418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #385448 Az előbb Leo-val harcoltam,kettőt tudtam beleküldeni t49-el mielőtt meghalt,körülötte randalíroztam és pattant rólam az összes lövése.
-
Userx2 #385447 Tegnap volt egy jó pattintós csatám, amiben a Type 59 egész csata alatt fosta rám a prém (drága) lőszert. Csak akkor lőtt be, mikor a tornyomat hátrafordítottam. 241 pennel nem bírta átütni a frontomat. :) Annyira op az a tank, mint az E-25. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.01.04. 19:26:03 -
Plata #385446 Ma nagyon tuti csapatok vannak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #385445 Jézus srácok,elegem van a kempelő állatokból.Jön az ellenség ezek meg ülnek a picsájukon a bázis előtt,centurion ax láncába belelövök mikor felmegy dombtetőre,385 sebzés plusz nuku lánc,le sem szarták,ott áll láncolva sok buzi előtt és semmi,jönnek a többiek is jagdtigert megint leláncolom tuti helyen de nem,menekülnek hátra még jobban. -
Az xvm-et nem kell ahhoz leszedni, hogy megszabadulj az esélyjelzőtől. Az aktiváló oldalán egy kattintás, és már ki is van kapcsolva.
A minap láttam egy olyan játékost, akinek az volt a neve (valami ilyesmi): Player_vs_29 (és nem is volt rossz játékos, ketten megfogtunk egy oldalt vele)
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.01.04. 18:51:32 -
asolyom #385443 Én régen kikapcsoltam az előjelzőt. Csak a csata utáni képernyőn írtatom ki, de sokszor így is előre látható az eredmény a csapatok összeállításánál. Főleg amikor rengetegszer amolyan összeokádott MM van. Pl. Himmeldorfon 2-8 HT balansz. Ha az ellenfélnek egy marék káposztalepkénél több IQ-ja van, akkor az ilyet simán lehozza. -
stork13 #385442 Akkor szedd le az xvm-et. Már eleve befolyásol pszichésen mielőtt a meccs elindulna. -
Plata #385441 Bakker,eszement mákos lövést csináltam,idióta O-ho vagy 400 méterre volt a pálya másik végén,leugrott a szikláról inkább mint hogy meghaljon,én meg rálőttem a francból,épp hogy csak a csücskét telibe találtam,de sikerüüült.
Utána meg ezt lőttem.Ezt már le fotóztam,az előzőt nem lehetett volna.
Gyuszopapa #385440 Kapásból megmondom 90% biztosra a csatákat a legelején.Elég megnéznem kik milyen tankban ülnek.De az esély jelző csak egy támpont. -
stork13 #385439 Kapcsold ki ezt az esély jelző baromságot. Teljesen hülye adatokból próbál meg saccolni, köze sincs a valósághoz. Max csökkenti a morálod ha keveset ír ki.
Próbáld meg célként lesebezni a saját hp-d és ha sikerül te mindent megtettél. Ja és ne felejtsd el, ha egyedül játszol 1 vs 29 van.
WoT mottóm: "Kutyában, nőben és csapattársban nem bízunk..."
-
asolyom #385438 Amíg élt a személyes tartalék mindennel megkaptam a +2 tiert, amint lejárt egyből top tier lettem.
-
Gyuszopapa #385437 Ja agyhalottak ellen.Kipróbáltam,nem venném meg.Valakiknek jár gyenge ellenség.
Ma mentem egymás után 12 csatát 5-ös T-34-el.Van screenhot mielőtt kérdezné valaki.1-szer voltam saját tierű csatában.
Másnak is ez van?Nem reggel nem éjszaka hanem du 3 után tehát játékos is volt.Ja és zömében 27-45-ös esélyekkel. -
Plata #385436 Passz hogy mennyi wn8-a van,ilyen snob modok mint xvm meg hasonló nincs fent,jah semmilyen modom sincs. 
Nem tudom kik vették meg type-ot de szerintem mostanában csak agyhalott használja.M41-el nem ez volt az első,volt hogy két másik t8 tank volt vele és szarrá lőttem őket.Múltkor szerintem be is raktam a képet. -
Plata #385435 Engem egy csapattárs lőtt szarrá mert szerinte noob vagyok,Emil1-el volt,egy igazi fasz,a bázison kempelt,mellesleg e75-öt két tárból nem tudta el találni.
stork13 #385434 GG, szegénykémnek van majdnem 700 WN8-a.
Ez a kör azért nem cibálja nagyon meg a Type nimbuszát.
-
asolyom #385433 Megint megtudtam, hogy noob vagyok.
Szerintem nehezen emésztette meg, hogy "zöld" létére egy STA-1-ben ülve egy -2 tieres Strv 74 megszívatta. 
