World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigivan
Köszi a tippet, mindjárt kipróbálom !!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

jó kérdés, de szerintem nincs, yoss többet tud erről 😊
létezik hozzá magyarosítás?
Ja igen. Tegnapi meccs oldalanként 10-10 med, 1-1 heavy, 1-1 arty, 2-2 td és 1-1 scout. Vicces volt hogy mi is és az enemy is egy oldalra ment, jó kis csata volt. 😄
köszi
Nekem gmail-en belül a promóciók fül alatt volt. 11-én küldték és 7 napon belül kell aktiválni.
Lokker és hová küldték azt a kódot mert én nem találkoztam vele
Szia! Pár napja a focis event miatt kiadtak egy mikropatchet. Emiatt most nem 9.15 van, hanem 9.15.0.1. Ha a res_mods mappán belül a modokat a 9.15 mappába pakolod, akkor nem fognak működni. Ha mégis jó helyre másolod, akkor nem tudom mi lehet a baj.
Köszi. Úgy is szabin vagyok ez most jól jött. Akinek megvan az emden az 2 250 000 credit üti a markát.
AW-hoz is küldtek ki promó kódot (type 59, 300k credit és 1 hét prém)
Nem tudom.
Én hetente letolok pàr meccset vele.
Szóval nem azért kaptam mert inaktív vagyok.

Én is kaptam, valszeg mert kb. több mint fél éve játszhattam vele utoljára. Ezt amúgy meddig lehet aktiválni?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Nézz szét mindenfelé, citromail-ben a promóciók között volt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem engedte.

Fogalmam sincs

LSSAHPAUL
Most nyomtam rá, de: "Captain, there are no available bonuses at the moment. Keep an eye out for upcoming events, which will be announced on the Portal!"

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Hátha kihagysz egy fél évet és adnak tankot e-mailbe... :"D
Tegnap 1 jó köröm volt a rakás rosszra. Erősen hajlok afelé, hogy újabb minimum fél évet kihagyjak <#boxer>

Én nem kaptam semmilyen mail-t, pedig hajózok rendszeresen...
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.06.14. 08:01:01

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Kösz a tippet... viszont akkor ezt nem mindenki kapja? :"D Csak mert a másod accom nem kapott e-mailt... :')
Srácok nézzétek meg a postátokat,ezek a hülyék 1 hét prémet osztogatnak a woWs-hoz meg prém hajót és pénzt meg festést.
Ha nem is játszotok vele az 1 hét prém közös a WoT-al.Most kaptam.De nekem 3.2 milla credit festés és 7 nap prém volt.
FREE-TO-PLAY NAVAL WARFARE

Enjoy hours of strategy, tactical gameplay and pulse-pounding combat!

YOUR WELCOME GIFT

Get a head start by taking advantage of your special in-game goodies:

Tier II Premium German cruiser Emden
7 days of Premium Account time
1,000,000 credits

bigivan
Szevasztok Tagok !
Egyetlen kérdésem lenne, talán tudtok rá válaszolni : a 9.15-ben miért nem működik vajon egyetlen addon sem ?? Nem használok sokat : zoom, damage panel , damage indicator és pont. De, jelenleg egyik sem működik. Tudom, a zoomot be lehet vagy kell kapcsolni a Beállításoknál, de az addon akkor sem működik, ha ezt bekapcsolom és akkor sem , ha nem. A másik kettőröl nem is szólva. Egy szó mint száz, egyetlen egy sem működik !! Ugyanakkor, ha feltelepítek egy Mod-csomagot, az meg működik, bármelyiket teszem fel rá. De ilyet nem szeretnék, főleg az xvm miatt, amit különösen utálok. Ha tudtok valamit tanácsolni, azt megköszönöm !

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

tigrincses
Ha már WoT

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

joe662
Simàn:-D:-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Kettős ügynök 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A tomatok biztos innen lestek el, hogy kell becserkeszni az ellenseget

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Lényegtelen nem tudtam amúgy se megállni mert már csak pár méterre voltam.
Lunki88
Ha küldetés miatt csinálta akkor még megbocsátható lenne szerintem.
jól tetted 😄 az ilyen kis picsaszájú kill lopókkal ezt kell tenni amúgy 😄
Kurwa polak 😊

http://www.origo.hu/auto/20160613-a-facebookon-eloben-zuzta-le-egy-tankkal-a-sajat-klubjat.html

