World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Mèg nem esett le,hogy egyedúl vagy ezzel a baromsàgoddal?
Kissè fàrasztó ezt halgatni majd minden nap,igaz ezt csak a balfaszok hangoztatjàk.
De mondtam màr egyszer,ott van pl:diegho mester kèrdezd meg ôt,mièrt nem hat rà a scripted.De ugyanigy vonatkozik a tôbbi pro jàtèkosra,õk mièrt nem sirnak a script miatt???
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ezzel a hülye script dumával csak azt fogod elérni hogy mindenki hülyének fog nézni.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.29. 10:24:37
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A wg ellehetetlenítette a játékot, így sokan abbahagyják és olyan újak jönnek a helyükre, akiknek még javában tanulniuk kellene, de mivel egyre kevesebb az értelmes és sikeres (a script miatt), ezért csak a hülyeséget tudják elsajátítani, egymástól - megnéztem egy T VI-os, 4:15-ös csatámban résztvevőket: a 14 ember összes csataszáma alig haladta meg az enyémet, míg az ellenfélnél már fel-fel tűntek a 6k csatával rendelkező "veteránok" is és ez már döntő tényező volt!
Ha ehhez hozzátesszük a script-t, akkor valóban egy elborzasztó kép tárul elénk...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.29. 10:14:28
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
angelus1991ster.blogspot.hu
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
hátha segít, mert végül is az hibaüzenet után, hogy helyreállt a kernel, kell neki egy kis késleltetés, remélem
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.29. 01:28:30
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Frissítettem egy driver-t, aztán meglátom... Ez most rohadt kellemetlen pillanatban jött. Első alkalom, hogy skodában aranyat töltöttem, lehet a script bosszúja <#eplus2>#eplus2>
tuti kapja a nerfet mind... én arra leszek kíváncsi, hogy a svéd 10-es milyen lesz, mert állítólag valami spéci tank lesz... 😮
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
lammaer: de van, nézd meg a linket, amit alulra beraktam. Egy vesztes csata, de kapott medált a srác, így megkapta a teljes kreditet. 18552 kredit a normál és ehhez kapott a hősies helytállásért +2470-t. Ezt kapta volna, ha győznek, tehát kb 13%-al több, de nem tudom, hogy mennyi pontosan a szorzó és most nincs kedvem feltúrni a netet miatta, annyit nem ér a történet. Kb 13-15%-al ad többet győzelemre vagy medálra (vereség esetén).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.28. 21:02:26

A WR csapnivaló, de a WN8 legalább nem annyira gagyi. <#crazya>#crazya>
Vesztes csatában meg nagyon gyakori forgatókönyv az, hogy jönnek a lemmingek és szépen lehet őket aprítani a szükségszerű vég előtt, ergó többet tudok sebezni és így a kredit is több, mintha szimplán győznénk huszárrohammal és rohanhatok a sebzésért. Úgy értem a két véglet között, még mindig jobb ez, kredit szempontból mindenképpen. Normális csata úgyis egyre ritkább. Szóval ha sok a vesztes csata és nem akarjuk abbahagyni a játékot arra a napra, akkor elő a prém tankokat, legalább a kredit jöjjön.
A T54 201 penes ágyúja nem pontatlan, nem tudom, azt ki mondta. A másik talán egy kicsit, illetve úgy a jó a megfogalmazás, hogy jobban igényli a becélzást. A t55a-ra a 201 penes ágyút rakták és elég pontos az, inkább az átütéssel vannak gondok.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.28. 19:31:29
A fő accomon T49 ki van pingálva aranyból,alton nem maradt rá mert xp-t csináltam belőle.
Régen mikor még rendesen játszottam,T54 volt a kedvencem,akkor még nem volt második med ág,csak T54 volt.És kevesebb ágyú volt hozzá.Én azzal is egész jó voltam,az én T54-em rammolásra volt kihegyezve meg mozgás közbeni lövöldözésre,állítólagos pontatlan ágyúja ellenére nekem pontos volt.Kedvenc szórakozásom volt az arty kilövése marha messziről és a papírabb tankok csesztetése.
Később miután haverok abbahagyták a játékot többé már én sem játszottam rendesen,át mentem az ökörködésekre.
Azóta nem nagyon izgat a dolog,és nem is Cw-ztem azóta asszem.
