World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Together we'll fly someday...
3 fõs party ? Ezt hogy érted ?
Kb. 1,5 hét múlva jön egy patch amibe többek közt lesz 2 új pálya meg jobb csapatelosztás ill. 3 fõs party.
Nos végre találtam vmi fórumot ami mûködik is, ezzel a játékkal kapcsolatban.
Nekem csak annyi a véleményem hogy szuper játékot raktak össze. Tetszik, csak a pálya berakás tud idegesíteni. 4x egymás után 1 pályán elég unalmas tud lenni, na meg a csapatelosztás. 😄
Jelenleg 2 tankom van: JagdPanther na meg persze a Ferdinand. 😄 Nekem a TD jön be.
Üdv
Igazad van,ez egy játék,ki nem xarja le mit lehet menet közben,tapasztald ki a tankod és rájössz hogyan kell lõni,de ott van ez a fránya lagg,mikor céloznál vagy menetben vagy állva és mikor lõsz már ott sincs.Na ez az idegméreg nem a cián.Ne mondja nekem senki,hogy a szerver karbantartás miatt laggol...már sokkal korábban kezdte el.
Visszatérve a WOTra ez egy játék a valóságban nem mentek a Pz 3ak 68 km/h val és nem volt "super" Pz 4 se de még sorolhatnám ,hogy a tüzérségrõl ne is beszéljek. Ez ilyen persze néha én is anyázok de ha másra nem is arra jó ,hogy az emberek utánanéznek milyen is volt xy tank a valóságba olvasnak utána és okosodnak talán egy kicsit.
Beni521 erre meg sem éri reagálni<#szomoru1>#szomoru1>
Gondolj bele egy Hetzerbe 40 skuló fért.
Éles helyzet van és még menet közben pufogtatok a céltalanba,hogy felfedezzenek és fogy a drága lõszer.
De addig nekem ez off,mig nem kapunk erre választ.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
spiczi91 neked meg ajánlanék néhány olvasásórát itt senkisem beszélt pontos lövésekrõl...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Az más kérdés,ha az életemre törnek mit csinálok.
De ebbe nem megyek bele,mert hiányosak a tudásaim ezzel kapcsolatban. 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Márpedig a menetbõl oldalirányú tûzelés az giroszkóp nélkül gázos (meg lehet a visszarúgás sem tett volna jót oldalról).
Itt is írják, 7. oldal:
http://mhtt.eu/hadtudomany/2009/2009_elektronikus/2009_e_6.pdf
9000 méteres távolságig lehet tüzet nyitni tüzérségi távmérõ alkalmazásával.
Tömeges célok vagy nagyméretû páncélozatlan célok ellen 5000 m-rõl lehet tüzelni.
A löveggel csak álló helyzetben lehet lõni.
Csak azt lehet tüzelõállásnak nevezni, ha a harckocsi homloklemeze szemben áll a célponttal.
A lövedék alacsony röppályája miatt különösen ügyelni kell a saját csapatok feletti tüzeléskor.
A homlokgéppuskával 200 méterig, a toronygéppuskával 400 méterig érdemes tüzelni, tömeges célpont esetén 800 méterig.
Kicopy-ztam a wikibõl.
Micsoda baromság már bocs 😄
Követ téged az egész wehrmacht akkor biztos megálsz mer hogy csak akkor szabad lõni mi? 😄D
De mint józan paraszti eszemmel el is tudok gondolni.Menet közben zötyög a tank elölre oldalra mindenhova és kap egy löketet hátra...nem hiszem el,hogy ez nem tesz kárt másrészrõl a pontosságot is kétlem.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Ellenszer,gyorsan lõdd a lánctalpát ki és akkor nem kerülget,utána kapjon 1et a hátsójába.😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egy biztos,a tigrissel csak állva lõttek.Ez tuti.Olyan lökete volt hátra,szétesett volna az igy is kényes jószág.
Ha menet közben eltalálsz egy tankot csak szerencse,netgyorsaság kérdése.😛
Viszont a T-34 belassult...nemtom mit csináltak vele,de már nem az a elfogóvadász.😛