World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szia,
pillanatnyilag minket koncentrálnak amerikai tankokra. Amikor készek
brit, francia és japán jármûveket fogunk hozzáadni. Ami a másikat illet
nemzetek, õk egy hosszú perspektívák."
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Together we'll fly someday...
a KV is halomra lõtt mindenkit, amikor még csak kb vele egyszintû panzer4-esek, t34-esek voltak az ellenfelei...
Per Aspera Ad Inferi.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
szal alap torony+gyors ágyú vs 2.torony + 122-es írtólassú csõ
Lõszer: 150 vs 1050: úgy gondolták a játék készítõi hogy azzal hogy erõssebb csõt használsz megnövekedik a túlélési esélyed ergo nem halasz meg nincs 10k javítási költség. Ha életre játszanánk akkor a nagy csõvet tenném fel 😊, de bakker pénzre játszuk és ha úgy játszok ahogy kell -20k csak a lõszer, valamennyire biztos megsérülök ez kb 6k, ennek ellenére ha a csapat balfék akkor ki is kapjuk és minuszba is vágtam magam. Ezzel szemben a kicsi csõvel lõhetek vakon bátran "eltünt" célpontra, mert olcsó. Torny gyorsaság kb felére esik a 2. toronnyal, ami kihatással van a jármû mozgékonyságára is. Egyedüli pozitivum a 2. torony tán 30 méterrel messzebb lát :p
Azt nem tudom megmondani mennyire vagyok jo vagy rossz jatekos, Sunrider a nevem a jatekba is vegyel fel contactra es nezzunk par hero/achi-t.
Így született meg „Sztálin döntése,miszerint törli a nehéz harckocsik gyártását. Sztálin azt követõen határozott így, hogy a P. A. Rotmisztrov tábornokhoz hasonló tapasztalt parancsnokok elítélõen nyilatkoztak a KV-1-es mozgékonyságáról és fegyverzetérõl. A nehézharckocsi-programot 1942 második felében leállították.
Akit érdekel a téma
A feljövõ panel nagyon hasonlit a rapid training-re, az a különbség hogy a tetején van két lenyiló menü, ahol kiválasztod milyen tankra szeretnéd átképezni az embereid.
Itt, ha kiválasztod a 300gold opciót (ami hibásan azt irja hogy 75%) akkor fogod az embered veszteség nélkül átképezni. Ha ingyen próbálod, akkor 19% minuszt kap az illetõ.
Szóval, lehet jobban jársz ha egy vadi új embert rapid tréningelsz 300g-ért 75%-ra.
Megmondom õszintén hogy majdnem feladtam, a haverok tartották bennem a lelket 😊, és éreztem hogy tényleg az idegrendszerem határán vagyok 😊 ezért megtartottam és minden nap játszok vele 3-4 partit amolyan "jellem" fejlesztõnek. Mint pl az amcsik a bézbólt. 😄
Ti mennyire használjátok a premium lõszert?
Pedig tigrist már automatice HE-vel lövõk, hogy gyulladjon ki/robbanjon fel, de sose jön össze. Sunrider, gyere már egyszer velem szembe vmi csatában 😊
Nem az van, hogy ha meglövik egybõl elszáll 6 féle modul meg kigyullad a tank...Persze, néha van ammo rack damage, meg ha közel süvít el a tüzérségi lövedék, ugyan úgy lángra kaphat a motor mint bármi másnál.
De elöl igen vastagon páncélozott, ezt nagyon jól ki lehet használni és a 105mm L/68-as ágyú sem éppen gyenge 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
You don't want a Tiger.
Trust me.
Save yourself the frustration. Go Panther.
Special beta tester :anyone with "Special Beta Tester" means they have been playing since the RU beta and have months more experience. So yea, trust ramp4ge.
De kar hogy ezt nem talaltam meg hamarabb
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
(gondolom ezér nem engedte low priority ra tenni)utána ... örülsz te is 😊
Bár vistába nembiztos pont ilyen mer nekem win7 em van de gondolom nagyon nem változott..
Egyébként a játéktól fps ugrándozás nélkül is agyrákot lehet kapni <#eplus2>#eplus2>