World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Thawk (5:01:57 pm) The patch will be in less then a week and a half, + the soft wipe + an announcment containing a surprise which many people will like

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A többiekkel ellentétben én a 7.5cm KwK37 L/24es ágyút (rövidcsövõ) preferálom, kizárólag HE lõszerrel töltve, mivel a célpontjaim a többi scout meg az ellenséges arty.
Én úgy szoktam, az elején az elsõ percet a saját zászlómnál töltöm, és az ellenséges scoutokat - ha jönnek - rizikómentesen megpróbálom levadászni (olyan mint a Need For Speed).
Ezután már kb látszik, hol jön az ellen. Namost, én ott próbálok áttörni, ahol kevés ellen jön, és igyekszem megkeresni az ellenséges arty-kat (a legtöbb pályán könnyû kitotózni melyik bokorban bújnak 😊 ) és kapnak közvetlen közelrõl finom HE-t. Gyakorlatilag nem egy arty-t ramminggal is ki lehet nyirni.
Ha megvan az arty / vagy nem is volt, akkor a következõ célpontok a Tank Destroyerek - hiszen ha közel kerülök hozzájuk, már nem tehetnek sokat ellenem.
Ha ilyet se látok, akkor megyek oda ahol a legnagyobb a bál, lehetõleg az ellenség háta mögül közelítve, és adok annak akit csak látok. A HE elõnye, hogy nem kell penetration, igy még nagyobb dögöket is tudok sebezni 1-2% erejéig, ami nem sok, de mivel jóval magasabb ellenfeleken van, ezért igy is sokat ér.
Together we'll fly someday...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Jó kis gép a Tigris,csak tudni kell használni😊
én itt csak notifications-t látok.
Per Aspera Ad Inferi.
Ez az adott tankhoz kötött XP. Namost, ha frissen researcholtál és úgy lettél elite tank, akkor valószinüleg ez az XP 0 közeli érték. Ha harcolsz, szépen megy felfele - ha nem kapcsoltad be a fast training módot. Ebben az esetben ugyanis az XP a legénység képzésére forditódik, tehát nem fog nõni a not distributed xp.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
A fordított V alakú irányzék melyik része mutatja hova lõsz?A lövés a szárak közötti területre megy vagy oda ahol a csúcs van?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ha sikerül oda beszorítania, akkor a saját maga feláldozásával, de gyõzelmet hozhat a többieknek.
Azt mi van ha beszoritod? Forog a tornya 😊
Hát komolyan, ez az IS4...
Tegnap 2x futottam össze egymás után egy IS4-essel (ugyanazzal a csávóval). Szart az bele hogy hátulról lövik VK-k is, úgy pattant le minden róla.... a végén õ maradt, meg mi 5-en (PZIV, VK3600-as vagy 2, egy Arty meg tán egy PZII), manõverezgettük ki, õ nem is mozgott csak a tornyát forgatta utánunk, azt igy is kicsinált mindenkit kb 2 perc alatt, az Arty meg kifogyott a lõszerbõl 😊
17%-on maradt a csávó, és a végén 10 killje volt összesen 😊
Brutál.
ezt kéne be rakni nekem a jelzésekhez a nagy V helyére de lehetõleg ,hogy átlátszó legyen a fehér részen ! Meg oldható?Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog