World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is megkaptam a béta kulcsot. Sikerült is regisztrálni, le is töltöttem és telepítettem is, de nem hajlandó elindulni (Win7 Ultimate 64 Bit). Van valakinek hasonló gondja, vagy valami tipp a megoldásra?
Meg kaptam a béta kulcsot és amikor regisztrálni akarok ami adatot kitöltök (e-mail cím, felhasználónév...stb.) mindenre azt írja hogy a "Csekk ideiglenesen lehetetlen." (ezt webfordítóval fordítottam) és egyszerûen nem tudok regisztrálni. Mi lehet erre a megoldás??? Ha vki tudja pls!!!!!!! Írjon! Elõre is köszi
We are announcing the last contest before the start of the World of Tanks beta test!"Na ez igen jol hangzik,ezek szerint hamarosan indul az EU/US beta is<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
de így, hogy még ott is hamisítvány volt, vahh.
de attól még német tankok a királyak.
és ebben a játékban is persze alap a szovjet vs német, de most legalább amcsi, meg brit is van. vagy brit.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Chaffee
A story az jó de a megvalósítás <#levele>#levele>
makett.tk
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hány harckocsis háborús filmet ismersz, ami komoly is?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De amúgy tényleg, ilyen nehéz összehozni egy normális 2. világháborús, vagy akár hidegháborús tankszimulátort? Igaz, hogy kis rétegnek szólna, de ott van pl. a Silent Hunter széria, azzal se játszanak annyian, mint egy FPS-el, mégis megcsinálták és sikeres játék lett.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius