World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowie
Hello!

Én is megkaptam a béta kulcsot. Sikerült is regisztrálni, le is töltöttem és telepítettem is, de nem hajlandó elindulni (Win7 Ultimate 64 Bit). Van valakinek hasonló gondja, vagy valami tipp a megoldásra?

szabii98
Lehet?(biztos)

I met God. She's black

Lehet az angol eredeti üzenettel többre mennénk...

Hello

Meg kaptam a béta kulcsot és amikor regisztrálni akarok ami adatot kitöltök (e-mail cím, felhasználónév...stb.) mindenre azt írja hogy a "Csekk ideiglenesen lehetetlen." (ezt webfordítóval fordítottam) és egyszerûen nem tudok regisztrálni. Mi lehet erre a megoldás??? Ha vki tudja pls!!!!!!! Írjon! Elõre is köszi
szabii98
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I met God. She's black

Jeffjohnson
Június végén indul az Eu beta.

Jeffjohnson
Remélhetõleg hamarosan jön az EU/US beta mert az újdonságokat abba rakják majd bele. PL: Lesznek fejleszthetõ tankmanok amik befolyásolják majd pl: a célzásod stb.

XenHai
AZ nagyon állat hír...Rég óta várom a játékot!
"Best Signature Contest

We are announcing the last contest before the start of the World of Tanks beta test!"Na ez igen jol hangzik,ezek szerint hamarosan indul az EU/US beta is<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Desiderata
majd linkeljetek képeket, érdekel
XenHai
Most engedte.
Remélem be kerülök én is.
Jeffjohnson
Ne a google fordítón keresztül próbálj meg regisztrálni. Ha meg nem ez a gond akkor nem tudom haver ma regisztrált nem volt semmi gondja esetleg próbáld meg késõbb hátha.

Jeffjohnson
szabii98
adsz linket?

I met God. She's black

XenHai
403 error regisztrálásnál....
Jeffjohnson
Próbáljatok meg regisztrálni az orosz betára (google fordító) én 2 hete regisztráltam és tegnap kaptam kulcsot. Van angol patch így a nyelv se gond.

Brit tankok meg nincsenek a jatekban,de tervezik betenni azokat(francia,olasz es japan tankokat is)<#vigyor5>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Legend Killer
áhá. kár. nahát... de kösz az infót<#eljen>. pedig elõször azt hittem ez egy tanokról lévõ ismertetõ topik és nem játék. akartam mondani, hogy párduc, párduc és párduc 😄.
de így, hogy még ott is hamisítvány volt, vahh.
de attól még német tankok a királyak.
és ebben a játékban is persze alap a szovjet vs német, de most legalább amcsi, meg brit is van. vagy brit.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

m1garand
M47 Patton-ok (koreai háború) voltak benne a németek, az Amik meg Chaffee light tankkal

Chaffee

A story az jó de a megvalósítás <#levele>

makett.tk

Legend Killer
az ilyenek mér mind ruszki szarok? hogy szart se értsünk belõle?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
LOL. azt hittem azok voltak. LOL.

Mivel meg OB(open beta) teszt sem volt,legalabbis international meg eus(jelenleg a orosz beta zajlik)ezert ne csodalkozz hogy nem tudod letolteni<#hehe>

szabii98
Nem tom letölteni
PLZ help
am +fav topikg

I met God. She's black

m1garand
A 90mm amerikai ágyú azért elég kemény!

makett.tk

Igeretesnek tunik a jatek,es hamarosan OB ha minden igaz<#nevetes1>Tuti nemet oldalon leszek<#gonosz2>

Pluskast
Igaz! Észak-Afrika volt az elsõ pálya!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az nem az elsõ pálya volt.

Pluskast
Egyértelmûen annak köszönheti. A Mohaa elsõ pályálya egy az egyben le lett koppintva a filmbõl.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

m1garand
Teljesen igazad van, inkább olyan mintha a Lost sorozatot nézném 😄.

makett.tk

m1garand
Inkább a másik Stephen Edward Ambrose könyvet dolgozták volna fel a D Day-t!

makett.tk

0Fritz0
Akkor csalódni fogsz, mert eddig csak elvétve volt harc és azok közül is alig néhány perc az, ami megközelítette az Elit Alakulat durrogtatásait. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kastil
Az jó bizony!

A Pacific is cant wait kategória.

XenHai
Az is jó film!
m1garand
akkor inkább az Elit Alakulat ott legalább összeszedték azt ami még mozog

makett.tk

m1garand
mind hamisítvány egy német se volt benne, de még shermanok se!

makett.tk

na, nem vagyok egyedül.

XenHai
Nekem a halál 50 órája az elsõ ami be ugrik.
Nohab
rossz
Nohab
Itt a Steel fury-ra gondolsz? Nem volt az olyan rosz.
nade akyyyyyy

Eagle16
Nem sokat. Ez jutott eszembe hirtelen, ez egy elég jó kis film: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

akyyy
csirke vagy!!4

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Molnibalage
Az nem komoly film. A régi hollywoodi háborús filmeknek a háborúhoz sok köze nincs...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

fail

Csirke4
-.-
Csirke4
Csirke4
A halál 50 órájában volt egy pár lánctalpas. 😊

Molnibalage
Volt egy Das Boot címû film. A MoHAA is szerintem annak köszönheti sikerét, hogy volt a Ryan Közlegény.

Hány harckocsis háborús filmet ismersz, ami komoly is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Eagle16
Steel Beasts Pro. Az más kérdés hogy iszonyat drága, de biztos jó lehet.

De amúgy tényleg, ilyen nehéz összehozni egy normális 2. világháborús, vagy akár hidegháborús tankszimulátort? Igaz, hogy kis rétegnek szólna, de ott van pl. a Silent Hunter széria, azzal se játszanak annyian, mint egy FPS-el, mégis megcsinálták és sikeres játék lett.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius