418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    Én a svédeknél a 6-ossal jelentem, elkezdtem. :D :)
  • Sunsetjoy
    Bevallom, én minden új nemzetet kibumlizok az elején a lehetőség szerint t5-ig. Ha tetszik, megyek tovább, de ha akkor épp nem, akkor később ne kelljen már a lowtier vasakkal nyüglődni. Azt nem szeretem, legényeknek sincs ideje a grindben kellően fejlődni (nincs is értelme átvinni őket), szinte rögtön jön az új jármű.
  • Lokker
    8-as heavy-t láttam már..
  • Plata
    Van olyan őrült valaki hogy svéd tankot kezdjen?
    Én is akartam,de megnéztem hogy ilyen 10-15 milis páncéljuk van és inkább kihagyom asszem.
  • joe662
    Na elárasztották már a szervereket a Svéd td-k?
    T55a mt15,kellene megcsinálom tökéletesre.
  • asolyom
    Ja, TD camo nélkül. :-)

Szerintem félreértettél. Eszemben sincs a két tankot összehasonlítani, csak az akartam mondani, hogy minden prém tanknak (meg egyébként a nem prémeknek is) van eerőssége, és gyengéje. Ha az erősségeit ki tudod használni, akkor arathatsz, ha inkább a gyengéi jönnek elő a csapat vagy térkép miatt, vagy miattad, akkor garázsmenet. :-)
  • ROMOTO
    CDC mióta összehasonlítási alap a Kv5 nél? Az egyiknek elvileg az első sorban kellene tankolnia (nem seggel) mert heavy, a másik addig meg a bokorban kempül mivel td. Vagy csak úgy minden mindegy alapon hasonlítgatsz?
  • asolyom
    Akkor rám vertél, nekem ma 25%. :-)
  • joe662
    Engem viszont odakótöztek a szoporollerre:-/
    Tegnap 27%-ot sikerült összehozni:-((
  • asolyom
    Egyébként Kvikinek nem egy olyan videója van, ahol top és bottom tierként is bemutatja az adott tankot.
  • asolyom
    Ezt bármelyik prémről el lehet mondani. Pl. a CDC egy kredit farmoló trágyadomb, amit egy T3-as tank is röhögve belő. :-)
  • Angelus1991ster
    Csak Hopka!
  • voivod32
    Van egy Senshiinuoe nevű tag, aki leginkább horror játékok végigjátszását szokta video formába önteni, az pont az ellentétje annak, amit írtál. Komolyan mondom, élmény hallgatni. A saját képe nem látható, és nagyon szórakoztató, ahogy kommentálja a dolgokat. Üdítő kivétel. De nem WOT-ozik.
    Ellenben, ettől a kvikibébitől, heveny hányinger tör rám. Mint egy ócska köcsög, és olyan affektálva beszél, mintha valami übersztárnak képzelné magát. Pfejj.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.14. 10:36:14
  • tutyimutyi2
    erre az 1es csodára előre kéne még valami kis kupola és már készülhetne is rá valami gőzmozdony skin :D
  • asolyom
    Úgy veszem észre, hogy néhány "super unicum" a verzió váltásból eredő mod hiány miatt a szokásosnál is "jobban" játszik. :-)
  • tutyimutyi2
    Dejó hogy itthon vagyok és tudnék játszani a swédekkel csakhogy minden egyes csatában amíg él ellenséges tank addig a pingem 300-999 között mozog de amint az összes ellenség meghal természetesen visszamegy 30-40 körülire
  • Plata
    Szarok én a szakértő medálra,de úgy nézem semmi értelme a svédekkel foglalkozni,atom papírok.
  • besti
    Pfff., tier 5-ig megvan minden svéd a szakértő medálhoz. Ez mindig stresszes, hogy mielőbb meglegyen és ne kelljen low tierben játszani. Akit érdekel ez a medál, ne felejtse, hogy patch után 1-2 napig lehet könnyen a kicsiket begyűjteni. :)
    Utoljára szerkesztette: besti, 2016.12.14. 09:38:55
  • R3nton
    T34 is kapp buffot, wz-111, Panther88, Löwe is, STA-2, elég sok prém tankot felhúznak most. Nem is baj...
  • Sunsetjoy
    Zsír! Kapok egy plusz prémnapot, mert aktív prémfiókom van, növelik az FV4202 sebességét és profittermelését, valamint növelik az SP átütését.
  • suba53
    Én tegnap Malinovkán A0-nál futottam össze egy KV-5 el. Egy T28 Concept volt vele, én O-Ho val.
    Csiki csuki ment a ház két oldalánál. Először a T28-at lőttem ki ami a KV-5 mögül próbálkozott, majd a KV-5 öt.
    Felváltva lőttünk, de alig tudott sebző lövést leadni. Én a kupoláját lőttem, majd amikor hátra tolatott az elején levő kis tornyot, amivel ki is végeztem. Aztán meggondolatlanul tovább mentem egy tolató T-150 után, mire az arty telibe talált, és garázs.

