World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
Akik még kezdõk ajánlom figyelmük be a Pzkpfw III-at...kicsi, 75 milis agyú rakható rá...68 Km/H a max sebesség...340 a HP-ja...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Fúúúúúú de jó a ruszki....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ulvar
Most találkoztam egy IS 7el...velem volt nézem mit mûvel...

4en lõtték egyszerre a zászlónknál...mind a 4et kiszedte maradt 27% élete ezek után még kilõtt egy 87%os Tigrist...FUUUUUUUUUU....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kopiati
Kedvencem😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Elõször a fejlesztett lánctalpat rakd fel.Utána jó lesz.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Azt irja hogy tul nehez az agyu amit ra akarsz rakni kell hozza jobb suspenison es/vagy motor
TOMSILENT
Help....mi a kurva anyjáért nem rakja rá a 75 milis ágyút?

XenHai
tényleg oldalt a 2 perket elég 1 x meg venni vagy minden tankra külön kell??!
XenHai
Aszt a kurva! Azzal t-34-85 el mekkorát drifteltek <#wow1>
<#nevetes1><#hehe><#eljen><#taps>

LSSAHPAUL
Biztos hogy bot-ok? Nem befordult KV tulajok? Én pl úgy szoktam hogy kinézek egy irányt kezdésnél rányomom az autogázt elszivok egy cigit nyugodtan és pont ott van ahol lennie kell..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kopiati
Ez nem az a fa amivel a játékot kiadják. Amivel kiadják az van a bétában is. Ezt csak késõbb érik el.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Megjelentek a bot-ok is rendesen. Voltam olyan csatában ahol két bot is volt és mind a kettõ magas tier-ben persze ami még jobban kihat a játékra.
Az egyik rane egy tier 7 v 8 td-ben a másik kapuch egy kv-ban mondanom se kell semmi esély volt a nyerésre. Ha ez elszaporodik és egy oldal bekap néhány botot onnantól kezdve rendesen kihat a játékra. A botok ellen valamit kéne tenni mert szétbasszák a balanszot olyan mintha 15 vs 13 lenne

Külsõleg nem túl bonyolult restaurálni, vagy reprodukálni sem.
Más kérdés, hogy bele nem engednek. Lehet egy üres konzervdoboz csak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/Metro-maus1.jpg

Olvastam róla hogy Kubinkában van egy Maus kiállítva, de ami fényképet láttam eddig róla, az inkább sugall vmi életnagyságú modellt mintsem egy valóban üzemképes prototípust...

LSSAHPAUL
Én határozottan úgy emléxem 😊 hogy összesen 2 épült és a németek felrobbantották belülrõl hogy ne jusson a ruszkik kezére. Ezekszerint nem jól robbantották fel 😊 vagy ráértek a ruszkik összelegózni.

Barrett 50 Cal
Azért megnézném Kubinkában az egyetlen épen maradt Maus-t😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Ulvar
Pár tank a valóságban hogy néznek vagy néztek ki.

Elvileg, ha elõfizetsz akkor kapsz 250 goldot (egyszeri) és 50% XP+ kreditet. Véglegesben nem lesz gold osztás.

Barrett 50 Cal
Akk majd úgy kapsz napi 150 goldot,h fizetsz egy hónapra pl 2000-t?

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Valódi pénzért veszel goldot és abból tankot, a prémium más tészta.

Barrett 50 Cal
német tank fa
Löwe az prémiumos meg még sok tank,de az E-100 és társai nem.

Barrett 50 Cal
Lesz prémium változat a játékból és azt is meglehet venni v fizetni kell érte havonta?

Lesz, de mind prémiumos.

Barrett 50 Cal
Te jó ég néztem milyen tankok lesznek benn teljesbe<#wilting>.pl az E-100 a németeknél meg a JagTiger is.Remélem a Löwe is benn lesz.

