World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tom hogy vagy vele már nem mûködik 0 credit 0 xp....
Kár... pedig jó lett volna(angolon vagyok)

megy az csak nem xp-t goldra, hanem pont fordítva...
egy x jármûnél felhalmozott egyedi xpt át lehet konvertálni 100xp/2gold áron free xp re, azaz szabadon felhasználható xpre (amit bármilyen jármûtech.-re költhetsz, nem csak arra amelyikkel szerezted)
Jeffjohnson
nem bugos jobb felsõ sarokban tudsz váltani aranyat creditté

XenHai
De a gold hogyan jön én alig kaptam még :S
Látom hogy ki maxolg gépnél be lehet váltani az xpt goldra de bugos és nem megy!
The server busy.Try again later please.
Fasza!
Járt így más is?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ha valóságos sebzésmodell lenne a játékban,akkor nem kellene 5 lövést elpazarolni a játékban 76mm-es pct löveggel egy KV-1-re,úgy hogy mind az ötöt oldalról 90 fokos szögben az alváz és a torony közé tolod.
(ez saját tapasztalat,megtörtént esemény kapcsán.)😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ebben akkor lenne igazad ha kb valos sebzesmodell lenne a jatekban.Gondolok itt arra hogy pl hetzerrel meglovom a tigris tiprolancat akkor az legyen mar mozgaskeptelen.Na viszont nem igy van,kb hetzerrel pakolhatok a tigrisre egy lovedekhalmot akkor talan lelassul.Szeretnek mar egy olyan mmot amiben nem a10 eves kockagyerekek diktalnak,induljon mindenki kb egyenlo eselyekkel

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Dans une telle guerre!Mon ami!

Ilyen a háború barátom!😊

Nem értem a sírás jellegét.
Igazából is mindenki azzal ment a csatába amije volt.
Kurszknál se kérdezgették meg egymástól,hogy ti mivel jöttök.Jaaaa ti tigrissel vagytok?!Így nem ééér!!
Törekedni kell rá,hogy minél jobb cuccod legyen.Ennyi a történet.

LSSAHPAUL
De a jobb alsó sarokban ott van a log, abban megtudod nézni hogy nyert e a csapat amelyikbõl kiléptél és mennyi xp,creditet ~800 kaptál.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHPAUL
Én a játék eleje óta így csinálom 😄 ( inditom a gémet, ms1 go csatába, megvárom a visszaszámlálást aztán kilépek, be a traktroba ugyanez aztán go haverokkal t2 esetleg tier3, és ez megy végig).

Szerintem tuti nem viszed magaddal a premiumot, mivel nem viszel magaddal semmit a véglegesbe. Amit itt veszel elérsz az mind nullázódik amikor kijön.

Forolto
Akkor megvan,hogy lesz nekem drága tankom.😄

Jeffjohnson
Igen

Forolto
Skacok,ha van 2 tankod.Mondjuk az egyikket kilõvik a game elején,kimész a csatából a tankodra kiírja in battle.A másikkal elkezdesz egy másik csatát,akkor az elsõ mikor vége a csatárnak megkapod az xpt és a pénzt?

Jeffjohnson
nekem megy

Jeffjohnson
Kis "i" betü a neved elõtt jobb felsõ sarokban. 24 óránként kap mindenki 150 gold-ot így 2 naponta 1 nap bónuszt ki tudsz váltani vagy gyûjtöd a több naposra.

Csak nekem nem megy a szerver? A bejelentkezõ képernyõn "Update Error: Check your internet connection" fogad...

Forolto
Én is azon gondolkodom,mostmár a premium acc jobban kifizetõdik.Kérdés,ha lezárul a beta és ugye viszem magammal az accountot a végleges verzióra megmarad e a premium acc?

A másik kérdés 1 gold mennyibe fájhat nekem pénzben?

LSSAHPAUL
hmmm

XenHai
Azt hol lehet??...
Jeffjohnson
Ha elég gold összegyûlik érdemes a premium accountra váltani 50% bonus exp meg credit.

Forolto
Egy mákja van a t34-nek,hogy gyorsabb mint a pzIV.Gyorsan tud helyzetet váltani.Gyorsabban tölt,de ha egyszer szembe jössz egy PzIV-el.😛

Tegnap este sikerült felrakni egy nagyobb löveget,azóta szárnyal...el is adtam a pzIII-ast.Ma már jó lenne a VK3601 kistigris.😄 Csakhát 960K...ez a gond.

