World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cukii
Na elértem a célt, meg van a Párduc!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Forolto
felrakták a medium tankról a vidit,hogyan is kell játszani...baromi jó.Ha lesz jutubos link felrakom ide is.

Nagyon várom már a klános csatákat,ahol nem noob vérpistikék,kezdõ aztsetom mi az a fejlesztés,grindelõ azonnal kilépõ játékosok lesznek.

Jeffjohnson
A GW 2 ha jól tudom már nem lesz olyan rendszerû mint a régi. Valszeg nekik se jött be annyira.

Forolto
Mert ez egy MMO aminek a szerverköltségei a szerviz a folyamtos fejlesztések napersze fizetéseket állni kell.

Jóez.Nem drága és ezért egy folyamatosan megújuló progit kapok.
ez a pc-s játékok jõvõje,nem mellesleg az egyetlen kiútja,hogy egyáltalán erre a platformra kiadjon bármit is.

Torzonborz
majd mingyá' jönnek azzal a szöveggel , hogy bezzeg a GW 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Me0w
A pay2play rendszernek megvan az az elonye, hogy relativ hosszu tavra biztositja a jatek fejleszteset, az uj contentet, stb.

Together we'll fly someday...

mrzoltan
Azért mert egy MMO-nál fennt kell tartani a szervert ,a folyamatos felügyeletét, meg a fejlesztést is fizetni kell. A játék ára arra elég ,hogy a fejlesztési költséget és max. egy kevés profitot hozzon.
Cukii
Én ezt a fizet nem fizet dolgot hülyeségnek tartom, mért nem lehet úgy megcsinálni egyszer megveszel egy játékot 12ezerér a boltba és onnan nincs vele baj, aki megveszi az egyenlõ esélyekkel indul és kész.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Forolto
Sose keresel egy tier 1es Tdvel te 5-6K-t.(Premiummal se)
Pz3asal is csak akkor ha kilõsz 4-5 tankot,de manapság már mindenki nehézpáncélossal jön,örülsz ha túléled.S ez egyre nehezebb lesz,ha minél több ember eléri a tier 7-8 as szintet.

Ujra leírom,ezzel nincs gond,ha kijön a végleges játék.Hülye lennék nem premiummal menni.De most még tesztelünk bétázunk és nem látom a megélhetés lehetõségét.

Forolto
A goldot ne számítsd,az kell a premium accra.

Vegyük akkor egy esetet:

SPG:Tier 4 Grille.20 lõszert visz.Egy lõszer Számoljuk 600-al,mert igy könnyebb.
Mondjuk nyersz.Nem találnak el.A lõszer maga 12K.Egy tier4es sose keres annyit!
A JGPZIV(tier 6) keres ollan 10-12K-t.
Na szal ha gyõzõl és nem sérülsz se jössz ki,érted?
De ugye az elsõ célpont te vagy,max 2 lövés és véged,nem mindig gyõz a csapat...szal több a buktató.Itt ez a gond.
Mit csinálsz?Leszeded a löveget olcsóbb lõszer.Ennyi.
Tehát premium acc nélkül megállsz a fejlõdésben.Ergó nem éri meg.
Ez rendben is van,el kell tartani az orosz éhes szájat,de betánál miért is ez van?

Ezért jó megoldás ha tartasz 1 vagy 2 kisebb tankot amikkel egész szép summát össze lehet szedni. Csak a Pz3-assal 10-14ezer kredit összejön egy meccs alatt Pzjager-el meg 5-6e ebbõl bõven tudod majd finanszírozni a nagyobb tier-es tankokat.
Forolto
Ez igy van.

Örülj neki,hogy ingyenesen tudod használni a játékot.
Tudod ez manapság jó szlogen:No Pay,no play.

Aki fizet,az a cégnek jó és azt jutalmazni kell.Aki nem fizet az éljen meg ahogy tud.De könyörgöm még béta teszt van.De komolyan én is elõhozom ezt a 3-4 traktort be a csatába és kilépni.exp nem kapja meg de az expt igen.

Me0w
Nem ertelek. Tehat az a baj, hogy a napi 60.000 credit, ami a 150 goldbol jon + a credit az adott korokbol nem fedezi az estenkent 20x elpukkano tankokat?

Forolto
Szerinted nekem nem érné meg a 10 dodó havi szinten?
Persze hogy nekem is premium acc kell.De most még beta teszt van!
Ha már ott játszok és nincs kedvem munka után 4 óráért premium accot fizetni akkor miért nem lehet megélni?Könnyen beszél aki egész nap ott van és játszik.Hétvégén én is befizetem a premiumot.
Nem fejlõdni akarok,megélni.Minek fejlõdjek,mikor már minden olyan tankom megvan amit szerettem volna?
Fun játékra se elég a normal acc.Ez itt a gond.

