World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Klán alapításhoz mi kell?azt már lehet tesztelni?Össze kellene már rakni egy ilyen csatát.

Jeffjohnson
😄 Boti az örök renegát 😄

LSSAHPAUL
Mi "LS_" prefixel toljuk, kivéve Botit aki _Q_ néven.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Jeffjohnson
igen bár azt számold hozzá ,hogy 19%ot vesztenek

Köszi a tanácsokat! Egyébként Malkorhu néven vagyok a játékban.
Érdemes a személyzetet átképezni az új típúsra?

Jeffjohnson
nem ez azt jelenti ,hogy ha belépsz és anélkül lépnél ki ,hogy nem lõttek ki és nem csináltál semmit akkor 0 pontot kapsz

Forolto
Tegnap csatáztam egy tigris II-esel.Jött velem egy párduc én stugIII-asal.Nagyon könnyen kilõttük.
Hogy a fenébe tudják megvenni,hihetettlen mennyit kell grindelni egy olyan tankért.
Egy KV-3ason egy IS tankon már meg se lepõdök.

Azt lehet már tudni mennyibe fog kerülni 1 gold?

Forolto
Ez azt jelenti hogy ha kilõnek is ott kell ülnöm,mert nulla pontot kapok?Ezt a hülyeséget.

Kopiati
Taposs a gázra, aztán verõdj hozzá pár csapattársadhoz, ha tudsz lépj ki a háttérbõl és kerülj az ellenfelek mögé, jah és a legfontosabb NE ÁLLJ MEG!!! fõleg ne TD elött....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Jeffjohnson
milyen néven játszol gameben?

szabii98
Ez van, valószínûleg a véglegesben már jobban lehet "fejlõdni".

I met God. She's black

LSSAHPAUL
Na még szép 😄 Viszont lehet akkor elkezdem lõni startnál a sajátjaimat addig mig valaki csak kinyír 😄

Jeffjohnson
de az még mindig mûködik és a véglegesben is valószínûleg fog ,hogy ha kilõttek és utána hagyod el a csatát akkor kapsz xp-t

XenHai
Ennek nem örülök jól el kéne húzni a gamet!
Egyébként igazán szét választhatnák már a tiereket!
Sziasztok
Nekem most egy PzIII-asom van, a régi gépeimet eladtam mert kellett vásárláshoz a pénz. A következõ célom egy PzIV-es, de ahhoz még sok rengeteg csatát kell lenyomnom. Csak igy elég nehéz, a nagyobb harckocsikat a lövegem meg sem karcolja, engem meg max. 2 lõvéssel leszednek.

LSSAHPAUL
Ha jól gondolom akkor a klánharcokhoz 15 ember kell minimum? Vagy még nincs komolyabban dokumentálva ez a játékmod?

Jeffjohnson
Hát azt nem tudom de azt ígérték ,hogy a véglegesben kevesebbet kell majd grindelni.

LSSAHPAUL
Hoppá! Tegnap már nulla pontot kaptam, szal kijavították :p :p :p

Forolto
Na nemazért de a tier 1-2-3 ban köbö fél órát ültem...ott esélytelen hogy kijöjjön,a tier 7-8 ra meg energiám nem lesz...ezzel mit érnek el?

Jeffjohnson
Azért ,hogy minél több idõt tölts el egy adott jármûben és így jobban kijönnek a gondok.

Forolto
Megmondom nektek teszt idõszakban miért kell grindelnie a usernek?Az a 150 goldot megtoldhatnák pár nullával,hogy ne ezzel csesszék el az idõt az emberek.Majd a végleges játékban lehet.1 hétig ugyanabban a tankban ulni nem need.😊

LSSAHPAUL
hát igen, mikor látom hogy az én csapatomban már 4en kilépteK a másikból meg egyse, kicsit fájó szívvel lépek ki 😄

LSSAHPAUL
hát igen, mikor látom hogy az én csapatomban már 4en kiléptem a másikból meg egyse kicsit fájó szívvel lépek ki 😄

RatBaG
ez világos volt eddig is.
a nagyobb gond az, hogy most még nincsenek szétbontva a tierek, és egy kis szar tankban lehetetlen felzárkózni.

Per Aspera Ad Inferi.

XenHai
Ja úgy lenne jó ,hogy akkor ne kapna semmit sem az illetõ!
A véglegesben nem fog csordogálni gold csak ha veszel
Viszont kezd idegesitõvé vállni ez a belépek és rögtön exit battle afk grind nem kicsit cseszi el a játékot

RatBaG
szerintem tuti "ríltájm", mint amikor bármi más mmo havidíját befizeted X napon, és köv hó X napjáig tart...

Per Aspera Ad Inferi.

