World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, hogy az. Az most is megvan, de az általános probléma a játék motorjával kapcsolatban. A hivatalos fórumon rengetegen panaszkodnak miatta. Nemtom hogy tudták így elszarni a CryEngine-t, tudtommal a lassú kirajzolás az Unreal Engine védjegye. De még UE-s játékban sem láttam soha olyan lassú kirajzolást, mint amit az AW a garázsban produkál.
Úgy rémlett, 970-est használtál már, mikor a garázsban a tankok kirajzolási idejének hosszúságáról írtál. Konkrétan erre utaltam.
Az még a jó öreg GTX 260 volt, ami problémázott az AW alatt (egyszerűen gyenge meg öreg volt hozzá), a GTX 970-nel már nem volt gond. A procival voltak kisebb érdekességek, de az az Obsidian hibája, sikerült úgy optimalizálniuk a játékot, hogy ha maxra húzod a látótávolságot, egy i7 5960X-et is képes felgyújtani.
OFF VGA
Úgy állítod be, hogy a wot egy vga pusztító játék, de nem az. Elcseszted a tuningot, ennyi. Egy köztudottan kazán R9 390-est üzemeltetek, igaz a legjobbnak mondott márka hűtés szempontjából eleve gyári OC-s (1040 Mhz) és a wot alatt csak 50 fokra bír felmelegedni. Míg pl a Rust alatt 63 fok. Mondjuk csípek is feszültségekből, core és -aux voltage egyaránt -50 mV. Ehhez kell egy MSI Afterburner és egy tuningbarát vga, amit jelen állás szerint alulfeszelésre használok. Így a fogyasztásom wot alatt alíg lép át a régi jó kis HD7870 -es fogyasztását.
Aki fejleszt, és Radeon párti, az új alacsony fogyasztású RX 480-as vgák megjelenését figyelje. Esetleg 470 -est. /annak mondjuk gyanúsan kevés lesz TDP-je. De az Nvidia is robbant nemsokára. Bár azzal Yossnak AW alatt voltak olyan anomáliái, amit a régi 7870-essel sose tapasztaltam. AMD technikailag fejlettebb volt eddig, míg az Nvidia gyorsabb. DX12 miatt radeont ajánlják mégis. Radeon RX 480 Az RX 480 az R9 390 -es teljesítményét tudja majd fele fogyasztással, ha igaz. Szóval vásárlással kicsit érdemes várni, míg kijön az összes gyártó az új generációval.
LSSAHPAUL
Mindenek előtt kb 4-5 bar nyomással fúvasd meg a gépházat, azaz mindent, a ventillátorokat rögzísd le nehogy csapágyas legyen a túlnagy fordulatszámtól. Ha van pasztád
akkor szedd le a procihűtőt töröld meg a felületeket, majd a proci közepére nyomjál kb 1 cm átmérőjű kb 2-3 mm pacát 😄 mehet vissza a procihűtő.

Ha ez megvan akkor nézd meg gyorsabb lett e, ha nem jöhet egy kis cpu tunning, vga-tunningot nem ajánlom mert ha öreg karid van akkor egy magas hőfok a forrasztásokat 'átrendezi' és kontakt hiba alakul ki, és vagy sikerül tepsiben 200 fokon visszacsinálni vagy kuka (nekem eddig 2ből 2 kuka, és mind a wot miatt)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

A WoT Tweaker-nek pont az a célja, hogy összefogja a különböző FPS-növelőket 😛 Nem vagyok a "minden évben új gépet" vonal híve, de ha tvíkerrel sincs elfogadható FPS-ed, lehet hogy újítani kéne.
valaki tud valami fps növelőt a wot tweakeren kívül?
De bele lendültél. 😄 Én hagyom azt a tankot és ha lesz elég free xp-m akkor tovább megyek. 😄
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.06.15. 21:50:45
voivod32
Erre gondolsz?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Bírom ezt az RNG-t a T49-en, egyszer 400 méterekre, még csak teljesen be sem szűkülve egylövésezek száguldozó lightokat, máskor meg 20 méterre teljesen beszűkülve nem találom el a heavyt <#idiota><#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

