World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Na mára csak 6x zoomom lett, újratelepítést megkezdtem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Te szuperpiros vagy és ezért véd a noob protection. A haverod meg skilles játékos, ezért szivatja a játék alapból. <#eplus2>

Hali ! Lenne egy technikai kérdésem. Hol van az leírva, hogy valamely tank láncának lelövéséhez szemből mennyi Pen kell, vagy mekkora kaliber. Csak mert ma rám jött egy T29- és NEM tudtam szemből láncolni, sem AP-val sem APCR-rel -E25-ben ültem -. Mondjuk a delikvens egy bordó piros volt. De egyébként van erre szabály ? Előre is kösz.
joe662
Mert valòszìnü a szakasztársad még nem költött eleget a wotra,neki ez jär<#hehe><#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

mért van az hogy ha olyannal szakaszozok aki a meghívottam akkor folyton +2 tierbe dobál ha meg egyedül megyek akkor saját tier?
Antimat
Ugyan, hagyd már... 😊 Kozsó is tőlem lopja a dalszövegeit. 😛

Meg amúgy is, a te dallasi performaszod azért érezhető hatással volt életem folyására xD
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.07.02. 23:57:29

cyka blyat

Vazzeeeeeee... ez nagyon ott vóóóót. <#eplus2>

Na ha ezt megénekelné valaki, tuti Xfaktor győztesnek szavaznám 😊

Antimat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, vagy ha arty pléjer a srác, lehetne az a refrén, hogy "Még egy perc és érkezem, csak szétkenem a székletem." ÉS végülis ebben sincs trágár beszéd 8-)

cyka blyat

Bekopogtatok, hátha van üresedés 😊

voivod32
Én is ilyen kis szarokkal nyomom egy harmad accon, reward tankra utazom, úgyhogy el kell jutnom tízesig, de 4-6-osokkal farmolok.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Ja, a "fórumklánra" gondoltam. HOAX

Mi az a "nálunk"? Ha a fórum, innen nem nagyon sikerült senkit beszereznem, klánban meg nincs az acc...

voivod32
Miért? "Nálunk" nem találsz senkit?

Skacok, nem tudtok vmi kiképző jellegű klánt ahová elfér egy T5-T7 tankokkal szaladgáló gyenge WNjű account (ami mögött általában egy erősebb WNjű player van 😊 )?

Jó lenne egy kláncsati ahol kereshetnék embereket platoonozni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 17:47:47

voivod32
Amikor visszanyal a fagyi.... A GW Panther közvetlen közelről rámlőtt, de gold volt betöltve, és lepattant.... Kényelmesen kivégeztem.

voivod32
Sikerült! Nyolcadikra beadta, és még 3 killem is volt!

barret
Dehogy is! 😄 Azt szemelte ki,amivel éppen mész!

Bérbe vehet? reklámfelület...

voivod32
Úgy látom, ma az O-I-t szemelte ki a nyerhetetlen posztra ez a gennyes játék.....

voivod32
Igaz?! Imádom a művészetet! 😄

patchaou
Ez hatalmas XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
Gangsta Zoleeról jut eszembe! Így, sokkal élvezhetőbb. Én behaltam rajta.
Vers, nem mindegy, kinek.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 13:46:40

voivod32
Én is idézőjelbe tettem. 😄

Faith No More, Rage Against The Machine örök kedvenc! Amit linkeltél azt nem ismerem, elsőre tetszik.
Van refrén, rím, mondanivaló... az egy bekezdésre jutó káromkodás nekem már sok, de hát ez állítólag a stílus sajátja.

<#eplus2> Puzsér próbálkozott ezzel a műfajjal.

angelus1991ster.blogspot.hu

Puzséri maszkot felveszem azt ez jön ki belőle 😊

Hát, nemtom hogy ebben a műfajban ez elfogadott e vagy sem, de engem az alábbi dolgok zavartak ebben az előadásban:

- rímek: fájdalmasan hiányoznak számomra a rímek, nagyon sokszor köszönőviszonyban sincsenek a sorok egymással. Néhol meg oyan szinten erőszakoltad bele arímet hogy inkább ne legyen:
pl:
úgyrepít a szíllel (?) mint a hajót a hátszél
ezitt a feketegyöngy ami mindent átszél...

- szótagszám: szintén összevissza változik, amit persze úgy ahogy kiküszöböl az hogy gyorsabban vagy lassabban megy a beszéd illetve hogy sokszor ugye nem lehet igazán elválaszani egymástól a soroka (egybe van folyva az egész)
- érthetőség: értem én hogy rap és ott hadarni kell meg nyomatni a nigga stílust, de én sztem a szöveg felét-két harmadát nem értettem. Igy igazából nem derült ki hogy mi lenne a szám mondanivalója, mit üzensz vele ("én vagyok a kemény tankos" vagy "szar a játék", vagy azt hogy a "nagyi is ezzel tolja"? )
- kéne vmi ütős refrén ami ugye esetleg többször is vissza-visszatér a "dalban", amire ugye lehetne zúzni. Ugye ez az ahol a közönség is be tudna csatlakozni, hiszen a menetközbeni reppet nem lehet üvöltve visszhangozni. Olyamire gondolok mint pl Ganxstánál a szesztilalom című számban van az a két sor hogy "szesztilalom ez a fogalom gyökér, szesztilalom a pia mindent megér". Itt lehet ugye kiadni a gőzt, ami reppelés közben felgyűlik az emberben.
Mittomén hirtelen vmi ilyesmi hogy: "Indítsd el a gémet, gyere velem szembe / Elkenem a szádat azt jön az exit battle". Jó lehet ez is béna 😊

