World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs ez a kép kicsit torzítva? Nem vágom, de nekem nem így nézett ki... 😮

Mi éri meg jobban új tankkal új legénység vagy átvinni a régieket?
A régi legénység az új jármûben a levont képesség pontok mellet lassabban is fejlõdik?Mert nekem úgy tûnik.
XenHai
Akkor már én is !
TOMSILENT
Aki szereti az angol Churchile tankot annak ezt ajánlom a figyelmébe 😄...
Megnézem....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

szerintem egyáltalán nem ronda
Hej te volt szived kiloni az elozo korben a szegeny kis Wespemet <#vigyor2>
Kérdés:
Ha csak úgy tudnám még csak megvenni a Hetzer-t , hogy eladom a Marder-t akkor a Marder legénységet illetve a Marderen levõ cuccokat vhogy meg tudom menteni h a Marder eladásával ne vesszen kárba? Vagy inkább gyûjtsek tovább addig amíg a Hetzert a Marder mellé megtudom venni?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Majd ha meglesz rá a fullos 152-es ágyu, akkor milyen ronda lesz... <#idiota>

Eagle16
Fú de ronda 😄D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

akkó má énis <#ravasz1>

Barrett 50 Cal
És hogyan?😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

aranyért lehet
Barrett 50 Cal
Srácok azt nem lehet,h a pz4esemrõl megmaradt 15000 exp-t átrakjam a vk36001h-ra?

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

RatBaG
az is4 tuti, hogy elpicsázza, mert az egy tierrel fentebb van 😊
de sajnos az is3 jobb. én már bánom, hogy nem orosz vonalon indultam el, a német tankokhoz azért mégis csak jobban vonzódik az ember... 😛

Per Aspera Ad Inferi.

Hehe erre voltam kivancsi mert elkezdtem jatszani a szamokkal hogy most akkor mi jobb 4-5 premium nap vagy ha szimplan atvaltom az aranyat creditre. Mindenkeppen koszi az infot mire oda eljutok majd eldontom mi legyen. Amitol nagyon tartok, hogy kiderul hogy az IS-4 kenterbe veri majd a kiralytigrisem es akkor megol a mereg az elvesztegetett idoert.... es jelen pillanatban nagyon ugy fest hogy a kiraly megsem (eleg)kiraly
Eagle16
Kicsit bonyolultabb volt, mert volt egy Párducom meg egy Tigrisem, eladtam mind a kettõt, és abból lett ez. Igazából medium vonalon indultam el, de ki akartam próbálni a nehéz tankokat is. Tigrisem pár napig volt, a Párducig meg olyan 10 nap alatt jutottam el kb. Nem kellett hozzá olyan sokat kockulni, egy csomó minden ki volt már fejlesztve az elõzõ tankok miatt, a kredit meg elég szépen jött, na meg az aranyat free xp-re váltottam.

Nincs elérhetõ harckocsiágyúd a depóban.
TOMSILENT
Ez miért van? pls help....<#conf>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

ha mindennap lejatszol legalabb 1 csatat akkor kapsz naponta 150 aranyat. Namost sokmindenre lehet bevaltani es akkor jon ra az ember hogy ez milyen keves, nyilvanvalo a penzlehuzasi szabdek ezzel majd a retail verzioban. Mert aranyat be lehet valtni kreditre(az ezust szinu penz) amiert a storeba veheted a tankokat, vagy gyujtod az aranyat es megveszed az 1000 aranyba kerulo premium tankokat ala churchill(ne tedd nem eri meg)vagy vehetsz erte premium loszert(NAGYON megeri, majd probald ki)es vegul talan a legfontosabb vehetsz aranyert premium accpuntot 1nap, 7 nap 30 naposat, az 1 napos az 250 arany innen jon az hogy ketnaponta vehetsz 1 premium napot es akkor dol az xp/credit de nagyon
Sziasztok!
Én kb. hét elején kattantan rá a játékra eddig van egy kimaxolt Marder II-em aminek az 50 milis ágyújával kicsit nehéz volt az elején a bármi ellen Random Battleban de aztán a 75 milissel már lett siker élmény.
Amúgy aranyat hogy kaphatsz prémium nélkül?Adott játszott óra kell hozzá?

Ulvar
Amúgy eldöntöttem akit érdekel írjon privát üzenetet, csinálok a TSünkön egy szobát adok hozzá a privátban íróknak egy IP címet egy szerver jelszavat és egy szoba jelszavat.

Szóval írjatok és adom a cuccokat és lehet együtt tolni. (mostanság olyan éjjel 3ig is toljuk mint ahogy Tomsilent is látta tegnap 😄.)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nagyon nem rossz, gratu a Kiralyhoz. Mellesleg ha nem titok elarulod hgoy hany premium napba telt eljutni a kiralyig? En bevallom elbenztam az elejen es meg csak tegnap jutottam el oda hogy 1 premium napot vegyek, hat hihetetlenul durvan megugrik vele a xp/credit es igy kivancsi vagyook mennyi ido telik majd akkor a Kiralytigris.
Masreszrol a legtobb Tigris/Kiralytigris sofor/jatekos vmi hihetetlenul bena/ostoba modon jatszik szetlovik/agyuzzak oket nagyon gyorsan, de persze lattam olyat is hogy Tigrissel IS-3 es 2 medium ellen egyidejuleg is kibekkelte magat es megnyerte a csatat,fantasztikusan manoverezve, mindig az ellenfel hataba ahogy kell, remelem nekem is osszejon ilyen majd
Ulvar
Végülis ha belegondoltok 2 naponta simán megéri prémiumot venni.

