World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Tegnap este szétvetett az ideg a noob gyenge aztse tudja mit csináljon emberektõl.
körözök a kis tankal a pálya körül,felfedezem a területet a tankokat kacsázok a golyók elöl,teszek két teljes kört (!) a pályán és semmi arty.Meg se nyikkan.Kénytelen voltam csatába vergõdni,kilõnek és rászólok,hogy mit csinál?Erre neki áll feljebb,hogy õ poziciót keres...artyval 5 percig.S utána még beszól,ha nem tetszik lépjek ki...mondom lol noobok miért nem ülnek traktorba?
Találni kell egy olyan helyet a pályán ami olyan mint egy lyuk, pont beleférsz, bármilyen más cselekvény a biztos pusztuláshoz vezet (és nem csak marder II hanem a hetzer is ugyanez).
tavoli celt kilöni eselytelen, mikor ilyen 3-4 centiket laggolnak elöre, ugy mennek...
Per Aspera Ad Inferi.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Lassacskán össze kellene verõdni valamiféle csoportba,egy majdani klán magját adva.
A játékban "Jeges" néven futok.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nagyon köszönöm. 😉
Most szereztünk még egy havernak is az mmoabc.com-ról ott van még vagy 700 free kulcs az angol closed bétára.
Sok sikert!
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Én regiztem a zárt bétára kb. 2-3 napja. De egész idáig nem kaptam semmilyen beta kulcsot. 😞
Valaki elmondaná, hogy mi a gond? Vagy, ha nincs megoldás valaki linkelné a ruszki verziót? 😄
Szerintem az lenne jó,ha az auto felfedezés akkor lépne be ha becélzod.Tehát mész, látod, zoom rááll a csõ és mehet is a rádióüzenet.De igy,hogy rohansz a nagyvilágba és már jelzi is az ellent igy télleg könnyebb,de akkor meg a kis ovodások nem tudnának játszani. 😊
Autocélzás nekem is gond.Észreveszek valakit tudom nincs idõm rendesen becélozni begurul elém egy saját tank és máris õ a célpont...igenis tanuljunk meg célozni.
A nagyobb tank leveri a könnyû tankokat -> a páncélosvadász leveri a nagyobb tankokat -> a páncélosvadászokat leveri az arty -> az artyt leveri a könnyûtank és itt bezárul a kör.
A minimap tudom hogy nem mutat mindent, csak a felfedezés tök automatikus... úgy lenne jó ha nem lenne az, hanem ha valaki ellent vesz észre, akkor rámutat és megnyom egy gombot és akkor kerül fel csak a minimapra, illetve lesz vörös sziluett meg ikon 3d ben. Így több szerepe lenne a rejtõzködésnek is, nem a gép döntené el mikor fedeznek fel valakit, hanem megintcsak ügyességgel lehetne befolyásolni ezt is.
Nekem mint már írtam ezt tartom a játék átkának, hogy elég korlátozott amit ügyességgel lehet befolyásolni.. van valami a world of tanks kifejezésben is, mert a tankos lövöldözés a jobb klikkes autócélzással tényleg olyan mint a macros monoton cselekvéssorozat egy mmorpgben. És épp ezért tetszik az arty mert ott igenis szerepe van az ügyességnek.
Ezt a szar autofelfedezés autocélzást meg nyugodtan kiszedhetnék a picsába.
De ne nagyon gondolkozz rajta,mert méregdrága.😛
Mondjuk nincs könnyûpáncélos.Amint a két haderõ összeér,írtani fogják a népet.
Persze visszavonulsz,de a térkép is véges.😛
Nem mutat minden ellenséget a minimap,csak amit felfedeznek.Sõt van egy perk,hogy nehezebben fedezzenek fel.
pont így jó, hogy aki ügyes az tud vele ölni olyanokat akik meg nem annyira ügyesek az ellene való védekezésben... és fordítva is igaz, akik pedig nem ügyesek az artyval azok nem tudják kilõni az ügyesen védekezõket
Ha valamit változtatni kéne az maximum az ellenség detektálása illetve a minimap. Az nagy baromság hogy automatikusan mutat mindent. Kelljen spottolni minden egyes ellenséget, aki ezt megteszi az kapjon érte több pontot, és a többiek csak ezután lássák minimapon meg 3D-ben. Máris megoldódna minden artyval kapcsolaltos probléma is.
Valszeg abban a pillanatban nem volt több várakozó játékos.
Mondjuk meg is lepõdtem,hogy a vb döntö idején 2000 játékos volt fent.
