World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a pék, most csak focizni lehet a wotban? Nem is látom a többi tankomat...

joe662
Ja mert fele anny pixel mint a tõbbi:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sziasztok!
Van egy eladó acc-om ha érdekel valakit...
Vatera

asus p8p67; I5 2500k; asus hd6970; 4Gb Kingston 1333MHz; 450W Chieftec

Persze, én is össze tudok rakni egy millából olyan laptopot, ami tud annyit, mint egy feleannyiba kerülő asztali 😛
8.valahanyas patch előtt tudott 110-et is mediumon. De szerintem csak a Scorpion húzza fel. 😄
Tényleg nem érzed hót cikinek a hozzászólásod?

joe662
Laptopja válogatja<#banplz><#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Minden maxon,2 éves gép<#beka3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Otthon vagyok akkor asztalin zörög a játék, de ha máshol meg tudták oldani itt miért nem? 😊
Hát az én (akkor) 7 éves gépemen medium beállításokon stabil 40-nel futott 2 éve, ami azért nem rossz teljesítmény. Ezért nem kell laptopon játszani <#hehe>
De én pont lesz@rom a grafikát hanem a megvalósítás egy fos a WoT-ban. Volt már itt havok meg rubikon is, ja nem. Említhetnénk itt még a WoW-ot a Dota2-t meg még másik pár játékot mégis érdekes mód stabil 60fps-el tud futni mindegyik egy 4 éves középkategóriás laptopon míg a WoT low beállítások mellet nem.
Jéé, véletlenül belinkeltem a fórum történelmének első hsz-ét <#nevetes1>
Mihez képest? Azért a CS:GO, vagy a LoL (amik jelenleg kb. a #1 multis játékok a piacon) 2006-os szintű grafikájához képest elég jól állnak.
Egyrészt nem régi infó (direkt leírja az elején, hogy friss), másrészt épphogy a saját olvasóit hajtaná el, ha kamu infókat tenne ki.
Ja, hogy már online van a homokozó szerver... kapott valaki hozzáférést itt ahhoz? Mert én ezek szerint nem... lol. A múltkori kredites/aranyos küldikből is kimaradtam... basszák meg...
Mert az hivatalos... ez meg lehet régi infó, vagy ordas nagy kamu a hírverését, és hogy olvasókat szerezzen, csupán ezért... ha ezeket levesszük, ugyan ott van a kettő...
Miért lenne más? Mitől lesz kevésbé sz@r ha a WG rakja ki?
Technikai szinten sehol nincs a játék.
Ez a Sandbox két dologra jó... most felmérik, hogy a játékosok hogy állnak a dolgokhoz (szarul), és az alapján változtatnak...
vagy pedig arra jó, hogy elbassza a játékot és majd a WG-t is...

Egyébként ezek a leak-ek sokszor károsabbak, mintha magán a szerveren, vagy hivatalos forrásból tudjuk meg... mert így az embereknek már lesznek elvárásaik, és ezt nehéz lesz megugrani a WG akármit is csinál majd...mert valakinek ez nem lesz jó, valakinek az... szóval oké, hogy ez az armoredpatrol-os gyerek népszerűségre tesz szert (mondjuk Ritával szemben), de krva nagy kárt csinál a játéknak a saját hasznára kvázi...
Új T10 sandbox statok

Merem remélni, hogy a 390 alfa a T110E3-nál elírás.
Egyébként csak egyszer üssön be a krach a WG-nél... onnantól kezdve szépen lassan le lehet húzni a rolót... és ezt pont azzal lehet elkövetni, ha félrebalanszolják a játékot NAGYON, nem ismerik be a hibáikat, és nem változtatnak rajta... akkor a nép (az értelmesebbje), átmegy majd egy másik játékhoz, de ezt mindenképp otthagyja... na ha ilyen bekövetkezne, akkor elindul egy spirál lefelé és lenne a WG-nél gebasz...
South Park 10.évadának 8.része a Világok harcás, mennyi játékost bevonzhatott XD

WoT-ról is lehetne hasonlót.

angelus1991ster.blogspot.hu

WOW-hoz tudnám hasonlítani.Az is jó időben jókor jött ki,azóta sincs igazán ellenfele a piacon.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Találtak egy jó brandet, a tankosat azt facsarják.
Nép már rég várt egy ilyen játékra. Előtte mivolt ? a BF1942 és Panzer Elite Action szérián kívűl?
És eljött WoT. Wg csak jó időben kezdte el. Ha ők nem akkor más már megcsinálta volna.

