World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy zárt tesztszerver, amin a leendő global rebalance-ot tesztelik. Dióhéjban nerfelt mozgékonyság, toronyforgás, alfa a legtöbb tanknak, illetve a nagy arty nerf (bocsánat, rebalance). Jelenleg, az első körben a T10-ek és T8 lightok vannak, aztán később kerül majd sor a T9-8-okra.
Biztos hülyén hangzik a kérdésem de mi az a "sandbox"?
Hát a Csillagromboló HESH adatait nem nerfelték, if you know what I mean <#nevetes1>
itt semminek nem jut semmi szerep...ez az egész 1 nettó szar nagy baromság. Sandbox-ról nekem kapásból macskaalom jut eszembe..és eddig ahogy elnézem olyan szintű és minőségű dolgok kerülnek bevezetésre ami egyenlő a macskaalom tartalmával.
1 pozitívum, a gold ammo dmg-nek csökkentése...hm más van?! 😄
Ez a mozgékonyság nerf meg katasztrófa...a heavyben, td-ben ülve eddig is mocskosul lelassultnak éreztem a játékot, kiv. akkor mikor rám jött a med zerg...akkor pörgött minden/mindenki.
Akkor most tényleg egy közelharci birkózós irányba akarják eltolni a játékot? Milyen szerep jut a TD-knek?

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Ömmm... Jó?
]StuG III Ausf. B - Sturmgeschütz III

A Sturmgeschütz III (Sd. Kfz. 142, rövidítve StuG III) rohamlöveg a Harmadik Birodalom legsikeresebb és legnagyobb számban gyártott páncélozott harcjárműve volt a második világháború során. (forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Sturmgeschütz_III)

http://www.ww2incolor.com/d/325707-6/Stug+III+Ausf[/img
Utoljára szerkesztette: Davacs, 2016.06.17. 10:09:35

Dell Inspiron N7110, Intel Core i5-2430M, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, 2 GB GeForce GT 525M, Super Multi DVD-RW, SRS Premium Sound, 4xUSB, Bluetooth, HDMI, Webkamera, Windows 7 Ultimate

Azért amiről korábban hallgattak, hogy bekerült egy diszkréten becsusszantott, globális pontosság nerf, plusz hogy növelték az átütés csökkenésének mértéket a távolság függvényében. Ez azért kombinálva nerfelt átütésekkel elég combos.
TOMSILENT
Ha ezt így komolyan gondolják, maximum még vissza vesznek belőle és nem ekkora számokkal alázzák a játékot akkor is kukának mondható 5-6 év...értem én hogy kell egy új "balance" (amihez kurvára nem értenek) de bazz...nem ez. <#shakehead>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Igen az is, de a mozgékonyság nerf gáz
Szerintem ami még jó ötletnek tűnik az az apcr (gold,prémium) lőszer kevesebbet sebez. Átütöd de nem akkorát sebzel ,így már meggondolod hogy érdemes-e betölteni....
Nem normálisak, az összes tankot lenerfelik játszhatatlan szintre 😄 fasza. Mondjuk sztem ezt így biztos nem hozzák be, mert elveszítik az egész játékosállományukat. Oké vegyék vissza kicsit a látótávokat, emeljék meg lightoknak. Variálják meg az artyt és jól van. De a többihez minek nyúlni...Tök felesleges lelassítani a játékot, így is elég lassú.
Ez a ghostshell önmagában egy vicc. Mármint az, hogy egyáltalán létezik ilyen effektus.
A DOOM óta játszom lövöldözős játékokkal, de nem nagyon emlékszem arra, hogy ez ilyen szinten jelentkezett volna bárhol.
Vannak effektusok, hogy a szerveren számolt koordináták, meg a kliensben megjelenített objektumok néha csúsznak egymáshoz képest, de ez csak a gyorsan mozgó objektumoknál lehet probléma, meg magas ping esetén.
De hogy egy álló objektumra közelről rálőve hova a fenébe tudja számolni az ütközési pontokat, az rejtély.
Kőkemény programhiba lehet, és hogy még öt év távlatában sem tudják kiküszöbölni, az vicc kategória.

dafuq?! ez nagyon hülye vicc 😄
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2016.06.17. 08:35:23
Sunsetjoy
A JPII sebessége lement Ferdinand szintre...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

És nem, nem elírás, tényleg 390 alfája van a T110E3-nak... 10 másodperc feletti töltéssel...

