World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F1 játék közben, és megjeleníti a segítséget.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Together we'll fly someday...
Azt mire fel? Mert nagy kegyesen játszottál a játékkal? 😊
A javítás automatikus és ha a legénységed 100%on van és másodlagos kepességnek felvetted a javítást attól gyorsabb lehet.
Lera,Dynn,Zulgron
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Meg, valami plusz dolog járhatna a bétásoknak. Extra arany, ingyen premium egy hónapig, valami ilyesmi.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Hát sokan ezért ilyenek.
Meg a másik, ha a 15 tankból, 14 elõre rohan, (és még ki is nyíratja magát) nem fogok tán hátul maradni egymagam, és harcolni a túl erõ ellen.
Vagy, mindenki kirohan középre, erre az ellenség szépen megy zászlót foglalni. Na most, én mennyek vissza védekezni? Nekem lassú tankom van mindig, mikor vannak közelebb gyorsabb tankok is, miért nem mennek õk?
De volt ,hogy én mentem vissza védekezni, és ki is lõttek.
Természetesen az lenne a legjobb, ha a csapat megbeszélné, hogy ki mit csináljon.
Ezenkívül valahol olvastam azt is, hogy stratégia jelentõségek is lesznek, pl gyár ami klán aranyat termel.
Legalábbis én elsõre kb ezt képzelném el.
Ilyen egyszerû a story.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Miben nyilvánul meg az hogy erõsebb lesz a klánod minnél több tagod van:
"The more panzers you have the more powerful your clan is, but in order to start fighting and capturing the provinces you should gather a team of 15 players."
Szerintem semmiben ha van 15 olyan embered aki éjjel nappal ráér 😄
Tudni kéne inkább hogy mikor vannak a csaták? Bármikor? Szal akkor mint traviánban hajnali fél 3? 😄
Van egy érzésem hogy ebbõl az idén nem lesz semmi!!! Ez a térképes játékmod rengeteg kérdést tesz fel.. pl: támadás, az az egy kiváltságos emberke aki nyomogathat ezen a térképen rákattint a másik provinciára hogy megtámadja, talán még dátumot is megadhat. Mivan ha a másik hasoló nyomogatós ember nem fogadja el vagy elutazott.. sõt mi van ha a két klán nem tud megegyezni az idõpontban mert egyik amcsi a másik magyar? Nem lesz csata? Akkor már van is egy kibúvó.
És még nem is mondtam a legdurvább részét a dolognak amit saját tapasztalatból (2004 óta vagyok egy hasonló játékban klánvezér) tudok: mi van ha adott pillanatban nem 15 hanem 18 ember tud játszani.. dönteni kell ami sajnos a döntõnek és a károsultnak is igen szar lesz. Anno én írtam egy programot pascalban 😊 ami ilyenkor kisorsolta kik játszanak de úgy hogy lehetett +-% bonuszt adni az embereknek attól függõen hogy fegyelmezett-e, szar a netje, gyenge 😊 stb. De ez se jó mert volt úgy hogy a legjobb emberünket nem rakta be 😄
Azzal kéne foglalkozni ami már biztos tuti dolog, pl arra gondoltatok e már hogy megosztani egy accountot pl olyan emberrel aki sose ér rá délután vagy este csak hajnalban stb.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
As I started receiving more and more private requests on revealing the information about the clan wars in World of Tanks, here I will provide some updated info on that exciting mode. In outline, let's imagine a global map (Earth 1940’s, similar to that of Hearts of Iron or Total War) divided into hundreds of provinces. At the very beginning, we will start from the western boards of Germany to Volga and from Scandinavian countries to Romania. There are some several economic categories of provinces, from basic ones to “capitals” that will give most monetary benefits to their owners. Once per day Clan Masters declare attacks on neutral or enemy provinces, and a corresponding number of battles are scheduled and take place accordingly. The bigger your clan is, the harder it gets to repel attacks and expand your empire. That’s why diplomacy plays an immensely important role. Clans can sign treaties, non-aggression pacts, become vassals, etc. The exact distribution of Clans’ forces among captured provinces is not visible to opponents (thus, many battles will have the element of surprise), but the game allows special recon and anti-spying techniques, which increase/decrease the “strategic visibility”. Having a couple of solid alliances will help protect the Clan’s flanks and rear. But we also expect a lot of treachery, changing alliances, double-agents, stubbing in the back and other political tricks. New clans enter the map by having a chance to fight a battle for one of the “coastal” provinces. If they kick the owner out, that province will be their new home, from where they will expand deeper into the continent. The more panzers you have the more powerful your clan is, but in order to start fighting and capturing the provinces you should gather a team of 15 players. Clans can also participate in Clan Tournaments; those will last for much shorter time: from a couple of hours to a couple of days.
We will gradually add various fascinating features and options into the World of Tanks clan war mode to make it run for years.
itt az oldal linkje is:
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/61-clan-wars-mode/page__st__40
Magyar klán még nem alakult, akik komolyan veszik a játékot? Mert sajnos eddig még nem találtam.
Az meg hogy tiszta capture lenne es erre a 3 bazisfoglalobol 2 elmegy megkeresni a fenmarado ellenseget es elrontjak a nyerest mert oket lovik ki elobb... szoval ilyen csapatokkal lassu a haladas, a javitas/loszer kijon, de az xp, ami a research-hez kell az marha lassan(nem probaltam meg ki PREMIUMOT, a goldbol inkabb creditet vettem, hogy tudjak panzerkraftwagen IVest venni)
Meg egy kerdes is akkor: tesom 1 nappal hamarabb csinalta meg az acc-jat es neki volt kezdesnel egy M3stuart is, nekem egy nappal kesobb mar nem adta a stuartot....
A masik meg hogyha haverral szeretnel egy palyan jatszani, egyszerre kell feljelentkezni es ugy nagyon nagy eselyel egy palyara kerultok, ena tesommal partiztam igy fel napig, o scoutolt en meg agyuztam, majd csereltunk, allati jo moka volt, foleg amikor ellenseges csapatba kerult es sugott nekem <#nyes>#nyes>
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Per Aspera Ad Inferi.