418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szokni kell, igényli az előrelátást, én elég szar vagyok vele de amióta megvan a T34 et csak elvétve veszem elő, hiába vagyok azzal meg spíler, átlagba többet hoz a scorp nem beszélve a dinamikusabb játékmenetről, játékélményre sokkal jobb. -
yossarianHUN #384487 Na azért de, a korai páncéltörő puskák lövedékei ellen lettek elsősorban feltéve. A Pz IV H-nak például a tornyán is volt, pedig ott aztán semmilyen lerobbantható futógörgő nincs. -
Hát akkor fail van, mert múltkor nálam 5 arty volt oldalanként én meg a jó vastagon páncélozott svéd médiummal.. de szerencsémre a saját artynk baszott belém egy szép nagyot hátulról , mert épp az volt a szórakoztató neki,így már nem kellett aggódnom az ellenséges tüzérek miatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tothgyorgy #384485 De. A páncéltörőpuskák és később az ellenséges páncélöklök ellen jó szolgálatot tett. Az orosz páncéltörőpuska közelről 35mm páncélt ütött át, a Pz IV oldala 30mm volt. A kötény megvédte. A magyarok továbbfejlesztették az elgondolást, és perforált kötényt alkalmaztak, ami kisebb súly mellett nagyobb védelmet adott. A perforáció kibillentette a becsapódás előtt a gránátot, ami így kisebb hatékonysággal bánt el a páncéllal. -
Tegnap megvette ezt a skorpiót. Voltak már előnevelt kezelőim bele. Tettem rá periszkópot, álca hálót és töltés gyorsítót. Azt tudom mondani, hogy átlag 6-ot lehet lőni egy-egy meccsen a mai állapotokat tekintve. Ha 3-at bead, akkor fasza. -
Simán,látszik is 
-
tothgyorgy #384482 Őt lődd ki először aztán többé nem kell félned tőle. :)
Érdekes tank ez a t49. Néha nagyon pontos az a bombavető, amit ágyúnak ráraktak. A múltkor ru-val mentem (utálatos szar), 2x mellélőttem beszűkülve, ő 2x belém lőtt , kigurul, lő , vissza. Nix célzás, nix szűkülés .
Azóta ha meglátok 1-t, mindig megpróbálom messziről kicsipkézni. A többiek nem is nagyon érdekelnek.
Ja és ru. Sztem a spic után visszalépés. Ha én mennék spic-el és én jönnék szembe ru-val, hát jaj lenne a ru-nak. Esélye sem lenne. -
pett3rson #384481 Jaja, volt ilyen időszak is :) amúgy mit banolsz, az arty-zás is egy művészet, nehéz az, csak azok szidják akik nem értenek hozzá ;) -
A kötényzet a gyalogság ellen védett, mert a szovjetek előszeretettel raktak tapadó bombát a görgőkre és így robbantották le a láncot a páncélosról, ami mozgásképtelenné vált. Semmilyen páncél szerepet nem látott el. -
Régen mikor még artyzgattam
azon a pályán állt nem értek fel a light-ok,még a domb feléig se
-
De azé lehoztad Dzsémsz ugye? :D -
Miért pont? A 105-ös tarackok hevertek a raktárban kihasználatlanul, köré építették a Zrínyit. Ketté vágtak hosszában középen egy Turánt és kiszélesítették. Végig a 105-el kísérleteztek, teszteltek. Mikor beindult a tömeggyártás és plusz a harctéri tapasztalatok jöttek, akkor akartak egy 75 mm löveget német mintára, Kisebb tömeg és kaliber, nagyobb átütés és pontosabb lövés. A 75-ös Zrínyiből egy proto készült, az is a Zsarvasból, amin végig futott az összes fejlesztés. Szal igazábaól, ha úgy vesszük a Zrínyi 2 a 75mm-es kellene legyen. -
pett3rson #384476 Csak Veled ne hozzon MM-be a Jóisten :) mármint ha a másik oldalra dobna..velem lehetsz, az jó.. -
Plata #384475 Bakker mekkora mázlim volt,két lövésből lelőttem hegyen Bc-t,mikor mentünk fel elsőre 884-et lőttem belé ő mellé lőtt,felértünk a hegyre ott meg kapott még egyet és kész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #384474 Valamelyik script piszkálja a csőrét a topikban, évek óta így van. Többször lett már jelezve a moderátorok felé, eredménytelenül. -
tothgyorgy #384473 Ja és a német tankokon a kötény miért nem üreges páncél? Miért csak dísz? -
pett3rson #384472 Ezt az mm javítás és max 3 arty oldalanként már most is van, a 9.17-el hozták be...már ha jól értem. Pont most olvasom a WG oldalán, 9.15-től 9.17-ig történt vátloztatások leírása. Ebben van a Matchmaker Improvements is.
WG fest
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.12.19. 15:22:13 -
Ekkora isten barmát is régen láttam 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mégis kire gondolt
Az idióta japán tigris A3-ban állt végig,miután elesett a vár otthagytam a dombot azt elindultam az artyért,majd gondoltam felállok a vár melletti ficakba,ha mégis abbahagynák a foglalást.
-
tothgyorgy #384470 Stimt.
Zrinyinél lehetne választani a Zrinyi 1 (75mm), ill. a Zrinyi 2 (105mm) között.
