World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mappa visszarakása után újraindítottad a játékot? Ha igen, és úgy is felengedett, akkor nem a modokkal van probléma.
Őszintén megvallva egyiket sem szerettem. De az én ízlésemtől egyáltalán az egész amcsi light ág olyan távol áll, mint ide Lacháza. Az IM-ek nagy részére alapból alkalmatlanok, de úgy nagy általánosságban teljesen más stílust képviselnek, mint amit én egy könnyű tanktól várok.
RoboKutya78
Srácok azt mért csinálja a játék hogy az egyik pillanatban beenged modolt res mappával a másikban meg nem?
tegnap kitöröltem a res_mod mappa tartalmát felengedett játszani.
visszaraktam a könyvtárat és engedett játszani.
Most meg nem enged be
Egy pillanatra lehet hallani a garázs hangját utána kivág.
Két mód van fent
a Deegie's standard célkereszt
meg a
NomaxXx magyarhang

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

T37 után nektek felüdülés volt a Bulldog?

angelus1991ster.blogspot.hu

No mi az, végleg búcsút mondasz az online agyvérzések varázslatos világának? <#nevetes1>
HOAX, lemondok a klánban lévő beosztásomról. Privátba várok ötletet, hogy kinek adjam át a stafétabotot.
Csodálkoztam volna, ha nem merül fel valami tiráda.
És az benne a jó, hogy nagyon sok lőszert is lehet vinni a csatába.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.05. 10:12:02

Azért így halad a hétvégi küldetés.

8 ölésből 6 szövetséges.

Nekem nagyon-de nagyon bejött a Turán. Pont az én stílusomnak fekvő tank.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.06.05. 10:04:24
Lunki88
De a csatát nem sikerült lehoznod úgyhogy... <#levele><#taps> Egyébként nekem is megvan a Scorpion, de nagyon megbántam hogy pénzt adtam érte. Semmi kiemelkedő tulajdonságát nem tudnék felhozni, hacsak nem azt, hogy egy kis koccanástól már mehet is a garázsba. 😄
joe662
A multkor valaki kérdezte,hogy majd T9-bem mit fogok csinálni vele<#banplz>
Hát ezt<#banplz>

</spoiler="/>/spoiler">
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.06.05. 00:14:02

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Nàlam a T92legènyei màr 15màsodpercig birjàk a viz alatt:-D:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Igénytelenül megírt név sokszor freak-et sejtet.

McFrost
Ma többször dezertáltam, mint amennyi csatát befejeztem. Egyszerűen mentem 500 métert és már ki is lőttek, vagy 1. 2. bekapott lövés lőszer rekesz sérülés, kijavítom, erre a következő is, vagy kilő az arty két lövésből.....én persze semmit nem találok el!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

joe662
Jaja szeressük öket<#hehe>
Bár a retardáltak mennyisége mindig csak csata után derül ki számomra,nincs xvm<#eplus2>

Látom te is szereted ezeket a freak-eket XD

joe662
A csata elején kérték,hogy reportoljuk a CDC+M4A1rev-t,mert botok<#wilting>
Ök tiltakoztak erösen,hogy nem<#hehe>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.06.04. 16:34:53

Kifagyott mind a 29 ember? <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

barret
Na itt kezdődik a virtuális pénisz! 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Győzelem!
Csata: Cliff
Járművek: T-54 first prototype
Szerzett tapasztalat: 7 800 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 143 568
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
LSSAHPAUL
Ez is 2010, első európa kupa, ekkor még nem tudtuk hogy kik a red-esek, a 32 között találkoztunk velük, végül ők lettek az elsők.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Akkor jó mert néha nekem is van jó köröm. :-)
Még azon gondolkodom hogy érdemes a 4 skilles lányokat átrakni a T49-be buldogból vagy nem sokat javítana? A boldogot azért jobban csípem, de ha ez sokat segítene lehet megtenném.
Steel beasts, mehetsz azzal játszani ha realitást vársz. Ez egy arcade játék, annak megfelelő egyszerűsítésekkel.

Csak a szépre emlékezik 😊

tigrincses
Azért az IS sem volt egy hű de tank... azt is levihetnék simán tier 6 ba-- aztán elkezd elindulni egy lavina, mindenki közbeszól mit vigyenek le még meg fel.. ez nem így működik. Jó helyen van az ott tier 7 Tiger 1 ,Tier 8 ,Tiger 2. Az Is( tier 7) , -nél akkor az utántöltés idejét meg az ágyúcső leengedésével együtt oldják meg, gondolom a legpocsékabb harckocsit kapnánk meg ezáltal. A kezelőszemélyzeten múlott szinte az oroszlánrész, hiába a Kv 2 ha részeges, vagy újonc emberkék irányították. STUG 3 mit keres tier 5 ben? Ha nincs Stug a németek elvéreznek Kurszknál ( hátvéd szerep). Ez az egész stat meg szintezéses dolog marhaság, programozók , kényelmes fotelból, némi levéltári munkákkal alkotják meg ezeket a vasakat... szinte saját megálmodott elképzeléseikkel együtt... Gondoljatok bele ha nem volnának szintek meg statisztikák, milyen izgalmas lenne a játék, nem tudnád mennyivel erősebb az adott tank nem látnád az életerejét nem tudnád milyen ügyes játékos vezeti.... Mindenki csak a számokat meg adatokat figyeli, holott az számít ki hogy játszik az adott tankkal, mennyire is hasonlít az eredeti elképzelésekhez. Lehet úgy átjönne mindenkinek és nem írnának annyi hülyeséget az emberek ha egy hétig igazi harckocsikezelőként szórakozna minden játékos, akkor lehet átjönne valami. Vagy ott vannak a könyvek, lehet olvasgatni. De ne csak műszaki adatokat...
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.06.04. 12:01:46

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

patchaou
Átlagosan neki is csak egy érvényes lövése van csatánként 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez a T49 kiakaszt,nagy ágyúval 2m-ről mellé lőttem, könnyű tankról pattant szemből, Leo1 hátuljába 45-öt sebez, 300m felett sokat mellé lő. Hát Plata nem tudom hogy csinálod?!

