World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem értem hogy lehet. Szembõl is simán leszedett a 88-assal a Tigris. Akkor hátulról hogy pattanhattak le?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ja, errõl halottam.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

RatBaG
a vk3601 az egyik legjobb tank, a pantheres ágon meg a vk3000akármennyi DB a másik. és erõsebb ágyújuk van, mint a panzer 4nek.
nem akarom lelõni a "poént", de majd ha meglesz a tigris, akkor fogsz igazán nyüszíteni...

Per Aspera Ad Inferi.

Me0w
Amit szereny 14k XP-bol ki is lehet fejleszteni es 60k-ba kerul, mikozben 160 xp jon koronkent, mivel evvel felderiteni nem lehet, masokat leloni meg szinten nem. :/

Together we'll fly someday...

Én most egy VK 3002-esel vagyok és tökéletesen megvagyok elégedve vele imádom hogy lepattan minden szar róla nem úgy mint a többi német konzervdobozról a legjobb tank <#nyes>
Pedig jóak a VK-k, nem is értem <#hawaii>. Az egyetlen baja, h alapból egy 75 kwk40 L/48 van rajta, ami teljesen irreális, mert valójában L/70-el szerelték volna fel öket..

Én most elkezdtem röhögni de nagyon 😄 Bírom ahogy mindenki azt szarozza amivel éppen van 😄 érdekes mindenesetre 😄 😄

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

A Vk 3601 szar lenne? én amivel találkoztam 4-5 88mm találatot is túlélt úgy hogy hátulról lõttem... egyértelmûen jobb a 3001-nél szerintem
Nyugi meglehet azt csinálni kb 10-15 óra alatt (5-6nap) alatt túl lehet rajta jutni és ahogy fejleszted úgy lesz egyre tûrhetõbb.. Amúgy minden tank szar alapból de mondjuk a vk 3001P valamiért szarabb mitn a többi....<#banplz>
A vk 3601 is szar . Eh, a PanzerIV jobb volt. Gyorsabb, fegyvere erõsebb.

Ez meg...annyi a jó, több az élete, de amúgy egy szar. Már most bánom, hogy megvettem.

De most már nem fogok át menni a másik VK-ra, ennél maradok, és szenvedek a Tiger-ig.

Barrett 50 Cal
OMG ma megint taliztam a német haditechnika csodájával,a Maus-al<#wilting>(már másodszor).6 tankot kilõtt az állat és nem panzer3asokat😊Sokan írták neki h ennek nincs is élete h már Maus-al tolja<#idiota>
I love Maus,talán ha én is szakítok az életemmel és egész nap a gép elõtt ülök,akk talán nekem is lesz ilyenem<#idiota>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Mindegyik VK egy nagy kalap kaki alapból. A vk3001P igencsak gyors tank és a páncélja is elég jó (a 88-as lövedék jó sokszor pattan le róla).

Me0w
Jezusom, ez a VK3001P a legnagyobb fostomeg tank, ami letezik. Lassu, nem fordul, szar a pancelja es a fegyvere is borzalmasan szar, evvel kene 40k xpt gyujteni argh. <#bdead><#wilting>

RatBaG
ha a hetzeren túl jutsz, jobb lesz. a stug már elég nagyot lõ, a jagdpanzer meg aztán már tényleg király gép!

Per Aspera Ad Inferi.

Hát nekem a Hetzer teljesen elvette a kedvem attól az ágtól.Az okok hasonlóak mint amiket leírtatok.Nemrég lett meg a Panzer IV-es azzal meglepõen jó meccseket produkálok.Nem egy KV-t szedtem ki egy lövésbõl.Egy Tigris is megvolt megszenvedve bár de sikerült kilõni.Panzer III után felüdülés,hogy már nekem is van egy kis esélyem túlélni😄
Hûûû el sem hiszem h sikerült 3-t ölnöm Marderral 😄 végigmentem a pályaszéle mentén 😄 és a tüzérségüket oldalba kaptam 😄 ritka pillanatok egyike 😊

Azé Hetzer ellen jó a KV 😊
Én már 3x megpróbáltam KVt, mert az került az utamba (ennek van az a böszme hengeres tornya nem?), és ugye egy Hetzer mobilitása 0.