Bár azt is el tudnám képzelni, ha a prém a Zrinyi 1 kötényes lenne (t5), míg a Zrinyi kifejleszthető lenne (t4), gyengébb front páncéllal, némileg rontott 75-ös ill 105mm ágyúval (az egyik fejlesztendő) , és mondjuk 80 (75) ill 52 (105) lőszerrel. Kevesebb hp rosszabb látótáv és szórás stb. -
Angelus1991ster #384469 Ott a Zrínyinél nincs is szükség arra a 90 db-os adatra, nincs olyan játékos aki azt az 52 db 105 mm-s lőszert ellőnné a 15 perces csatában.
A Zrínyi td-t egy újfajta prémiumtanként kellene behozni német ágra. Választható lövegekkel, a jól ismert 75 mm 43.M és a rövid 105 mms- derp.
A t4-es td árát 1500 Goldra áraznám be (egy T-28E F30 ára 1200 gold).
T5-ös meg csak akkor lehetne, ha kapna tierlimitet. A 113-as pen a tornyos Turán még oké, de egy td-nek már nem. -
Jövőre nagyon belehúz a wg, van egy video a hd pályákról, új graf. motor, lövés légnyomás miatt bemozduló növények,l fröccsenő víz, rombolható tereptárgyak, stb. 7.46 tól a videón besza-behu...https://www.youtube.com/watch?v=6Om13vJGaPU
új játékmód kaliber néven, valóságos tankkarakterisztikákkal-lövegekkel stb. A homokozó 2. iterációja januártól indul, arti balansz finomítás - supportolni fognak továbbra is csak állítgattak a mértékeken, mm javítás, max 3 arty, arányos tanknem és tier besorolás csapatonként, ujrahasználható fogyóeszköz, tier 10 lightok 3 nemzettől az elején, 3 német heavy ág amit már tudtok. -
Angelus1991ster #384467 Látványvilág most is 10-es skálán 9-es. De ezt, hogyan vezetik be vajon? Sokaknak most is kenyérpiritón fut a WoT very-very-kivery low-on. Olyan low-on, hogy szinte szürke pép az egész. -
tothgyorgy #384466 Ez így igaz. Anno a Zrinyiről olvastam, hogy az egyéni felszerelések terhére a lőszerkészletet 52-ről 90-re emelték.
De ha ezt nem akarják, marad amit írtam (és te is), plusz lőszer mint fogyóeszköz.
És ezt nem kell minden tankhoz megadni, elég néhány alacsony ellátottságúhoz.
A kalibertől függően mondjuk 5-15db. -
pett3rson #384465 Szerintem az Avast-al van gond. volt régebben nekem is ilyen amikor azt használtam... -
pett3rson #384464 Ezt a 7 napot sem tudnám megerősíteni, mert Én vettem 10 dobozt, de 21 óra prémet kaptam, ami nekem 3x7 órának tűnik...ezen felül mást nem kaptam extrában..nem kedvezett a szerencse.
Én is ezt olvastam amúgy, hogy 7 napot is kaphatunk, csak valahogy nem jött össze. -
pett3rson #384463 FPS drop nálam is jelentkezett a hétvégén. Valami az új patch-el lesz, mert előtte ilyen nem volt. Mi lesz ha beindítják a hiper HD-t amit reklámoztak pár napja? valahol láttam, hogy 2017-ben milyen fasza lesz a WOT..grafikailag. mondjuk nekem most is tetszik, a tankok legalábbis baromi jól néznek ki. A kopások, a rozsdásodás, találatnyomok...baromi fílinges :) Mielőtt indul a banda mindig ezt kukkolom :) -
Userx2 #384462 FPS problémát nálam megoldotta a gép újraindítása. Ez nem játék hibája és nem ti gépeteké, mert más játékban ugyanez van.
-
Angelus1991ster #384461 Ha egy csöppnyi eszük és csöppnyi jószívük lett volna, akkor ezeket a tankokat nem így hozták volna be. Egy ilyen árkád játékba.
De, ha a történelmi hitelesség Saint-Just-jei a wg-sek, akkor elméletben és gyakorlatban,a lőszerkapacitás a géppuska lőszertartó doboz kivételével is növelhető lenne. Tudtommal a WoT-ban a géppuskákat nem lehet használni. -
Angelus1991ster #384460 Ne trollkodj. -
fighter_hu #384459 Nekem is ezt írja de már jó rég óta :( -
tothgyorgy #384458 El tudnék képzelni egy 10db-os extra lőszerládát, mondjuk 1 kézi tűzoltó áráért.
Elfogyott a lőszer? klikk a ládára és máris van 10 ap a tankban. -
tothgyorgy #384457 Kétségeim vannak, de azért futtass le egy ellenőrzést. -
talált valamit ,szóval vírusos lehet. :) -
Írtam a Wg-nek,hogy neked újévi ajándék gyanánt,egy felcsatolható,.... formájú extra löszerrekeszt adjanak,Turán3 prototípushoz:-)))) -
tothgyorgy #384454 Vírusos a fórum? Vagy csak az avast hülyül? -
tothgyorgy #384453 Valamit mindig kapunk ingyen is. És ajándék lónak ne nézd a fogát. :)
Akinek nem tetszik az ajándék tank, még mindig eladhatja, és ott a garázshely, meg némi ezüst.. -
-
Angelus1991ster #384451 Nem kapunk semmit sem, és ne várjunk semmit sem. A pénzünkért kapjunk korrekt terméket. -
stork13 #384450 Már amennyiben 13-ból 6 lövés az "főleg". :P
A lényeg, golddal sem nagyon eszik meg a T6-ok, manapság is troll még az a páncél, a nagyobbaknak is. -
tothgyorgy #384449 Kíváncsivá tettél. Lehet nem karácsonyi, hanem újévi ajándék lesz?
Vagy mindkettő?