418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Nem hinném, megvéd a véletlen csapattárs sebzéstől, meg hirtelen felindulásból elkövetett team killtől. Persze még így is sebzek néha kollégát, ha beleszalad. Kizárólag Aslain'sban lévő módokat használok, ami az itteni adatok szerint a legnépszerűbb. De biztos tele van tiltott módokkal. Reportolj, ha gondolod. :-)
  • Angelus1991ster
    Az a safe shot mód úgytudom felkerült a nemkívánatos módok közé.
  • Userx2
    1700 körüli WN8-al nem a játékos volt retard, hanem viselkedése. Pár bekapott blind shotért nem lőném meg a csapattársam, csak ha statb*zi lennék. Nálam van safe shot, nem tudtam visszalőni. Ilyenkor kitolom a csávót, hadd kapjon még.
  • joe662
    Szegény nem bírta egyedül feldolgozni,hogy mennyire retardált
  • asolyom
    Nekem nagyon tetszik. Igaz, hogy nagyon papír, de szinte biztos, hogy a legjobb T6 med ágyú van rajta.
  • Userx2
    Team killes visszajátszás
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.01.05. 13:41:40
  • suba53
    Nekem is a T6 medben ül a négy csaj. A rádiós még a barakkban várja a bevetést.
    Remélem mire elérem a nyolcasokat, addigra összejön még egy csaj egyéni küldikből.
  • suba53
    Én még akkor vásároltam pár díszt, amikor még nem volt lehetőség konkrétan kiválasztani, hogy mit akarok.
    Vegyes saláta volt, volt olyan több is, ami már megvolt, és máshova nem lehetett berakni. Csúcsdísz például.

Ha úgy veszem, hogy ott a kidobott pénzemért legalább az arany kompenzált, amire igazából nem volt szükségem, akkor most
    legalább tudható, hogy ha megveszed a kívánt díszt, akkor tutira megvan a tízes szint.

Ennek fényében akár meg is érheti, csak a díszek ilyen mértékű árkülönbsége túlzó szerintem, még ha annak megfelelő mennyiségű aranyat adnak is.

Ja, és egyik dísz mellé sem nyertem semmi pluszt.

• Rammsch31n
    áhh értem... kösz, hogy szóltatok... nekem fel sem tűnt... :) most 300 forint nem a világ azért :)

Tudom... a 300 forintos dísz kellett csak :DDD szerencsére... a vicc az, hogy vannak más már nem felhasználható 5-ösök is... de hát ez van.

így legalább nem kell annyi kreditet grindelni majd... illetve nem is kell mert van 10 millióm csak kevesebb fogy el belőle... :"D

Az reális lehet, hogy a 8-asba felkerülő bulldogot ha akkor adom majd el, akkor drágább lesz, mint 7-esként? :DD
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.05. 13:20:36
  • opati
    Ha nincs szükséged aranyra, akkor ne fizess ezekért a csomagokért! A két napja linkelt összeállítási variációk segítségével bárki ki tudja rakosgatni a hiányzó díszeit. 16-a még messze van ám. Napi max. 10 csatával meg lehet szerezni az összes elérhető csomagot. Csak nem szabad ész nélkül fejlesztgetni őket, hanem szépen össze kell gyűjteni és a végén egyszerre fejleszteni, a megadott sémák alapján.

Rammsch31n: Arra vigyázz, hogy 330 forintos csomagban csak a gömbdíszek vannak! A girland, a csúcsdísz és a fa alá való csak drágább csomiban kapható. Viszont tutira megkapod, amit szeretnél.

Ja, és aki magasabb szinten játszik az ne mondja már, hogy nincs szüksége aranyra. Na jó, aki klánban aktív, annak lehet bevétele ebből, de a random usereknek csak a vásárlásból van aranya...
    Utoljára szerkesztette: opati, 2017.01.05. 13:13:47
  • Sunsetjoy
    12.30-tól nyílt meg ez a lehetőség, január 16-ig. Előtte úgy volt, ahogy mondod, 12.16-tól 12.30-ig - most ez bővült.
  • Rammsch31n
    jééé... köszi... korábban random lehetett venni csak, nem?? legalább is én nem emlékszem, hogy ennyire specifikus lett volna...
    na mind1 300 ft-ot meg ér... ugyanis vizsgaidőszakban nincs időm annyit tolni. :D
  • Sunsetjoy
    Nos, igen, van, akinek jól jön, van akinek felesleges. Ez mindenhol így van, nem lehet mindenkinek egyszerre jó. Nekem is csak ez egy véleményem. De a csomagképzés mikéntjével van a bajom.
    Máshol is láttam már ilyeneket, még az előző rendszerben is volt olyan, hogy könyveket vettél volna, de csomagban kaptad kommunista szerzők agymenéseivel :)

Játékcsomag oldalon, meg ilyesmiken látni olyat, hogy x összegért az első szint játékait kapod meg, y összegért választhatsz(!) egyet a második szintről, stb. Egy kis céllövölde-felhang van a dologban...

