418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nem úgy emlékszem,annak idején mikor matyi kiállt párbajozni csak egy dolgot tudott,hülye kifogásokat gyártani amiért mindig elverték.
  • Solten
    De hat azt irtad magadra hasznalod fel es nem adod oda. Ossze-vissza kamuzol :)
  • Solten
    De hat azt irtad magadra hasznalod fel e nem adod oda. Ossze-vissza kamuzol :)
  • tigrincses
    kreténkedek itten de miért? mert kretének közt elvegyülök, azért.. Kifőzőm és ami odakozmál lenyeletem a magad félékkel.
  • tigrincses
    én mindig
  • Plata
    Kár hogy matyi sosem tudott győzni.
  • Solten
    Magadra szoktad kenni vagy joga pozban elfogyasztod?
  • tigrincses
    \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun
  • tigrincses
    saját termelésű ondót, nem adom oda.....magamra használom fel, ez ad nekem erőt. De ha annyira kell adhatok, de persze akkor meg kell hajolnod előttem, fel vagy erre készülve?
  • tigrincses
    hagyd már, E 100 elavult, annyi a sok rajos gyorsan közlekedő meg gyorstüzelésű - faszvadbarom tankos manapság,,, eleve esélytelen. Túl nagy meg túl lassú már ezekhez az enyém... nincs kedvem tier x -hez, tier 8-ban ettől független még mindig legyőzhetetlen vagyok de nem fogok lealacsonyodni senkihez sem hogy móresre tanítsam, túl nemesi a rangom nekem tier 8-ban. Túl überkirály , nem fogok parasztokkal harcolni , egy lovag soha nem lenne hajlandó lealacsonyodni ilyen szintre, más lovagok meg túl gyengék ,szóval marad az önfényezés meg a hoki - broki....
  • Solten
    Matyi, nem tudom mit szivsz, de kuldhetnel belole.
  • Plata
    Lehet majd aranyért Td-kre álcát adó cuccokat tenni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.26. 19:15:08
  • tigrincses
    kettő dákót??? én inkább egy cunát kérnék meg akkor már mellé még két cickót...
    ha ilyen időkeretek közé teszik a nyerési lehetőségeket akkor nem sok sansz van rá hogy elvigyem a cuna tankot, elnézve hány száz ezer játékos van fenn éjszaka is...
  • joe662
    Matyi,tudod ezt nem így kell.
    Intézd el 1v1 :-)))
  • McFrost
    Erre az egészre elő kellet nevezni nem?
  • haflac
    Pedig azt fognak adni,és az a durva,hogy az első tíz kód aktiváló kettőt fog kapni.Nagy lesz a roham az tuti.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.12.26. 19:11:33
  • ROMOTO
    Nem árulják el, meglepetés, jövő elején kiderül...ugye az a cél hogy az összes tier 10 speckó tulajdonsággal endelkezzen, bár ebbe nem tudom hogy illeszkedik a svéd ág, ami már new wave...a td-n lévő rács vagy az hogy megmarad az álcája meg hogy full gázzal tolat közül melyik a speckó..., a kranvagonnál a meg végképp nem látok semmi rendkívülit a kemény tornyán kívül...
  • tigrincses
    Akarsz a dákó végén lenni? Annak a végén ahol az anyagot kapnád?? Szívesen. :D
  • Rammsch31n
    Tudsz vmit mi ez a spéci buff? :"D
  • Rammsch31n
    Sírok... a nevetéstől, meg ettől az agyrémtől, Matyi!
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.12.26. 18:53:52
  • tigrincses
    Még a végén igaz lesz..
  • tigrincses
    Hogy?