Marketingjük meg közepes, szerintem
Majd akkor lesz erős ha mcdonaldsban, csipszes zacskókon , gabonapelyhes nyúlszarokon is reklámoznak.

Köszönjük ezt a fontos információt.Ha ezt nem tudom meg tőlled hülyén haltam volna meg.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tavaly 446 millió dollár volt a bevételük.
Szerinted?
Ne legyél már korlátolt....

A marketing bevonzza a játékosokat, de nem tartja meg őket. Márpedig ők meg is tartják őket. Én inkább némi szerénytelenséggel azt mondanám, hogy a gondolkodó kisebbség (ezek lennénk mi) helyett az agyatlan többség igényeit veszik figyelembe a fejlesztés során. És mint látható, be is jön nekik, elvégre a többség az többség.
Nem. Amihez nagyon értenek, az a marketing.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ROMOTO
Elég jól megélnek egy ideje belőle, szóval ja, a WG tudja mit csinál és értenek a játékfejlesztéshez...persze mindig lehetne jobban csinálni...
Pedig itt megmondták, a WG tudja mit csinál. Értenek a játékfejlesztéshez...
Hát ez a foci mód még mindig ugyanannyira fun nekem, mint az előző eresztése.

Semennyire.
Talán nem noob artyzni kéne... 😄

Egyébként platoon nélkül ez a focizós szinte használhatatlan, annyi fogyatékos van benne.
A játék változatlan, artystaként lenni még mindig könnyű. (fél év után beloggoltam és mentem 4 kört a 9-es amcsi arty-val, úgyis akciós most 😄 ) Úgy csapkodtam ki a tankokat, hogy öröm volt nézni 😊

Mielőtt rám másztok, van kb. minden ágból és majd minden nemzetből 10-esem. (Madder19 ingame)
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.06.10. 09:00:20

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Persze.
Belövök elsőre egy olyan 80-90%-os felső határ alatti értéket. (Értelmes tuningról beszélünk, nem extrém hülyeségről.)
Mindenféle feszemelés nélkül. Azt kb. olyan százalékban tudják is...
Erre írtam, hogy googli ebben sokat segít...
Rákeresel, és a találatokból simán be tudod lőni a felső határt.
Mi a ráknak emelgetném egyenként? Ne viccelj már.
2 perc googli megmondja, hogy gyári hűtővel mennyire tudták felhúzni. Az nagyjából nekem is menni fog.
Na ezeknek a találati értékeknek a 80%-ra állítom első blikkre.
De amúgy googli azt is megmondja, hogy egyből mire állíthatnád, ha akarnád. Feszekkel, FSB-bvel, hűtővel, amivel csak akarod.
Kizártnak tartom, hogy létezik még ember, aki egyenként emelgeti a frekit és nem keres rá googlin.

T49 legjobb sniper tank <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ehhez hasonló missziókat kéne megírniuk az aktuális fun módhoz.
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/winter-showdown-announcement/