Desmodromic #385432 Azért nem olyan rossz az! Tegnap twitch-en néztem Sheldon-t, vagyis bocs Mr.Scheff-et, egymás után két 200.000 feletti kört ment vele. -
Plata #385431 Egyébként mi a bánatos isten nyila van ma?
Nemzetközi horgász nap?
Állandóan fisherman bay-t kapom. -
Plata #385430 Igen múltkoriban írkálták itt valakik hogy mennyire erős meg szuper páncélja van. -
Lokker #385429 Lényegtelen a Legenda mindig is OP marad, tök mindegy mennyire lett szétnerfelve attól még OP. -
Angelus1991ster #385428 Tier 9-es Type 59 azért OP :D -
yossarianHUN #385427 Mondta bárki is, hogy OP? Mikor megjelent, akkor volt az. -
Plata #385426 Arty jó móka,anélkül unalmas lenne.
Jah ennyit arról hogy a type 59 milyen op tank.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
M41-el 1v1-ben lerendeztem a búráját.A sineken futottunk össze,8 lövésből 7 átvitte,közvetlen közelről harcoltunk,ez a fütyi többször mellém lőtt. -
besti #385425 Az artik szerepe még a WoT-ban a "balanszolás" is, már olyan értelemben, hogy a jó játékosok/erős tankok legyengítése/kinyírása. Az artista "ösztönösen" a jó játkost lövi, illetve, ha gondolkodik is, akkor a nehezen kinyírható tankot.
Ha lettek volna artik ebben a csatában pl. #385351, akkor nem ez lesz a végeredmény (egy tier 7-es volt, de hamar kiiktatták). Ha nincs arti, több ilyen meccs van, bár ez nem tudom miért fáj a WG-nek. -
Megamax #385424 Jaja a Japó heavy tankok lesznek a magas tier KV2 tankjai :D -
suba53 #385423 Ez csak merő véletlen. 
Ezek szerint már jó a géped. -
asolyom #385422 Milyen érdekes! Amint lejárt a személyes tartalék, mindjárt Nagy Kaliber, Szárnysegéd, Harckocsizó mesterlövész. Előtte csak a kínlódás.
-
besti #385421 A nagyobb átütés/nagyobb sebzés kombó is csak egy bizonyos (sarkított, "steril") helyzetben az előnyösebb. Kijelenteni, hogy az a jobb általánosságban, egyértelműen nem lehet. Ha nem így lenne az E-100/Type 5/Maus lenne a legjobb heavy az FV pedig a legjobb TD - aztán látjuk mi van a valóságban. Ezért van jól megcsinálva a játék, hogy nincs egyértelműen jobb vagy rosszabb megoldás és ezért tud változatos is lenni. Azt kijelenthetjük, hogy neked a nagy sebzés/átütés a jobb, nekem meg mondjuk a jobb a ROF/mozgékonyság, de "overall" nem lehet kijelenteni melyik a jobb szvsz. -
Igen, ez steril 1vs1 ről szól, ahol állnak egymással szemben egy placcon, gyakorlatilag semmi köze a tényleges játékmenethez. Ha a papírforma lenne a mérvadó, akkor a tankonkénti átlagsebzés stat helyezés azonos lenne a rof listással...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.04. 13:44:51 -
suba53 #385419 Én még nem vittem be Strongholdos csatákba, ( tier6-ban ott szoktunk csapatozni, ) de ki fogom próbálni.
-
besti #385418 Úgy értem, hogy azonos osztályon belül, nem pl. heavy vs. med. A medeknél pl. a russzkik a kis alfa, kontra mondjuk a leopard a nagyobb alfával. 1 v. 1 nincs esélye közelben a leonak, de távolról tud szép damage-t csinálni. Melyik a jobb? A grillét is megenné közelharcban a svéd TD, főleg, ha HE-t is használhatna :). T34-et pedig szerintem a Patriot elintézné könnyedén 1v1 (1-2 lánc lövés után a T34 tehetetlen, hiába nagy alfa).
Utoljára szerkesztette: besti, 2017.01.04. 13:26:57 -
Tegnap tier6 5v5 kupán nagyon bevált a kis fv arta, 4 cromwellel kiegészítve gyakorlatilag nincs olyan setup (kivéve ugyanezt) ami veszélyes lenne. Pl enszken 5 cromwell jött ellenünk, simán 5:2 -re nyertünk, én vittem :) a drágaszágot, első lövésem 400 körül volt :D összesen kb 1500-damage-t lőttem, egy félelmem volt csak nehogy a sajátomba lőjjek, ezért mindig úgy helyezkedtem minnél közelebb legyek de még pont ne spottoljanak kb350m , így már nem olyan lassú a lövedék hogy ne lehessen kiszámolni a szituációt (a lövedék becsapódását x méteren a legtöbb hobbi artis érzi, viszont az hogy egy kavalkádban pl 4v5 közelharcban ki hol lesz na azt nehéz megjósolni). -
na igen ha van hozzá páncél akkor lehet nyomakodni, pl. orosz t10 medek, de ha nincs mint a szinte az összes többi mednek akkor cseszheti a a rofját, az a heavy meg már amúgy is bajban van ha leforogja egy med, de nem a nagyobb rof miatt, hanem a med mozgékonysága miatt...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.04. 13:10:38 -
suba53 #385415 Ezekkel tisztában vagyok én is. De mivel a játék része, és a célomat csak úgy tudom elérni, hogy ezekkel is játszom, így nem sopánkodok rajta, hanem használom őket is.