Ha pl. olyan lenne a honlapos shopban megvásárolható prémtankok vásárlása, hogy 3 lehetőséget bejelölhetsz, ha gondolod, abból jönne ki a végösszeg. Természetesen jó, hogy van basic csomag csak tankokra, de a fentebbi csomagok zártsága kissé lelombozó.
  • asolyom
    Hát majd meglátom. Most egyelőre csak T6 mednél vagyok, amibe 4 csajszi kell, és ez a tank tetszik is. Az ajándék csajok nélkül nem is vágtam volna bele a svéd tankokba, mert nem volt kedvem (meg időm) legénység húzással kínlódni, de így sajnáltam őket parlagon heverni a barakkban. Ezért aztán a T6 medet free xp-ből kihúztam. A Leo fürge kis tank egy tierrel feljebb, de ugyanazt a 75-ös ágyút kapja, mint a Strv 74, csak gyorsabban tölt, viszont a szórása rosszabb. A 105-ös meg hát nem egy sniper ágyú, igaz ha betalál, akkor nagyot szól.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.05. 12:57:25
  • Userx2
    Csak annak lehúzás, aki nem akar már goldot használni prém nap vásárlásra. Én a Skorpiót és a Libertét is közepes csomagban vettem.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.01.05. 12:52:14
  • Sunsetjoy
    A tankok mellé pakolt aranyak, küldetések meg fogyóeszközök csomagoknál nincs áru-kapcsoltabb, lehúzósabb náluk.
    Ez azokhoz képest kutyafüle.

Ja meg az, hogy in-game shopba mióta nem került be prémtank (és nem is fog több fajta). Hogy ha nyersz mondjuk (mondjuk én nem) aranyat, akkor nehogy felhasználd prémtankra, vedd meg zsetonér' :)
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.01.05. 12:50:32
  • Userx2
    2300-ért biztos nem csak 1 díszt kapsz. Kaphatsz mellé 1000 goldot, vagy 30 nap prémet, vagy Pz. B2 prém tankot, esetleg ha nagy szerencséd van egy M46 Patton Kr.-t.
    Biztos lenyúlás? Kipróbálhatod. Én nem fogom, mert azokat a díszeket mind kigrindeltem már.
  • suba53
    Így levezetve valóban kapsz értéket a pénzedért, de erősen árukapcsolással.
    Ha egy véletlenszerű díszt veszel, akkor az 300.-Ft körül van, és bármilyen dísz lehet benne, a hiányzó is akár.
    Ha nincs szükséged aranyra, akkor miért is fizetnél 2300.- Ft ot egy darab díszért?
    Erősen lenyúlós a dolog.
  • opati
    Az 1875, illetve a 940 golot tartalmazó csomag 1,23 Ft/gold áron van, a 275 goldos csomag 1,2 Ft/gold áron.
    Ha csak goldot veszel, akkor 1000 gold 1,3 Ft/gold árra jön ki, 2500 gold pedig 1,22 Ft/goldra.

A "sima" gold vásárlásnál semmit sem kapsz, a csomag vásárlásnál legalább a hiányzó díszt beszerezheted, de esélyed van egyéb nyalánkságokra is.