HTS s3rg1nh00
crap,egy szóval

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Akinek van még T95E2 ingere, annak ajánlom ezt a replayt. Buktunk, nem nagy szám, de megmutatja mit is tud(hat) a tank. 3800 sebzés, 3840 hárítás, a fél ellen engem lőtt, végül bekerítettek. Idióták voltak, én meg mákos, de azért jó volt. Szeretem ezt a tankot, főleg a buff után az ágyújának a soft statja nagyon jó lett.
OP is (volt), az ágyúja miatt. Úgy oneshotolgatja a szerencsétlen newb-okat, hogy öröm nézni. A hatos meg azért OP, mert azon már páncél is van, az ágyúja meg mindent tud, amit a KV-2-é, csak picivel jobban. Legalábbis a nerf előtt így volt, most nemtom milyen.
Most akkor nem OP? Eddig az volt a mondás hogy a japó 5-6 nehéztank az OP járgány...

Az ötös japónál az általános jelenség, hogy mindenki téged lő, és át is üt. Rohadt nagy célpont, és még papír is.
Tegnap meglett az 5-ös japó nehéz tank. Mondom kipróbálom, első mecs, egész tűrhető volt, nem maxos ágyúval mentem, sebzett és még néha pattogott is. Második kör ugyan így sebeztem majd 2k-t, még mindig nem fullos, csak 100-akat sebző ágyúval. Na mondom magamban, egész pofás, sebesség is van már. Feldobtam nagy reményekkel a nagy ágyút rá, onnantól csak nullás, vagy 1 sebzéses körök, minden engem lőtt és minden át is ütött, a lövedék meg mintha extra gravitációs mezőben szállna, állandóan a tankok előtt földbe mászott. A végén eluntam, váltottam Tigrisre.

Első körben még biztos be volt akadva a szokó roller, mert 1 sebzéssel lőttek ki, köszönhetően, hogy kedves TD csapattárs a vissza vonulásomat megakadályozandó engem lőtt, meg láncolgatott a nyílt mező közepén. Nehogy már fedezékbe tudjak menni, Tigrissel vagyok, menjek szembe egyedül 6-7 tankkal (és tartsam fel őket majd egyedül neki), akik épp az előbb gyalulták le az előttem álló 2 könnyű felderítőnket, meg valami low medet. Végül kínomban adtam neki az utolsó pillanatban egy kis baráti tüzet, majd szépen feljelentettem (persze aminek semmi hatása nem lesz).

Utána már megnyugtató körök következtek, végre volt sebzés, igaz nem túl sok, körönként 1500-2000 közötti, meg killek is, annak ellenére, hogy no skill csapat van a tankban.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Optikát javasolnék.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

batmobilra milyen felszerelés ajánlott? vertstab+venti van fent most de kéne még egy harmadik is. ötlet? 😊
felbecsülhetetlen érzés 😄
Sunsetjoy
Amilyen rendesek, visszaírnak, hogy tudnak róla / fél hónap múlva kiveszik a módot a játékból úgyis. 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Asszem nekem is vissza kell raknom a chat modot ami kifilterez mindent ahol a userek az "idiot", "retard", stb stb jelzőket tolják - mert azok a kommentek garantáltan zéró információt hordoznak. Alacsony az ingerküszöböm, azt mindig beszállok a szájtépésbe.
És az esetek többségében érdekes, hogy annak nagy a szája, aki a legkevesebbett teszi hozzá a csatához 😊

Teljesen nem akarom kiütni a chatet, van 10% amikor értelmes kommunikáció zajlik rajta.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.15. 09:07:49

Mikor a paradicsom fikabányász arty 1 teamkill-el magyarázza hogy noob vagyok. 😄
Ilyet nekem is csinált, mi jót röhögtünk rajta... de én egy helyben álltam utána míg lejárt a számláló... 😄
De elcseszték ezt a focisat. Ki lehet lőni a labdát a stadionból ! <#nevetes2>
Pont én lőttem ki. Utána egymást lőttük, mivel labda nem volt. Most küldtem replayt a WG-nek. Kíváncsi vagyok adnak-e jutalmat. Személyes tartalék vagy gold jól jönne <#finom><#idiota>
Ment, próba szerecsen. <#eljen>
Ez buzi, most nekem is elfogadta... sok munkát nem fogok spórolni nekik, de azért szétnézek egy kicsit... 😛
H már úgy is elasználtad, át tudnád küldeni a linket ami a levélben volt? Mondjuk priviben... hátha nem account specifikus.

