World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem se megy, ugyanígy.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Me0w
Reggel 8ükor ujrainditottak a syervereket, lehet, valami nem jol sikerult.

Together we'll fly someday...

Eloszor nem erheto el a szerver,masodjara meg mar azt irja be vagyok logolva.Raadasul nem csak en kuzdok ezzel a problemaval<#falbav><#fejvakaras><#help><#wilting><#boxer><#rinya><#bdead>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Azzal menj, ami fekszik neked 😊

Én pl kipróbáltam az Artyt, a light tankokat, páncélvadászokat, és úgy néz ki, az utóbbi jött be, azokkal mentem be a farkasok közé.

BT2-esem nekem is van, szórakoztató vele játszani egy 90% körüli driverrel, de azzal is könnyen meg lehet purcanni.

Barrett 50 Cal
Észrevettem nagyon sokan BT-2vel tolják,ami nagyon gyors,mozgékony és simán mögénk szoktak kerülni és felderíteni a helyzetünk stb.Érdemes pénzgyûjtés céljából inkább ezzel menni?

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

RatBaG
miért nem viszed át az elõzõ tankról?
én mindig lecsupaszítom az addig használt tankot, ágyú, rádió megy át az újba.

Per Aspera Ad Inferi.

Igen mindig jókat szórakozok ha vki közepes tankokkal lapul a bokorba és lövi a Ferdi-ket meg a hasonló kaliberû tankokat...
Ha van valami amit utálok a játékban az az hogy akárhányszor veszek egy új tankot az mindig szarabb mint az elõzõ. Nagy nehezen összekapartam egy VK3002-re valót erre ad hozzá egy olyan ágyút mint ami a Marder 2-esen van, szóval most megint vadászhatok kis tankokra hogy megvegyem a jobb ágyút amit elõzõleg más tankokra már vagy 5x megvettem, de komolyan az ne keljen már 60k-t kiadni ugyan arra az ágyúra amit a Pz4-esemen és máson használtam...
Kopiati
Igen, jól szóltál mostanság röhögök csak amikor engem már eltettek láb alól, és a hátul meghúzódó pz3-mal valaki megpróbálja a tigrist, szembõl, egy helyben állva kilõni...(lánctalp fenn, 100%health).... mire begépelem, hogy MOVE addigra már csak füst és kormos acél marad belõlük...😄 bezzeg amikor én toltam pz3-mal...(nem élveztem, de voltak szép pillanatok😊) all-time favorit a pz 3/4....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Jaja velem is elõfordul gyakran hogy pár jagdpanther karjaiba futok de hát ilyen az élet<#idiota> Ezért szoktam közlekedésre a pálya széleit részesíteni elõnybe ott általában nincsenek, általában...
Az eredeti cél ez nekem is, aztán persze hogy elõször egy tigrissel találkozok...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Adhatok egy pár tippet a Pz3-al kapcsolatban ( kedvenc tankom<#vigyor3>
A feladatod a felderítés és a kisebb tankok legyilkolása akik a csapatod tüzérségére hajt ezért a te fõ célpontod: Pz3a, T-28, Pz3, Bt7-es, Luchs,marder II és hetzer lesznek. Ha ezekkel végeztél rámehetsz az ellenség tüzérségére. Mindig kerüld az összetûzést a nagyokkal gyakran válts pozíciót menet közbe, kacsázz vagy bármi SOHA ne állj meg mindig mozogj !! ez a legfontosabb. Nekem most a farm tanok a pz3 jó technikával a 14e kredit és 1700xp/ match se akadály <#vigyor>
Me0w
Jo az 12 oranak is, este amennyit az asszony hagy jatszani 😊

Barrett 50 Cal
Panzer3asom a legjobb tankom most és sajnos ilyenek közé tesz be😞Szívesen mászkálnék vele,csak tök alap szinte a tankom,meg nem ártana exp a fejlesztéshez és végre tovább léphetnék errõl a tankról.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Ez van, ezzel mindenki megszenvedett. Majd a teljesben nem a Tigrisek mellé fog betenni.

