World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Meg amúgy is, a te dallasi performaszod azért érezhető hatással volt életem folyására xD
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.07.02. 23:57:29
cyka blyat
Na ha ezt megénekelné valaki, tuti Xfaktor győztesnek szavaznám 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cyka blyat
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Jó lenne egy kláncsati ahol kereshetnék embereket platoonozni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 17:47:47
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vers, nem mindegy, kinek.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 13:46:40
angelus1991ster.blogspot.hu
Hát, nemtom hogy ebben a műfajban ez elfogadott e vagy sem, de engem az alábbi dolgok zavartak ebben az előadásban:
- rímek: fájdalmasan hiányoznak számomra a rímek, nagyon sokszor köszönőviszonyban sincsenek a sorok egymással. Néhol meg oyan szinten erőszakoltad bele arímet hogy inkább ne legyen:
pl:
úgyrepít a szíllel (?) mint a hajót a hátszél
ezitt a feketegyöngy ami mindent átszél...
- szótagszám: szintén összevissza változik, amit persze úgy ahogy kiküszöböl az hogy gyorsabban vagy lassabban megy a beszéd illetve hogy sokszor ugye nem lehet igazán elválaszani egymástól a soroka (egybe van folyva az egész)
- érthetőség: értem én hogy rap és ott hadarni kell meg nyomatni a nigga stílust, de én sztem a szöveg felét-két harmadát nem értettem. Igy igazából nem derült ki hogy mi lenne a szám mondanivalója, mit üzensz vele ("én vagyok a kemény tankos" vagy "szar a játék", vagy azt hogy a "nagyi is ezzel tolja"? )
- kéne vmi ütős refrén ami ugye esetleg többször is vissza-visszatér a "dalban", amire ugye lehetne zúzni. Ugye ez az ahol a közönség is be tudna csatlakozni, hiszen a menetközbeni reppet nem lehet üvöltve visszhangozni. Olyamire gondolok mint pl Ganxstánál a szesztilalom című számban van az a két sor hogy "szesztilalom ez a fogalom gyökér, szesztilalom a pia mindent megér". Itt lehet ugye kiadni a gőzt, ami reppelés közben felgyűlik az emberben.
Mittomén hirtelen vmi ilyesmi hogy: "Indítsd el a gémet, gyere velem szembe / Elkenem a szádat azt jön az exit battle". Jó lehet ez is béna 😊
Azért hogy legyen jó is: végeredményben egy kreatív munka amibe időt fektettél, és hálistennek nem kurvaanyázással meg bazmegolással van tele (hallottam ám hogyvan egy-kettő, de ezt a rap stílus kötelező kellékének tekintve el tudom fogadni, bár speciel jobban örülnék olyan rapnek ahol ez nincs - mint mondjuk animál kannibáléknál, akik tudnak úgy rappelni hogy hallgatható legyen minden korosztálynak)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 13:02:14
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.07.02. 11:50:40
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 11:33:33
Üres mod mappánál sincs 24X.
Ezt használom: https://flii.by/file/z0edgscnjlp/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.02. 10:25:02
Amúgy gyanús hogy lesz ilyenet, ha jól értelmezeam mit jelent nálad a "hátulról" nézés a világűrből (az zoom outnak hijják faluhelyen😊 ) azt ugyanis tényleg az avatarinputhandler kezeli. (normális esetben a kizoomolás mod az szimplán csak egy ilyen avatarinpuhandler fájl).
Pontosan melyik modot raktad fel - esetleg belinkeled?
Amúgy ja, ha küríted a modmappád tuti eltűnk a bugod.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 08:59:06
http://wotreplays.com/site/index/nation/2/type/2/level/5/tank/783/version/48/
magyar-orosz nemzetiségű adja elő?
Budai Attila videó alatti hozzászólása <- jujj XD
A beszéd összetettsége miatt többféle beszédhiba különböztethető meg. A terminológia nem egységes, ez megnehezíti a rendszerezést.
Kiejtési zavarok: pöszeség
Ritmuszavarok: hadarás, dadogás, pattogás, skandálás, mutizmus
Hangképzési zavarok: diszfónia és fonaszténia
Kapcsolódó nyelvi zavarok: diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia
Általános beszédzavarok: fejlődési diszfázia, afázia
A különféle beszédzavarok keveredhetnek is, és nem mindig lehet eldönteni, hogy melyik az elsődleges.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.02. 08:37:07