Itt is megadta 2. próbálkozásra. 😊
Még van egy-kettő, amelyik nincs <#hehe> Régóta játszom, de nem kifejezetten sokat. Úgy rémlik, most közelítek a húszezredik csatámhoz.
Még nincs kihúzva az összes ág? <#wilting>
Ennyi megpróbáltatást még kész vagyok kiállni, főleg, hogy láthatóan a saját, belsős tesztereik a segghülye és a síkbarom határán mozognak. Ha meg gyakorlatias akarok lenni, így legalább látni fogom, milyen irányba fog eltolódni a balansz, és milyen ágakat kell már most elkezdeni húzni a live szerveren <#hehe>
Az az ahol a tesztelői munkát végzed el nekik ingyen, megspórolva a WGnek egy rakás zsét? 😊

Na kit hívtak meg sandboxolni? <#law>
Most megpróbáltam újra és megkaptam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fulcrum11
Ez vicces, kétszer kiírta nekem is a WoWs oldalon, hogy elfogyott a bónuszcsomag, aztán most megint megpróbáltam és megkaptam 😄 lehet, csak kitartónak kell lenni.

Sunsetjoy
Érdekes nekem jött, anno a jackpotra is goldot/prémet vagy mit adott, nem pénzt. Ahogy én tudok, az nem mutatja azt, hogy kivételezne velem az rng meg az mm 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én már régóta nem keresem a gyenge pontokat, max ha nagyon közelharc van. Amúgy meg csak becélzom a tank közepét azt majd elintézi a randomisten a többit.
Azok az igazi tuti lövések, amikor a domb mögül csak 2 pixel lóg ki a célpont tetejéből, én meg csak úgy fölé irányzok a levegőbe azt elkapja.....

Na, itt is nyavajás hátszeles vagy... kismillió accom van WOTban, de egyre se jött ajándék.

Te SerB ágyasa, teeeee...

Biztos tesztelik a jackpot rendszert megint 😄
Nekem is ez volt, röhögtem is rajta egy jót😄
Ez milyen kibaszott trollkodás akar lenni, hogy megkapom az emailt, rákattintok a linkre, bejelentkezek, rákattintok a "Check" gombra, és kiírja, hogy "Captain, there are no available bonuses at the moment. Keep an eye out for upcoming events, which will be announced on the Portal!". Hát az anyátok faszát akkor.

Sunsetjoy
Köszi! Én a kukából kapartam ki 😄 De aktiválódott, engedte.

Annyi, hogy még ezzel a lőszerrel is sokat pattint. Persze med hordák kivégzik, de lehet hogy addig a csapat másik része meg ledarálja az ellenfelet. Ha rossz a csapat, akkor mehetsz a legbrutálisabb páncélzatú tankkal is, akkor is bukó. Ha meg jó, akkor az ellenfél van így vele.

De így mi értelme van akkor a páncélozott tankoknak?
Ezen miért csodálkozol? Nyilván egyszerűbb nagy átütésű lőszert tölteni ( Direkt nem használom az "arany" kifejezést, mert már régen idejét múlt. ) mint elkezdeni keresni a gyenge pontokat, és remélni hogy el is találod a random szóráskép mellett.
Minden kicsit is komolyabban páncélozott tankra megy a drága lőszer. Ha van elég kredited, akkor nem nagy áldozat. Sokszor ha eventek vagy más kapcsán fontos hogy átüsd, akkor gondolkodás nélkül betöltöd, ha egy monstrumot kell kivégezni.

Sziasztok! Nemrég megvettem az E100-at..... kár volt, mindenki arannyal lő rá, a Tier 10esek is! Mi értelme van így? Mért nem lehet kivenni az aranylőszert a játékból? Vagy legalább nerfelni?! Én simán megvagyok aranylőszer nélkül és szerintem nem játszok rosszul.....
DaWe01
Nincs hozzá magyar lokalizáció. Anno még AW bloggal meg is ajánlottuk nekik, hogy megcsináljuk, de nem mutattak nagy érdeklődést.
AW-hez
Má'mint mihez? 😊