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
Az lenne javulás, ha a rendszer nem engedné, hogy a stun hatókörök mondjuk 3 mp-en belül keresztezzék egymást, elkerülve a pergőtűz intézményét.
És akkor support felhangja lenne, mert tényleg területre mehetnének, de pl. felvonulási útvonalra kellene felpörgetni-felfűzni a csapattárs-artyknak (randomban ilyen ritkán van😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csak hogy tisztázzam: az "egy lövés nem tűnt el a nyolcból" úgy van értve, hogy hét eltűnt <#nevetes1>
Beszarás ez a sandbox. 10-ből 7 lövés ghost shell, de viccen kívül. Előbbi meccsen a cseh TVP-vel Ensken beálltam egy Maus mellé, és kétszer táraztam ki rá. Egy lövés nem tűnt el a nyolcból. Ő közben kétszer lőtt rám, de mindkettő átment rajtam.
Mindenre. Vagy ezen kéne változtatni, vagy az időtartamán (5, max 10 másodperc), vagy azon, hogy mondjuk ne a jelenlegi 50%-os(?) büntetést adja, hanem mondjuk csak 20-at.
Csak a miozgásra vonatkozik a stun, vagy aimra, reloadra mindenre mi emberektől függ?

Ahogy látom a teszten, egy fokkal azért mindenképp jobb, mint az eddigi helyzet. Viszont ennek (mint általában) a heavyk fogják meginni a levét. Most, hogy a splash sebzésük nem lesz elég semmire, az artyknak eszébe se fog jutni medeket/lightokat lőni, TD-ket egyébként se lőnek, úgyhogy maradnak a heavyk. Nekik a nerfelt mozgékonyságukkal gyilkos lesz ez a stun, főleg, hogy a frekventáltabb gócpontokon egy komolyabb arty egyszerre 5-6-ot is stunnolhat. Ha meg már mondjuk van két Ob. 261, vagy akár csak egy BC, garantált a permastun a heavyknek. Ezzel valamit kezdeniük kell.
Inkább ne újitsanak ha csak ennyi lesz belőle.. ez konkrétan egy arty buff.. lehet nem öl meg, de szarabb lesz tőle a világ.

joe662
Lesz itt sírdogáló siemka hadsereg

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Újítás. És az már pozitívum. Nem pedig valami belterjes wg-ség.
Aranylőszer variálása is újítónak mondható.

Hö, a stun pozitívum?

Tény, de ez a gyakorlatban direkt hit esetén 3-400 sebzéseket jelent, szóval már ez is megváltás lesz az eddigi köcsögösködésük után. Vegyük úgy, hogy első lépés a teljes kiherélésük felé <#hehe>
Ez még mindig több mint amennyinek lenni kéne 😊

kviki streameli a sandvoxot. Szinte minden tank, amit kipróbált rohadt lassú lett. Nekem nem tetszik, neki se. Mondjuk lighttal még nem ment...
Papírnak alig van hp, páncélozottnak meg van dögivel. Ez aztán logikus.
Kíváncsi lennék ezekre a/az ................... freakgamingosokra már.

Sandbox....hmm... egy koporsószeg a World of Tanks-nak.

Viszont az említett "Stun" újítás és az arty AP lőszer elvétel az egyetlen pozitívum.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.06.16. 18:56:52

A lightok mozgékonysága viszont elmebeteg, hihetetlen szűk ívben kanyarodnak, gyakorlatilag sebességvesztés nélkül. A HP-különbségek nagyon megugrottak, az FV4005 HP-ja pl. 1600, a T110E3-é 2400.
Horror mennyiségű ghost shell van sandboxon. Az elmúlt két csatában átlag minden második lövésem ghost shell volt.
Mármint a saját, egyedi képességük. Sisterhood of steel, vagy mi.
McFrost
Á, értem. WZ111-1-4re lenne egy parancsnok meg még egy csaj, de akkor nem teszem be őket.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nekem csak a BIA nem ment vegyes legenyseggel. A tobbi skill "vilagitott" rendesen a kepuk mellett a garazsban.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.06.16. 17:51:09

