyik t10-es lengyel med képes volt 4-et sebezni öt lövésből.<#falbav>#falbav>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Van sima arty akkor prém miért ne férne bele?
Van mindenféle prém tank T8-ban csak arty nincs.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
lesz még itt aranyozott wt-e100 is xD
P.S. Ez az AT15 ritka nagy szutyok.
Minszken a bal felső sarokba voltam a bozótba, elbukta a csapat a harcot a házaknál,4 heavy jött ki ott, csak csendben figyeltem amig a starthejünkről rommá lőtték az ellent a TDink.
Néha kifizetődő nem csinálni semmit 😄
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nekem Strvs1 nincs de Udes van,annak tudom hogy bitang jó az álcája,minden bizbasz nélkül 67.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.08. 21:38:41
ez ugyanaz a játék? xD
Csak lövés után szólalt meg a majrélámpa.
Bár lehet hogy valami sügér volt,rendes legénysége meg álcahálója sem volt talán.
Egyébként ma is láttam olyan csapattársat akinek se T8 se T9 td-n nem volt álcafestése.
Pedig ugye azt már bérelni is lehet creditért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.08. 21:00:03
Mostanában keveset veszem elő, de majd ránézek, most hogy megemberelte magát. <#vigyor0>#vigyor0>
Mentem sand riveren és szembejött Emil2 meg ferdi lőttem és vonultam vissza,de beütötte szemből.
Ő meg klasszul pattogott rólam.
Sajnos csak két évről találtam konkrét adatot
2012 217.9 million euro
2017 471 million USD
Érdekes lenne 2018-19es adatokat találni...
Játékosszán csalóka, a bevételből tudnánk eldönteni jól vagy rosszul csinálják...
Volt vagy 8 éve.
Az meg hogy nem közlik előre hogy lehet majd venni prémtankot abban az is benne lehet hogy születésnapi pontokat viszont bármikor tudsz venni(az már mellékes hogy x ezer goldot is kell mellé venned).
Ezt több mint 10 éve olvasom itt a fórumon... 😊