Mindegy, simán fellehet fejlõdni, én is szívtam a Panzer III-al, aztán most itt van a Panzer IV. Pedig nem is vagyok egy nagy harckocsizó ász

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kopiati
Light tankkal nem biztos, hogy a közepes, és nehéz tanok nyomában kéne járnod... kezdõdik a játék gázt neki, és felderíteni, manõverezz, a lényeg, hogy te lásd meg elõbb az ellent, és jön majd az XP,....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Barrett 50 Cal
Kösz,megfogadom a tanácsot.Nem tom nálam mi van,de körönként nem kapok többet 2k-nél.Ha kilövök néhány tankot meg még nyerünk is akk 4k körül.Am én nem tom hogyan lehetne fejlõdni.Panzer3assal berak tigrisek,meg t34esek közé amik egyszerre szétszednek és így szinte lehetetlen h tovább fejlõdjek.hiába lenne pénzem tigrisre,ha a tank fán még nem jutottam el a fejlesztéséig:SEz kül nagyon komoly egy light tankot medium meg heavy tankok közé berak-.-

RatBaG
sose váltsd be, a premium jobban megéri!

Per Aspera Ad Inferi.

Barrett 50 Cal
Az nem semmi😊Mondjuk én csak tegnap kezdtem😊Am az aranyat amit kaptál te mind beváltottad,v premium accountra költötted?

168 óra nem kevés 😊

Én még szüttyökög a BT2vel meg a PzJG1-el, és néha benézek egy PZ III-al a nagyok közé. De az nem élmény egyelõre.

A legnagyobb bajom a mozgó tankok eltalálása. Manuálisan egyszerûen képtelen vagyok megszokni hogy milyen sokkal kell elé lõni egy mozgó tanknak...

Me0w
Egyebkent 1 het jatek alatt van 1 elit leopardom, 1 elit pzIII/IV-em, meg az apro, par tech tree elbaszas mellett 😊

Me0w
Nem egy nap alatt kell tigrist venni, ezt mar tobben irtak elottem.

Barrett 50 Cal
Néztem a tankok meg a többi árait is hát brutális sztem<#wilting>1,5 milka egy tigrisért sztem egy csöppet sok,a többirõl ne is beszéljünk.

Forolto
Patch 0.5.1

- Slightly increased profitability of tanks 4, 5, 6 level.

Navégre nem csak nekem tünt fel...

Barrett 50 Cal
Kösz😊

150-et kapsz minden nap, ha legalább 1 csatát lejátszol.

Az adott nap elsõ csatája után kapod az aranyat.

Barrett 50 Cal
Srácok honnan tudok aranyat szerezni a prémium account-hoz?Mert amikor elkezdtem vele tolni még nem volt aranyam,aztán a leg1. német tankkal toltam és utána néztem kaptam 150 goldot,de azóta semmi.Alig lehet fejlõdni,vettem végre panzer3ast erre berak medium+heavy tankok közé😞
Ezek általában kapásból szétszednek,szal ez így picit szar😞

"De goldot máshogy is lehet majd szerezni"?

Hogy? Gondolom a minden nap kapsz csak úgy 150 goldot nem marad meg az élesben...

Me0w
En vegre kidobtam a pzIII-at, es helyette van pzIII/IV, sokkal hasznalhatobb jargany, de hiaba a legnagyobb loveg, igy is kemenyen kell harcolni minden killert.

Jóez igy különben fél társaság felbotolná magát tier10-ig. Igy max tigrisig tud bottal eljutni.

Forolto
1 nap premium olyan 1.3-1.6 milla exp.Attól függõen mennyit nyersz.

Premium accal csakis a legnagyobb tankal gyertek ki,akkor kapsz a legtöbbet.

Tegnap a Grille-re visszaraktam a kisebb löveget.Igy ha nem is kerestem sokat,de legalább nem vesztettem.Tudtam venni egy BT-7est.Hogyaz milyen egy xartalicska.Ma este premium acc és cél az A-20.

De goldot máshogy is lehet majd szerezni meg nem igazán a gold a lényeg szerintem hanem a prémium account. Annélkül nem lehet fejlõdni, legalábbis magasabb szinten tuti nem. A Panzer 3-asommal megvoltam lõve, szarra se mentem, lassan jött a pénz, a tapasztalat. Benyomtam hogy prémium, és hopp egy nap alatt meg lett a Panzer4.

Hát, sok MMO van ahol megéri... speciel a 250 goldot én kicsit keveslem (még egy crew upgradere se elég)

Oké, kösz. És ha ez tényleg ilyen árban lesz:

,,Alap csomag 10$ amihez jár 1 hónap prémium account (ami azt jelenti ,hogy +50%XP és credit) meg 250 gold"

Akkor még meg is éri fizetni érte.Na ilyet is elõször mondok, hogy egy MMO-ért fizetnék havonta.

Ha van egy kártyád, bepötyögöd róla a nevet, számot, lejárati dátumot meg a CVS azonositot (3 digit általában), azt kész is vagy 😊

Az esetek többségében egy szimpla VISA Electron is megteszi, nem kell dombornyomott Amex 😊

Me0w
Debit- vagy hitelkartyas fizetes vagy paypal szokott lenni.

