World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
nem akarom lelõni a "poént", de majd ha meglesz a tigris, akkor fogsz igazán nyüszíteni...
Per Aspera Ad Inferi.
Together we'll fly someday...
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Ez meg...annyi a jó, több az élete, de amúgy egy szar. Már most bánom, hogy megvettem.
De most már nem fogok át menni a másik VK-ra, ennél maradok, és szenvedek a Tiger-ig.
I love Maus,talán ha én is szakítok az életemmel és egész nap a gép elõtt ülök,akk talán nekem is lesz ilyenem<#idiota>#idiota>
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Per Aspera Ad Inferi.
Én már 3x megpróbáltam KVt, mert az került az utamba (ennek van az a böszme hengeres tornya nem?), és ugye egy Hetzer mobilitása 0.
Közvetlen közelrõl ha seggbe lövöm lepattan minden. Próbáltam a tornyot is hátulról, dettó. Sõt, próbáltam a lánctalpat is, hogyha meg is halok (nem kérdés) legalább legyen vmi haszna a csapatnak belõlem. Az se esett le 😊
Kinomban már kerestem a gombot, amivel kiugrik a legénység és csákányokkal esik neki az ellenségnek, mert sztem az is többet érne 😊
Akármilyen lassan fordul, 3 próbálkozás után egy lövésbõl irt ki minden esetben (jó, mondjuk ez érthetõ).
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
- Eloremegyek a tobbiekkel
- Valaki scoutol, es megjelennek a KV-3, IS tankok a tavolban
- Megfordulok, probalkozok massal, talalok egy TD-t
case 1:
- Megyek fele, 1 loves, track leesik, allok
- Masodik loves, 'bail out'
case 2:
- Nem talal el, probalok korozni korulotte, de o gyorsabban fordul korbe, mint en korulotte, belenyomja a csovet a seggembe, es 1 lovestol megpukkan a tank, ha be is viszek 1 lovest, az 25% damage max.
Mar nagyon varom a valtast, 4k xp kell :/
Ehhez képest T2/T3 szintû ellenséges tankokat alig-alig lehet elintézni egy azonos szintû tank killerrel, egy T4 felettit pedig még sebezni is alig birok egy Hetzerrel. Pedig papíron - fõleg hátulról - a páncélátütõ képessége jobb mint az adott célpontok páncélzata, de az esetek 90%-ban a lövedék lepattan, ha pedig van találat, az max 15-20%ot sebez.
Ugye a páncélvadászoknak mobilitása nincsen, tehát ha felfeded magad, szinte azonnal kilõnek.
Nálam kb Hetzerrel ez a játék:
- start, elõreengedem a többieket
- arcvonal mögött bebújok egy bokorba, várok egy célpontot
- célpont jön, megvárom mig minimum az oldalát tudom lõni
- lövök
- lövedék lepattan, vagy sebez 15%-20%-ot
- jó esetben tudok lõni még egyet
- az enemy arty kiszed, vagy az áldozatom rámfordítja a tornyát és instant kinyir.
Mondom, PZ III/IV-el is ez a móka, nyilván nem királytigrissel próbálkozom (azoknak még a lánctalpát se bírom lerobbantani 😊 )
Momentán mind a kettõvel tolom felváltva, de még a legerõsebb Hetzer ágyú is egy kalap túró. Még egy PZ4-eshez is 3-4 lövés kell hátulról, neki meg elég egy is hogy instant kinyirjon.
--------------------
A retrainnel kapcsolatban - ezt találtam a hiv fórumon
You can (and should) "Retrain" your crew for new vehicle:
-19% for free;
-11% for 20k credits;
0% penalty for 300 "gold".
Szóval úgy tûnik nem csak disznek van ott a retrainnál a fizetési opció...
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/2698-is-worth-to-swap-crew-between-tanks/page__st__20
Végre sikerült szereznem egy Marder II-st ám olyan gyatra esélyeim vannak h iszonyat 😄 😄 Nincs valami ötlet , taktika amivel tán elérhetõ valami garantált fejlõdés? Sajna az ágyúra még nincs pénzem így az összes lövésem lepattan a francba 😄
De ha nincs tétje, akkor szupi.
Amúgy a 19% az mindig igaz? Tehát mondjuk egy Artillery gunnert átképezve heavy tankra is "csak" 19% a bünti?
Amit te akarsz az a retrain opciónál van felül 2 megnyitható fül.Vehicle type meg Vehicle model,vagy valami ilyesmi.Azokat kell megnyitni és ott kiválasztod a megfelelõ jármûvet.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Van egy 95%os Marder gunnerem átraknám Hetzerre. Ha azt mondom retrain, úgyanúgy az a 75%=300 gold / 50 % = 20000 pénz / 25% tréning opció jelenik meg, mint amikor a rapid traininget választom egy totál zöldfülû gunnernél.
Akkor most hogy van ez? Egy zöldfülübõl ugyanannyiért csinálok 75%-os Hetzer gunnert, mint egy 95%-os Marder gunnerbõl?
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A szöveg már változott,de be még nem enged.Reggel 09.00-tól azért már megoldhatták volna.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Most szerver restart van megint, figyeljétek betudtok-e lépni!
270-en vagyunk benn összesen...