World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezt szépen összehoztátok. Köszi 😊

Torzonborz
3.: ha jól emlékszem 19 %-ot vesztenek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LSSAHPAUL
1.: ha bekattintod a legénységfejlõdést akkor gyorsabban fejlõdik a legénység, amit kapsz expét az eltûnik a semmibe viszont valamilyen szinten megkapja a legénységed de pontos matematikai képletem nincs 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Me0w
A masodikra a valasz az, hogy az adott szintre hozza a skillt, eg. a 40%-os 50% lesz.

Together we'll fly someday...

Srácok, lenne pár kérdésem.

1. Amikor mindent kifejlesztek egy tankhoz és elite lesz, azt irja hogy a tankhoz kötött XPt át lehet konvertálni free XP-re vagy lehet gyorsabban fejleszteni a legénységet.
Az elõbbi világos (rá is faragtam, mert elsõre nem tûnt fel hogy a konverzió goldba kerül 😊 ) de a második nem világos hogy mûködik. A legénységnél továbbra is csak a gold / money alapú traininget látom.

2. A vásárolható trainingelés (25-50-75%) az hozzáadódik a legénység skilljéhez arra a szintre viszi fel? Tehát mondjuk egy 40%-os drivernek veszek egy 50%-os tréninget. A tréning után 50% vagy 40+50=90% lesz a driver?

3. Retrain - mennyire degradálódik a legénység skillje ha átképzem õket egyik tankról a másikra?

nem azt irom le amit eddig mert azok helytállóak.
pro: a tank nem minden "tegnap harcoltunk egy maus ellen nos nem ért sokat kilõttük,sõt meg is nyertük a csatát, jó csapat többet számít a tanknál, a light és medium tankokat pl pz3 nem kell lebecsülni
kontra: hát kevés pálya de hát béta ez még, igazából kontra tényleg az hogy aki pénzesen tolja elõnnyel indul majd

Köszönöm a válaszokat.Esetleg még valaki?

kontra: elég nehézkes kezdés, bár ez nem maga a játék hibája hanem hogy mindenki egyszemélyes hadsereget játszik nehéz jó kis team-et találni.
pro: tényleg nagyon egyedi aki szereti a történelmi tankokat annak kötelezõ.
Kopiati
pro: Ilyen még egy nincs, szép tank modellek, a teljesben mégtöbb tank, ötletes térképek, közepes sebességû fejlõdés,
kontra: mmo, a térképeken lenne mit csiszolni, a legénység eléggé háttérbe szorul... aki pénzesbe tolja sok elõnnyel indul kb ennyi

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Még valami:akik napi szinten tolják,egy pár soros vélemény a játékról?Pro-kontra.Olvasgatom a Fórumot,de most így összegezve az eddigi tapasztalatait valaki?

Szasztok.Van valami ts3 vagy hasonló elérhetõsége a játékosoknak?

Kopiati
Remélem a bétások kapnak valami extrát... egy skin-t, vagy goldot...stb

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Forolto
bétából nem viszel át semmit a végleges játékba hiába fullos.

mivel én az orosz bétában vagyok ott maradok mivel nincs kedvem elõrõl kezdeni mindent. Már van egy stugIII, egy panzerjager és egy hetzer (mindegyik fullos).
Forolto

Ugye ezért kell a light tank...

LSSAHPAUL
köszike!!!
Amúgy neked mik is a terveid ha megjeleni a kész game?

Paul!!! Majd nézd meg a freemail-edet mert oda küldtem.
Forolto
Pont ezért akarom visszavásárolni a kis pzIII-ast.
Bár a jgpzIV-esem is nagyon fürge.Nincs jobb pánzélvadász szerintem.Simán elmegyek spotternek is.

LSSAHPAUL
Amúgy nehogy azt hidd hogy csak úgy csapatérdekbõl elkezd száguldozni az ellenséges tankok között 😊 kap minden egyes szpottingért experienszt. Amúgy valóban ezt gondolják a nagylövegesek 😊 meg azt hogy na gyere csak erre barátocskám neked koccolok és megtorpansz mint kisgyerek ha béka ül a küszöbön aztán csak nézel a birka szemeddel a csövembe, talán még várok is egy kicsit hátha azt hiszed nincs lõszer vagy sérült a csõ.