Lehet ingyen használni. Ilyen feltételekkel. Nincs evvel semmi baj.
Az se lenne helyénvaló, hogy akik meg fizetnek érte azok ugyan azt kapják, mint akik free módban játszanak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Me0w
Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy kifejlesztenek egy jatekot x milliobol, te pedig ingyen es bermentve jatszol vele, amikor a kedved ugy tartja. Nem latom, miert olyan nagy baj az, hogy a nem fizeto jatekosok lassabban fejlodnek.

Nincs ingyenebéd, sajnos. Nyilván a fejlesztõk pénzt akarnak csinálni, nem elítélhetõ módon.

Forolto
Tegnap elment a kedvem az egésztõl.
Nem lehet pozitiv exp-t összehozni premium acc nélkül.Cselesek a fiúk.
Ingyenes az egész,de premium acc nélkül te ugyan nem jössz ki barátom!
Ha nem nyersz nagy bukás.Ha nyersz is épphogy kijön a javitás+lõszer.

A lõszer valami iszonyat.Tier 4 es SPG lõszer ára 593 exp.Namost ebbõl viszel 20dbot.Volt ugy,hogy nem maradt lõszerem,de a legtöbbször 15 elfogy.
Ezért megy a grindelés az afk ember...
Nem kell sokat keresni,de a lõszer árát valahogy csökkenteni kell.

A Vadászpárducot ugy hozom ki,hogy premium acc nélkül a kicsi löveg,premiummal nagy.De milyenezmár?
A javitás ok,az legyen drága,ha kilónek és még veszít is a csapat,de a lõszerér miért köl fizetni?Be is b.szna ha Wittmann ott fizetett volna egy adagnyi skulóért...

LSSAHPAUL
:p Akkor mi itt is 2 csapatot állítunk mint bf1942-ben..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Jeffjohnson
2-3 fõs csapatok lesznek

Nekem is tetszene, ha valamilyen formában meg lenne oldva hogz a haverok játszhassanak együtt random battle-ket. Ettõl lenne MMO.

Az egyetlen hátránya, hogy egy összetartó 4-5-6 fõs csapat igen ütõs lenne egy random publik brigáddal szemben (kb mint a Battlefieldben, egy összeszokott 5 fõs squad iszonyatosan tud aratni public szervereken).

Barrett 50 Cal
Akkor már nem is "closed beta" lesz hanem "open beta"<#kerdes><#wilting>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

XenHai
<#falbav>
Forolto
Errõl az orosz tankos mókáról mindig a vicc jut eszembe,mikor a magyar szaki kimegy dolgozni oroszhonba.Megmondják neki küldjön haza egy babakocsit.
Hazaküldi de darabokban.
Erre megkérdezi,sikerült összerakni?
Sikerülni sikerül,de mindig tank lesz belöle.😊

Pluskast
A mostani rendszerre (á lá random battle) gondoltam. Természetesen a tier dolog az más.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Forolto
Ha jól olvastam 110.000

Forolto
ez nem jó,mert gondolj bele egy oldalon csak nehéztank a másikon meg csak kicsik?
Igy is néha tépem a fejem,hogyan tudja szétválogatni a gép a csapatokat.
Legyen olyan,hogy max 5 fõ small team egy csapatban és köré építik a többieket.
Meg lehet ezt csinálni.

Me0w
Gondolom annyian vannak, mint az oroszok <#hehe>

Forolto
Global mapról tudsz már valamit?Kép vagy bármi?Azt csak a clan leader fogja látni vagy errõl nem olvastál valamit?

Ez az amerikai fa picit érdekes,a sima se került be az EU tesztbe.😛
A technikai problémák nemrég jöttek elõ,hogy folyamatos a 3000 feletti játékoslétszám.Mi lesz,ha rászakad az ég.Azt tudjátok,hogy mennyi orosz játékos van???Inkább nem írom le.

Pluskast
Mondjuk nem értem miért nem lehet eleve olyan rendszerben megcsinálni mint a mount and blade-et. Ott is oldalak vannak amit ki tudsz választani, ráadásúl még azt is meg lehet oldani ha a haverod ruszki te meg német. egyszerüen kell egy team 1 és team 2 oldalt csinálni és te választhatod ki hogy melyikbe akarsz bemenni. így az is meg lenne oldva ha teszem azt 4-5 barátoddal akarsz bemenni. Túlbonyolítják.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

XenHai
Ennek már ideje volt!
Forolto
- Joining battle in small teams. We are testing this option together with the new method of forming waiting list for battle. If we are satisfied, it will be included.

