World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Marmint, a belinkelt kepek a picasa oldaladra visznek, ahol a tankos albumba bekerult ket kep, amin valoszinuleg a lanyaid vannak. Csak szolni akartam, hogy ne mbiztos, hogy meg akartad osztani oket 😊

Together we'll fly someday...

Boron Power
OFF

Ha már Titkolt Ellenállás, akkor a Hoth páncélosai se egy rossz szám:
link

ON

Ha van rá igény!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Me0w
A csaladi fotokat is meg akartad osztani? 😊

Harmadszorra csak összejött! Bocs!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Cukii
Ejj az utolsó fájl sérült! Nem engedi letölteni

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Cukii
KÖssssziiii! Már rég kerestem!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

TOMSILENT
<#mf1>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

datango
Sikerült a magyar harckocsis könyvet is felrakni, de sajnos csak igy darabokba engedte.

(rar ba van csomagolva, nincs kód csak kikel tömöríteni!)

Kellemes Olvasást <#circling>

Meglett "végre" a Jagdpanzer IV. Hát a Stug után egy rakás ..... 😄 Hiába a nagyobb löveg mintha vonzanám az ellenséget, úgy lõnek ki ahogy nem szégyelnek. Jajj de sóvárgok a JagdPanther után 😊

Bár lehet hozzá kell szoknom ehhez ha tényleg lesznek japán harckocsik is egyszer 😄😄

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

XenHai
Tank Destroyers Trailer
Fasza ez a célkereszt a vidiben!
XenHai
Azt a kurva <#banplz>
Kopiati

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

XenHai
Megint ezek a negatív hullámok !! <#mf2>
Eszembe jutott itt a Tigris káromlás után egy részlet egy fantasztikus filmbõl 😄 Kelly hõsei végén mikor Csodabogár megvette a Tigrist 😊

-"..., de h ezt a tankot megvetted komplett õrült vagy."
-"De mikor olyan gyönyörû tank."
-"Egy kalap szar."

😄 😊

XenHai
Köszi!
Ulvar
Én erre startolnék 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

datango
nincs mit.
Találtam egy másikat aminek a neve: "Magyar királyi honvédség fegyverzete" sztem az is ilyen lesz csak a magyar tankokkal.
Volt mégegy valahol az angol nyelvû volt. na majd megnézem!😊

TOMSILENT
Ez valami állat zene 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

XenHai
Jó kis cucc nincs még belõle több <#taps>
Barrett 50 Cal
Köszi szépen😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

XenHai
Ez is zsír!
TOMSILENT
Hogy ez mekkora szar. Ne vedd bunkóságnak nekem ez nem tetszik...egy ww2-es játékba nem ilyen zene kell....<#levele> <#szomoru1>

ez se rossz 😉 panzerkampf
sabaton 4ever 😊
XenHai
Mázlis! Szerintem inkább ez!
Ulvar
Orbitálisan nagy mázlista lövés. Hidd csak el.

Eagle16
Akkor jól jegyzed meg ezt a kilövést, mert valószínûleg nem lesz több ilyened 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kopiati
Néha úgy érzem ez a dal nagyon illene a játékba😄 Fire

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Na csak azoknak akik nagyon szidták a kis Hetzert! Beszereztem egyet és a második csatámon sikerült is vele kilõnöm egy King Tiger-t igaz 30% élete volt de hát na.
datango
Sziasztok , korábban irtam, hogy akit érdekelnek ezek a harckocsik , azoknak feltöltöttem egy rendkívül jó könyvet! Aki akarja érdemes elolvasni.

Hackocsik

TOMSILENT
Ez is komoly videó....

Afrika Korps

TOMSILENT
0:39-nél mekkora hatalmas ágyú van... az szép....

Original Panzerlied

Hát azt már nem hallani kell hanem nézni h égsz el 😄 😊

Ulvar
Játékba? nem kell zene nem hallom ahogy az arty löveg felrobbantja egy lövéssel a 30-40el mozgó tankom. 😊).

Eagle16
Én elõször azt hittem hogy a macskánk nyávogott 😄D Még rá is néztem mi baja van szegénynek 😄

Csak Leopardos felderítõ küldetésen szoktam zenét benyomni, mert a többinél ha veszítünk idegesítõ lesz a muzsika 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kopiati
A legjobb játékhangXD a kutyaól adja ezt a hangot...mindig mosolyt csal ember arcára...

Boron Power
Még melózok 😊
De kben egy régebbi jcsr-es is játszik ezzel, a belsõ fórumon a legalsó topicban esett már szó róla.

XenHai
atya jösz ts re ?
Me0w
Dehogynem... 'Enemy spotted. Ricochet! We just lost a track! Bail out! This vehicle just had it!' =)

Boron Power
El kell találni a megfelelõ hangerõt, hogy a harci zaj is szóljon, de azért az nem rossz, amikor azt zúzzák a füledbe, hogy "panzer elit, burn to compete, never retreat" az jót tesz a beleélésnek.

XenHai
A háttérben ezt is lehet hallani ! Én is sabaton + red alert ruszki zenék 😄
Én átmentem egy kerten és kutyanyüszítést hallottam az egyik pályán.Mondom WTF legyalultam egy kutyát?XD Aztán egy következõ meccsen ugyanott megint hallottam.Érdekes miket raknak bele a játékbaXD
Torzonborz
zenét hallgatni csata közben ???

van e szebb zene mint a lánctalpak csikorgása, a lövegek morajlása, fém hangja a fémen és a robbanás melyet halálsikoly követ.

ugyan már , ezzel semmi sem ér fel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hehe 😊 Nekem is favorit a Ghost Division 😊
de a Panzer Battalion, Talvisota stb. is adják hozzá a hangulatot 😊

Boron Power
Én is Sabatont 😊

Illik hozzá a zúzós zene és a legtöbb szám témája is.

Pl. egyik kedvencem a Ghost Division, Erwin Rommel 7. páncéloshadosztályáról szól:

Link

Kicsit érdekes kérdés de kíváncsi vagyok rá ki mit válaszol 😄 😊
Játék közben a játék eredeti zenéjét hallgatjátok avagy külön benyomtok valamit (ha igen akkor mit)?
Én például Sabaton-ra szoktam zúzni 😄 😊