Legtöbb pénzt és bukott csatával szereztem még prém tankban.
Ebben van igazság, de azt is látni kell, hogy sok bukó csatában többet tudsz sebezni, mintha megy előre a rush és ledózerolja a csapatod az ellenséget.
A kredit hozam nem 1,5x egyébként, hanem valamennyivel több, passz, mennyi pontosan. Ha szerzel medált, akkor láthatod, hogy mennyi ez a bónusz. Most nem túrom fel a wotreplay-t, mert kevés vesztes csatát töltenek fel, de itt egy példa: bukott csata medállal - kredit számoló
Elfogadom, hogy általánosságban jobb győzni, de ha csak a kredit hozatom nézem, ez már nem ennyire biztos. Egy vesztes csatában is lehet szépen sebezni, ha találsz egy jó helyet és jönnek a bátor ellenfelek, gyakran sokkal többet, mint egy győztesben és a kredit szorzó nem olyan nagy a győztes csatában.
Nekem így néz ki:
/*
Отмена смены режимов камеры по скроллу.
Cancel change camera modes by scrolling.
*/
{
// true - включить модуль.
// true - enable the module.
"enable" : false
}
Notepad-ban vagy total commander F4-ben megszerkeszted. A "false" -t át kell írni "true"-ra. Aslain-t használok, szóval passz, hogy minden mod csomagban mindig itt van-e, de a noscroll file-t keresd meg és ott lehet ezt beállítani.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.28. 18:44:04
Azért, mert veled csak jó történik (pl. 100%-os találati arány egy szar derp-pel), attól még létezik egy árnyékosabb oldala is a wot-nak, nem egy egyén számára!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.28. 18:16:02
Kíváncsiságból megnéztem a legjobb 6 körét pár, T8-as prém tank-nak és ezt kaptam:
T-34-3
bruttó normál/prém bevétel - nettó kereset/nettó kereset prémiummal
127/190 - 93/157
118/177 - 62/121
97/146 - 48/97 (döntetlen)
97/145 - 70/119
85/128 - 42/85
85/128 - 44/87
102/154 - 54/105
101/152 - 68/118
97/146 - 37/86 (vereség)
95/143 - 82/130
91/137 - 83/129
90/136 - 29/74 (vereség)
81/122 - 68/109
73/110 - 30/67
72/108 - 53/89
70/105 - 45/80
64/96 - 39/71
107/161 - 50/104
98/148 - -24/24
95/143 - 81/129
90/135 - 29/74
89/134 - 69/114 (vereség)
- a legtöbben T-54 FP-t és T26E4-t használnak, ezért van annyi kiemelkedően jó eredmény az első 6 között
- a papír, se mozogni, se rejtőzködni nem tudó tankokat nem szeretik a mostani wot mostani pályái, különösen, ha még pattintani sem tud
- minél kisebb az alapátütésed és minél lassabb a tankod, annál több gold-ot használsz
- a jó pénzügyi végeredmény nagyon nagyban függ attól, hogy ki jött szembe és azok hányan voltak
"Fv 4202 tegnap normál lőszerrel át lőtte nekem E100-at." - Nekem ezt a Centurion-nal játszotta el, 5-ből 3x (átütötte), a következő csatában meg a JT-vel egyszer sem adta be a 3-ból -> ez a script, tudod, kinek mi a leosztása.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.28. 17:49:30
Pedig nem is ez volt a szándékom,csak közbejött teló.
A light-hoz: akinek nincs full-os legénysége (camo, BIA, stb.) és gépe (lánc, nagy moci, festés, egyebek), azt ne akarjátok aktív spotter-ként felhajtani a vágóhídra, teljesen értelmetlenül! Ha ezt meg nem tudja (a light-ról) az egyén, akkor ne is szóljon be a light-nak, max. udvariasan megkérdezheti, megkérheti, hogy merre volna nagyobb szükség a közreműködésére - már, ha vki igényes, saját magával szemben is...
Ha meg arra is fussa az egyén idejibűl, ho' mások tevékenységét vizslassa, azoknak eligazítást adjék - a maga címzetes módján - , akko' abban a csatában sem történik semmi (jó) sem!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.28. 16:38:52
A kempelésre azért írtam, mert látni tényleg sok light tankot a rezet b.szni hátul. Végül is mindenki úgy játszik, ahogy akar, csak tényleg azt a részét nem értem, hogy miért light tankkal? Ott van 100 TD legalább a játékban.
