World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ehhh. Ez a divat fertőz? Múltkor ki lett beszélve.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.20. 22:19:29
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A művelt magyar és a web, valamint egyéb történetek
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Igaz tegnap charioteer-el is így jártam,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.20. 17:57:34
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Te nem fogod fel hogy nem azért van nekem t49 hogy kurva nagy statot csináljak vele,egy dologra van nekem,a baromkodásra,ezért van a garázsomban T50,ELC,M41,T49,meg mittomén még melyik light,mert csak arra van hogy el hülyéskedjem velük,a t49-nél ez abból áll hogy nagy távolságból zaklatom a népet,M41-el vagy T50-el meg az ellenség közé szeretek menni hogy szekáljam őket.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.20. 17:16:44
dinamika, közepeshez képest szar, kb egy agilis heavy
dpm, szűkülés tárassal szar
lövegkitérítés a torony miatt felfelé szar
a táras löveghez kell dinamika hogy használható legyyen, ezzel a lomha döggel nem fog senki előugrani, lekörözni kitárazni és eliszkolni senki, a lassú szűkülés miatt meg távolról nemigen használható egy táras
a sima löveggel meg távolról lesz kicsit karcsú a 140 es átütés de még mindig használhatóbb mint a táras, meg a +20% dpm se rossz
Mániájuk a szintnél alacsonyabb dpm-eket meghatározni az új harckocsiknál? Ez az új divatjuk ott?
Nem az a gond, hogy hulyen hasznalja a tankot(mert abbol rengeteget latni minden nap) hanem, hogy meg is magyarazza miert is jo ugy ahogy o csinalja.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.05.20. 16:47:27
This project featuring the AMX-13 oscillating turret with the 7,5cm kan strv 74 gun was proposed as a part of the Strv 74 development. It was never built.
Statistics:
Tier: 6 MT
Hitpoints: 700
Engine: 340 hp
Weight: 25.6 tons
Power-to-weight: 13,28 hp/t
Maximum speed: 45/20 km/h
Hull traverse: 38 deg/s
Turret traverse: 33,4 deg/s
Terrain resistance: 0,767/0,863/1,918
Viewrange: 360
Radio range: 400
Hull armor: 55/30/?? mm
Turret armor: 40/20/?? mm
Gun: 75mm kan strv 74 2 (Autoloader)
Drum: 3 shells
Damage: 150/150/185
Penetration: 148/207/38
ROF: 9,154
DPM: 1,373
Reload: 15,664
Reload between shells: 2,00
Accuracy: 0,364
Aimtime: 2,4
Depression: -6/+12
Gun: 7.5 cm kan strv 74
Damage: 150/150/185
Penetration: 148/207/38
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.20. 16:39:53
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.05.20. 16:30:10
Ezzel egyűtt én ezt egy fun tanknak fogom fel. Én sem spotterkedem vele sokat, inkább agresszív támadót próbálok játszani és ha úgy adódik, akkor pár messziről leadott lövés is belefér, de a lényeg, hogy az igazi móka vele seggbe b.szni a tankokat közvetlen közelről. A fene se áll le sniperkedni vele, mi a jó abban? Arra a célra van egy csomó más tank, amiknek jobb az ágyúja.
Plata: ez nem sniper tank, még akkor sem, ha sokan így szeretik használni, mert f.snak vele közel menni az ellenfélhez. A hosszú töltés időt meg simán ki lehet használni felderíteni. Egyébként is sok könnyű tank simán elmegy harci tanknak, legalábbis amennyivel gyengébben páncélozott, mint egy egy med mondjuk, annyival gyorsabb és jobb a kamoja a sunnyogáshoz. Tisztán spotterkedni valóban nem sok értelme van, mert kb 2 pályán lehet spotterkedéssel csatát nyerni. Ez inkább helyzet függő.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.20. 16:21:09
Sniper,fun,troll és rally jàrgàny.
Se több se kevesebb.
Nem tudom megnyitni amit linkeltél épp melózok.
Majd este otthon,nem akarok lebukni,közel a főnököm.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.05.20. 15:54:25
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Ahh, de szép is volt ez a Havokos videó anno. Csorgott az ember nyála erősen. Kár, hogy hangyafasznyit se láttunk belőle azóta sem, és valószínűleg már nem is fogunk.
Amúgy jobb mint a nagyátlag, elég ha csak megnézed a virtuális péniszének a hosszát 😊 Szóval hess hess...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.05.20. 15:25:37
Bár lehet az is közrejátszik hogy én igazából egy időutazó vagyok akinek kibernetikus szemei vannak célzószámítógéppel,és beépített aimbottal."
Te csak egy korlatolt szellemi kepessegu jatekos vagy aki a T49-et sniperkent hasznalja es orulsz ha naponta 1-2 lovest bemakolsz +500m-rol.
Tegyel mar fel 5 egymast koveto csatarol replayt ahol brillirozol 600 meterrol. Persze, hogy nem fogsz csak osztod az eszt mikozben semmivel sem vagy jobb jatekos a nagyatlagnal.
Ami arra készült hogy hülye neonácikat toborozzanak akiket ki is képeznek harcra.<#vigyor>#vigyor>
Egy ideig tudtam tartani a 2700-as átlag sebzést a tier10-el, de aztán valami eltört a tankban és sok 0 vagy nagyon alacsony sebzéses kör jött, ahol kitáraztam 4 kancsal lövést, amiből max 1 sebzett oszt viszlát a garázsban, mert már körbevettek és még újra betöltenem se volt idő. Valami gáz lehet az ágyú rejtett paramétereivel, szerintem, vagy csak ennyivel mostohább az MM egy tier-el feljebb. Mindenesetre érdekes, hogy E100 alját újra tudom sebezni a tier9-el, a tier10-el meg állandóan pattogtam róla. Szerintem a torony mozgatása közbeni szórása rosszabb, de tényleg csak megérzés, bizonyítani nem tudom.
Plata: ahogy mondani szokás, hülyével ne vitatkozz, mert lenyom rutinból <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.20. 13:28:22

Egyébként a képen látszik, hogy szerintem is melyik a jobban játszható cseh med. Tier 9 2340 dmg és 59-60% wr-en ingadozom, a 10-es 2545 dm és 44-45% wr-en mozgom. Pedig egyformán játszom velük és nem hátul kempelek a TD-kkel.
Pedig ő is csak egy tipikus hisztis rinya pina ,aki azt sem tudja hogy kell célozni.Meg kéne tanulni célozni és nem lenne gond.
A rinyáló hisztigépekkel pedig nem a játék vagy a WG által írt script baszik ki,csak a saját bénaságuk,ha nem egész nap hisztériáznának mint egy fürdős kurva akkor szerintem sokkal jobbak lennének,de a mai generáció inkább rinyál és hisztizik és mást okol a saját bénasága helyett.
Én szarok bele mi lesz csak szórakozzam jól.<#mf2>#mf2>
Jah én azért tudok 600 méterre is pontosan lőni troll gunnal mert titokban borg vagyok és asszimiláltam a játékot.
Bár lehet az is közrejátszik hogy én igazából egy időutazó vagyok akinek kibernetikus szemei vannak célzószámítógéppel,és beépített aimbottal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.20. 12:15:14
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Wot és az arty-k? Ugyanmár.
Akkor átfogalmazom "színvonal alattian arcade"-ra, ha így jobban megfelel.
Ha megnézed, hogy indulásnál mik voltak a tervek, miket akartak megvalósítani benne, azok messze a wot fölé emelték volna.
Aztán addig "fejlesztették" (ahogy a wot-ot is), amíg elértek az "ezt már nehezen lehet alulmúlni"-ig (nem a grafikára értem ezt elsősorban, mivel az a legjobb része az egésznek).