Háhááááááááááááááááááááááááá

Jeffjohnson
Nem tudom néztétek e már a következõ patch changelogját ha nem akkor a hivatalos fórum EU closed beta-notifications Beta -0.5 patch coming soon-
alatt az elsõ hsz ben a spoiler gombra kattintva megtaláljátok. Néhány infót még találtam ,hogy min dolgoznak még a developerek (ami ebben a patchben több mint valószínû ,hogy nem lesz benne)

-Most fejezik be az amerikai tank "fát" és kezdik el más nemzetekét
-clan war modeon és a global mapen is dolgoznak
-technikai problémákon is dolgoznak (game engine,memory video leak)
-nemsokára plusz szervereket/clustereket indítanak
-open beta és kiadás közben 2 hetente jön 1 új map

Forolto
A lényeg a mozgásokon van,figyeljétek hogyan kell ezt csapatban csinálni...jóhogy lerendezték az IS7en 130mmes ágyú van.

IS-3ast ugy szétvertem párduccal ahogy kellett.
Az egér lassú mint a dög.Az IS-7 kimozogja.Ha elsõnek a lánctalpakra mennének ez nem igy végzõdött volna.

Cukii
Nekem is a szívemhez nõtt a Pz3/4 jobban gyorsul mint egy Leopard és a sebességet a leg gyakatekertebb manõvereknél sem veszti el. Szerintem jobb mint a pz4 bár igaz arra fel lehet rakni már a kwk42-est, szal valamit valamiért...de én csak ajánlani tudom. Utána vettem egy Vk3001p-t, na az nagy szenvedés a fürge tank után, nem igazán lopta be magát a szívembe. De a Vk3002db az ûber. Mikor belendül repeszt 55-el, csak a párductól meg a t-44 ami felûlmúlja, no meg a heavyk de IS-3al még fel veszi a kesztyût.

Torzonborz
elég szar videó.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

XenHai
Jó vidi! faszán le rendezték a mausokat! Gondol IS-7 es volt az orosz tank.
Forolto
Akkor egy kis csemege a tankfanoknak>

Kopiati
A pz III tényleg jól használható, de csak úgy tud érvényesülni, ha leszedik róla a nagyobb tankokat... szerintem csirketartó se gyilkolta volna le a KV-t ha még van a kv mellett bármi más... Nekem eddig a leghasználhatóbb tanknak a Pz 3/4, volt amikor 7tankot sikerült egy meccsben kilõnöm vele, nagyon agilis, jól gyorsul, jól fordul tigrist meg tudja enni reggelire, a nagyobb közepes tankoknak a tigrist már nem csak manõverezéssel kell kiszedni... viva la Pz 3/4

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Me0w
En is sok tankot megtartottam, de ez nem lesz koztuk 😊

Szerintem megfelelõ a tûzereje ha az ember jól tudja használni. Pl egyszer volt alkalmam egy 70% lévõ KV-t kigyilkolni 50db 50mm-eres AP-val kaptam is érte jópár xp-t<#vigyor1> Az egész manõver kérdése csak abba pedig jó a Pz III. Én is most egy Panther-re hajtok egyenlõre csak egy VK 3002P-m van mert elkúrtam a sok pénzt hogy kipróbáljak minden tankot... De szerintem a Pz3-at tartsátok meg kitûnõ tank xp és credit farmolásra.
Versenyezni jó, de gyenge a páncélzat és a tûzerõ is. Örülök, hogy már lassan túl vagyok rajta.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Me0w
Nem tudom, en elegge csak tul akarok lenni rajta. Ellenszenves egy jarmu. Gyors, de a tuzereje az minimalis. Van egy elit leopardom, az sokkal hasznalhatobb, legalabbis szamomra. Igazabol Panthert szeretnek ,de az meg odebb van 😊

Maradj az 50mm-esnél ha kisebb tankokra mész ha nagyobb prédára hajtasz akkor a 75-öst HE-vel használd. Amúgy PZ III rulez <#taps><#taps><#taps>
Amelyiknek nagyobb a páncélátürõ ereje

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Me0w
Sracok, a Pz III-ra melyik loveget erdemesebb felrakni? a 7.5 L/24-et, vagy az egyel elozot?

Kopiati
Jobb-klikk a képén, retrain, beikszeled a megfelelõ opciókat...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

A tankot irányító emberek átképzésére van lehetõség? Vagy egy pIII Ausf. A-s örökre olyan marad?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Forolto
Nya nem félek én a balance-ról a klánok harcában.Rengeteg a francia,angol klán.Ezeket nem tudom elképzelni,hogy német oldalon kezdjék.
Persze sok a német klán,furcsa nekem,hogy nem egy spanyol és tengerentúli lesz.Nem beszélve az oroszokról,akik ugye most még más szerveren vannak.

Lesz itt csata kérem szépen!
Mostmár tényleg kellene egy magyart csinálni.

Forolto

az új pályáról gameplay video.