A rudy témához. Ezek jó sebzések vele, simán lila szint. A folyamatos bukó persze idegesítő, de egy prém tankkal a jó kreditnek meg a legénységi xp-nek kell örülni és kevésbé érdekes a vereség. Egy olyan tanknál, amit épp húz az ember más kérdés, mert azért nem mindegy, ha egy jobb kört nem lehet leduplázni, pláne, hogy utána tipikusan nullás vagy minimális sebzős kört fog az ember duplázni <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az elc amx-re gondolsz? Addig rendben van, hogy nem fordul a tornya körbe, de van sebessége és brutálisan jó kamo értéke. A látótávja nem a legjobb, tehát inkább binoval érdemes spotolni úgy, hogy előre szaladni vele egy bokorba.
Az az ágyú minden, csak nem sniper ágyú. Hasonló téma, mint amikor beállni a hátsó sorba sniperkedni a T49-el én meg fogom a fejem. Minek ezzekkel a tankokkal TD-t játszani? Van arra a célra 100 másik sokkal jobb tank. Azért van a sebességük meg a jobb kamo érték, hogy azt kéne használni.
Más. Átnéztem ezeket az obj küldetéseket és hála égnek nem emelték még fel tier7-re a korlátot. A 15. küldetések közül az arty tűnik a legegyszerűbbnek. Gyakorlatilag megegyezik a t55a spg15-el, annyi, hogy ott elméletben a vereség is belefért, de a másodlagos túlélést kért és vesztes csatát manapság közel lehetetlen túlélni úgy, hogy sebezzek is 3e-t legalább. Egyszóval megegyezik a két küldetés. M44-nek egy combosabb, arannyal bátran dúsított kör, esetleg kólát is lehet adni ("tétmeccsen" nem spórolok a prémkajával vettem előre egy csomót minden nemzethez). Van pár pálya, ahol viszonylag közelről lehet lőni a csoportosulást (mines,redshire, malinovka) és legjobban nekem Malinovka encounter jött be erre a célra. Eddig 3x csináltam meg ott a követelményt, ebből 2 bukó volt.
Maguk a küldetések nehezek ugyan, de van sok olyan ahol az alap küldetés elég egyszerű a megfelelő tankkal/pálya, főleg ha valakinek több tankja is van az adott típusból.
Pl TD2, 5e sebzés meg modulok, nyilván tier9-10 szint kell hozzá leginkább. TD3 viszont érdekesebb, 6-t kell lőni az ellenfélbe, illetve 6 különböző tankot sebezni. Próbáltam párszor a Ferdivel és nem jött össze most valahogy, meguntam és az e25-el nyilván elsőre meglett. Mondjuk ez például elég egyszerű küldetés, hiába obj260.
Aminek nagyon örülök, hogy brutálisan jól jön a kredit és elérhető 8 prémium nap áganként, összesen 40 nap! plusz nekem még van 2 napom a t55a másodlagosban is, úgyhogy ez már bőven elég, ha jól tudom időzíteni, ami azért ilyen küldetéseknél nem mindig jön össze, de egy részük azért hozható, bár az összes prém napot másodlagos küldetés adja és úgy azért már jóval nehezebb. 1 prém nap, ha jól időzítem (van időm kijátszani), akkor 1,5-2 milla kredit, azaz simán a végére érhetek az összes fejlesztésnek és meg is vehetem az összes tankot, amit akarok.
A prém napon felül maguk a küldetések is elég sok kreditet adnak, úgyhogy talán ez lehet a legnagyobb motiváció mindenkinek eljutni idáig, hogy megszűnik a kredit probléma. Meg lehet venni a rég kifejlesztett, de még meg nem vett tankokat stb.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.28. 15:19:23

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.05.28. 15:17:22
Óriási különbségek vannak,és nem a tudásod miatt 😊
Nekem a legjobb winrate Kv-1 es tank.Pont 50%...
És érzésre is nagyon sokszor a "jobb" csapathoz rak be vele!
Tehát evvel húzom a winrate-et !
Bérbe vehet? reklámfelület...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB