World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Igen, csütörtökön. Már nagyon várom, jó móka lesz 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
És akkor 3 nap múlva 8-án indul a béta ugye?😄

I met God. She's black

Jeffjohnson
Az orosz zárt bétában nem volt külön a két nemzet kevert csapatok voltak mindig itt sem biztos ,hogy másként lesz de ne legyen igazam mert nekem sem tetszett.

m1garand
jól kezdõdik, tipikus orosz faszság <#boxer>

makett.tk

LSSAHPAUL
Gondoltuk. Thx!!!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Cowie
A bigdownload.com -ról töltött változat nekem is ezt írta. A worldoftanks.com-ról töltsed az nekem mûködik, már fel is van telepítva akliens.

LSSAHPAUL
figyuka! Letöltöttük a béta eu-t mindenkinek saját kulcsa van, de mind az ötünknek ezt írja ki telepítésnél:
Tthe source file is corrupted

A második mirror-ról töltöttük le..
Nektek hogy hogy megy? és hogy hogy másnak nincs ilyen kínja?

szabii98
Akkor én is német leszek😄

I met God. She's black

XenHai
Sok lesz a német lehet ebbõl ruszki lesz de a német játékszerek nagyon jók <#hehe>
Eagle16
Naná hogy német 😄

Hát ha mindenki német... 😊

0Fritz0
Ich Bin Laden, szóval német.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

XenHai
Én is németen gondolkodom szeretem a játékaikat ! Bár a ruszkik se szégyenkezhetnek!
Ha valaki esetleg alapitana egy sg-s betaclant en szivesen csatlakoznek(factionok nem tudom hogyan mukodnek majd,en szivem szerint nemet oldalon lennek,esetleg orosz)Nem tudom amugy lenne e ra igeny,jo lenne vegre egy mmmo amiben van egy osszetarto magyar tarsasag<#nyes>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Eagle16
Amúgy az egyik interjúban azt mondták a srácok, hogy ezt a béta regisztrációt majd tovább lehet vinni a végleges játékban, tehát nem fog elveszni semmi, ezzel lehet majd folytatni, szóval ha lehet, ne nagyon tiltsuk ki magunkat a bétában 😄

szabii98
Már én is töltöm a klienst 😊
Valaki játszott az orosz bétában?Milyen volt?😛

I met God. She's black

Doomista
Én szintén ott leszek a bétában. <#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Forolto
nem az mmorpg.com on.

Nah,nekem is sikerült a regizés,meg a kulcs szerva is.Már jön a kliens.<#vigyor2>

XenHai
mmorpg.com on van még 6000 kulcs siessetek és kaptok én is kaptam!!
Basszus.Te a #91-ben lévõn regiztél?

Forolto
köszi a segitséget,meg is kaptam a kulcsot,már csak confirmálnom kell a mailt és letölteni a klienst.Csütörtökön tankra fel!

Eagle16
Én megkaptam a mailt, letöltöttem a klienst, már csak várni kell csütörtökig 😊

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Én is jelentkeztem,bár mailt nem kaptam.

Köszöntem.<#vigyor1>

0Fritz0
Regisztrálták a jelentkezésedet és majd kapsz mélt, ha elfogadják.
(Bár gondolom akkor is, ha nem <#hehe>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Úgy értem,lefordítaná ezt nekem egy angolul értõ?<#fejvakaras>

Nah,regiztem.Kaptam egy ilyen mailt tõlük:"Thank you for filling the form. Your application is accepted for processing. If the application is approved, an invite code and further instructions will be sent to the email pointed in the application form."Ilyenkor mi van?

XenHai
Már regében regeltem ide de semmi <#rinya>
Eagle16
#91 😄

A videóban azt mondják ingyenes játék lesz, de pénzért "könnyebb lehet az életed a játékban". Tehát 100 dollárért cserébe nem fogsz tudni bárkit megölni, csak apróságokat lehet majd venni. Ez így jó.

XenHai
Hogyan tudod Invite code hoz jutni?
Eagle16
Megvan, köszi!

Osztják a béta kulcsokat - http://www.shatteredcrystal.com/index.php/world_of_tanks

Nyomás nyomás! 😊

Sziasztok!Valaki megtudná mondani, van e esélyem bejutni az eus zárt bétára?És hogy az oroszoknál meddig tartott a zárt béta?
0Fritz0
Létezik angol nyelvû leírás, hogy miként is néz ki az egész játékmenet?

július.8!

Jeffjohnson
Kis új infó lesz valamiféle területfoglalós része is a játéknak. Lesz alapszintû terület és lesznek fõvárosok is amit ha egy klán elfoglal akkor az aranyat termel neki (pl aranyból veszed a specko lõszert tankot de átválható a creditre is ami a játék alap fizetõeszköze). Továbbá a klánok gyárakat tudnak építeni ahol specko tankot,lõszert stb. tudnak gyártani.

Jeffjohnson
Ha minden igaz a héten indul az EU zárt béta. Konkrét dátumot nem írtak de azt mondta az egyik fejlesztõ ,hogy olyan közel van ,hogy már érzi a szagát 😊

Jeffjohnson
Nincs! Az EU zárthoz lesz de oda még nincs reg. ill akik részt vettek az oroszban azok kaphatnak kulcsot (jelezni kell egy topicba a forumon) soron kívül.

XenHai
Ha jelentkezem orosz nyíltra akkor van angol kliens hozzá??..
Jeffjohnson
Az orosz zárt bétának vége elindult az orosz nyílt béta és nemsokára az EU zárt béta is indul.

Jeffjohnson
Biztosan lesz én benne vagyok az orosz bétában azt ígérték ,hogy ebben a hónapban lesz. Most az a gond ,hogy jött egy új patch és még nincs hozzá angol UI így nem nagyon próbáltam még az újdonságokat de sokmindent átalakítottak.

LSSAHPAUL
Szeva,
Csak gyõzzük kivárni :p , tegnap néztem fel a játék honlapjára, nincs még angol beta.. és lehet már nem is lesz csak a véglegesben.

Jeffjohnson
Szia Paul!
Nagyon helyes gyertek csak 😊

az vagyok 😄 De egy angol patch akkor se ártana 😄
LSSAHPAUL
Te a bf1942-es meteróra vagy? Mert ha igen akkor jól ráhibáztál erre játékra 😊, megint találkozunk -a többi klántárs is jön nyomulni ezzel.

angol patch-ot honnan lehet tölteni hozzá???????
az angol oldalról le lehet tölteni????
XenHai
Én tok 1 megoldást 64 bit win 7 em van ha át passzolod a kulcsot ki próbálom és megmondom hogy megy e ..