418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Hát ja... leginkább... lásd... JT 8.8, ISU-122, Skorpion (Német+amcsi), KV220, KV5, 59-PATTON, a prém francia scout... meg a többi, de sztem ja leginkább azok, amik máskor nem vehetőek...(hogy jó drágán vegyék az emberek. :D)

De Löwe-t meg sima T34-et bármikor tudsz venni, bundle nélkül is ráadásul...szal nemtom miért szeretnéd ezeket a naptárból
  • Plata
    Terminátor addig amíg tud hova bújni,nyílt terepen meg vajminátor lesz belőle.
  • kabel15
    Tehát csak azok a tankok lesznek most amiket amúgy nem lehet megvenni? Szóval PL Mutz vagy Skorpion G?
  • Sir Charles
    Én nem tudom mi a baj a Kv-5-el, meg QB-vel, ez a videó jól bemutatja, hogy a KV-5-öt hogy kell használni. Menni neki mindenkinek, ütközni, közel harcolni stb. Amúgy tényleg egy terminátor az a tank. Ma volt egy meccsem, ahol 3 tier 8 heavy rontott rám és egyet kilőttem full hp-ról és még a másik kettőbe is sebeztem mire kilőttek.
    Én amúgy úgy használom, hogy nem a heavy tank helyekre megyek vele általában, hanem a medekkel és ott török át illetve segítem a csapatomat. 10-ből 7 szer bejön ez a taktika.
    Az, meg hogy QB egy jó meccsel mutat be egy tankot szerintem elég egyértelmű, hiszen egy 0-ás körrel, ahol kilőnek az első percben, nem sok derülne ki az adott tankról.
    Én inkább azt hiányolom, hogy nem raknak fel átlagos köröket, amiből kiderülne, hogy mennyire használható egy tank a "mindennapokban".
  • Rammsch31n
    Löwehez meg T34-hez tudtommal nem kell naptár. + Sztem a fekete variánst még meglehet venni vagy már pont nem...
  • kabel15
    Sziasztok,

Pár napja volt fent egy excel táblázat a várható adventi naptárról.
    Az bővült már? Lehet már tudni mikor lesz Löwe vagy T34? Amúgy melyiket érdemes megvenni pénz keresési célból? Meg ugye játék élmény szempontjából.
  • Plata
    Bánatba már.
  • McFrost
    A szovjet medeknek magasabb tierben mia f@xé van ilyen wc pumpa lövéshangjuk?
  • Rammsch31n
    Sztem nem... akkor behozták volna a patchbe... márpedig ott nem jön ilyen.
  • Plata
    Nem tudjátok az amcsi prém light kijön még karácsony előtt?
    Azt szerettem volna karácsonyra megvenni,de úgy nézem addig már nem jön ki.
  • Plata
    Figy én szinte sosem nézek játékos videókat,sem nyúltúbon sem egyéb helyen,a legtöbb ilyen videós olyan unszinpatikus hogy a franc sem kíváncsi rá,a hím nemű videósok 80%-a szerintem homár herold,vagy szerelmes saját magába és azért videózik.Még ha értelmesen játszanának és nem az agyukat játszanák közben.Csaj videósok meg még rosszabbak,nulla értelmes megmozdulás csak játszák az eszüket.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy szimplán netkurvák
  • Kronos79
    Nem tudom mennyire nézed a videóit, de az összes ilyen. Minden tankismertetőben egy igazán jól eltalált körrel, topként mutatja be, hogy milyen fasza is az a tank. Egyébként mások is ezt csinálják. Tisztelet a kivételnek.
  • Solten
    Ok, koztudott hogy Kikibebi a vargeming qrvaja, de azert ez mar tulzas:

A legoptimalisabb eset ami megtortenhetett (top tier, agyhalott paradicsom ellenfelekkel), Kikibebi nyaladzasabol az egyszer juzernak az jon le hogy omg, ez mekkora kiraly tank a legjobb premium a jatekban, agyonpancelozott en is terminator modjara legyilkolom majd vele az ellen 3/4-et. Ugye nem veletlenul idozitette a kis videojat az aktualis sale napra ez az angol kancso.
  • joe662
    Örülök,hogy neked csak a hétvégéid szarok
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.13. 16:42:29
  • Sherman0070
    Hétvégi RNG+mm szopatás után eléggé elment a kedvem a játéktól.
  • Lichtmaschin
    Bromwellel 4x pattantam az elc-rol
  • suba53
    Csatlakozom.
    A random bioritmusának a negatív csúcsa volt nálam is tegnap.