Meg ha ügyesen ki tudjátok használni a játék adottságait nem is kell megvenni bizonyos tankokat.

pl: BT2 marha jó a kis tankok ellen sok XP + pénzt kapsz keveset buksz lõszer vásárlásával meg javítással. Vársz vársz vársz elérsz vele mondjuk olyan 50.000XPt ha türelmes vagy az egy hét alatt megvan és átugrod ezzel a BT7et meg az A20at és lesz egy T34ed. Sõt mivel Free XP lesz abból ezért nem is muszáj arra költeni ami a következõ szint hanem átléphetsz a német részlegre és ott kifejlesztheted akár a Pz4et is. Még én sem tudom hogy maradok e a TD vonalon vagy átlépek a médium tankok világába és ha igen mely oldalon elõször. Német vagy Szovjet.

tegla
Drágaszágom:

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Eagle16
Nagyjából 😄D
Meg ha tudok, prémiummal játszok.

XenHai
XenHai
Én most basztam ki magammal..
DonZorro
Na hogy k...be Tesó... <#duhos2><#kacsint>

Egész nap játszol??? <#fejvakaras>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Azt ilyenek ellen menjek Marderrel meg Hetzerrel 😊

Eagle16
Én most valahogy így állok:

TOMSILENT
Biznisz-biznisz....

Ulvar
Az az 500 ma még 900 felett van 😊. Tudom ma beváltottam egy csomó mindent.

Eladtam 3 tankot plusz kis pénzt még kerestem a maradékból így lett egy kerek 500as aranyom.

Abból vettem a Stugot meg rá a cuccokat valamint a BT2t valamint felfejlesztettem a BT2 legénységét mert nem akartam átképezni a T26os legénységét. Ennyi 😊.

Amúgy a háttér szintén aranyból van, még pedig 24 órára vettem premiumot. (nem fizettem hanem az ingyér kapott aranyból vettem). Több Xp több pénz.

TOMSILENT
Sry. elírtam 500 goldod van 😄

TOMSILENT
Hogy hogy olyan hangárod van? Amúgy látom 150 GOLD-od van nos csak szólok a goldot be tudod váltani creditre. Nekem a 150 GOLD 64.400 credit volt 😄 <#eljen>

Ulvar
Én drágaságomra most vettem az új ágyút. BT2esemet ma vettem mondván hogy jó lesz XP szerzésre meg pénz szerzésre ha kilõtték a Stugot. A másik kettõ meg akkor kell ha mind 2 elõzõ tank kárba veszett, pénz pénz pénz...

XenHai
Én hülye vettem 1 su-100 asat .. de le adtam a 85 öt és a 100 még 1 kalap szar ...
Megvettem rá,eszméletlen jó.Eddigi legjobb tank amivel játszottam.Így mindent kifejlesztve lehet vele aratni.Elkezdhetem gyûjteni a zsöcit meg az xp-t a Tigrishez.
TOMSILENT
Én nem vagyok olyan gazdag mint ti de nekem ez is bejön BT-2 kilövöm mint a picsa....<#vigyor1>

Barrett 50 Cal
Én a Maus-t meg a T95-t szeretném😛 Remek párost alkotnának a garázsomban<#idiota>

XenHai
Elvileg igen!
A t 95 re én is fenem a fogam <#idiota>
Barrett 50 Cal
Teljes game-be majd az amcsiknál bent lesz a T95ös és a Pershing?

Vk3601 nagyon jó tank masszív, a 88mm löveg-et vedd meg rá, nagyon jó ezzel a tankal átlag 2kill,ritkán van hogy nem ölök meg senkit, kv-t az kilövi egyszerüen, már lõttem ki vele király tigrist is ugy hogy nagyrészét én szedtem le. Nem gyenge😊

Na megszereztem a VK3601-et.Nekem nagyon bejön,masszív kis gép.Így átrakva a Pz IV-esrõl az ágyút meg amit lehet elég hatékony is.
Barrett 50 Cal
Érdekes vízió😊De a light tankon mindenkinek át kell esni a jobb tankokért,szal akk mindenki úgy néz ki ahogy az elõbb leírtad,még te is<#kerdes><#idiota>

kb 5 óra intenzív játékkal ki lehet farmolni a Leopárdot.
Azután...

Ül a figura a számítógépnék.Görnyedt testtartásban elõre dõlve.Véreres kigúvadó,enyhén zavaros szemeit a monitorra szegezi.Száguldozik a térképen össze vissza,miközben a szája egyik sarkából kilóg a lepedékes nyelve,a szája másik sarkában pedig nyálbuborékok pattognak.
Enyhén bomlott elméjében felrémlik a közeli dicsõség,ezért aztán folyamatosan eszelõsen vihog.Száguldozik,száguldozik...
Aztán nagyot koppan és egyszer csak elhalgat.

Na én valahogy így képzelem el a light tankosokat.
Senkit sem akarok megbántani.Ez csak az én vízióm.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Szintén érdekelne a dolog.
Engem is érdekelne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Engem érdekel.

Ulvar
Uraim.

Madmano kérdezte privátban (bocsi hogy nyílvánosra hozom) hogy a TS szerverünk elérhetõ e magyar WOTsoknak, legalább is itt SGn. Nos, egyelõre azt tudom mondani, hogy lehetséges, bár beszélni kéne még errõl valakivel, (persze 30-40 ember nem igazán lenne szép, de 10-15 ember még belefér abba hogy egyszerre fent legyünk egy szobában). Nem zavarnátok senkit, meg lehetne együtt játszani. Szóval akit érdekel jelezze, aztán megpróbálok valamit összehozni a dologból 😊.