VK3601H-t a Könisch ágyú eltörlése és medből heavy-vé átvariálása tette ratyivá úgy bezony.

Azért vetettem fel ezt a "daydreaming-et", mert úgytudom a KT-nak az IS/IS-2 volt a nemezise a háború idején.

És ez miért a tank hibája?
KT-t akkor adtam el mikor egyik patch-ben valamit elbasztak és csatánként 2x gyulladt ki. Bementem csatába és első találattól kigyulladt, majd jött a második találat és megint (jobb esetben harmadik). 😊
KT-vel nem értek egyet, t8-ban az egyik legjobb ágyú van rajta. Jó átütés, pontos és viszonylag gyorsan tölt. Alfája nyilván kicsi mint a legtöbb német tanknak, de szerintem nem is face to face kell vele harcolni. 900 csatám van vele 1800 feletti wn8-al 85%-os találati aránnyal és 54%-os wr-el. Jó tank az csak sok a hozzánemértő.

Tiger I-el se értek egyet teljesen. Persze jobb lenne ha kicsit masszívabb lenne úgy egy HT-hoz mérve, de ennek is egy k@rva jó ágyúja van. Lehet csak a német tankfan beszél belőlem (tetszenek a német tankok, hogy olyan nagy dögök 😊 ) de elfér t7-ben. Mondjuk ha t6-ba kerülne akkor is mindegy lenne mert gold-al ott is áthugyozzák (mondjuk melyik HT-t nem).

VK3601H meg kritikán aluli lett, a használhatatlanságig lett nerfelve. Én még akkor játszottam vele mikor med tank volt és akkor adtam el mikor heavy-t csináltak belőle. KV1-S után az egyik legjobb t6 tank volt jó ágyúval és troll front páncéllal.
Renszeresen előfordul az hogy, top tierbe egy vérvörös IS-t csap az MM és elhullik a csata első felében.

Lunki88
Szerintem mindkét tank rendben van, csak nem annyira "hülyebiztosak" mint az orosz társaik. Talán az ammo rack sérülékenységén kellene változtatniuk egy kicsit, mert minden oldalba kapott lövés azt viszi el, még ha egy light tank lő meg akkor is.
KirályTigris a Hetzer ellen, az aztán jó időszak lehetett. Amúgy is mit keres a KT még mindig t8-asok közt.
VK3601H-t, Tigrist és KirályTigrist egy-egy tierrel lejjebb kéne tenni a megfelelő balanszal. Jelenleg ingyen HP-k , nem mások.

Elragadott a nosztaliga? 😛 Fiatal vagy még te ahhoz! 😄
tigrincses
Emlékeztek még erre az időszakra? Kevés tank volt még , nagyon új volt még az egész WoT világa. Értéke volt a harckocsiknak, mindenki tigriseket akart meg Is tankokat magának de nem volt könnyű elérni! Épp ezért inspirálta az embereket még jobban a játékra! Élvezetes volt a teszt időszak, azt hiszem ekkor volt mikor ez a videó is készült, 2010 tájékán! Sok lelkes játékos volt még akkoriban. Na épp ezért lenne jó választás ha visszahoznák a történelmi csatákat. Valamelyest visszakaphatnánk a régi játékélményt!

<#violent>

World of Tanks King Tiger gameplay - Song :
Disturbed - Innocence (Asylum alb.) - Feltöltés: 2010. szept. 10.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.06.04. 00:09:48

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

RoboKutya78
Megoldottam mükszik a res_mod mappa tartalma nem tetszet neki.
magyarhang volt benne

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Most megy vagy nem megy?
RoboKutya78
Hm érdekes az hogy van hogy tegnap még elindult a játékom volt két mod a frissítésmappámba tökéletes volt ma meg emiatt nem indul el?
Most elvileg megy.

RoboKutya78
SRÁCOK EGY KIS SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!!!
Most csak nálam szívat a rendszer vagy általános?
Délután óta nem tudok beloggolni.
Másnak mükszik?
Akinek megy annak milyen kliensszáma van?
És jó lenne ha észrevennétek a bejegyzésemet.
Köszönöm.

Szerencsétlen t3-asok sorozat ismeretlen epizódjainak egy darabja....
Erre mi szükség? Meg van ez írva rendesen? Legendary fokozat után van még durvább kategória a játékoknál?

Nagyon kíváncsi leszek erre az "új MM-re", remélem az ilyen anomáliák végleg megszűnnek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.03. 21:58:19

btw. nem keres valaki csapat csatába embert?
LOL... most nézem a menüben ki van írva, hogy a tankszázad elérhető mától... 06.07-ig... az úgy mi?
Meglepően normális köröket sikerült ma futni. <#fejvakaras>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sentinel AC 4 tier 6-os medről készült ripley-k.
http://wotreplays.com/site/index/nation/6/level/6/tank/969/version/48/

A kommunizmust ? Már marxi vagy sztálini értelemben?

A Wot-ba tehát nincs több pénz, mindenből mindenki szükségletei szerint részesül?

Vagy, egy őrült diktátor, halomra öl( bannol) mindenkit?
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én nem értem, miről beszél.
Eztet most nem vágom... kinek mi nem tetszett?

A kommunizmusra milyen scriptet alkalmaztak? Netán valami script-el josip barátunkat (lel) is feltámasztották?

Nem csodálkozok, csupán közöltem, hogy elmehetnek a krva anyjukba. 😄