Viszont ez azt jelenti, hogy ma már csak jobb lehet. ( Vagy nem. )

Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.12.13. 15:33:20
  • asolyom
    Megvan a legújabb spotter tankom.
  • pett3rson
    tegnapi napot lehet Black Monday-nak nevezni. Úgy látom másokat sem szeretett az RNG :)
  • pett3rson
    Ő nem kritizált, hanem kurvára nem értette mit írnak neki...legalábbis szerintem nem lehet kritikaként értékelni a körvonal problémát. egyébként tök felesleges ezen vitázni...
  • Lichtmaschin
    Tegnap volt vagy 5 ilyen köröm. T49-el csak 2x oneshotoltak
  • Plata
    Nekem egy Su-152 troll ágyús prém td kéne.
  • Plata
    Tier 9 csatába is be teszi.T8-ban még elmegy de fentebb már az oldalát ha látják elég rossz.
    Szerintem az a baj sokan úgy használják mint egy sima medet,arra meg nem az igazi.
  • Sherman0070
    SU-122-44 szindróma. :D
    RNG függő az összes 122 milis kb.
  • Pares
    Az egyik leggyorsabb csatám valaha. Fel sem voltam még spotolva, de épphogy kirepültem a bokorból, már repültem is vissza a garázsba.
    REPLAY
    Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ekkora "szerencse" létezhet.
  • viper07
    Valóban nekem is vagy szar, vagy nagyon jó köreim vannak vele. Én sokat használom a HE-t, mert mindig sebez, és modulokat is visz. Türelmesnek kell vele lenni, és várni az alkalmat, hogy lehetőleg oldalról, hátulról sebezz, mert azok 400-ak igen csak jól esnek. Ha van kedved, menjünk szakaszban, és tárgyaljuk ki :).
    Ingame : vip_er
  • stoppos
    Ez ilyen bumszli ágyús type?
  • Angelus1991ster
    Bár lehetne tierlimitet vásárolni a gyenge reguláris és prémiumtankhoz.
  • besti
    Azért annyira nem kell lesajnálni, van 2 speciális előnye (induljunk ki abból, hogy prémtankot kredit/XP farmra használunk és nem szórakozásra):
    - tierlimit: ez már ugye nagyon ritka mostanában. A nem limites 8-as prémeimet az MM mindenféle (látható) lelkiismeret furdalás nélkül 2-3x zsinórban is képes tier X-be tenni.
    - ROF: ha jól sikerül helyezkedni és rálátsz az ellen heavyjeinek láncára, onnantól nyert ügyed van és nem lehet kellemes ellenfélként, ahogy 4-5 mp.enként tehetetlenül állva elfogy a HP (illetve jön a track assisst is szépen). Nekem 28k net bevételt termel csatánként, az azért kellemes.
  • Sir Charles
    Igen én is valami ilyesmire gondoltam, hogy megpróbálok a heavykkel menni és flankelni az ellen heavyjeit, mert azért mozgékonyabb sokkal mint egy nehéz tank. Azért kiváncsi leszek, ha átképzem a legénységet(3 skillesek amúgy), mi fog változni.
  • voivod32
    Mindent nekem kell csinálni? :D Az utolsó T67-et közvetlen közelről hátbalőttem, ami nem volt semmi, figyelembe véve a Bishop "sebességét".
  • Plata
    Szerintem ne úgy használd mint egy medet,mert inkább fél heavy,szerezz bele valami 3-4 skilles legénységet,én tennék be skillnek olyat is amitől gyorsabban mozog a tank,bár lehet nem olyan fontos,de én úgy néztem elég lomha dög.Az ágyúja meg elég fos ha jól emlékszem 175 penje van,ezt a vackot inkább csak goldal lenne érdemes használni,de annak meg nincs értelme.Az oldala meg a háta igen érzékeny,már T37 táras ágyúja is simán viszi oldalról.Td-vel meg ha oldalba találod visz modulokat is,He-vel meg szerintem könnyű kigyújtani.