  • tigrincses
    Én meg már el is adtam azt a szutykot az összes Svéd szutyokkal együtt... :) tier 4-ig megvettem párat de rájöttem, nekem ezekre nincs szükségem, így hát a kukát gyarapították, mentek a levesbe vagy hogy jobban értsd a méhbe, újrafelhasználás gyanánt. Type 59- et adnák, luxus volna részükről , még ha le is gyengítenék itt-ott.... ilyen 2-es 3 -as szintű tankokkal nem nyerik meg az embereket, néha legalább egy ötös vagy hatos szintűt betehetnének, ,csak a változatosság kedvéért. Eddig ha jól tudom 2x vagy3 x adtak ilyen szintű harckocsikat, ingyen, akkor mikor még az arany korszak volt, béta szerver meg hasonló 2011 -ben.. a kezdetekkor, hú, de izgis csaták voltak akkor. Azóta nem csak hogy több tank lett hanem sajnos több nagyképű is...De ha legalább nem is adnának ingyen tankokat kettes meg hármas szint felett akkor igazán visszahozhatnák a történelmi csatákat, történelmileg hiteles tankokkal.... mert ami Warthunderen működik , néha elég ciki, már ami a mozgást illeti... hiába jobb a grafikája itt- ott a élményt tönkreteszi WT fizikája. A WoT ebben nagyon ügyes, bár a gépfegyvert meg innen hiányolom, az is adna egy pluszt, már szívesebben ülnék tankba itt mint ott.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.26. 18:48:28
  • ROMOTO
    Képzeld nekem van tök ingyen prém T34 em...
  • Solten
    Kepesek Matyi.
  • tigrincses
    Type 59?? Nem mondod hogy ezek képesek egy tier5-ös szintű tanknál nagyobbat adni szinte ingyen???????????? Hát ezt nem hiszem el...
  • ROMOTO
    Annál inkább sem érdemes eladni, mert az is 4 lesz az első tier 10 a sorban, aminek spéci buffot adnak.
  • haflac
    145 pennel nagyon durva gyilkológép lehet tier 7-9-ben.Biztos beszarnak tőle,olyan elrettentő.
  • Plata
    Mért nem franciákat rammolsz?
    Francia medekbe ruszki meddel 500-600 körül lehet csapni ha jól kapod el.
  • SzocsA
    Ez mikor volt ilyen, már nem ennyi?
  • Userx2
    Libertére irányított ütközés skill nagyon hasznos. Panther II-be rammolok 252 hp-t én vesztek 16-ot. Ezzel még az E-50M-et is érdemes rammolni.
  • endrodiz
    Menet kozben=Member kozben
  • endrodiz
    Èn nem bàntam meg, hogy megvettem. Nem valami gyors, de jol gyorsul igy nem erezni lassunak. Member kozben nem nagyon Kell lovoldozni vele, de allo helyzetben Jo az az agyu.
    Egyetlen bajom vele, hogy csak 3 fo a crew.
    Neha keveslem a creditet, amit ad es az MM se kenyezteti nagyon. Ettol fuggetlenul kedvelem, van vele egy 782-es sebzes atlagom ugy, hogy nem vagyok egy asz. Nem rossz GEP!
  • joe662
    Szuper,akkor tehetem ujra a játékot,mert voltak modok,de már leszedtem. Ezek szerint valamit,elgyurcsányozott
  • barret
    Szerintem csak nálad olyan... Én mindig előre néző csővel szoktam menni,vagy irányra tartottal. És menetközben nézelődök.
  • joe662
    Másnak is megáll a tank,ha jobb egérrel próbál körülnézni?? Modok nélkül,de ezt már a teszten is csinálta,ez valami uj ficsör??
  • Userx2
    Közelharcra való, minden másra alkalmatlan. 0,18-0,24,-0,24 -es szórása van az ágyúnak, ami elég katasztrófa egy mednél. 585 átlagsebzésem van vele. Elég jól balanszolták a gyorsan töltő és célzó ágyút.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.12.26. 14:32:11
  • suba53
    Úgy tudom, hogy 5 db 5-ös dísz mixelésével ad egy újabb 5-öst.
    De hogy ha az megint csak olyan, ami már nem kell, akkor gáz.
  • suba53
    Tudja valaki, hogy mennyibe fognak kerülni azok a díszek, amiket 30.a után lehet megvásárolni ?
    Akkor majd meg lehet venni specifikusan azokat, amik esetleg hiányoznak.
  • Pares
    A fölösleges 5-ös szintű csomagokkal mit lehet kezdeni?