World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1garand
persze Plusinak fullos panther ill. kt-ja van <#violent>

makett.tk

Pluskast
Aha. A ruszkik komoly tankja a t44 és is3-tól felfele. A többi simán kilõhetõ.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

A BT2-t én is megtartottam, jó azzal bemenni döngetni egy kicsit, miután zsinórban gyaláznak a prók a szerencsétlen Hetzerben meg PZ3ban 😊

Ulvar
Hát a Mardert, a PzII-t az MS-1et és az LT is eladtam. Jól jártam velük mert most annyi pénzem van hogy mire kitudom fejleszteni teljesen a STUGot addigra meg is tudom venni sõt...már lehet gondolkodni fogok azon hogy átállok free exp.-re és megcsinálom a PzIIIat vagy szovjet társát.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

jatekban ramesz a channels fulre ott beirod a keresobe:hun azt mar meg is talaltad a magyar csetet,pass is hun amugy

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

LSSAHPAUL
Azokat a tankokat amiket megszeretek nem adom el, köztük van a T-26 😊, illetve kezdõknek ajánlom a BT-2-est! A játék mikor berak gémbe elõrébb helyezi a pz2-õt de valóságban szerintem jobb és nagyon szerethetõ tank. (ugye recruit battle,nehogy standardba menjetek ezzel 😄)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

XenHai
Na ! Mostanában egyre több a restart! De legalább dolgoznak a gamen!
Na még egy server restart volt úgy látom.Legalábbis megint nem tudok belépni.
PzIII voltam...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ne ezt múljátok felül:

Megyek elõre, bekveredett közénk egy Bison, enemy volt, egy tank hátulról elszed, úgy hogy 99%-t leveszi a HP-nak, erre a maradék 1%ot befejezi a Bison...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

A játék chatjén belül hol talállak meg benneteket? Esetleg TS-en. Jó lenne magyarokkal játszani 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ulvar
Te pedig húzzál fel TSre de nagyon gyorsan!!!

Van mindkettõ, és a Pz2 távolról sem erõsebb. A lövegük kb. egy szinten van, de a T-26 sokkal jobban bírja a lövéseket, hülyére írtanak 5 vs. 1-be és még a láncom se esik le, volt már nem egy példa rá, hogy mind az 5 tankot ellõttem simán, és vigan mentem tovább 60% HP-vel, pedig folyton eltaláltak.

Me0w
A T26 talan az egyik olyan tank, ahol a nemet megfeleloje erosebb meg, de ez kesobb sajnos nem igy lesz 😊

Together we'll fly someday...

Ulvar
Én még csak most kezdtem el, de a T-26 brutális... egy két lövés lepattan a PzIIrõl meg inkább õk lõnek ki, de nem úgy játszok mint a PzIIvel. PzIIvel sokkal taktikusabban ezzel meg elõre rohanok, ÉS ÍRT, ÉS ALIG LEHET KILÕNI...Ha már itt ilyen milyen lesz késõbb? Oké hogy oroszok a fejlesztõk, de nem kéne túlzásba esni. Mind1 kedvelem mert jó játék ellehet vele szórakázni 😊.

Me0w
Tegnap egesz estes jatekkal elertem, hogy a VK-P-n legyen uj turret 😛 Erre talalkoztam egy T34-88-al, ami korbetancolt, megalazott, jo hogy nem rohogott ki a vegen 😊 Ket loves ment a lanctalpra, meg sem erezte, nekem az elso, 200 meterrol leadott lovese ledobta a lancot. Gz 😉

Ulvar
Üdv! Én mióta kiadták a kulcsokat játszom szintén és beszarás hogy tényleg mennyivel erõsebbek a Szovjet tankok. Még az MS-1 nem is, de bakker ha elég nagy szerencséd van és ügyesen tudod mozgatni a tankod akkor simán kitudsz azzal is lõni egy PzIIt is.

Tegnap 4 órán keresztül próbáltam fejleszteni a Hetzerem, de még mindig vagy 5000 Xp kell a stughoz, csak hogy egyáltalán megvegyem...

LSSAHPAUL
Én felkeltem direkt 6 kor hogy tudjak egy órácskát játszani és megérte 😊 Volt egy csata amiben a végén 1v1 ben játszottam szintén egy T-44-sel, kezdésnél volt neki kb 15% hp elõnye, a csata se úgy nézett ki hogy megnyerem pár ember nézte azoknak nagyon tetszett a harc, én végig azt hittem a másik fog nyerni, végül nekem maradt kb 5%-om 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

TOMSILENT
Jah hogy ez így mûködik....XD bocs all...<#nyes>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Me0w
Akkor te vagy az a faszkalap, aki miatt borul a normalis balansz, csak gratulalni tudok.