Forolto
A pzIIIa és a sima pzIII a legjobb spotter tank!Amikor az volt nekem a legélvezetesebb csatákat hozza ki,csakhogy emberek azzal tudni kell már játszani!Nem leállsz és puffogtatod a hetzert szembõl...

Az orosz német tankos dolgot akkor lehet megoldani ha lesz mindkét oldalon megfelelõ létszám.Gondolj bele mennyien választanak német és mennyien orosz tankot.Az orosz KV tank negyedannyiba se kerül,mint mondjuk egy tigris.

Jó ez igy.Látod ki zöld ki piros azt lõdd,nem mind1 milyen tankban ül?
Egyébként is behozzák a captured tankokat is premiumként akkor mit fogsz csinálni? 😊

Mondjuk egy a nagyobb tier artykkal vigyáznék,egy orosz asszem su 8 vagy su 14-es volt ugy kinyiffantotta one shottal a KV-t mint a franc aki épp közeledett felé.Nem féltem öket,csak sok ne legyen egy csatában,az elronthatja,vagy épp csak 1.

Jeffjohnson
Én is most egy T-34 ben ülök elég volt a KV-ból ne felejtsd el kifejleszteni a jobb tornyot hozzá minél hamarabb mert azzal messzebbre látsz a régi 240m-t tud az új 400at ami még mindig kicsit kevesebb mint a német tankoké de jobb mint a semmi.

Jeffjohnson
Azt ígérik úgy lesz megoldva a tankok "összesorsolása" ,hogy a te tier-ed (szinted) + annál eggyel nagyobb lesz egy szerveren. Egyenlõre ez még nem lesz benne sajnos a következõ patchben bár már annyian sírnak miatta ,hogy ki tudja. A másik az arty hatalmas nagy rinyálás van miatta (nem ok nélkül) recruit csatában iszonyat erõs de késõbb ha megnézitek a nagyobb tiereket akkor a tûzgyorsaságuk nagyon lassú lesz tehát akkora problémát nem jelent majd de az értelmét én sem tudom ,hogy minek kellett bele. Ja és a fejlõdési fa még nem végleges lesz itt Panther II. E-50 ,E-100, Jagdtiger, Sturer Emil, stb. hivatalos oldalon kint is van.
LINK

Jeffjohnson
Spottolásért jár pont csakhogy egyrészt ésszel kell csinálni nem mindegy milyen rádiód van és a csapattársak hol vannak. Azért is pontot kapsz ha valakit felderítesz és a csapattársad saját látótávolságán kívül belesebez.

szabii98
Hát el szúrták.
Kell minden osztálynak egy szerver részleg!
Megyek a Pz III A-val, Light Tank és berak a Pz IVek meg Hetzerek mellé.
Meg aztán rendesen meglehetne csinálni a harcoló oldalakat is mert Német tankok oroszokkal együtt nem a legjobb választás<#szomoru1>
Szóval van még mit csinálni, ha az orosz-német tankos dolgot nem csinálják meg, még nem is baj, de a szervereket mindenképpen!

I met God. She's black

LSSAHPAUL
Azért nem olyan rossz a PZ4.. Tegnap este eladtam a bt-6ost és a hetzert is mert az égvilágon semmi esély nincs olyan tankokkal boronál össze a gép. Pl tegnap este egyik legkecsegtetöbb BT-6 os csatámban egy PZ4es ürge bambult, lõtt valakit egy ház mögül. Odaáltam a hátához nyugodtan becéloztam és lõttem, talált, emberünknek fogalma sincs honnan jön a lövés. - megint lövök,talál emberünk hátranéz a csõvel és észre vesz. Én megint lövök, õ lõ rám (nem veszi a váratságot hogy legalább oldalát fordítsa szal igy lõjjük egymást õ az én elülsõmet és az õ farát) természetesen õ nyert asszem 3. lövésére robbant a tankom mig õ kapott kb 7 találatot a seggébe.
Viszont vettem egy T-34-est és ez már oké. Érdekes hogy ugyanazok a tankok közé tesz be ahova a BT-6ost, holott 3 osztály különbség van a két tank között.