A játékszabályokat nem mi alkotjuk, hanem tudomásul vesszük, vagy nem játszunk a játékkal.
De az teljesen felesleges, hogy bárkire prüszköljünk, aki a szabályok szerint játszik, akár a prém lőszerről, akár az artyról van szó.
Sokkal dühítőbbek, és rombolóbbak a csaló modokkal játszók, de mivel mi nem látjuk hogy éppen ki mivel csal, így nincs konkrét bizonyíték a kezünkben, őket nem lehet direktben szidni, lapulnak mint a sunyi csótányok.
Annak örülök igazán, hogy a WG elkezdte végre a "harcot" ellenük. Csak le ne üljön a nagy lelkesedésük.
Van 38 kifejlesztendő 10-es jármű, ebből 5 arty. Arányaiban sem annyira hangsúlyos. -
Jólesszaz, támogató egység lesz, stunolnak fele sebzés mellett, a stun ellen meg lesz skill-perk-fogyóeszöz stb. így nem lesz perma stun és one shot sem, addig baszkurálják amíg összejön...
A japó heavyk sztem nagyobb zűrt fognak okozni ha majd megkapják azokat az orbitális HE-t köpködő hajóágyúikat.... -
besti #385413 Hát, ezt én nem jelenteném ki ilyen egyértelműen. Szerintem snipe-olni a nagy damage a jó, közelharcra pedig a magas ROF. T34 mondjuk lő egyet amit akár benyel a lánc, a következőt már általában nincs ideje lőni egy meddel/magas ROF-ú heavyvel szemben (amik általában mozgékonyak is). Ha szeretsz másodvonalban támogatni - nagy alfa sebzésű prém tank kell, szeretsz a sűrűjében lenni - nagyobb rof-ú. -
Angelus1991ster #385412 Van az az érv, ami szerint az arty azért ilyen, mert minden ilyen online játékban van egy nagyot sebző kaszt. Pl. Start Trek Online-ban egy-két ilyen hajó, Plata biztos tud pár ilyet. Vagy régi kedvenc online játékomban, a Dekaronban az az óriás.
Szerintem a KV-2, O-I, ISU-152, WT osztály, halálcsillagok pont ezt a feladatott látják el. Az artyk nem erre valók.
Az arty-k átformálását meg sem próbálják, pedig vannak alternatívák. Ami meg a sandbox-on van az még félmegoldás sem. -
Még nem csiszolódtunk össze, kellene még hozzá jó néhány menet... de mostanában visszatértem hajózni :) Kevesebb az ideg :) -
Hát ja, de pl. ha megnézem a saját prémeimet töltésidő/átlagsebzés tekintetében a T34 el majd a dupláját sebzem az E25 al szemben..., a nagy alfa/jó átütés kombó a játékban sokkal eredményesebben használható mint akármilyen papíron magas dps, kivéve nyílván a táras lövegeket, a célpontok jellemzően nem várják meg hogy szarrálődözd a nagy dps-eddel, ezért pl. farmolni is sokkal kényelmesebb nagyobb alfa mellett 10 sec töltésidővel.... kíváncsi leszek hogy az új svéd puttyogtató td-k hogy tudják realizálni a dps potenciáljukat, amit eddig láttam kicsit lehangoló, szemben mondjuk a grillével ami abszolút sebzés rekorder és kötve hiszem hogy a svéd top td bármikor többet fog nála sebezni átlagban... -
stork13 #385409 Valamit valamiért. Tierjében 1 vs 1-ben megeszi bármi, mert kisebb a DPM és páncél nincs ami védhetné.
Azonban ha távolabbról játszom nem mindegy, hogy 240 hp veszteség mellett kiosztasz 390 sebzést. Betölt és újra. Az okosabb ellen ilyenkor odébbáll, a másik meghal. Vagy oneshot-tol engem az arty.
Végjátékban pedig jól jön a nagy alfa, mert a low hp-s ellenfélnek (250-350 hp) elég 1 lövés, nem kell +6 másodpercig szem előtt lenni.