World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Érdemes a személyzetet átképezni az új típúsra?
Hogy a fenébe tudják megvenni,hihetettlen mennyit kell grindelni egy olyan tankért.
Egy KV-3ason egy IS tankon már meg se lepõdök.
Azt lehet már tudni mennyibe fog kerülni 1 gold?
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Nekem most egy PzIII-asom van, a régi gépeimet eladtam mert kellett vásárláshoz a pénz. A következõ célom egy PzIV-es, de ahhoz még sok rengeteg csatát kell lenyomnom. Csak igy elég nehéz, a nagyobb harckocsikat a lövegem meg sem karcolja, engem meg max. 2 lõvéssel leszednek.
a nagyobb gond az, hogy most még nincsenek szétbontva a tierek, és egy kis szar tankban lehetetlen felzárkózni.
Per Aspera Ad Inferi.
Viszont kezd idegesitõvé vállni ez a belépek és rögtön exit battle afk grind nem kicsit cseszi el a játékot
Per Aspera Ad Inferi.
majd az egynapossal azért teszek egy próbát.
Per Aspera Ad Inferi.
Ki akarom venni a tigrist,de tuti csak akkor fogom használni,ha már csak nagyok vannak.
Még egy JagdPanther köll,bár a kedvencem a Nashorn még nincs benne.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Én BT2-PzII-vel csinálom.
De nem lépek ki,felfedezem a területet kamikaze módon keresem az artykat.kilõnek és lépek.😊
Mert franciának tûnik, de akkor az úgy, hogy (Dans une telle guerre) nem azt jelenti, hogy ilyen a háború, hanem egy ilyen háborúban ( off, mint ahogy a híres francia a mondás is úgy van, hogy C'est la vie= ilyen az élet, akkor az úgy lenne, hogy C'est la guerre= ilyen a háború (infónak utánanéztem... megerõsítve)
Csak a korrektség kedvéért írtam.
Egyébként kezd egyre jobban érdekelni ez a játék!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valószínûleg ha végre berakják a tierekre osztott csatákat akkor könnyebb lesz a helyzet mert több creditet hoz egy veled egyszintû kilövése mint 2 sokkal kisebb. Tehát nem érdemes egyenlõre sietni.
egy átlagos körben kb 300at kapok a panzer 3asommal, ha esetleg vmi potyakill is van, az már jó kör, és talán ad 4-500at. normális ez? így kéne összeszedni 13k-t a panzer 4re?! szinte mindenki fejlettebb gépeknél tart már, rájuk lövök aztán kiröhögnek... állítólag mások több ezer xp-t kapnak körönként.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.