World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár... pedig jó lett volna(angolon vagyok)
egy x jármûnél felhalmozott egyedi xpt át lehet konvertálni 100xp/2gold áron free xp re, azaz szabadon felhasználható xpre (amit bármilyen jármûtech.-re költhetsz, nem csak arra amelyikkel szerezted)
Látom hogy ki maxolg gépnél be lehet váltani az xpt goldra de bugos és nem megy!
Fasza!
Járt így más is?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
(ez saját tapasztalat,megtörtént esemény kapcsán.)😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Ilyen a háború barátom!😊
Igazából is mindenki azzal ment a csatába amije volt.
Kurszknál se kérdezgették meg egymástól,hogy ti mivel jöttök.Jaaaa ti tigrissel vagytok?!Így nem ééér!!
Törekedni kell rá,hogy minél jobb cuccod legyen.Ennyi a történet.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A másik kérdés 1 gold mennyibe fájhat nekem pénzben?
Tegnap este sikerült felrakni egy nagyobb löveget,azóta szárnyal...el is adtam a pzIII-ast.Ma már jó lenne a VK3601 kistigris.😄 Csakhát 960K...ez a gond.
Az orosz német tankos dolgot akkor lehet megoldani ha lesz mindkét oldalon megfelelõ létszám.Gondolj bele mennyien választanak német és mennyien orosz tankot.Az orosz KV tank negyedannyiba se kerül,mint mondjuk egy tigris.
Jó ez igy.Látod ki zöld ki piros azt lõdd,nem mind1 milyen tankban ül?
Egyébként is behozzák a captured tankokat is premiumként akkor mit fogsz csinálni? 😊
Mondjuk egy a nagyobb tier artykkal vigyáznék,egy orosz asszem su 8 vagy su 14-es volt ugy kinyiffantotta one shottal a KV-t mint a franc aki épp közeledett felé.Nem féltem öket,csak sok ne legyen egy csatában,az elronthatja,vagy épp csak 1.
LINK
Kell minden osztálynak egy szerver részleg!
Megyek a Pz III A-val, Light Tank és berak a Pz IVek meg Hetzerek mellé.
Meg aztán rendesen meglehetne csinálni a harcoló oldalakat is mert Német tankok oroszokkal együtt nem a legjobb választás<#szomoru1>#szomoru1>
Szóval van még mit csinálni, ha az orosz-német tankos dolgot nem csinálják meg, még nem is baj, de a szervereket mindenképpen!
I met God. She's black
Viszont vettem egy T-34-est és ez már oké. Érdekes hogy ugyanazok a tankok közé tesz be ahova a BT-6ost, holott 3 osztály különbség van a két tank között.
Nem tudom,tegnap már csak ez a taktika ment,ki találja meg elöbb az ellenség tûzérségét.Én is csak elvétve látom öket mert õk az elsõ célpontok.
Viszont volt egy epic csatánk:Tigrisek KV3-as KV1s és pár sima KV rontott egymásnak,eltörpültem a pzIV-el.😄 Devárom már azt, csak ilyenek lesznek a csatamezõn.Mekkora tankcsaták lesznek.😄
Viszont óriási ugrás van a pzIV-es tier 5 és a tier 6 VK3601-es árában.
A héten nem lesz új tankom.😞
Together we'll fly someday...
<#kocsog>#kocsog> leichtraktorosok meg MS-1esek tömegkillt csináltak, ott azon a szerpentinen beálltak és lõtték az ellenfélt.Az összeset kilõtték, alig lehetett elmenni és egy SU-18as eltalál mert nem tudtam elmenni
<#falbav>#falbav>
10 tank volt kilõve végig a szerpentinen
I met God. She's black
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Már ezzel nyomul a klánotok??? Mert ha igen akkor csatlakoznék megint.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
egyébként normális ez, hogy egy megnyert csatáért is ilyen 3-4000 creditet ad csak? szinte a fele elmegy javításra meg lõszerre, nem tudom hogyan szedtek így össze egyesek tigrist...
Per Aspera Ad Inferi.
Nagyon elõre haladtak a játékosok?:S
Van esélyem még játszani alap géppel?😄
I met God. She's black
Elõször rakd õket a barakba!
A barackomból mindig eltünik a tankal együtt a legénységem.
Tank-tank legénységet lehet csak váltani vagy bármire?