Forolto
Tegnap jó estém volt,gondoltam kipróbálom ezt a legénységi transzfert egy újonnan indított ms-1 el.Go be csata.Besorosol ilyen tiger jpzIV es csoportba.Szépen sunnyogok a bázisuk felé,másra ugyse lettem volna jó ott állt egy hetzer,menet közbe rápöffentettem és kilõttem.Imbák a kezdõ tankok.😄

Nem tudom,tegnap már csak ez a taktika ment,ki találja meg elöbb az ellenség tûzérségét.Én is csak elvétve látom öket mert õk az elsõ célpontok.
Viszont volt egy epic csatánk:Tigrisek KV3-as KV1s és pár sima KV rontott egymásnak,eltörpültem a pzIV-el.😄 Devárom már azt, csak ilyenek lesznek a csatamezõn.Mekkora tankcsaták lesznek.😄

Viszont óriási ugrás van a pzIV-es tier 5 és a tier 6 VK3601-es árában.
A héten nem lesz új tankom.😞

Me0w
Ha scouttal folyamatosan mozogsz, akkor senkit nem talalsz el, legalabbis az orosz konnyupancelosok meg 70% koruli legenyseggel sem kepesek semmit eltalalni mozgas kozben. Ha megallsz egy-ket loves erejeig, akkor tuti, hogy egy arty kilo, stb. Sajnos spottolasert pedig semmi pontot nem kapsz, ezert is van altalaban 6 arty egy jatekban :/

Together we'll fly someday...

szabii98
Istenem ez a lakeville pálya<#wilting>
<#kocsog> leichtraktorosok meg MS-1esek tömegkillt csináltak, ott azon a szerpentinen beálltak és lõtték az ellenfélt.Az összeset kilõtték, alig lehetett elmenni és egy SU-18as eltalál mert nem tudtam elmenni
<#falbav>
10 tank volt kilõve végig a szerpentinen

I met God. She's black

Pluskast
Kicsit??? Nem is kicsit...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ha panzerhunterrel mesz bujj be egy bokorba,ha meg scout akkor maradj mindig mozgasban<#vigyor3>De amugy ja...kicsit op az arty

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

engem nagyon ritkán öl meg tüzérség, meg mostanság kevesebbet is látok jóval átlag 1-2db van egy-egy csapatban.

"azér mer"!<#bee1>
szabii98
no mér?<#hehe>

I met God. She's black

óóóó hogy a keze törne el annak a sok tüzérségi f*sznak!!!!![<#violent><#falbav> Nem lehet tõlük normálisan játszani. Már elegem van mindbõl!!!!!!!
Csá Paul!!!!!

Már ezzel nyomul a klánotok??? Mert ha igen akkor csatlakoznék megint.
Jeffjohnson
Szerintem érdemes. Kb. én is annyit kapok egy átlag körért.

Ha kell valakinek béta kulcs, felajánlom az enyém:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EE4E30BEE2-0B7F48AB7F-518F6738ED-S31122

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Forolto
kösziiiiii ez kell nekem!!!!Este ki is próbálom.

Forolto
Nekem volt egy epic gyõzelmem,ott egyedül voltam és kilõttem 8 tankot ott kaptam 14K-t.Egyébként tankfüggõ mennyit kapsz.Nálam stugIII-al egy gyõztes csata 6K,de a javitás is 3 k körül mozog.

RatBaG
érdemes annyi pénzt beleölni az 50%ba?

egyébként normális ez, hogy egy megnyert csatáért is ilyen 3-4000 creditet ad csak? szinte a fele elmegy javításra meg lõszerre, nem tudom hogyan szedtek így össze egyesek tigrist...

Per Aspera Ad Inferi.

szabii98
Üdv mindenkinek!
Nagyon elõre haladtak a játékosok?:S
Van esélyem még játszani alap géppel?😄

I met God. She's black

Jeffjohnson
Elõször kiveszed a legénységet a barakba (bail to barrack)aztán megveszed az új tankot vásárlásnál a more opcióra kattintva kipipálod ,hogy ne vegyél új legénységet aztán a régit belerakod ezután asszem jobb klikk és retain kiválasztod ,hogy milyen tankra akarod átképezni és ennyi. Ha az alap képzést választod 19% minusz a tapasztalatból ha a középsõt 11% ha a legfelsõt ami már aranyba kerül akkor semmit sem vesztenek a képzettségükbõl.

XenHai
Szerintem bármire de ha eladod a tankot akkor el tûnik a legénység !
Elõször rakd õket a barakba!
Forolto
Na ezt hogyan kell csinálni?

A barackomból mindig eltünik a tankal együtt a legénységem.

Tank-tank legénységet lehet csak váltani vagy bármire?

XenHai
Remélem ,hogy teljesben szét lesznek választva!
Mert ez így szar....
Jeffjohnson
át lehet képezni a legénységet 19%ot veszítenek igaz (persze ha költöttök aranyat akkor nem) de ha jól fel van húzva felesleges újat venni.