World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit tudsz a klánháborúkról azóta amióta beszéltünk róla?Kb.2 hete.Tudom te nagyon benne voltál.😛
Nagyon el vagyok maradva infóktól.Ma belevetem magam.😄
Tegnap is próbáltam játszani.Reménytelen eset.Igy sose lesz IS-7esem.😞
Nem értem én ezt az orosz fóbiát játszatok azzal ha ennyire féltek tõle aztán kiderül ,hogy nem is annyira OP.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Together we'll fly someday...
2 hét szabi alatt jócskán lemaradtam,ez köszönhetõ a laggnak...
Nem olvastam még fórumot,de ez a szerverlaggal fog történni valami?Egyszerûen nem értem,hogy 1 hónapig minden jó és utána meghal a játék emiatt.
Ez a törlés nem lesz gáz.Legalább azt az xpt és lóvét amit rosszra költöttem jó irányba fogom fordítani.
Mikor lesz a törlés pontosan?
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Ezert a forumokon azt irjak, HE loszert erdemes hasznalni abban az esetben ha a celpontod jelentosen gyengebb mint te (HE sebzese nagyobb mint az AP-je, igy akar instakillelni is tudod a kisebbeket) vagy akkor, ha a celpont jelentosen erosebb mint te (ekkor az AP ugyis hatastalan, a HE meg kicsit tudja sebezni es jo esellyel akar fel is gyujthatsz egy Tigrist 😊 )
En a PZIII-ason es a Stug III-on hasznalok nagy kaliberu (sebzesu) kis penetration erteku agyukat HE loszerrel, es nekem is olyan erzesem van, hogy tobbet erek vele mint az allandoan dingelo APvel.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
És ez csak a német oldal. Ez elég sok idõbe bele telne.
De mindez attól függ, élvezetes lesz-e a teljes játék. Jönnek-e új térképek, milyenek lesznek az úk játékmódok, a klánrendszer, a szerver stabil lesz-e, stb.
Ha pénzem lenne, és is fizetnék , most rögtön.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mondjuk fene tudja, 10 hónapig biztos nem fogom tolni. De a 10 dolcsis havidij sem sok... speciel én már most befizetném, kell az a premium.

100 dollár egy évi prémiumért? Az nem sok. Jobban megéri mint havonta 10 dollár.
Persze csak akkor, ha lesznek új térképek, nem lesz gond állandóan a szerverrel, stb, stb.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Package "commissar" - $ 50
For $ 50 you get 12 500 gold and exclusive tank A-32
Package "Commanding" - $ 100
For $ 100 you get 25 000 gold and exclusive tank Pz V / IV
------------------------------------------------------------------------------
Team Worldwide tanks announces the special shares. Within 7 days anyone can buy a premium account and the game of gold at a significant discount. The choice of the players are given one of three packages payment:
Package "lieutenants" - $ 10 (10% discount)
For $ 10 you get a premium account for one month and 250 gold.
Package "Captain" - $ 50 (SAVE 20%)
For $ 50 you get a semi-annual premium account and 1250 gold.
Package "generals" - $ 100 (Discount 30%)
For $ 100 you get an annual premium account with 2500 gold and exclusive tank Pz V / IV.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
most mar csak arra várok hogy lejöjjön<#vigyor2>#vigyor2>
Másfél héten belül annyi az accountoknak?????
Nem tudjátok hol lehet beta kulcsot szerezni?
Mert mar a hivatalos oldalon regisztráltam vagy mi de nem küldtek semmit csak azt hogy megkapták a jelentkezésemet.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>