Olvastam egy-két bejegyzésben,hogy panaszkodtak,mert a light tankkal nem lehet kilõni senkit,õket meg egybõl kiszedik a nagyok.
Mi ebben a meglepõ?Light tankokról beszélünk.
Egyébként szerintem a light tankoktól idegesítõbb egység nincs a játékban.Az Arty lehetne még,de az vakon ugye nem sokat ér.Viszont ha feltûnik egy kicsi,Massával a volánnál és össze vissza cikázva száguldozik,akkor számíthatunk az artyra is.
A nagyobb 100mm fölötti löveggel rendelkezõ arcok nem szívesen lõnek rá light tankra mozgás közben.
1.lassú az újratöltési idõ. 2.Drága a gránát. 3.Kevés a gránát.
Legtöbben úgy gondolkoznak,hogy "majd úgy is kilövi más!Majd valamelyik kissebb kaliberû.Én csak akkor lövök ha nagy a valószínûsége,hogy el is találom."
Eközben õ rohangál és szépen nyomja a pozíciókat a friendly boyoknak.
Ezért aztán jó kezekben,a light tank,aranyat ér.Különösen a nagy monstrumok között!
Ez jó hosszú lett!😊Ha valaki nem ért egyet csak rajta!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

LSSAHPAUL
Hát persze hogy érdekel, tegnap 2 klántárs is egész este félóránként kérdezte hogy van e már key :p
Amúgy ha belegondolok így még könnyebb szal ez így jobb mint egy sima key 😊!!!

Kopiati
Micsoda Leibstandarte-s logód van😊 Egyébként meg kell hagyni, elég jól néznek ki a németeknél a páncélos hadosztályok megkülönböztetõ jelzései, az újak kicsit bonyolultak de ezek még éppen a dizájnos-egyszerû ideális ötvözetei...

Paul!!! Olyat tudok adni ami már be van regisztrálva és csak a játékban az email-t és jelszót kell beírni. A 2 alap tank volt 1-1 csatán, annyi lett vele csinálva. Ha érdekel akkor írjál majd.
RatBaG
az a-20 a leggyorsabb.

Per Aspera Ad Inferi.

LSSAHPAUL
Már megy!
Viszont ha valaki tudna adni egy eu-béta kulcsot azt nagyon megköszönném!

Ugyan ez van nálam is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hali!Ti betudtok lépni?Engem levágott 20:00-körül és azóta semmi.
Kopiati
Nem a méret a lényeg, hanem a technika...mondjuk ezt a németeknek is mondhatta volna valaki (maus, landkreuzer) XD Az orosz tankok között kevés a kísérleti, mint kb a német fa közepe szinte csak az...mondjuk a pzIII/IV nekem bejön...

XenHai
Én sem vagyok orosz de valahogy az orosz tankok építése mindig is be jött ! Nem is beszélve ,hogy nagyobb skúlókat hordoznak (a páncél rovására)!
Mivel mindenki utálja az oroszokat csak az oroszok mennek orosz tankokkal de mivel ez az angol béta itt nem sok orosz van 😄

Kopiati
Mert a német tankok cukik 😉

Én abban reménykedem, hogy lesz a szürkén kívül más textúra a tankokon, mert annyira nem volt jellemzõ a szûrke festés...

Forolto
Most olvasom a fórumot ez az elite battle elgondolás nem lenne rossz.Ez lenne a játék hardcore fokozata.

Sajnos a reggeli problémámra is megtaláltam a választ...

Is there a Method to play togehter with friends?
válasz:No method right now. It will be implemented in the near feature.

XenHai
épp azt néztem ,hogy nagyon kevesen mennek orosz tankokkal ... 3 x annyi a német mindig a mapon ha nem több....
XenHai
Szerintem a bt 7..
Forolto
Ez igaz! 😊

Télleg melyik gyorsabb?A BT 7 vagy a PzIII?