TOMSILENT
Nyomultok mi? 😄 Tegnap voltam bátor Ltraktorral be menni a nagy tankok közõ 5 percig kibírtam....XD

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Gyere fel nyugodtan a chatre,kerdezz aztan ha tudunk valaszolunk.A fennt levok tobbsege alt.egyutt jatszik standard battlet ami valahogy igy nezki:szamolunk,bemegyunk;hergeljuk egymast,csatat megnyerjuk/elveszitjuk,kijovunk,szidjuk:aki kilott,akit nem tudtunk kiloni,akit kilottek,aki megprobalt kiloni,a nemet tankot,az orosz tankot,a fejlesztoket,az o edesannyukat,a n00btier tankokat,a maxtier tankokat,a HE lovedeket,es legvegul az artykat.Ezek utan ujra szamolunk es kezdodik minden elolrol<#idiota><#nevetes1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Barrett 50 Cal
Igazad lehet,azért kösz😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Ma összefutottam a hun csatin pár emberrel innen.Zotyo néven voltam(vagy Zotyko).Játszottam pár kört,de nem volt semmi sikerélményem.Igaz trakival nyomultam,max-ra húzva.De nem vagyok benne biztos,hogy jól mûködik a recruit meccs szervezõ.Vagy nem tudom.Alig vannak benne kezdõ masinák.Legalább is a két elsõ gép.Szóval,ez az egyik.A másik az,hogy elég egysíkúnak tûnik ez nekem.Lehet,több idõt kéne rááldoznom.Nem tudom.Nem akartam senkit megbántani,aki komálja a játékot.Sõt.Nyitott vagyok rá én is.De rengeteg kérdésem lenne.És valahogy idegenkedek már a chat-tõl.Nincs vala,i ts-etek vagy ventri vagy bármi?

Valamit félreérthettél. Mert az van hogy éjjel 2 után küldik a napi 150 goldot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Barrett 50 Cal
Haverom mondta h fórumon írták,de akk lehet kamu az egész😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Sztem semmi,tegnap addig toltam és nem kaptam 1000 goldot😄
Barrett 50 Cal
Am srácok abból mennyi igaz,h ha hajnali 2ig v meddig tolod,akk 1000 gold-ot kapsz<#kerdes>

tegla
Ha lehetne;foglald össze a gondolataidat egy hozzászólásba és ne spammold tele percenként a topicot egy-egy mondattal.

Köszi.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

ha jól értem,vagy holnap délig?XD
tehát éjfélig érdekes lesz a dolog😄
Kicsit kiegészítették az elõbbi figyelmeztetést:
Due to server configuration change the server may be periodically unvailable for 20-30 minutes starting from this moment till 11.00 GMT, August the 4th.
Hát jó nagy gubanc lehet akkor ha ennyiszer újraindítják.
Ezert beta hogy kideruljon mekkora szamtol omlik ossze a jatek motorja/ hol bugos a halozati kod stb
Hát ezt már tényleg nem hiszem el! Nem is számoltam,hogy hányadszor tehetetlenkednek a szerverrel.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

TOMSILENT
Nah bammeg végig toltam 1 mecset erre Server busy....XDXD

Szeretned mi ?<#nyes>
Annyit azert hogy ha nem tuzerseggel tolod es abbol is legalabb tier 3-al akkor ne standard battleba menj mert ott szetlonek a nagyon nagyok, menjel recruit battlera hidd el jobban fogod elvezni es nem mellesleg tobb xp/credit is
Barrett 50 Cal
Nah akk már mind1<#idiota>

Barrett 50 Cal
Pedig sima ügy,4 napja regeltem rajta én is.World of tanks-ot megkeresed és onnét már tudsz tájékozódni😊

TOMSILENT
Kösz van kulcsom....nah meek lenyomlak titeket... 😄

TOMSILENT
Érdekes én azon az oldalon nem tudok regisztrálni....

probald meg a curse.com-on ott meg elvileg kaphatsz invite kodot a regisztralashoz
Barrett 50 Cal
Nem kell gamestar hozzá.Regeltem egy oldalon és már adtak is egyet.
MMOHut.com <#wink>
Ja és srácok nem tudjátok h meddig lesz a béta?Mert nagyon szar lenne ha meglenne végre egy jó tank és pont akk lenne vége:/

TOMSILENT
0 Keys left....de jó....bassza szájba magát ez a *************.... <#felkialtas>

TOMSILENT
Bazd....akkor a faszé kínlódok ezzel....xd

Hát felsoroltak jónéhány oldalt ha visszalapozol ahol lehetett bétakulcsot szerezni.De nemtom abból mennyi maradt...még úgy tudsz ha veszel egy gamestar-t.
Eagle16
Passz. Béta kulcsot nem tudom osztanak-e még valahol. Hátha jön valaki okos és tud válaszolni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Megy.

TOMSILENT
Van egy baj...be kell reggelnem...de nincs invite code-om....most mit tegyek? o.O

Eagle16
Ja.

One more server restart - at 17.40 GMT.