World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
4en lõtték egyszerre a zászlónknál...mind a 4et kiszedte maradt 27% élete ezek után még kilõtt egy 87%os Tigrist...FUUUUUUUUUU....
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Az egyik rane egy tier 7 v 8 td-ben a másik kapuch egy kv-ban mondanom se kell semmi esély volt a nyerésre. Ha ez elszaporodik és egy oldal bekap néhány botot onnantól kezdve rendesen kihat a játékra. A botok ellen valamit kéne tenni mert szétbasszák a balanszot olyan mintha 15 vs 13 lenne
Más kérdés, hogy bele nem engednek. Lehet egy üres konzervdoboz csak.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Olvastam róla hogy Kubinkában van egy Maus kiállítva, de ami fényképet láttam eddig róla, az inkább sugall vmi életnagyságú modellt mintsem egy valóban üzemképes prototípust...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Löwe az prémiumos meg még sok tank,de az E-100 és társai nem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ez a lenyeg, valahogy hihetetlen hogy a leggyengebb tier 1es orosz agyu meglovi a tigrist es annak azonnal engine hibaja van es alig bir mozogni es ugye allo tank az vadkacsavadaszat. De engem(fullra upgradelt PzIV) is idegesit ez a dolog, mert teljesen mindegy milyen tuzersegi talalt er azonnal lerohad a lanctalap es allo helyzetben szetszednek light/mediumok, mindegy mi van a kozelbe, ez a jatek tulsagosan is a mobilitasra hagyatkozik, nem ertem hogy miert azonnal a motor/lanctalp megy tonkre egy felulrol erkezo talalatnal... olyan hogy berobbanjon a loszer sohasem volt
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
K
Ezért áthozni nem is szoktam aranyért, én csak trainingelni szoktam aranyért, tök kezdõ legénységet.
Én szoktam, vajh akkor mit vesztek?
- Pénzért: igen, de mérlegelni kell az alábbi tényezõket:
Mennyibe került ez az új tank? Értelemszerüen ha kevesebb mint 500.000 akkor nem érdemes. Ha kevesebb a fickó %-ja mint 75 akkor nem érdemes.
- Ingyé: Na itt már azért megkérdezem hogy biztos hogy a régi tankot elakarod adni, nincs slotod vagy pénzed vagy rossz farm-tanknak? Mert ha valóban "csellengõk" akkor persze evidens hogy átképzed, ha 30% alá csökken akkor rugd ki 😄 és kérj egy új legénységet 😊
A parancsnok ugye lassabban fejlõdik, ezért érdemes vele picit jobban bánni, azaz pl az alap legénységet áthozod ingyé, akkor ezért fizethetsz 20kát. Csak halkan mondom hogy én aranyért szoktam áthozni de tudom hogy hülyeség, lásd 1. sor :
Elõre is köszi