Focis missziók

Hát őszintén szólva ezek még mindig nem lesznek elegek ahhoz, hogy a kipróbálásnál többet fordítsak erre a módra.
LSSAHPAUL
Háát a procihúzásnál hamar lehet látni hogy mi a határ, én pl igenis alulról megyek felfele, mert látni akarom a hőmérséklet értékeket, mert ha a hűtés nem bírja tartani csak 1 perc terhelésig akkor felesleges tovább menni 😊 Nem rekordot akarok dönteni nitrogénnel, hanem az ismerős gépét felhúzni amennyire még lehet hátha nem kell új gépet vegyen..Megmondom őszintén nem is értem hogy lehet fentről lefele menni mikor az utsó stádiumban már cpu feszültség növelések kellenek minden egyes mhz-ért... vagy megfogod és tolsz 0,1V-ot a core-ra, 0,3V-ot az NB-re aztán tényleg nézed fentről lefele mikor bootol a gép?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ROMOTO
ezért balanszoltak pl. úgy hogy hozzádobtak párszáz hp-t pár ergya td-hez amikor sokat sírtak hogy milyen szar lett a ferdi meg társai, ehhez a komplex megoldáshoz kellett persze a régi fejlesztő gárda ami inkább dotázott mint a saját játékával játszott, azóta szerencsére jól kirugdosták a seggfejeket állítólag...
Az E 100 kapja az egyik legdurvább buffot. 250 pen és 0.32-es pontosság azzal az ágyúval? Pinát fog hajtogatni az összes többi T10 heavyre. Az, hogy pár fogyatékos képtelen gold nélkül használni, az egyéni szocprobléma. Eddig is jó volt AP-val, de ezután brutális lenne. De ezek még baromi kezdetleges statok, úgyhogy nem érdemes azt várni, hogy majd élesben is ilyen lesz.
Na erre kíváncsi leszek. Elég fura adatok vannak.
Nem sok következetesség van a sebzések és töltésidők átvariálásában, de legalább használható DPM-je lenne a tier 10 heavyknek. Az E-100 igencsak jónak tűnik, 4-es RoF-al osztogathatja a 700-es sebzést, hm ez több mint 20%-nyi DPM növekedés a mostanihoz képest. Ráadásul ezt 250 mm-es átütéssel és sokkal jobb célzókörrel mint a mostani. Hát ez elég OP így, kb T110E5 szint, amin viszont nem sokat változtattak. 😄 De a Type 5 és a Maus is szép tűzerő buffot kapott. Ha ilyen T110E5 szintre buffolják a többi tier 10 heavyt, talán még vissza is jönnék játszani. 😄
De jó hogy nem lehet szerkeszteni mobilon... Hasát* nagyobb HE átütéssel*
OP medeket*
E 100-nak vagy egy kis AP buff kéne hogy legalább egy másik E 100 hááát be tudja ütni még az Is 7-nek. Vagy ha nem akkor HE-t kell neki felerősíteni és akkor t 10 O-I lesz😄 nagyobb HE átütésük esetleg kevés HE alfa növelésével legalább vissza tudná szopatni a tornyozó OP meséket is.
Azt mondta a WG, hogy figyelembe veszik a játékosok észrevételeit és abban a hozzászólás áradatban sokszor szerepelt, hogy a gold alfáját csökkentsék le vagy a pent illetve a csatába bevihető mennyiségét. Nyilván a bevihető mennyiségét nem fogja lecsökkenteni, mert elesnek a lóvétól,

Erre megnézték, hogy a legtöbbet goldozó tank az E 100, ami használhatatlan arany nélkül. Erre a gold alfáját szerencsétlennek felezik 560-ra és a penjét is leviszik 258-ra, persze a sima 250-e most sem lesz elég semmire sem. Szegény bot E 100-at kiherélik, a tiger 2-ről ne is beszéljünk <#hehe>

Csak én érzem úgy, hogy nem a fejüket használják gondolkodásra? Ez a sandbox szerver komoly? Valakit már felvettek oda? Ott ez megy?
Videóban 3:12 nél ki lehet venni egy szakállas arcképet a legmagasabb szikla csúcsán.Golem a wot-ban. 😊

Kemper és orrtúrók majd gyönyörködhetnek benne.

Sunsetjoy
A kezelőfelület kb. negyede már korábban modként született meg...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csidejó a csudálatos Pacific Rim/Tűzgyűrű pályáról.

Jöhetne még ilyen AW-s, BF 1942-es hangulatú pálya. AMit úgy se ad be majd a beragadt MM 😄
Sztálingrád még van randomban?

WG az későn érő típus.
Tank előnézetes cucc is most jelent meg. AHogy a minimap mód, a zoom és egyéb dolgok.

Első körös sandbox statok

Úgy tűnik, a goldammo nerf elsődleges vonala a sebzés csökkentése lesz. Csak tudnám, miért telt ennyi időbe megszülni ezt.
Utóbbi bekerült HEHE!
Előbbi meg lehetne már egy kibaszott t7-es német médium prém, ami a Pz V/M10-et váltja.
Comet mobilitás, Párduc/AMX 50 100 páncélzat és Tog II 77mm-se - 75 mm-s Könisch keveréke 171,4 mm-s pennel és 150-170 közötti sebzéssel. Már ha a 8cm-es 29/44M ágyút teszik rá majd 2078-ban.

Lelkes animátor munkája a Tasról:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.08. 22:59:18

tas tas tas tas turán turán turán turán