World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
egy Vk4502-vel már tegnap elõtt is találkoztunk. 5-6v1 felállásban vagy 7 percig birkóztunk vele, páran elvéreztek, de meglett!
Per Aspera Ad Inferi.
Ma meglesz a Tigris és talán 2-3 nap a Vadászpárduc.Nem nagy szám az.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Per Aspera Ad Inferi.
Nekem most a jgpz4 full javítása 5k+5k lõszer.S a vadászpárduc elérése 64K tapasztalati pont....nem beszélve a további ágaktól.Már bánom,hogy eladtam a kis pz3-ast.azzal volt élvezetes a csata,még egy nagy tank ellen is.Csak mindig hátsóját célozd.
Egyébként is utálom ezt a tiger 2 elnevezést.Soha nem hívták igy a németek.
Egy ellenfele volt annak a tanknak,az étvágya.
A hétvégén nagyon xar csaták voltak.S tier 5-6 on már nem kapsz pénzt,premium acc nélkül nem tudsz fejlõdni.Tökre idegesítõ,hogy noobokkal rak össze s egyedül hiába tarolok,ha közben bázist foglalnak.
Viszont ez a VK4502 aufB-t ugy kivenném a játékból...5 tank lõtte egyszerre 10 centirõl és nem tudtuk kilõni.S nem kis tankok voltak.A tigris one shot...
Több a szorzó meg az xp de csak ha tudsz sebezni bárkit is, szal nem éri meg mert egy 3% pz4et se lehet kiszedni alaptankal.. pénzben viszont ha szerencséd van és gyõztes oldalt dobod fel a tappancsot akkor lehet picivel többet kapsz mint recruiton, de ami biztos hogy nem a pénzt nehéz összeszedni hanem a tapasztalati pontokat.
A körök 95% nekem abból áll, hogy várok egy-másfél percet kezdésig, megyek 200métert majd egyetlen lövéssel szétszednek. Ez normálisnak mondható?😊
I met God. She's black
Kértem egy béta kódot a worldoftanks.com-on és a worldoftanks.ru-ra van ott link hogy be tudok vele jelentkezni. Ez nektek is így volt?
http://www.gamershell.com/download_61052.shtml
Ajándék goldot ti mire költitek, mostanság ûrméret alatti páncéltörõ lõszert veszek rajta, elég hatásos, csak drága, de lehet vele aratni...
Amit hiányolok a nyitott jármûvekbõl a személyzetet, jó lenne ha beletennék, nem a semmi díszelegne, pl a company of heroesban is van személyzet legyen itt is, ciki lenne ha egy "tankszimulátorban" ne lenne személyzet, mmint látható személyzet...
Egyébként nekem a pz 3-al az 5cm-es löveg erõsebbnek tûnik a 7,5-nél
Az elõzetesen kiadott tank fát összehasonlítva a mostanival arra jutottam, hogy rohadt sok tankot kiszedtek (bizti prémium lesz) meg átrendezték a fát...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Ha van olyan modulod a jelenlegi tankodon vagy már el adotton amit nem használsz vagy késöbliekben nem fogsz használni add el !potya 150k ....
Tegnap kezdtem el a játékot eme nemes progival. Eddig felemás bennem a kép, s valamit nem értek. Gondoltam, veszek egy tankot, de nem sikerül. Ezt írja ki:
"Failed to purchase tank 'М3 Stuart'. You may already own this tank."
Creditem lenne rá, s ez a Stuart nem "kér" aranyat sem...
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Biztos hogy nemsokára bekapcsolódik és aktiv tagok lesznek: Feldi, Pepe, Hunzi, Imperator, Raptor = 5
Nem biztos hogy jön de ha jön akkor aktív lesz: Bencsi
A többiek ha jönnek is nem biztos hogy minden nap lesznek, szal max 15 fölé "tarcsinak" lesznek csak jók.
4 KOMOLY ember mindenképpen kellene még nekünk.