Engem az érdekelne, ha fizetni akarok majd a teljesben, akkor az hogy fog mûködni?

Lehet, hogy ez hülye kérdés, de még soha nem játszottam semmi online játékot, így nem tudom hogy megy az ilyesminek a pénzügyi része.

Tehát van ügye bankszámlám, és akkor átutalás? Vagy hogy?

Én úgy hallottam, h pont fordítva akarják. A lõszer árát emelik és a javítás költségét csökkentik. Tisztán látszik mi a céljuk....
http://noob.hu/2010/07/29/shot_264.jpg
1 lövés 1025 kredit, lehet matekozni 😊 (prémium accounttal)

Én nem is értem miért rakták bele õket mert hát ha úgy nézzük nem is tankok mert csak tüzérség lánctalpakon... de végül is így késõbbi szinteken már nem annyira erõsek csak a tier 1-2-es SPG-ket kéne butítani mert az eléggé idegesítõ hogy egy lövéssel szétlõnek mindent...
Cukii
A köv. patch-ben az SPG-ket tuti hogy csak butítani fogják, azt mondod így sem éri meg ezentúl szerintem használhatatlanok lesznek...Mondjuk taktikai szempontból sokszor jól jönnek egy két szituációban, de teljesen meglennék nélkülük is. Valljuk be az önjáró tüzérséget soha nem vetették be tankok ellen, esetleg végszükségbe. Nem is arra találták ki hogy x ezer méterrõl egy tûhegyet eltaláljanak (a valóságban). Sokkal inkább erõdítéseket és gyalogság ellen voltak használhatók!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Barrett 50 Cal
Azon kívül h veszek gamestar-t(amiben elvileg beta key van),nem tok máshogy játszani ezzel a gyönyörûséggel?Gondolom ha most regeltem akk már nem kapok key-t:S

Forolto
Tudod nem azért töltöttem annyit a játékban,hogy egy Tigris és egy JagdPanther után üljek vissza egy PzIIIasba.Azt a lépcsõfokot már kijártam.

Túl az 1500. csatán már nem ez lenne a játékcélom.
Mák,hogy elkezdtem az orosz oldalt,igy ott talám még kereshetek pénzt és nem adom el a tankokat.

Pz3-ast állatába 1800-ból javítok + lõszer mondjuk 5k haszon van rajta..
De igazad van egy SPG-t elég nehéz életben tartani, szerintem nem is nagyon éri meg és úgy vettem észre el is tûnnek lassan, legalábbis nincs annyi mint recruit-on. Inkább hagyd a francba te is ülj át egy panther-ba <#vigyor3>
Jeffjohnson
Legénységnek semmi köze ahhoz ,hogy mennyit kapsz.

Eagle16
Én pont ugyanígy játszok a Párduc-cal 😊
De szerintem ha sokat játszik az ember közepes tankkal, magától is rájön hogy mik a feladatai, hogyan is kell vele hatékonyan harcolni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Forolto
Nyaaaaa...itt is van a video.Medium tankosok tessék tanulni!Ne egy JagdPanther vigyázzon már egy artyra!

Forolto
Ne csak azt nézd mit kapsz,hanem azt is mit kell fizetned.
Mondjuk egy PzIII-as javitása 3k a lõszer 1K.Nehéz belöle rosszul kijönni.
A Grille javitása 4K,fullban 5 is megvan.A lõszer meg 12K.Azért itt van egy kicsi eltérés nem gondolod?

Nahh itt a link: http://kephost.hu/image-21F6_4C5166B1.jpg
Ez egy átlag menet két kilõtt tankkal:

Tehát az 5-6k nem elérhetetlen
Nekem szinte mindig megvan az 5-6k /1-4 kilõtt ellen.-nel/ a Pzjager-rel kivéve ha vesztünk bár gondolom azért mert max-os a crew benne? egyáltalán az számít valamit hogy mennyi kreditet kapsz a végén? Pz3-al csak akkor kapok 5-6k-t ha pár tankot felfedezek ha még ki is lövök akkor már 6k felett megvan.Persze ez függ hogy mit lövök ki...
A GW2 is olyan rendszerû lesz mint az elõzõ mert nagyon bejött!! Ennyi, ez tény. Mmo-nál elfogadom ahavi költséget, ami felháborít azok nem Mmo-nál a dlc-k, az mekkora kufár "fõniciai" szokás!!