Közvetlen közelrõl ha seggbe lövöm lepattan minden. Próbáltam a tornyot is hátulról, dettó. Sõt, próbáltam a lánctalpat is, hogyha meg is halok (nem kérdés) legalább legyen vmi haszna a csapatnak belõlem. Az se esett le 😊
Kinomban már kerestem a gombot, amivel kiugrik a legénység és csákányokkal esik neki az ellenségnek, mert sztem az is többet érne 😊

Akármilyen lassan fordul, 3 próbálkozás után egy lövésbõl irt ki minden esetben (jó, mondjuk ez érthetõ).

LSSAHPAUL
Nekem is volt marder meg hetzer és úgy befordultam hogy átmentem orosz ágra 😊 Minden szép és jó volt addig mig nem vettem egy KV nevü valami szenesvagon-viselkedésü jármûvet. Szerintem a legbefordítósabb tank a KV. Bármi is jön NEM SZEMBEN akkor nincs esélyed mert lassan fordul a "tank" is meg a torony is. Még egy traktor is kinyírja ha van elég lõszere 😊 mivel a páncélzata ennek a nehéztanknak 😄 igen gyenge. Apropó egy jármû ellen mégis csak van esélye: egy sorstárs KV

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Én ezt értem hogy nem teljes játék és tisztában vagyok vele 😊 de ha valami szar akkor most kell elkezdeni javítani rajta és kipróbálni hogy mûködik-e ne pedig akkor mikor kész a teljes és jönnek majd az ilyen-olyan patch-ek. Legalábbis én így vélem (lehet rosszul).

Me0w
Le lett parszor mar irva, hogy ez nem a teljes jatek, ott nem valoszinu, hogy lenne olyan, hogy t3-as scout megy IS-7 ellen.

Nem tudom , de szerintem nem szabadna egybõl összeengedni kis-közepes jármûveket a nagyokkal, szerintem ott is kéne egy külön osztályozó rész mint ugye a kezdõknél. Talán nem lenne akkora különbség akkor és lehetne haladni is , meg persze esély is lenne rá hogy ölj.

Me0w
A Pz III/IV szempontbol pedig ugy megy a csata, hogy:
- Eloremegyek a tobbiekkel
- Valaki scoutol, es megjelennek a KV-3, IS tankok a tavolban
- Megfordulok, probalkozok massal, talalok egy TD-t

case 1:
- Megyek fele, 1 loves, track leesik, allok
- Masodik loves, 'bail out'
case 2:
- Nem talal el, probalok korozni korulotte, de o gyorsabban fordul korbe, mint en korulotte, belenyomja a csovet a seggembe, es 1 lovestol megpukkan a tank, ha be is viszek 1 lovest, az 25% damage max.

Mar nagyon varom a valtast, 4k xp kell :/

Igen, én is pont azért mentem a páncélvadász irányba, mert a PzJg nagyon a szivemhez nõtt, jól lehetett aprítani vele a sunnyogós játékstílussal.

Ehhez képest T2/T3 szintû ellenséges tankokat alig-alig lehet elintézni egy azonos szintû tank killerrel, egy T4 felettit pedig még sebezni is alig birok egy Hetzerrel. Pedig papíron - fõleg hátulról - a páncélátütõ képessége jobb mint az adott célpontok páncélzata, de az esetek 90%-ban a lövedék lepattan, ha pedig van találat, az max 15-20%ot sebez.
Ugye a páncélvadászoknak mobilitása nincsen, tehát ha felfeded magad, szinte azonnal kilõnek.

Nálam kb Hetzerrel ez a játék:
- start, elõreengedem a többieket
- arcvonal mögött bebújok egy bokorba, várok egy célpontot
- célpont jön, megvárom mig minimum az oldalát tudom lõni
- lövök
- lövedék lepattan, vagy sebez 15%-20%-ot
- jó esetben tudok lõni még egyet
- az enemy arty kiszed, vagy az áldozatom rámfordítja a tornyát és instant kinyir.

Mondom, PZ III/IV-el is ez a móka, nyilván nem királytigrissel próbálkozom (azoknak még a lánctalpát se bírom lerobbantani 😊 )

Hát elég fura akkor, pedig hát azért páncélvadász a Hetzer meg Marder h jobban ölje a páncélosokat ehhez képest egy vicc. Pedig a PanzerJager nagyon meghálálta a gondoskodást és szépen lehetett vele ölni, de ez 😄

Isten hozott a klubban. Ha rákeresel a Marder és Hetzer szavakra a forumon, megtalálod hogy szopni fogsz velük mint a torkosborz.

Momentán mind a kettõvel tolom felváltva, de még a legerõsebb Hetzer ágyú is egy kalap túró. Még egy PZ4-eshez is 3-4 lövés kell hátulról, neki meg elég egy is hogy instant kinyirjon.