XenHai
Én is így vagyok vele de jó lenne tudni hogy hogyan méri in game töltött óra alapján vagy csak natur!
RatBaG
az a baj, hogy legalább az egy hetes csomag érné meg igazán. mennyi is az, 2500 gold? lehet rosszul emlékszem, de akkor is, egy jó ideig várhatnám, hogy csordogáljon a 150g/nap... <#szomoru1>
majd az egynapossal azért teszek egy próbát.

Per Aspera Ad Inferi.

Forolto
mivel pénz szûkében vagyok 4 tankot húzok,BT2-PzII,IV-StugIII.

Ki akarom venni a tigrist,de tuti csak akkor fogom használni,ha már csak nagyok vannak.
Még egy JagdPanther köll,bár a kedvencem a Nashorn még nincs benne.

XenHai
Az meg a másik 3 tankom van ..
Úgy néz ki van 1 fölös kulcsom akit érdekel dobjon privit!
Jeffjohnson
Ezt mondtam én is 😉 én annyira nem jutottam messzire mivel én mindenbe belekóstoltam kicsit most T-34el rohangálok.

XenHai
Az nem fog menni asszony miatt 😛
Forolto
Érdemes inkább olyan napra kiváltani amikor tuti egész nap ott tudsz lenni.Plö hétvége.

XenHai
Ha veszek prémium accot akkor ugye az 1 napot offline módban is számolja??Vagy csak akkor mikor játszok??
Valóban a C'est la guerre a helyes!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Forolto
Nem ez a gond.Nagyon gyorsan értétek el.Amikor már minden második embernek tigrise van akkr más lesz a helyzet hidd el.

Forolto
Ms-Traktor nem kapsz sok pénzt.

Én BT2-PzII-vel csinálom.
De nem lépek ki,felfedezem a területet kamikaze módon keresem az artykat.kilõnek és lépek.😊

Ez milyen nyelv?

Mert franciának tûnik, de akkor az úgy, hogy (Dans une telle guerre) nem azt jelenti, hogy ilyen a háború, hanem egy ilyen háborúban ( off, mint ahogy a híres francia a mondás is úgy van, hogy C'est la vie= ilyen az élet, akkor az úgy lenne, hogy C'est la guerre= ilyen a háború (infónak utánanéztem... megerõsítve)

Csak a korrektség kedvéért írtam.

Egyébként kezd egyre jobban érdekelni ez a játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jeffjohnson
Haver tegnap elérte a Tigrist. Mára el is adta 😊. Sajnos nagyon úgy néz ki ,hogy jelenlegi formájában a játékban nem éri meg tier 5-6 nál jobb tankot venni. Tigrisnek HE vel könnyen sérülnek az alrendszerei (bugos) és ha kilövik többe kerül a javítása mint amit kapsz. Látni is lehet ,hogy eltûntek a csatákból a nagymacskák csak néha bukkannak fel pl: The Snappert is tegnap egy pz-4 ben láttam gondolom farmolta a pénzt ,hogy a KT-t üzembe tudja tartani ami premium account nélkül lehetetlen ezért is ült át egy jövedelmezõbb jármûbe.

Valószínûleg ha végre berakják a tierekre osztott csatákat akkor könnyebb lesz a helyzet mert több creditet hoz egy veled egyszintû kilövése mint 2 sokkal kisebb. Tehát nem érdemes egyenlõre sietni.

Jeffjohnson
Ez a normális sajna. Premium acc a megoldás.

RatBaG
na a múltkor a credit baszta a csõröm, most az xp.
egy átlagos körben kb 300at kapok a panzer 3asommal, ha esetleg vmi potyakill is van, az már jó kör, és talán ad 4-500at. normális ez? így kéne összeszedni 13k-t a panzer 4re?! szinte mindenki fejlettebb gépeknél tart már, rájuk lövök aztán kiröhögnek... állítólag mások több ezer xp-t kapnak körönként.

Per Aspera Ad Inferi.

A traktorokat és a többi tier 1-2-es tankot nem beteszik, hanem a gyerek a standard battle-re megy a recruit helyett...

hát ahogy olvasom itt hogy mit írtok róla ebben szerintem nincs annyi bug. Csatánként mostanában max 3-4 arty, tigris, is-3-4 is elég ritka még. Ja meg ma is láttam olyat hogy a közepes és nehéz tankok közé be tettek egy traktort meg pzjager I-et. De egyébként szerintem ebben jobb az erõ elosztás.
0Fritz0
Gondolom gecisok vodka. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jeffjohnson
szerintem senki ,úgyhogy mesélj mi van ott?

rajtam kívül van itt még valaki orosz bétában?????????
Jeffjohnson
24 óránként jön a gold

XenHai
De akkor goldot hogyan lehet szerezni???mert óránként én még nem kaptam!
XenHai
aha !Remélem hamar ki balanszolják ezt a tieres dolgot.Idegesítõ az egyre több kv és tigris..