World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Nagyon várom már a klános csatákat,ahol nem noob vérpistikék,kezdõ aztsetom mi az a fejlesztés,grindelõ azonnal kilépõ játékosok lesznek.
Jóez.Nem drága és ezért egy folyamatosan megújuló progit kapok.
ez a pc-s játékok jõvõje,nem mellesleg az egyetlen kiútja,hogy egyáltalán erre a platformra kiadjon bármit is.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Together we'll fly someday...
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Pz3asal is csak akkor ha kilõsz 4-5 tankot,de manapság már mindenki nehézpáncélossal jön,örülsz ha túléled.S ez egyre nehezebb lesz,ha minél több ember eléri a tier 7-8 as szintet.
Ujra leírom,ezzel nincs gond,ha kijön a végleges játék.Hülye lennék nem premiummal menni.De most még tesztelünk bétázunk és nem látom a megélhetés lehetõségét.
Vegyük akkor egy esetet:
SPG:Tier 4 Grille.20 lõszert visz.Egy lõszer Számoljuk 600-al,mert igy könnyebb.
Mondjuk nyersz.Nem találnak el.A lõszer maga 12K.Egy tier4es sose keres annyit!
A JGPZIV(tier 6) keres ollan 10-12K-t.
Na szal ha gyõzõl és nem sérülsz se jössz ki,érted?
De ugye az elsõ célpont te vagy,max 2 lövés és véged,nem mindig gyõz a csapat...szal több a buktató.Itt ez a gond.
Mit csinálsz?Leszeded a löveget olcsóbb lõszer.Ennyi.
Tehát premium acc nélkül megállsz a fejlõdésben.Ergó nem éri meg.
Ez rendben is van,el kell tartani az orosz éhes szájat,de betánál miért is ez van?
Örülj neki,hogy ingyenesen tudod használni a játékot.
Tudod ez manapság jó szlogen:No Pay,no play.
Aki fizet,az a cégnek jó és azt jutalmazni kell.Aki nem fizet az éljen meg ahogy tud.De könyörgöm még béta teszt van.De komolyan én is elõhozom ezt a 3-4 traktort be a csatába és kilépni.exp nem kapja meg de az expt igen.
Persze hogy nekem is premium acc kell.De most még beta teszt van!
Ha már ott játszok és nincs kedvem munka után 4 óráért premium accot fizetni akkor miért nem lehet megélni?Könnyen beszél aki egész nap ott van és játszik.Hétvégén én is befizetem a premiumot.
Nem fejlõdni akarok,megélni.Minek fejlõdjek,mikor már minden olyan tankom megvan amit szerettem volna?
Fun játékra se elég a normal acc.Ez itt a gond.
Az se lenne helyénvaló, hogy akik meg fizetnek érte azok ugyan azt kapják, mint akik free módban játszanak.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nem lehet pozitiv exp-t összehozni premium acc nélkül.Cselesek a fiúk.
Ingyenes az egész,de premium acc nélkül te ugyan nem jössz ki barátom!
Ha nem nyersz nagy bukás.Ha nyersz is épphogy kijön a javitás+lõszer.
A lõszer valami iszonyat.Tier 4 es SPG lõszer ára 593 exp.Namost ebbõl viszel 20dbot.Volt ugy,hogy nem maradt lõszerem,de a legtöbbször 15 elfogy.
Ezért megy a grindelés az afk ember...
Nem kell sokat keresni,de a lõszer árát valahogy csökkenteni kell.
A Vadászpárducot ugy hozom ki,hogy premium acc nélkül a kicsi löveg,premiummal nagy.De milyenezmár?
A javitás ok,az legyen drága,ha kilónek és még veszít is a csapat,de a lõszerér miért köl fizetni?Be is b.szna ha Wittmann ott fizetett volna egy adagnyi skulóért...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Az egyetlen hátránya, hogy egy összetartó 4-5-6 fõs csapat igen ütõs lenne egy random publik brigáddal szemben (kb mint a Battlefieldben, egy összeszokott 5 fõs squad iszonyatosan tud aratni public szervereken).
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Hazaküldi de darabokban.
Erre megkérdezi,sikerült összerakni?
Sikerülni sikerül,de mindig tank lesz belöle.😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Igy is néha tépem a fejem,hogyan tudja szétválogatni a gép a csapatokat.
Legyen olyan,hogy max 5 fõ small team egy csapatban és köré építik a többieket.
Meg lehet ezt csinálni.
Ez az amerikai fa picit érdekes,a sima se került be az EU tesztbe.😛
A technikai problémák nemrég jöttek elõ,hogy folyamatos a 3000 feletti játékoslétszám.Mi lesz,ha rászakad az ég.Azt tudjátok,hogy mennyi orosz játékos van???Inkább nem írom le.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Háhááááááááááááááááááááááááá
alatt az elsõ hsz ben a spoiler gombra kattintva megtaláljátok. Néhány infót még találtam ,hogy min dolgoznak még a developerek (ami ebben a patchben több mint valószínû ,hogy nem lesz benne)
-Most fejezik be az amerikai tank "fát" és kezdik el más nemzetekét
-clan war modeon és a global mapen is dolgoznak
-technikai problémákon is dolgoznak (game engine,memory video leak)
-nemsokára plusz szervereket/clustereket indítanak
-open beta és kiadás közben 2 hetente jön 1 új map
IS-3ast ugy szétvertem párduccal ahogy kellett.
Az egér lassú mint a dög.Az IS-7 kimozogja.Ha elsõnek a lánctalpakra mennének ez nem igy végzõdött volna.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Persze sok a német klán,furcsa nekem,hogy nem egy spanyol és tengerentúli lesz.Nem beszélve az oroszokról,akik ugye most még más szerveren vannak.
Lesz itt csata kérem szépen!
Mostmár tényleg kellene egy magyart csinálni.