Eagle16
Ja.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

XenHai
Restart van megint??
Ulvar
Én átütés híve vagyok, már egy az egyben ki tudok lõni (sok lövés és manõverezés után) a Stuggal egy Tigrist. Tegnap volt az elsõ ilyen talán 80%os HPja volt onnan 0áztam le.

A motort a sztálinomban is sokszor ellövik, fõleg az arty. A lánctalppal meg akkor küszködtem sokat amikor KV3-am volt (szép nagy célpont rajta a lánctalp ha megnézitek), szerintem a halálaim felének a lánctalp lelövése volt az oka. De szerintem amúgy van egy olyan hogy a tigris méretes futógörgõi eléggé vonzzák a lövedékeket, fõleg hogy sok mindenki tudja hogy a tigris oldalában van elhelyezve a muníció, és azt próbálják HE lövedékkel kilõni, ami mint tudjuk nagy ellensége a lánctalpnak. De lehet simán a lánctalp a célpont sokszor.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ulvar
BT2 tipikus hibája. De kapta már Pz IIes és MS 1 is nálam. De talán még a Hetzerem is...Stugnál még nem volt csak lángra kapott de nem robbant ha jól emlékszem.

"Bár azt elismerem hogy nem küszködök annyi moduláris hibával."
Ez a lenyeg, valahogy hihetetlen hogy a leggyengebb tier 1es orosz agyu meglovi a tigrist es annak azonnal engine hibaja van es alig bir mozogni es ugye allo tank az vadkacsavadaszat. De engem(fullra upgradelt PzIV) is idegesit ez a dolog, mert teljesen mindegy milyen tuzersegi talalt er azonnal lerohad a lanctalap es allo helyzetben szetszednek light/mediumok, mindegy mi van a kozelbe, ez a jatek tulsagosan is a mobilitasra hagyatkozik, nem ertem hogy miert azonnal a motor/lanctalp megy tonkre egy felulrol erkezo talalatnal... olyan hogy berobbanjon a loszer sohasem volt
Szerintem csak az a baj a német és orosz tankok közti balance-ban hogy nincsen lemodellezve megfelelõen a német és orosz legénység közti különbség. Mert ha megnézitek az orosz tankok tényleg nagyon erõs és masszív jószágok voltak, erõs, de gyengébb páncélátütõ képességû ágyúkkal. Csak úgy mint a játékban. A német tankok viszont sokszor a legénységüknek és a technikai fejlettségüknek köszönhették a fölényüket. Szóval ezt a fölényt kéne modellezni a fejlesztõknek. Másik: Szerintem a tigrisnél inkább az a baj hogy nagyon magasak a fenntartási költségei a játékban. Nekem egy JSZ-1 van, és nekem is nagyon sokat kell fizetnem a javításra meg lõszerre, prémiumm acc nélkül én se tudok túlságosan fejlõdni, mivel rajtam kívül álló okok miatt is sok kör rosszul sül el, és így sokszor megyek át én is minuszba. Elég sokszor kapok én is tigrisektõl a pofámra, szóval nem hiszem hogy sokkal rosszabb lenne a JSZ-nél, mint ahogy azt a hivatalos fórumon mondják. Bár azt elismerem hogy nem küszködök annyi moduláris hibával. Szóval végszóként azt mondanám hogy szerintem minden tier 6-os gépre igaz hogy tudni kell velük jól játszani, ha sikeres akar lennei velük az ember, és ha ez megvan akkor nincs probléma.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Érdemes megnézni pl.: a harckocsi ágyúk adatait. Nekem még csak 5cm-es német és 45mm-es orosz ágyúm van. Páncéláttörés értékek a németnél 30 fokos becsapódásra van megadva az orosz meg 90 fokra (nem mindegy). Bár nem tudom mennyire pontosan modellezték le ezeket a játékban.
Amennyit lattam/halottam a tigris full upgradelve is eleg gyenge, ha sikerul egyszer is penetration-el megloni akkor nagyjabol vege is neki, meglehetosen sokan kiabalnak ezert mar, mert ahoz kepest hogy a Tigris 88mmes agyuval mit tudott ez a jatekban valahogy nagyon nem jon ki ugyanolyan konnyu bedaralni mint a medium tankokat. Masreszt a Kiralyhoz muszaly abba az iranyba fejlodni es a Kiralyrol mar jobbakat lehet hallani, ugyanakkor az orosz IS-3 es attol felfele meg mindig jobbak mint a Kiralytrigris. Lehet ez az orosz jatekfejlesztok apro trefaja ?
Szerintem meg dontse el addig hogy mit is akar es annak alapjan valasszon, a Vk3001-es jelentosen gyengebb mint a Vk3601-es szoval nem mindegy mit valaszt, es a Parduc hiaba 88mm-es agyu de megiscsak medium tank es amikor jo sokan lesznek mar tigris/orosz megfeleloje szinten akkor a parduc egyre kevesbe fog ervenyesulni mint medium tank, szerintem egyszeruen el kel donteni es nem ilyen hibrid modon huzni a tankfat. szerintem
Barrett 50 Cal
Véglegesbe akk németek,szovjetek,amcsik,britek?