Olyan jó ezeket olvasgatni. 😄

Ma is én voltam a noob mikor csapattárs (magyar) szándékosan blokkolt én meg belementem. Visszatolatott közém meg az ellenséges tank közé csak hogy övé legyen a kill, én meg bumm bele. 😄
Akkor az a legszerencsésebb, ha nem idegeskedsz miatta. Ha csak leduplázod minden nap, akkor egy hét alatt túl jutsz rajta.
Nagyon sok keserves tankot így sikerült túlélnem. <#vigyor0>

joe662
Ehhehe<#eplus2>nem nagyon bírják,mikor a fagyi visszanyal<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Hát nehéz tankként nem használható. Kb. 5-6k xp-t és 300k-t (lőszer) raktam bele, mire feladtam. Mindenről lepattogott, nem ütötte át, láncolta sebzés nélkül, de főleg el se találta inkább. Cserébe még egy 2-es szúnyog is körbe röhögi és átlövi szinte bárhol. Tartalékom nincs, mivel régiek a hosszú kihagyás miatt mind lejártak. Ma is próbálok vele menni valamennyit. próbálkozom majd a mesterlövész verzióval, de várhatóan semmit se fog eltalálni 😄 A motorhangja miatt elneveztem statromboló fűnyírónak. :/ Igaz mivel már csak szórakozás szinten játszogatok, nem is tudom miért érdekel a statom 😄 Lehet nosztalgiából, amikor még felfele ivelt és nem lefele tartott mint egy meteorit <#bohoc>

Ilyen megközelítéssel minden tank jól használható 😊

HTS s3rg1nh00
az már a type 95,ugye?az a 91-hez képest szerintem egész jól használható,csak hozzá kell egy kicsit szokni a tankhoz,meg távolmaradni mindentől és akkor osztani ha nem rád koncentrálnak (így is néha felkúr mikor semmit nem talál el/ad be,de azért tisztességes köröket is lehet vele tolni,bár nekem is csak akkor sikerült mire majdnem megvolt az oi exp 😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kapcsolj be egy 100% XP-t adó tartalékot, igyál meg pár sört nyugtatóként, és egy nap alatt lépd át.
Örömöd nem lesz benne, de majd az 5-ös, és 6-os kárpótol.

Marad. Én 5k xp körül feladtam, kitartás... <#eljen>

Japán 4-es nehéz tankra van valami bevált taktika? Tegnap megvettem és próbáltam valamit kisajtolni belőle, de ez rosszabb a francia nehéz lendkeréknél :/ Nem megy (22), nincs páncélja (egy kiba nagy papírdoboz) és még átütése sincs (100 gold-al és ráadásul az is hesh!!, és lődd át a KV sorozat és társait). Free-m nincs átlépni rajta. Marad a szenvedés?

Ezért kell szakaszban játszani. Tök jókat lehet menni és azért a Credit meg XP is jól jön, nameg a skill is. Volt hogy 25 mp alatt nyertünk, kettő ráront a labdára egy meg hátulról lőtte a felpattanó labdát,majd a gól után megint a hátsó lőtt és egy lövéssel belőtte. Ezt akkor tanultuk mikor 4 vereségünk volt hasonló taktikával.B-)
Hali . Light, arty küldetéseket vállalok aranyért cserébe. Kell a visszatéréshez. Rohadt életbe , hogy nem lehet ezt abbahagyni.
Privátba írjon akit érdekel.
A legegyszerűbb snipeolni... egy áll a kapuban, egy középen egy meg kergeti a labdát... nekem ez bevált. De a sok fasz, ahelyett, hogy a kapu irányába lőné a rohadt sarkokról inkább lövi vissza...a labda meg pattog a sarok előtti területen percekig...

Vagy egy kapott/lőtt gól után egyenesen a kapu felé lőni a labdát, az a legeslegegyszerűbb. 😄

Vagy most mi, szerinted nem játszik ezzel a játékkal meg a focissal sok hülye?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.06.12. 16:26:34
Miért mi lenne a megfelelő taktika ebben az új friss csodálatos izében?

angelus1991ster.blogspot.hu

A playerek többsége attól még sík hülye ehhez is...
Pedig jó UI-t írtak hozzá, valamint azt hogy az eredményjelző animálva van.

Sokszor ha felhúz, vagy látom, hogy reménytelen... kilépek a g*cibe... retorzió úgysincs... max nem kapok kreditet, de ha kiszopunk egyébként sem kapok. 😄 <#banplz>
Lánctalpazás ha nem lenne, a labda nem tartalmazna héliumot és egy másik jármű volna, nem ez a szutyok T62, hanem egy T54 Light vagy bármely light, akkor élvezetes kis mód lenne annak ellenére hogy a pálya széle lejtős. Gondolom nem volt sok idő egy kis párnapos foci mód szupertesztre.

Én ezzel farmolok kreditet a másod accon... de tényleg néha nagyon idegörlő... + a tartalékokat megakarom szerezni legalább.
Sunsetjoy
Most volt egy 1 perc 15 másodperces meccs, 3 gólt gyors egymásutánban belőttünk 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Én egyszer mentem be, de annyi elég volt. A medált letojom 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Első meccsen lőttem 3-at utánna csak vereség. Továbbiakban akkor gyötrődnék ezzel, ha rendesen adna crew xp-t.
Medálért megérte.
Azt a nagyméretű zászlós matricát meghagyhatnák a random csatás tankokra is.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.12. 14:08:05