  • Lichtmaschin
    Szerintem egyszeruen a fostomlo orosz 122-es az oka Mindennek. Hol működik hol nem.
  • Plata
    Hát az sem kell,már elszállt felette az idő,túl nagy túl lomha.T8 meddel hasán ott lövöd át ahol akarod szemből.
    Múltkor is pattogott az angol medemről én meg átvittem a hasán és kilőttem.Sajnos ő volt az egyetlen td a csatában.
  • Sir Charles
    Na most érkezett el a pillanat, amikor kikérem a nagyérdemű véleményét és segítségét.
    Kb. 2 hónapja megvettem a T-34-3at, mert valami másfajta játékstílura volt gusztusom.
    Na meg is kaptam, ez a tank megismertette velem a 4 meccs zsinórban 0 sebzés "élményét". Egyszerűen nem találom a fogást ezen a tankon.
    Ha valakinek van használható tanácsa(azon kívül, hogy adjam el), azt szívesen venném. Olvasok fórumot, nézegettem videókat, de egyszerűen nem megy semmi. 200 m fölött esélytelen eltalálni bármit is(közelebbről is). Ami talál, az 70 % pattan vagy lánctalpat talál, szóval a sniperkedés eleve kilőve. Közelharc teljesen felejtős a 12 sec töltés, a nem túl jó mobilitás és a papír test ill. modulsérülés miatt.
    Sok helyen azt írják, hogy hulldown-ban kell használni, de egy 5 fok csőlehajlással megáldott tankot nem igazán erre találtak ki szerintem, azt meg már nem is mondom, hogy egy városi pályán hol hulldownozzak.
    Mindenki azt mondja, hogy meg kell vele tanulni játszani, csak azt nem teszi hozzá senki, hogy mi is az amit meg kell tanulni.
    Tudom,hogy hogy nincs egy általános recept, ami minden pályán minden tank ellen minden meccsen működik, csak amikor semmi sem működik, akkor mi van?
    Hozzáteszem, hogy T-34-2-ről átvett legénység van benne, és skillek nem igazán passzolnak ehhez a tankhoz, de ezt a teljes használhatatlanságot nem okozhatja a legénység.
    Szóval kérnék valami stratégiát, ami mentén talán lehetne használni ezt a tankot, mert alapvetően tetszik a nagy alfa sebzés és nem akarom eladni. Tudom, hogy én vagyok a béna, csak nem tudok semmit kitalálni.
    Előre is köszönöm.
  • Rammsch31n
    Aki 88-as JT-t akart venni, most tud! :D 50 ojró, a tank mellé 4.25k arannyal meg a szokásos küldikkel. :D

Illetve van külön csak maga a tank 37-ért... kicseszett bundle nélkül. :P
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.12.13. 07:19:47
  • HTS s3rg1nh00
    nekem jelenleg 204 csatám van vele,így már egész kiismertem és nem olyan rossz,bár apcr kell bele bőven... (ha jól rémlik 18/12/0 osztás van most)+első skillnek recon+camo+camo,rá lehet érezni de sok idő.
    btw jól sejtettem régebben,az első 5k csata kb.bemelegítés,annyi idő mire megtanulja az ember nagyjából mi merre hány méter...
  • endrodiz
    Hat raferne mar rendesen. En haromszor vettem meg mire meglett a 13 75 es harmadjara nem biztam a veletlenre, lanyokat raktam bele, hatha ugy jo lesz. Hat nem. Megvaltas volt lecserelni.
  • yossarianHUN
    220 körül lehet az effektív védelmük, de a HEAT ugye kutyaszar a döntött páncél ellen a plusz normalizáció miatt.
  • bekescsaba
    Ezt az amx 12 t nem akarnák újra balancolni? Szánalmas a maga nemében.