Ezek után megkérdezném, hogy miért pofátlanul drága?
  • suba53
    Pedig megéri, hogy meglegyen mind az öt. A rádiós például kelleni fog felsőbb tierekben.
    Valamint ha mindkét ágat fejleszti az ember, akkor 8-9-10 ben mindkét ágon 3-3 fős személyzetre lesz szükség.
    Ha megvan mind az öt, akkor már csak egy csaj kell az egyéni küldikből hozzá, és szuper legénységgel vághat neki az ember mindkét nyolcasnak.
  • suba53
    Most dedikáltan megveheted a hiányzó darabot.
    Ha csak egy függő dísz hiányzik, az a legolcsóbb. A többi pofátlanul drága.
    https://eu.wargaming.net/shop/2017/#
  • suba53
    A 150mm-es re gondolsz?
    Én alap löveggel használom, mert annak az átütésnek elég kellene lenni mindenre, de valóban én is azt érzem, hogy túl sok a pattanó.
    Mindegyik löveg ki van már fejlesztve, és az L/61-es 128mm est tervezem feltenni, mert tényleg bosszantóan sok luftot lő.
    Az L/61-es löveggel mi a tapasztalatod?
    Én a nagyobb átütésű, gyorsabb lövegeket preferálom a nagy alfa ellenében.
  • opati
    Miért is ne lenne biztos? Lehet kapni speciális csomagokat, amiben meghatározott díszek vannak. 4-4 csomag a fához és a hóágyúhoz. ha tudod, hogy mi hiányzik, akkor azt kell venned. Csak egy picivel drágább, mint a sima arany vásárlás, de tutira megkapod a hiányzó díszt, ráadásul még itt is van esély Patton KR-re, meg plusz aranyra, prémre, egyébre...
  • asolyom
    Valahogy én is így vagyok vele. Kb. sejtettem, hogy a svéd lövész punci úgysem lesz meg, így átképeztem azt a felesleges rádióst. Bánta némi arany, de nem érdekel.
  • Rammsch31n
    Ja... de közel sem biztos, hogy azt kapom, ami kell... van már V-ösöm... 3 is, ami nem jó ahhoz az egy helyre. ;)
  • Angelus1991ster
    Az MM (MaMMon) isten kegyes volt a PapírTigrissel.

[/spoiler]
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jelenleg antikrisztusi korban van az emberiség. Erről én nem tehetek.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.05. 01:25:24
  • endrodiz
    Szerintem rettenetesen szanalmas ez az antikrisztusos duma. Te elvezed, hogy egetheted magad itt ezzel a szoveggel?!
  • Angelus1991ster
    Meglehet bármikor az az egy hiányzó, amikor csak akarod. Rajtad múlik, csak venned kell az anikrisztusi csomagból.
  • stork13
    T28 MT-12-t (2k sebzés, gyújts ki valakit )sem gondoltam, hogy ezzel lesz meg:

Hiába, jó még az öreg a háznál.
  • Gyuszopapa
    Ma elbucsúztam a AMX 13-75-től.Szép volt jó volt de elég lett a sok pattogásból.Sok light IM küldetést segített kiválóra végrehajtani.
    1880 vn8 lödöztem össze vele.Kicsit már ki van öregedve a játékból mert aktív spotra nem igazán alkalmas jól esne neki egy kis ráncfelvarrás.
    Ma ledupláztam utoljára.
    Az egyik mai csatám:
    Természetesen vereség.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.01.05. 00:01:57
  • xotyi
    Nem, nem volt spot dmg-je meg semmi, megnéztem direkt, max annyi hogy lehalászott 2db 1 szinttel nagyobb tankot, hát köszi... jó sokat tett hozzá...
  • Rammsch31n
    nekem jó lenne, hogy a 10-est is olcsóbban vegyem meg... :D
  • HTS s3rg1nh00
    lehet spottolt/blokkolt utána,én azt vettem észre a spot egy mennyiség után elég sokat számít xpben...
    tegnap megkaptam egy zöld gyerektől hogy illegal mods,ban stb...mintha nem tudná,hogy jobb kattal van autoaim a játékban,nem csak modpackban
  • Plata
    Nekem még vagy 5-6 de kb leszarom.
  • Rammsch31n
    Na már csak 1 karácsonyfadísz kell a 10-eshez... soha nem lesz meg. xD
  • Plata
    Hogy jót írjak most rúgtam úgy szájba egy prém AMX M4-et hogy azóta is a protkóját keresi.

Jah a javítási költség 0.
    Jah és a sebzés 300 méternél nagyobb távolságról 2464.
    Varázshegyen voltam nuku bokor mégsem vettek észre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.04. 20:06:00
  • xotyi
    Öhm... az miért van hogy én csináltam közelharcban 2242 sebzést 10es medekbe, feltartottam a két top játékosukat de mivel platoonban voltak nekem meg csak megtépázott 8-as támogatóim, így rámjöttek 1perc :44-alatt megdöglöttem, a kedves 9es társas T54E1-ünk akinek finoman jeleztem hogy már jó lenne ha végre elhagyná a bázist és jönne ha mást nem is ,de akkor a létszámot növelni,hogy az ellen ne essen ránk, szép komótosan odacammogott és kilőtte a két medet egy-egy lövéssel, én mindezért kaptam 515 base xp-t a kis barátom az E4-ben ezért a két potya killért meg összesen 782 dmg-ért kapott 556-ot... Ezen most jobban felhúztam magam mint hogy az arty full HP-ról kirakott a csatában:D
  • Gyuszopapa
    De hogy jót is írjak meglett a toplöveg a WTlavorpanzer4-re és érezhetően jobb lett nem pattan annyit.
  • Plata
    T49 te,írtam is.
  • R3nton
    Mivel voltál, T-54?