RatBaG
azért egy kiképzett driver nem kis elõny, nem recsegteti a váltót fél percig, mire felgyorsul <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Forolto
A pzIII-asnál nem a legénység lesz a döntõ.Felfedezed és spuri.😛

XenHai
Ja tök jó hogy fejlõdni szeretnél de nem tudsz mert bárkire lõsz is rá erra nem hat tényleg!Ösztönzõ ,hogy 50 xp fejlõdsz....
LSSAHPAUL
Már T34/85-nél 10db alaplõszer kb 1500 credit, a sebesülés ~1000-5500 credit.. ha kiakapsz akár -5000 deficittel is zárhatod a kört. Nekem tegnap volt zsinorban 4 ilyen 😄 és igencsak elgondolkoztam hogy lesz ez ha már élesben megy a játék??!! Premium accountot akarnak az embertõl kierõszakolni (szal hogy fizess mint a katonatiszt) vagy megmaradsz kb tier4 nél. :p

RatBaG
én azt meghagytam, már akkor 😄 csak a legénység kezdõ benne megint..
bár egy leopard lenne igazán jó száguldozni.

Per Aspera Ad Inferi.

Forolto
Nekem ez a partyzásos dolog hiányzik!Ezt legalább berakhatták volna bétába.Nem a klános részt,hanem azt,hogy 4-5 ember partyban egy csatában legyen.

Nem tudom,de nekem viszont a kis tankok hiányoznak.A tigris jó,de amig felfejleszted rámegy a gatyád és egyedül nem tudod megváltani a világot.

Következõ project visszavenni a pzIII-at.😊

RatBaG
5-6 másodperc kurvára sok. eleve egybõl villany lekapcs kéne, hisz kilõtték azt aki az infot szolgáltatta. fejlesztett panzer IVtõl felfelé egy enyhe emelkedõn is csak vánszorognak a tankok, és akkor így kéne cikk-cakkban elhúzni a kilõtt scout körül, hisz mindjárt jönnek a sniperek, csak itt ágyút kaptak távcsöves puska helyett...

Per Aspera Ad Inferi.

5-6 másodperc nem sok mivel általába ha utána amint kilövöd elkezdesz mozogni nem tudnak kilõni

Kopiati
Szerintem jó az, hogy van ömlesztve mindenki-mindenki ellen, mert motiválja az embert a tök jól néz, ki meg ha nekem olyanom leszXD, de egy-két ürge miatt akik nem tudom, mennyit nyomták de már a csúcs maushoz vannak közel.... IMBA teamek lesznek... pl oroszoknak legjobb tankjuk össz életerõben kb 500al kevesebb maussal vagy az elõtte lévõ maus kezdeménnyel szinte verhetetlen a csapat, oké lehet 5-6 ember kicsinálja, de mikkel? és általában nem teljesen lámákkal rakja egybe az ilyen-olyan full tankokatXD tehát jó ha 3-4 ember marad a végsõ leszámolásra, aztán az ellen sarokba be, és bummm, bummm,

aki orosz bétában van az írjon a [email protected] és elküldöm neki az angol fájlokat és angol lesz.
RatBaG
szét lesznek választva, ez még csak béta, sokan elfelejtik...
az artilleryt én is remélem, hogy lenerfelik a picsába, mert ez ami most megy, full röhej. összetalálkozol egy light tankkal, ha épp álló helyzetben vagy, már keresztet is vethetsz, kapod a nyakadba az áldást HALÁLPONTOSAN!!! ha ez lett volna a valóság, a 2. vh is állóháború lett volna.
valaki, aki artyzik! miután kilövik a scoutot, a körülötte lévõ területet még mennyi ideig látható? imádom mikor már rég halott a kis tetû, de még mindig leköveti a mozgásom a tüzérség...

Per Aspera Ad Inferi.

XenHai
Inkább a tiereket válaszák szét!!
Elegem van hogy mindig tigris meg hasonlók jönnek szembe miközben gyenge szarom van!
Hát az artyra nagyon sokan panaszkodnak a hivatalos fórumokon is, ugyhogy biztos csinálnak még vele valamit. Azért még közel sincs kész ez a játék hiszen csak beta.
Me0w
Nem az a baj, kiprobaltam majd' mindegyik konnyu jarmuvet, most ugy nez ki egy tier2-es kor hogy:

- Kicsit bujkalsz, hopp, ellenfel. Lo, lo, strchchch, egy arty a fasz vilag masik vegebol egyet puttyantott a fosaval, semmi skill vagy tudas nelkul. Ennek 0 ertelme van, sajnalom.

Together we'll fly someday...

LSSAHPAUL
hát pedig csak tier2-õt kellene addig toljad mig nem tudsz egy t-34 et megvenni, elõtte valóban nehéz 😊