Gagyi, mert:
- olyan dolgokat erőltet, amik a valóságban sem működtek, vagy csak nagyon kivételes esetben (pl. romboló vs. csatahajó)
- emiatt olyan dolgokra kényszerül a "játékegyensúly" megtartása végett, amik megint csak a hihetetlen és ezért a különösen lelombozó kategóriába esnek (pl. csatahajó másodlagos fegyverzete = a 0-val, "citadellát" lőni 150 mm-essel a (még ép) csatahajónak)
- Plata-nak: bokor ugyan nincs bent, de a romboló el tud bújni 5 km-re a csatahajótól a semmi közepén (egyáltalán, ellő már idáig a 2.-lagos tüzérsége a BB-nek, ami legalább egy cirkáló tűzerejével ér(ne) fel?), miközben teljes sebességgel haladva csak az így termelt füstoszlop is 15-20 km-re látszana
- nehéz nem gondolni arra, különösen a 3. ilyen sortűz után, hogy a script itt is dolgozik, amikor gondosan a hajó (nem a menetiránya szerinti!) előtt és mögött csapódnak be a lövedékek, de még véletlenül sem találják el azt; és ez nem egyedi, egyszer előforduló eset (pláne, amikor az ellenfél lövedékeiből meg csak 1-2 téveszt célt...)
Számomra akkor volna elfogadható, ha a benne lévő hajóosztályok valóban azt csinálnák, ami a feladatuk lenne, akár NPC egységek bevonásával is és nem erőltetnék rájuk kényszeresen az osztályegyenlőséget.
A wot indulásakor még működött a kő-papír-olló mechanizmus, amit felváltott az "osztályegyenlőség" és mára pl. a könnyű tankok is olyan tűzerővel bírnak (nem is beszélve a mozgékonysági fölényükről, ami a mostani, kényszerhegymenetes pályákon még inkább előnyükre válik), hogy univerzális, csatadöntő egységekké léptek elő - már nagyon "várom" a T. X-es változatokat belőlük, hogy "teljessé" válhasson a wot...; ahogy a tüzérekből és med-ekből is X.-ig "kellett" megcsinálniuk a fát, hiszen milyen hiányos is volt nélkülük az... (irónia)
Visszatérve a hajósra: a jelenlegi állapotukban (ilyen szóráskép mellett) a csatahajóknak akkor volna létjogosultságuk (különösen, ha 4-5 rombolót és CV-t is tesz ellenük az MM), ha 4-5x akkora volna a sebzésük, mint most és nem csak zsíros, magatehetetlen boxzsákként funkcionálnának, amikről csak a HP-t lehet farmolni - igenis, legyen kihívás megközelíteni őket, ne egymást taposva tülekedjenek a rávetődésnél az aprólékok az "aki lemarad az kimarad" szignált játszva. A másik a lőtávolságok és az egy csatában résztvevők, azok szintjeinek a meghatározása, ami megint csak túlontúl kihat a "játék" egyensúlyára: egy kisebb lőtávolságú egységgel, ami nem kap másképp előnyöket, már eleve hátrányban vagy a többivel szemben, ami különösen gusztustalan lépés a szent "játékegyensúlyért mindent" hangoztatása mellett - és itt sem működik az, mint amit a wot-nál is emlegetnek, hogy a saját szinteden lévőkkel foglalkozzál, mert a "nagyok" kéjes vigyorral a pofájukon vetik rá magukat a védtelen "kicsikre", akik szinte csak célpontok lehetnek.
Kedves Plata!
Igazán lehetnél figyelmesebb SerB-el, mert amikor ő csontig benyal a script-tel neked, akkor őt és az emiatt (a többiekre nézve különösen) hihetetlenül játékosbarát termékét is ajnározhatnád és nem csak az én (meg akikkel még nem "szimpatizál" a wot) hülyének nézését hangoztatnád - tudod, az éremnek mindig két oldala van és nemcsakhogy a másik hülye, hanem még az és én tökéletes vagyoknak is mindig ott kell szerepelnie, hogy a mindenki másnak fájó igazság ne csorbulhasson.
De tudom, hogy te valójában együtt érző vagy a script által elnyomottakkal szemben, csak az a ... ferengi véred nem engedheti meg ennek megnyilvánulását, hiszen a többi szemellenzős ócsárlása téged amúgy sem hatna meg, mert utálsz együtt vonyítani a falkával! <#idiota>#idiota>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De legénység azért nincs se a hajókban sem a tankokban mert akkor magasabb besorolást kapna a játék.