--------------------

A retrainnel kapcsolatban - ezt találtam a hiv fórumon

You can (and should) "Retrain" your crew for new vehicle:
-19% for free;
-11% for 20k credits;
0% penalty for 300 "gold".

Szóval úgy tûnik nem csak disznek van ott a retrainnál a fizetési opció...

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/2698-is-worth-to-swap-crew-between-tanks/page__st__20

Üdv!
Végre sikerült szereznem egy Marder II-st ám olyan gyatra esélyeim vannak h iszonyat 😄 😄 Nincs valami ötlet , taktika amivel tán elérhetõ valami garantált fejlõdés? Sajna az ágyúra még nincs pénzem így az összes lövésem lepattan a francba 😄

Jaja, és még válogatni is lehet hogy melyik opcióval retrainelsz.
De ha nincs tétje, akkor szupi.

Amúgy a 19% az mindig igaz? Tehát mondjuk egy Artillery gunnert átképezve heavy tankra is "csak" 19% a bünti?

Me0w
Csak picit zavaró, hogy retrain-nél is kirakja a rapid training opcióit.

Ez nem kerül pénzbe.Amit te néztél az arra vonatkozik,hogy goldért felgyorsíthatod a kezszemed fejlõdését.Ennek semmi köze nincs a másik típusra való átképzéshez.
Amit te akarsz az a retrain opciónál van felül 2 megnyitható fül.Vehicle type meg Vehicle model,vagy valami ilyesmi.Azokat kell megnyitni és ott kiválasztod a megfelelõ jármûvet.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Srácok, ezt a retrain-t most nem teljesen vágom.
Van egy 95%os Marder gunnerem átraknám Hetzerre. Ha azt mondom retrain, úgyanúgy az a 75%=300 gold / 50 % = 20000 pénz / 25% tréning opció jelenik meg, mint amikor a rapid traininget választom egy totál zöldfülû gunnernél.

Akkor most hogy van ez? Egy zöldfülübõl ugyanannyiért csinálok 75%-os Hetzer gunnert, mint egy 95%-os Marder gunnerbõl?

Kopiati
Visszarakod az eredeti felszerelést rá...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Cukii
Van valakinek tapasztalata az Equipment vásárlással kapcsolatban? Melyiket érdemes megvenni szerintetek? Én a Toolbox-ot és az Anti-fragmentation liner-t tartom a leghasználhatóbbnak, de az Additional grousers és a 20%-os célzás gyorsító se lehet rossz.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Lecsupaszítod ? Hogy értve ? Ezt eddig még nem tudtam hogy lehet átvinni tartozékokat a másik tankra.
Me0w
Percenkent? 😉

LSSAHPAUL
😊 Percenként nyomogattátok? 😄

Megy már!
Eagle16
Mûködik!

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

LSSAHPAUL
Változatosság kedvéért "Server busy. Please try later." Van most 😊

Eagle16
Szerintem majd most lesz valami, mert eddig 175 ember tudott játszani, de most a maradékot is kidobta szerver restart üzenettel.

LSSAHPAUL
Én azt olvastam hétfõn lesz csak megcsinálva mert nincsenek bent a hozzáértõk az a szerencsétlen akire ez az egész rászakad csak restartolni tudja a szervert de ez meg nem oldotta meg a problémát.

Unable to connect to the network.
A szöveg már változott,de be még nem enged.Reggel 09.00-tól azért már megoldhatták volna.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Eagle16
Lehet hogy az adott meccset még végigvitte, nem tudom.

Barrett 50 Cal
Az érdekes mert engem 1 perce dobott ki,eddig bírta😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Eagle16
😄

Most szerver restart van megint, figyeljétek betudtok-e lépni!

Pont a legnagyobb kockának megy... el se hiszem. <#hehe>

Eagle16
Nekem még megy 😄

270-en vagyunk benn összesen...

Ezek szerint nem account feltörés történt hanem servert rakják rendbe és amiatt van ez.Amúgy tudja vki,hogy meddig tart a zárt béta?
Adminok nem nagyon válaszolnak a problemára.
LSSAHPAUL
Ugyanez reggel 9 óra óta változatlan.

Nekem már azt írja ki,hogy "A player with the same name is already in the game" ez a szerverleállás miatt van? Mert nem lenne jó ha hirtelen az összes megszerzett cuccom eltûnne a játékban<#szomoru1>