World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A régi legénység az új jármûben a levont képesség pontok mellet lassabban is fejlõdik?Mert nekem úgy tûnik.
Megnézem....
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ha csak úgy tudnám még csak megvenni a Hetzer-t , hogy eladom a Marder-t akkor a Marder legénységet illetve a Marderen levõ cuccokat vhogy meg tudom menteni h a Marder eladásával ne vesszen kárba? Vagy inkább gyûjtsek tovább addig amíg a Hetzert a Marder mellé megtudom venni?
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
de sajnos az is3 jobb. én már bánom, hogy nem orosz vonalon indultam el, a német tankokhoz azért mégis csak jobban vonzódik az ember... 😛
Per Aspera Ad Inferi.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Én kb. hét elején kattantan rá a játékra eddig van egy kimaxolt Marder II-em aminek az 50 milis ágyújával kicsit nehéz volt az elején a bármi ellen Random Battleban de aztán a 75 milissel már lett siker élmény.
Amúgy aranyat hogy kaphatsz prémium nélkül?Adott játszott óra kell hozzá?
Szóval írjatok és adom a cuccokat és lehet együtt tolni. (mostanság olyan éjjel 3ig is toljuk mint ahogy Tomsilent is látta tegnap 😄.)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Masreszrol a legtobb Tigris/Kiralytigris sofor/jatekos vmi hihetetlenul bena/ostoba modon jatszik szetlovik/agyuzzak oket nagyon gyorsan, de persze lattam olyat is hogy Tigrissel IS-3 es 2 medium ellen egyidejuleg is kibekkelte magat es megnyerte a csatat,fantasztikusan manoverezve, mindig az ellenfel hataba ahogy kell, remelem nekem is osszejon ilyen majd
Meg ha ügyesen ki tudjátok használni a játék adottságait nem is kell megvenni bizonyos tankokat.
pl: BT2 marha jó a kis tankok ellen sok XP + pénzt kapsz keveset buksz lõszer vásárlásával meg javítással. Vársz vársz vársz elérsz vele mondjuk olyan 50.000XPt ha türelmes vagy az egy hét alatt megvan és átugrod ezzel a BT7et meg az A20at és lesz egy T34ed. Sõt mivel Free XP lesz abból ezért nem is muszáj arra költeni ami a következõ szint hanem átléphetsz a német részlegre és ott kifejlesztheted akár a Pz4et is. Még én sem tudom hogy maradok e a TD vonalon vagy átlépek a médium tankok világába és ha igen mely oldalon elõször. Német vagy Szovjet.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Meg ha tudok, prémiummal játszok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egész nap játszol??? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Eladtam 3 tankot plusz kis pénzt még kerestem a maradékból így lett egy kerek 500as aranyom.
Abból vettem a Stugot meg rá a cuccokat valamint a BT2t valamint felfejlesztettem a BT2 legénységét mert nem akartam átképezni a T26os legénységét. Ennyi 😊.
Amúgy a háttér szintén aranyból van, még pedig 24 órára vettem premiumot. (nem fizettem hanem az ingyér kapott aranyból vettem). Több Xp több pénz.

Azután...
Ül a figura a számítógépnék.Görnyedt testtartásban elõre dõlve.Véreres kigúvadó,enyhén zavaros szemeit a monitorra szegezi.Száguldozik a térképen össze vissza,miközben a szája egyik sarkából kilóg a lepedékes nyelve,a szája másik sarkában pedig nyálbuborékok pattognak.
Enyhén bomlott elméjében felrémlik a közeli dicsõség,ezért aztán folyamatosan eszelõsen vihog.Száguldozik,száguldozik...
Aztán nagyot koppan és egyszer csak elhalgat.
Na én valahogy így képzelem el a light tankosokat.
Senkit sem akarok megbántani.Ez csak az én vízióm.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Madmano kérdezte privátban (bocsi hogy nyílvánosra hozom) hogy a TS szerverünk elérhetõ e magyar WOTsoknak, legalább is itt SGn. Nos, egyelõre azt tudom mondani, hogy lehetséges, bár beszélni kéne még errõl valakivel, (persze 30-40 ember nem igazán lenne szép, de 10-15 ember még belefér abba hogy egyszerre fent legyünk egy szobában). Nem zavarnátok senkit, meg lehetne együtt játszani. Szóval akit érdekel jelezze, aztán megpróbálok valamit összehozni a dologból 😊.