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Önállóan is, de csak akkor működik a képességük, ha csak csajokból álló legénység tagjai.
McFrost
Van 2 női legénységi tagom a barakkban, ők önállóan is működnek, vagy csak együtt?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Na csak az a gond, hogy az artyk modulsebzése azért maradt. Tehát egy heavy az új, nerfelt mozgékonyságával + stunnal + sérült legénységgel gyakorlatilag mozgásképtelen és tehetetlen.
Gondolom a wg-sek lattak, hogy sok jatekosnak gondot okoz a tank iranyitasa is igy lelassitottak az egesz jatekmenetet hatha igy konnyebben megy nekik.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Sandbox élő-be akit érdekel https://www.twitch.tv/angyaldj

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Azért a medek mozgékonysága is megszenvedte a dolgot. A tízes cseh med például érzésre úgy fordul, mint jelenleg egy mozgékonyabb heavy.
De, nyilván.
Fv4202P-ről két gold noob is pattant szemből.
JpzE100 és E100 lőtt rám goldal,de legnagyobb meglepetésemre semmi sebzéssel.
Én meg tornyon lőttem T10-et és kilőttem a lánctalpát PCT lőszerrel.<#wow3>

Nem lehetséges, hogy ez a "stun-dolog" -al a legénységre ható valami légnyomást akarnának szimulálni?

Obi 261 RoF: 1,71
G.W.: 1,33
T92: 1,03
CGC: 1,09
BC: 6 mp-es töltés lövések között, 80 mp-es tárazás.

Javítanám magam, bizony lehet érezni a hatását a stunnak. Kb. olyan, mintha minden legény besárgult volna. Eddig úgy néztem, hogy 30 másodpercig tart, de lehet, hogy ezt különböző tényezők befolyásolják.

A heavyk mozgékonyságát brutálisan lerontották. T110E5-tel mentem, ami az egyik legmozgékonyabb T10 heavy. A fordulása igen-igen ergya lett (25 fok/mp), a toronyforgatása pedig egészen keserves (14,6 fok/mp). Na most ez azért durva, mert ha épp egy heavy chokepointon megy a birkózás, és egy arty odaver (márpedig odaver), akkor azonnal stunnolja az összes környező heavyt (a sajátjait is). Na ilyenkor konkrétan olyan volt, mintha nem forogna se a torony, se a tank. Persze forogtak, csak valami törvénytelen lassan. Ilyenkor gyakorlatilag egy Maus röhögve körbeszalad.

Egyébként az oroszok hozzák a szokásos formájukat, lövik egymást, tékáznak. A második csatámon egyből szándékosan kilőtt egy ruszki Csillagromboló csapattárs. Miért? Ki tudja.
töltési idők hogyan alakultak az artyknál?
Ezen felül minden artytól elvették az AP-t (csak HE-t lőhetnek).
Na első benyomások sandboxról:

Az artyt csúnyán megvágták. T10 arty sebzések: T92: 1250, CGC: 1200, G.W. E 100: 1100, Ob. 261: 900, BC 155 58: 700.

Ez a stun-dolog nem értem teljesen, hogy működik, de érdekes. Lényeg, hogy ha a közeledben arty találat érkezik valahova, "stunnolódik" a tankod bizonyos időre. Ennek igen nagy a splashe (15-20 méterről is megkapod), és eddig azt hittem, hogy átmeneti büntetésekkel jár a legénységi képességekre, de ez vagy nem így van, vagy nagyon kis mértékben, mert nem tűnt fel, hogy rosszabbul mozogna/lőne a tank stun hatása alatt. Viszont amíg tart, nem hallasz semmit a környezetből, kvázi meg vagy süketülve. kép
Na első benyomások sandboxról:

Az artyt csúnyán megvágták. T10 arty sebzések: T92: 1250, CGC: 1200, G.W. E 100: 1100, Ob. 261: 900, BC 155 58: 700.

Ez a stun-dolog nem értem teljesen, hogy működik, de érdekes. Lényeg, hogy ha a közeledben arty találat érkezik valahova, "stunnolódik" a tankod bizonyos időre. Ennek igen nagy a splashe (15-20 méterről is megkapod), és eddig azt hittem, hogy átmeneti büntetésekkel jár a legénységi képességekre, de ez vagy nem így van, vagy nagyon kis mértékben, mert nem tűnt fel, hogy rosszabbul mozogna/lőne a tank stun hatása alatt. Viszont amíg tart, nem hallasz semmit a környezetből, kvázi meg vagy süketülve. kép