World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
én egy tankot adtam el nagyon régen, a t127-et vagy mit xD.... de ezek nekem is megvannak 😄
a birt medek meg nem érdekelnek, mert van cromwell B-m......
Így hatszoros kompenzáció érkezik. <#vigyor0>#vigyor0>
T6SH szerintem esélytelen, hasonlítsad össze a type 64-el.
Minek5 darab kulcs? azért hogy az ötödik kulcs után hozzád vágjanak egy szaros medált oszt csókolom.
Inkább adtak volna 10 kétskiles legénységet,most kellene Is4-be úgyis,mert 75%-os balfék béni-k ülnek benne.
Vajon érdemes rákölteni ennyit? Az alváza a Tetrarchhoz hasonlít, azzal szerettem játszani 😄 Van 1965 coinom, szerintetek érdemes rákölteni vagy inkább direktívákra vagy személyes tartalékokra költsem az egészet? Lehet rá esély, h T6 SH-ban kelleni fog? 😄
Mi lesz vajon a kulcsokkal? Minek van 5, ha 3 után már ki lehet váltani a T30 skint? Érdemes tartogatni a kulcsokat?
Remélem be fogják rakni az EBR-t a boltba, mennék már funolni vele a. 3 napja 33%-os win ratet kapok a WoT-tól és még béna tankokkal is kell játszanom, így azért nem fun annyira 😄 Am most az FV akció kapcsán nézegettem ezt a Centurion Mk. 5/1 RAAC-ot, ez se lehet rossz, ezzel is jól lehet farmolni sztem, meg talán FT-re is jó lehet. Egyébként bond shopba berakhatnák a régi tornyos FV TD-t, na azt kiváltanám 😄 Kampfpanzer 50t-t is ki kellene rankedből, az is jó tank lehet, de tartogatom a nehezen megszerzett bondjaimat a Chieftainre, már van 22k...
Na mindegy, a lényeg szerintetek megéri az 1500 coint ez az A46?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Lorraine 40 t és T78 kerül a shopba és ezekhez lehet venni 100 pontból az álcát((nekem úgy rémlik hogy eredetileg azt mondták hogy az adott időszakra jellemző prémtankokat fogják berakni mindig az aktuális fejezet-nél erre berakják a T78-at 😛, Obj 703 meg EBR kellett volna inkább).
Megkapod a korábbi évek születésnapi tier 2-3 prémtankjait amikkel ha megcsinálsz küldiket megszerezheted eme "csodát" ami háát nem a legjobbra sikeredett tank. Plusz a tizedik születésnap örömére nem tier 2-es vagy tier 3-as prémtankot kapunk hanem egy olyan szörnyeteget kinek nevét kiejteni is féljük, kinek neve Volde...khm Valiant.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Az előbb a csapat nagy része öngyilkos lett egy Vk75 miatt.<#idiota>#idiota>
Én harcoltam vele a parton,mert már csak három ellenség maradt a parton,Vk75 ferdi,meg a fene sem emlékszik már mi.Lementem harcolni velük erre jöttek a csapattársak segíteni.Csak fentről akartak rálőni,először egy ELC pottyant le majd Charioteer meg Mauer.<#ijedt>#ijedt>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jah Is6-al mentem egy olyan nullás csatát hogy a hajam az égnek állt,3.9k spot lett ha jól emlékszem,de bármire lőttem azt fix hogy pont akkor lőtték ki mikor én is rálőttem.Berongyoltam az ellenség bázisára is,ott virítottak az artyk,becélzom lövök,erre pont kinyiffant,rhm is meg bármi.Végén majdnem lefejeltem az asztalt mert ilyen kicseszett nagy pech nincs bazd.Bármire lőttem az betalált,de későn már hulla volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.13. 08:40:49
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sajna full stock legénység jutott bele.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.12. 21:00:31
Bár az is lehet hogy a hatóságok elárulták nekik, hogy meddig tart a korlátozás.
