World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Engem eléggé meglépett mikor találkoztam elõször kis egérrel mert azt hittem Ferdinánd és gondoltam adok neki hátulról aztán megfordult a torony.
Me0w: ja emlékszem, de hátha következõre egy csapatban leszünk 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Together we'll fly someday...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
(persze, hiszen egyel magasabb kategória)
Íme a kisegér, a nagy egér majd hétvégén jön 😄

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Próbáltam magas prioritásra venni, akkor szétfagy az nvidia illesztõ program 😊
A logikát nem értem, hogy ettõl miért lett jobb, de marha nagy segítség volt, KÖSZ!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Akik eljutnak odáig azok általában értelmesek és tudják hogy hogy kell használni egy nehéz tankot.
AMD Semprom 140 2,7Ghz
3 Gb ram
GA-M61PME-S2P alaplap
Integrált GeForce 6100
Fps 10 körüli, játszható.
A másik gép az 7300gt videokaris, kb 4 éves amd proci van benne hasonló mint ez csak régebbi, na ezen már tökéletesen megy 20-40 fps-el.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Még egy megoldás van, neten ránéztem, feszültség emelés nélkül 3,6 ghz-re húzták többen is a q9400-at (ennyi nem is kellene). A kérdés az lenne, hogy itt a memória szinkronban fut a processzorral, tehát alapon 8*333 a CPU, akkor a memória 2*333 = 666-on megy, vagy független tõle? A ramom 800-as kingston. Ha emelem az FSB-t mondjuk 440-ig, a memória ugrik 880-ra, vagy esetleg ez alaplapon állítható? Fontos-e a szinkron a dual channel mûködés miatt?
(utoljára AMD-nél voltam képben tuningban, ott sokat számított, hogy szinkronban menjen.)
Kösz!
ON