Azért hogy legyen jó is: végeredményben egy kreatív munka amibe időt fektettél, és hálistennek nem kurvaanyázással meg bazmegolással van tele (hallottam ám hogyvan egy-kettő, de ezt a rap stílus kötelező kellékének tekintve el tudom fogadni, bár speciel jobban örülnék olyan rapnek ahol ez nincs - mint mondjuk animál kannibáléknál, akik tudnak úgy rappelni hogy hallgatható legyen minden korosztálynak)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 13:02:14

Body Count, bár én nálam soha nem fordult még elő, hogy rappet akartam volna hallgatni 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

voivod32
Ja, ők is jók,meg persze Stuck Mojo, Mordred, stb, ha '"rap" -et akarok hallgatni.

voivod32
Ezt ismered?
https://www.youtube.com/watch?v=yCaLFxvfDEk

Rage Against The Machine is hasonló. Bár én is metál párti vagyok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

klán tag felvétel van valahol? esetleg ts címet tud valaki adni?
voivod32
Nekem meg ezt, vagy ezt. De a Clawfingert is szeretem, amúgy thrash, DM arc vagyok.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 12:26:02

Most látom, a doboson Budapest Rock & Roll-os póló van.
Nekem a rap féle féleség az ezt jelenti:

Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.07.02. 11:50:40
patchaou
Ha nekem sikerült kulturáltan megfogalmazni, akkor neked is menne 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
Hanem? Vagy nem akarod megbántani? Ja, igaz.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 11:33:33

Én is, de nemcsak ez a bajom.
voivod32
Ez jó volt! 😄 Én rühellem ezt a "zenei" műfajt.

Én tudnék, de nem biztos, hogy akarod hallani.
McFrost
Igen, kizummolás 😄 na az működik.
Üres mod mappánál sincs 24X.
Ezt használom: https://flii.by/file/z0edgscnjlp/

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem vagyok nagy híve ennek a műfajnak. De ez az angol egész jó... 😄 Olyan a hangzása, mint a RapBattle-nek, amit azok tolnak. 😄
patchaou
A spoiler alatti videónak jobban megértem a szövegét, pedig soha nem tanultam angolul :/ Van ahol fájdalmasan nem jön ki a szótagszám. A minőség sem a legtutibb. Ez nem fikázás, ha figyelsz ezekre, artikulálsz, stb, akkor még valami fasza dolgot is összehozhatsz 😊 Kicsit kevesebb orrhang és élesebb "r"-ek <#awink>

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.02. 10:25:02

Magyar adja elő
Ebben a topikbana azt írják az XVM a ludas, illetve a vele szállított avatarinputhandler fájl bugos. Szóval ha a te mod mappádban is van ilyen fájl (keress rá) akor ő a bűnös.

Amúgy gyanús hogy lesz ilyenet, ha jól értelmezeam mit jelent nálad a "hátulról" nézés a világűrből (az zoom outnak hijják faluhelyen😊 ) azt ugyanis tényleg az avatarinputhandler kezeli. (normális esetben a kizoomolás mod az szimplán csak egy ilyen avatarinpuhandler fájl).

Pontosan melyik modot raktad fel - esetleg belinkeled?

Amúgy ja, ha küríted a modmappád tuti eltűnk a bugod.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 08:59:06

Sose fogom megérteni, hogy feliratot a rap, és hip-hop számokhoz miért nem tűznek hozzá. A másik, hogy ezt a számot egy
magyar-orosz nemzetiségű adja elő?

Budai Attila videó alatti hozzászólása <- jujj XD

A beszéd összetettsége miatt többféle beszédhiba különböztethető meg. A terminológia nem egységes, ez megnehezíti a rendszerezést.

Kiejtési zavarok: pöszeség
Ritmuszavarok: hadarás, dadogás, pattogás, skandálás, mutizmus
Hangképzési zavarok: diszfónia és fonaszténia
Kapcsolódó nyelvi zavarok: diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia
Általános beszédzavarok: fejlődési diszfázia, afázia

A különféle beszédzavarok keveredhetnek is, és nem mindig lehet eldönteni, hogy melyik az elsődleges.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.02. 08:37:07

Sziasztok! Tudnátok erről valami véleményt mondani nekem? Skyki World of Tanks Rao
Próbáld meg egy teljesen üres mod mappával. Anélkül az egy nélkül azért lehet boldogulni, egy próbát megér sztem.

McFrost
Előre csak 8x zoomom van, hátra fele meg világűrből is tudok figyelni.<#nemtudom>

Ránéztem a júliusi ToT-ra és az E5 az. Jól emlékszem, hogy csak 1x volt szavazás a nehéz tankokról? Gondolom azt a sorrendet követik, ami akkor kialakult. Nincs valakinek ez lementve, hogy mi volt a sorrend minden típusnál?