Amúgy bejött amit mondtam a bioritmusról. A hétfői mélypont után tegnap alig volt vesztes meccsem.
  • Lucifer001
    Köszi
  • Lucifer001
    Te tudod milyen update jön most ? Te aki olvasod .
  • Rammsch31n
    Köszi. :)
  • tutyimutyi2
    Bónusz ládák (Loot Box) a World of Tanks-ban?
  • Rammsch31n
    Ez a karácsony mókájuk lesz? Az infó honnan van? :D és mik ezek, emblémák? :D
  • Rammsch31n
    Nincsenek, mert a patch miatt lelőtték őket 8-ig. :D
  • rahotep
    Meghaltak a szerverek?
  • Solten
    Plusz belepakolja a min. 5 skilles legenyseget csokival kaveval briossal meg f.szomtudjamivel es fossa az aranyloszert. Kozben elegedetten mondogatja hogy ezegyhudefaszajargany.
  • Solten
    Na igen, gyakorlatilag nincs ertelmes streamer a piacon, anno a dan sracot szerettem (Highflyer15), nagyon hasznos videoi voltak es lehetett tanulni tole. Higgadtan beszelt perfekt angolsaggal, nem vinnyogott devians modon. Kar hogy raunt a jatekra.
  • Angelus1991ster

Na erre kíváncsi leszek.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.13. 23:22:23
  • ROMOTO
    ha kilőttél volna talán 1 tier 8 ast, vagy több sebzést toltál volna a 8.asokba és nem a kis tierekbe megadta volna...
  • Angelus1991ster

Új emblémák, oké szép és jó. De azért már kicsit azt a kibaszott nagy Harckocsi enciklopédia könyvet is fellapozhatnák és megtalálhatnák már a történelmi harcjármű felségjelzések című fejezetet.
    Ez is olyan játékfejlesztő cég, ami szarik a történelmi hitelességre, miközben máshol azt adja elő, hogy ők a történelmi hitetelesség acéllovasai. Ez kb. a Creative Assembly-s beleszarással egyenlő. Azok a történelmi atlaszt hírből nem ismerik.
  • TiborTamas
    Egyik haveromnak a fekete Mutz-al 1450-re adta be, 1420-ra csak első osztályt kapott. Szerintem az 1450 elég lehet a feka IS-6-tal is. :)
  • ROMOTO
    QB szokás szerint mutat 1 meccset amiben toptier, a másik oldal karton heavykkel meg vérpistákkal tele, be is mutatja hogy milyen kemény amikor 6 os tier medekkel szkanderozik, csak sajnos kb. minden 100. mecsre jut 1 ilyen leosztás... kv-5 egy jó kreditfarmoló trágyadomb, de hiába farmolna jól ha csak mutatóba viszik, mert röhögve szétszedi bármelyik tier ami rálát a rádiósra. Az mindent elmond erről a szuper járgányról hogy seggel kell vele támadni...a múltkor is majd megszakadtam egy videón amiben egy balfék jagdtiger 8.8 viaskodott a végjátékban egy kv5 össel aki folyamatosan próbálta seggel side scrappolni meg hátramenetben leforogni azt a jagd 8.8 at
  • joe662
    Ezzel hol lehet az ász határ
  • Rammsch31n
    Arról tud valaki valamit, hogy a svéd tankok most akkor tényleg kapnak valami discountot 16.-ától?? Csak mert akkor még nem esek nekik, hanem várok még 2 napot. :DDD
  • Rammsch31n
    Egyébként nemtom, lehet karácsonykor fogják majd, addig várd meg, mert most nincs semmi akció rá... benéztem a prém shopba és elkapott a röhögés... vedd meg a pnazer 58 kétféle verzióját 15 ruppóért xDDD WHY?
  • Rammsch31n
    Nem, csak fekete... állítólag a kamó értékkel volt valami gebasz, hogy még rosszabb mint a rendesnek, ami azért vicces, mert ez alapból álcázva van és nem tudsz rá rakni mást...de mégis rosszabb az érték állítólag (+nem tudom, hogy ezt javították-e), mint a simánál. xD ergo a WG megint alkotott.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.12.13. 20:12:13
  • kabel15
    Hátha le akciózzák őket, vagy adnak hozzá goldot. Bár ez a WG. Egyébként a fekete verziók adnak valami plust a sima változatokhoz képest?
    Vagy csak annyi hogy fekete?