De én szeretem de mellette van 1 tank d m is meg 1 német könnyû tankom!
De az arti meg a tank d fav!
Szal most feltétlenül hagyjatok meg egy 2. vonalas tankot arra az esetre ha élvezni is akarjátok a játékot 😄
Nagy távolságból leadott lövés esetén a becsapódási szög meredek.A tankok páncélzata felül volt a leggyengébb.
Az már más kérdés,hogy hogyan képesek ekkora távolságból ilyen pontos lövésekre?Ez közvetett irányzással nem megoldható még a mai mûholdas számítógépes tûzvezetõ rendszerekkel sem.Mindenképpen lesz valamekkora szórás.
Más.
Ne kövessétek el az a hibát,hogy csak a löveg dmg-ét veszitek figyelembe.A penetration (páncéltörõ képesség) legalább olyan fontos,ha nem fontosabb.
Hiába sebez nagyot egy gránát ha át sem tud hatolni a páncélon.Csak lepattog róla.
Akkor inkább sebezzen kissebbet,de azt be is tudja vinni.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nekem a Pz4es okoz fejfájást.Nem olyan fürge és az elsõ lánctalp amivel kapod a tankot valami borzalmas.Alig fordul.Végsõ elkeseredésemben a pz3as tankal kifarmoltam a pénzt,hogy a tankkezelõket okítsam,mert félelmetes milyen gyenge.Már nagyon várom a tigrist.😛
Namost amig ez nem történik meg,vagy épp nincs gyors tank akkor ez ugye bukik és akkor tényleg erõs ez a fegyvernem.Én csak kipróbáltam,nekem ez a játékmenet nem jött be.
Tehát vagy megtanulunk ezek ellen játszani és szívjuk a fogunkat ha nem ez történik,vagy nerfeljük le az ujratöltésüket vagy a lõszerüket.
Igy már jó?
"
az arty gagyi,s nagyobb szinten már labdába se rúgnak.2-3 gyors pz3-bt7 darabokra szedi õket.A csata elsõ 3 percében már feküdnek is,persze maptól függõen,de mindig az a cél.Vasárnap estére már nem is nagyon láttam õket.
Attól függetlenül az arty nagyon erõs,ott nerfelni kellene.
"
A Hetzerre nehogy feltedd azt az ágyút ami 300 felett sebez 😄 mert fél perc mig tölt és inkább lövök a gyengébbel 2õt és hátha enyém a kill mint ezzel egyet igaz ha talál az esetek 90%ban azonnal megöl egy kb pz4 tipusú tankot szembõl :p. Én addig nem is tolom tovább Hetzerrel mig a haverok nem fejlõdnek fel hozzám és vigyázzanak rám 😄
Addig meg marad a BT-2, megvehetném köv BT-ét, van rá pénz de fölösleges mert a legtöbb barátomnak hasoló tankja van és elég ha 3an már egy csapatban vagyunk hozzuk a gémet, ráadásul nagyon jó izgalmas játékkal. (rush, de nem állunk meg, talán hazáig is menekülünk aztán megint rush)
Together we'll fly someday...
Én nem bírom azt,hogy 1 ággal foglalkozzak.Nem elég a tank kell a tank destroyer is.😊 az arty gagyi,s nagyobb szinten már labdába se rúgnak.2-3 gyors pz3-bt7 darabokra szedi õket.A csata elsõ 3 percében már feküdnek is,persze maptól függõen,de mindig az a cél.Vasárnap estére már nem is nagyon láttam õket.
A destroyer jó,nehezebb vele játszani,ott a kihívás,a tank pedig könnyed szórakozás.A pz3 az isten,nem is kell jobb fegyver,csakhát a fegyvere gyenge egy tigrissel szemben.
Nem is értem,hogy lehet valakinek szombat estére egy tigrise...
Egyébként meg a nehézpáncélosok nem nagy falat.Egy scout felfedezi az arty elintézi.Nem egy KV-t lõttem ki Hetzer-rel.
Attól függetlenül az arty nagyon erõs,ott nerfelni kellene.
Buggal nem nagyon találkoztam kivéve a laggot amivel azt látod hogy hirtelen a semmibõl elötted egy tank,vagy épp egy meglátott tank a következõ másodpercben 3 méterrel arrébb...na ezt kellene javítani.
Azt lehet tudni hogy mikor jön a végleges játék? Mert tetszik, meg szívesen játszok vele, de nem túl jó, hogy a véglegesben majd elõröl kell kezdeni mindent.