World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.12. 13:51:17
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Akkor ezt is 1 hónapig hallgatjuk,mint a felvonulásos garázsban a hurrázó és parádézó oroszokat.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Semmilyen modot nem használok.
más
Tegnap KV-85el szembetalálkoztam 2db 6os Oi val,meg egy skoda T25el.Sikerült mindhármat hp veszteség nélkül kilőni,igaz besegített nekem egy T-150.Cirka 1700 hp-t sebeztem de levágtam egyből h valami Hodor szakasz lehetett mert összesen 6,5k volt az értékelésük.
Aztán ma láttam egy videót ahol eszembe jutott a tegnapi csata. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.06.12. 11:33:34
Konkrétabban arra gondolok, hogy nehéz megítélni elég gyakran ilyen helyzetben, hogy a siemankók vajon képesek lesznek-e legyűrni az ellenfelet vagy ott döglenek meg. Ha van köztük egy kicsit is értelmesebbnek látszó, akkor talán, egyébként meg kérdőjeles.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.12. 11:14:13
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Győzelem!
Csata: Murovanka
Járművek: O-I
Szerzett tapasztalat: 1 333
Szerzett kredit: 34 954 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 540)
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Radley-Walters medál, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.11. 17:17:57
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
4db van de mostanában,azokkal se játszok<#bohoc>#bohoc>
Max ha sokszor kivágnak,akkor bosszübol beleülök és konterezgetek<#action>#action>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Olyan mint amikor 35 fokban döglik az ember és egy -10 celziusz fokos levegő csapódik a hátad felső részére.
Másik, hogy magyar harckocsik ahogy az első kettő bekerült. Inkább.... Bár a többinél alig lehet elbaszni bármit is. Van elég lőszerük, mobilitásuk és páncélzatuk az adott szinthez.
Eddigiek:
Turánnal el lehet játszani, addig amíg ki nem fogysz és az hamar eljön. Arra basszameg nem lehet valami 3-5 ezer kredites fogyóeszközt kitalálni? Aktiválod és kapsz +10 lőszert. Ami csak pár tanknál lehetne, mint pl.: a T49 Light, M18 Hellcat, Type 59 és T67.
Toldi meg egyenlő a WoT 101-es szobájával. Fel is adtam vele.
Hol van már a régi vehemencia???TuránTuránTuránTasTasToldiToldi.
Akkor ez ment napjában többször is<#eplus2>#eplus2>
Meg is lett az eredménye<#ravasz1>#ravasz1>
Ezzel szemben most,2 hetente 1 hsz,a mapeditor,cinematik mód,freekamera,és társai ügyében.
Nem lesz ez így jó,tessék belehúzni<#eplus2>#eplus2>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A tier6 tank is jó szerintem, ha lenne plusz legénységem, akkor visszavenném még azt is. A táras ágyúval jókat lehet szórakozni.
A japán ágon a tier5-6 emelkedik ki, de most kaptak nerfet és félő, hogy még tovább nerfelik. A tier6 felett meg elég sz.rok. Páncél van ugyan, de hozzá dög lassúak és hatalmas nagy célpontok. A tie5 picit más koncepció, mivel nagy ugyan, de fürge és nagyon nagyot üt az ágyúja tier5 környékén. A tier6 hatalmas troll tanknak számít, még a nerf után is: front páncél durva abban a tier-ben, dög nagy troll ágyú, ami meglepően pontos (bár most a nerf után még nem próbáltam, majd visszaveszem valamikor).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.11. 10:46:45
Cseh med vagy japó heavy vonalon van valami jó tank, amit érdemes kihúzni, és kompetitívnek/funnak számít a saját szintjén? 😊
Nehéztankokkal könnyebb spot sebzéseket gyűjteni 😄
Ez eddig csak egy baljóslatú valami ahol csak annyit csináltak , hogy állítgattak pár adatot a tankok .xml fájljaiban. Ez aztán hatalmas munka.
Tényleg megadják azt az élményt ezek, hogy akár én is csinálhatnám ezt a balanszolást.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Én, mint antitálentum light-os most csináltam meg felemásra 13-90-el fiery silent mapon. Kellett hozzá enemyhez 2db E100 meg hozzánk 3db T10 arty, meg hogy a maradék 3 scoutunk hamar kihaljon, vagy csak rohangáljon ott, ahol én 100 méterekkel korábban spotolok.
(Az meg az én hülyeségem volt, hogy 10-5 állásnál nem voltam biztos, h elég lesz és 1 bokorral előrébb mentem. Bár ne tettem volna...)
Jah, lassan fél éve próbálkozgatok... (ritkán lightozok, de már csak ez van vissza)
A vége 450 wn8, 1050 xp és egy első osztály és 7300 spot 😄 )
Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.06.11. 06:50:56
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
http://nightly.modxvm.com/