Vagy biztosan ott is sokan tankoznak az erőszakszervezetek tagjai közül, érkezhetett füles onnan is. <#vigyor0>#vigyor0>
( Lehet hogy maga Lukasenko is aktívan tolja. <#mf1>#mf1> )
Vagyis játszani lehet, de azok a dolgok, amiknél a WG interakciója esetleg szükséges, nem nagyon tudnak működni. Így érthető, hogy elhalasztanak pár beharangozott akciót. Sajnálom őket meg az egész fehérorosz népet, hogy egy átkozott diktatúra basáskodik felettük.
Vacak angol T8 felderítővel sikerült belőni.
LOL. szerverek ide-oda... xD
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.08.11. 19:56:34
Egyébként szerintem a T30 jobb mint T110E4.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.11. 16:38:29
Egyszerűen ilyen sebességgel nem lehet mit kezdeni ezzel a tankkal.
Úgyhogy most azt szoktam bekapcsolom az autopilotát azt hadd menjen előre. Ha szerensém van és a tierjében vagyok ÉS nem goldozák halomra, akár spotolhatok is vmit 😄
Fos kis light tankkal öltem meg T95-öt úgy hogy tök betojva menekültem előle és mikor kijött szikla vagy ház sarka mögül le lőttem láncát,csak láncolva akartam tartani de sebeztem ott.De már nagyobb tankokkal is sikerült a láncánál kilőni,úgy hogy csak az első görgőt láttam belőle,de azt folyamatosan lőttem.
"rosszabb az álcája" - kit érdekel, a T30-cal nem a bokorban fogsz campleni hanem mész a heavykkel közelharcozni.
" ágyú soft statjai sokkal rosszabbak" - normális legénységgel és felszereléssel ez se érdekel senkit, kb ugyan olyan lesz a gunhandling mindkét tankon, az egyetlen eltérés a töltésidő, ezt elismerem.
"ha a testét nem tudja eldugni, akkor vége" - igen, csakhogy el tudja dugni a testét mert a mozgékonysága nem rossz, van tornya és hozzá -10 fok gundepression, szóval gyönyörűen tud hulldownban játszani. A T95-tel nem tudsz úgy helyezkedni hogy ne tudják belőni vagy a hasát vagy valamelyik kupolát. Gun depression -5 fok ami gyakorlatilag 0, a mozgékonysága meg egy haldokló tetűével vetekszik.
" Attól mert tornya van ugyanúgy láncolják és megkerülik" - igen és aztán utána fordítja a tornyát... Ha T95-tel láncolnak és megkerülnek akkor jóéjszakát. a T30-cal simán van esélyed legalább visszalőni.
Szóval röviden a T30 gyakorlatilag egy jó hulldown heavy tank 750-es alfával. A T95 akkor tud működni ha jó pályára kerül, top tank és az ellenfelek nem tudják hol lehet belőni. Arról nem is beszélve hogy ha elindulsz egy oldalra akkor te oda mész, bármi is lesz, bárhogy alakul is a csata. A T30-nak legalább arra van elég mozgékonysága hogy pozíciót váltson ha kell.
QB is csinált egy videót amiben a statisztikákat nézte, hogy melyik tank a lövések hány százalékát pattintja le, és a T95 első lett ebben az összevetésben.
Csak mikor kilőttem akkor esett le hogy magyar.
Nagyon hülye helyre ment.Tudom az Is6 nem nagy szám tank és neki T9-es tankja volt,de szerintem akkor sem a tank seggét kéne mutogatni az ellenségnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A WoT nem egy nagy habostorta! <#vigyor0>#vigyor0>
Az új lengyel medek viszont kiválóra sikeredtek. Igaz a fejlesztést tervrajzokból megoldottam a kilencesig, majd mindegyiket fullosra fejlesztettem free-ből, de nem bántam meg. Nagyon jók. A tízest meg kigrindelem, és egyelőre úgy tűnik nem szenvedés lesz.
Viszont a saját cégük Minszkben van, és jelenleg az egész internet le van korlátozva a király parancsára. <#violent>#violent>