A végleges játékban benne lesz az is.

Kár, hogy kimaradt a 12.8cm Selbstfahrlafette L/61 (Panzerselbstfahrlafette V) Sturer Emil pánélvadász, ha jól láttam.
Szerintem a VK3001H-t használd mert onnan a Tigrist és a Panthert is ki tudod kutatni!

K

LSSAHPAUL
Mindegy amúgy mert majd amikor megkezdõdik a game úgyse fogunk ilyen marhaságért fizetni 😄

Lehet rájöttem - áthozni aranyért azé hülyeség, mert ugyanazért az aranyért egy teljesen kezdõ crewmemberbõl is egybõl lehet 75%-ost csinálni.

Ezért áthozni nem is szoktam aranyért, én csak trainingelni szoktam aranyért, tök kezdõ legénységet.

"Aranyért semmiképpen. "

Én szoktam, vajh akkor mit vesztek?

Hurkans, itt az oldalon picit lejjebb nagyon tömjénezték a kollágák az egyiket. Scroll down 😊

LSSAHPAUL
- Aranyért semmiképpen.
- Pénzért: igen, de mérlegelni kell az alábbi tényezõket:
Mennyibe került ez az új tank? Értelemszerüen ha kevesebb mint 500.000 akkor nem érdemes. Ha kevesebb a fickó %-ja mint 75 akkor nem érdemes.
- Ingyé: Na itt már azért megkérdezem hogy biztos hogy a régi tankot elakarod adni, nincs slotod vagy pénzed vagy rossz farm-tanknak? Mert ha valóban "csellengõk" akkor persze evidens hogy átképzed, ha 30% alá csökken akkor rugd ki 😄 és kérj egy új legénységet 😊
A parancsnok ugye lassabban fejlõdik, ezért érdemes vele picit jobban bánni, azaz pl az alap legénységet áthozod ingyé, akkor ezért fizethetsz 20kát. Csak halkan mondom hogy én aranyért szoktam áthozni de tudom hogy hülyeség, lásd 1. sor :

Barrett 50 Cal
Ok,kösz😊

ha mindent kikutattál egy adott tankon, akkor megjelenik egy nagy "Transfer" feliratú gomb az xp mellett. azzal lehet
Valaki hozzáértõ megmondaná hogy mi a különbség a VK3001(H) és a VK3601(H)között ahogy látom lehet választani melyiket akarom mert én most járok pz3nál és párduc irányba megyek el de utána ha esetleg meg úgy van még visszamehessek Tigris frontra kettõ közül melyik az erõsebb esetleg melyik éri meg jobban
Elõre is köszi

19%-ot csökken a legénység skillje ha átviszed. Döntsd el megéri e...

XenHai
Nincs 1600x1200 ban van a game full grafon nincsen torzítva!