World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a kibaszott ruszkikat akarom ronggyá lõni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Király ez így<#sir>#sir>
I met God. She's black
I met God. She's black
makett.tk
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Please have some patience and don't worry. The beta will be launched within some hours. We are into the final preparations with server adjustments. Sorry for any inconveniences."
Azaz lehet hogy 1 óra múlva indul, de az is lehet hogy 8 óra múlva 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
<#beka2>#beka2><#finom>#finom>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Általában délután vagy este nyitják meg.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Direkt ezért ilyen korán keltem, mert amúgy 1 órával késõbb se vagyok itt 😊
I met God. She's black
De még most sincs semmi, esetleg majd délutántól?
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Aki benne volt az orosz bétában annak meg marad a felhasználója? Be tud jelentkezni vele az eu-s bétába?
Már beszéltem a supportossal,kell neki kitõl kaptam és mikor és visszakapom a levelet.
Ezek szerint az emailod is olyan, szerintem felejtõs, inkább próbálkozz másik email címmel 😊
I met God. She's black
Tudsz abban nekem segíteni,hogy milyen cimrõl érkezett neked a confirmálós levél?Ez az adat kell neki,hogy megnézzék télleg spamra futott-e a levelem.
köszi,
Ha tankozgatni akarok akkor mostanában a CoD UO-t szoktam nyomni, de már unom a sok noob f*szt😞
Istenem de jó lesz 😄D
I met God. She's black