World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tippem az lett volna, hogy lányokkal frissítetted fel a legénységet és azért nem működik a BIA - ezt a hibát én is elkövettem.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Még ha már meg is csinálták az alapjának számító "Gyakorlótér" nevű csata módot. Úgy kell megoldaniuk, hogy ne csak ott lehessen játszani. Például, hogy napi csak 3-4-5 PvE kampány csatát lehetne lejátszani, utánna se xp, se kredit nem járna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha mind a 36 db t10-es jármű ki van grindelve, akkor 39-41 db PvE csatád lesz.
Wg-sek ilyeneket készíthetnének.
angelus1991ster.blogspot.hu
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Rutinos tüzér elképesztő helyekről tud lődözni,ha gyors artyban ül.
Velem is megtörtént,h fizikailag nem tudtam rálőni a ház takarásában lévő tankra,de mindegy alapon rálőttem és a szegény csórit eltaláltam.
Nagy valószínűség szerint magasabban volt az arty,mint te.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
– Swedish line of tanks will appear before the Poles – the line is almost ready with the tanks. Most likely it will have 2 lines of machines: medium and heavy.
– For the redesign of the American line of medium tanks. They will be rebalanced due to the low popularity of these machines, there can occur a few buffs. This takes into account the addition of new equipment or even the removal of certain ones, since some US medium tank lag in comparison to the other Meds at the same tier.
– Planned tank for introduction: Panzerkampfwagen 35R 731 (f) mit T-26 tank Turm as a premium.
– WG has a problem with the German Rheinmetall Skorpion and KV-4 KTTS. First, it is sh*t, and the second too OP – Wargaming does not know if they will be introduced in-game.
– WG Marketing Department, on the occasion of the 6th anniversary of the launch of WoT, wants to prepare something for the holidays – a lot of publicity and possible that you will see in the store something that did not exist before.
Forrás: Armored patrol és rykoszet.pl
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.22. 11:14:06
T30 sokáig ált nekem is a garászban,de jött kb egy éve vagy mikor egy patch és a legénysége valszeg bebugolt,mert a töltés ideje nagyot nőtt.De csak nálam,akkor felhúzott és eladtam,megvettem az E4-et,de az nincs olyan jó.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ja persze, játszok 4 3000+ wn8-as csatát, mind vereség, az ötödikben első lövés felrobbantja az ammo racket, nulla damage, first win...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.05.22. 00:41:11
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az E3 is fun egyébként, de azzal nem kell sokat gondolkodni csak nyomni a W-t és töltés közben finoman rázni, hogy az alját ne lőjék be és az olyan, mint egy bulldózer, de a T30-al már taktikázni kell és jobban szeretem. Megtartom inkább a T30-t és nem veszem majd meg az E4-t, mert sok jót arról nem hallottam.
Egyébként én várom a grille 15-t, mert ez a WTE nekem nagyon nem jött be, inkább nekiálltam a legénységgel a ferdinek a ToT akcióban. A grille 15 viszont ígéretes, mert talán a játék legjobb ágyúja lesz rajta.
Ripley sajnos nincs mióta SSD-vel tolom...

Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.22. 00:02:36
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.21. 23:09:06
Akarok fizetni a játékkért, de nem ennyit. Ha nem lenne hozzárendelve fölöslegesen 1650 gold, akkor megvenném a tankot 3-4 ezer forintért. Sentinel I AC-s csomag az korrekt volt.
Adataiban viszont jobb ahogy nézem.
-Jobban fordul, több a lőszere, jobb a célzásideje a Rudynak.
Fehér Tigris képe:

1750-1800 hp-s tier 7-es brutális heavy tankként behozhatnák a hosszú 88-ast rátéve.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.21. 21:22:40

RU-soknak volt egy ilyen Fehér Tigris (14960 hp-s) vs rakat T-34-85-ös fun módjuk.
Ilyen medállal.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.21. 20:48:58
Az is legénység?vagy rá van rajzolva a tankra?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.21. 20:40:28
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.21. 19:59:23
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.21. 18:47:17

És köszönöm, de továbbra is jogomnak tartom, hogy ha egy bunkón viselkedő magyart látok egy - még egyszer mondom - nemzetközi környezetben, akkor bunkó magyarnak nevezhessem. Ahogy a bunkó németet is bunkó németnek nevezem, és a bunkó csehet is bunkó csehnek nevezem. Az, hogy ez nem tetszik a túlfűtött nacionalista érzelmeidnek, szomorú, de egyéni szocprobléma.
Magyarozás helyett, a "proli", "segghülye","hülye", "sutyerák","bunkó" jelzők tárháza használható a játékos/player szó elé. Magyar szó ne legyen olyan negatív hangzású, mint a románoknál a "bozgor"
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.21. 16:53:40
WR104: ezért jobbak a rudy,cromwellb meg az is2 legényei, mert azok is nulla skillesek, de ott aktív a BIA, ha másik tankban rakom, akkor is. Igaz, a női legénység meg +1 skillel indul, az cca 200e xp előny, szóval valamit valamiért.
Nem gondoltál még az öngyilkosságra?Jót tennél vele.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.05.21. 16:21:40
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"