World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
scoutolj, vagy a többi light tankod próbáld levadászni.

Per Aspera Ad Inferi.

Forolto
Itt nem érzés kérdése,hanem csapat.

Hiába vagy pro,ha a csapattársaid noobok a játékhoz.Ez addig volt jó,amig te uraltad a pályát.A tigrisem is ütõs volt addig amig a többieknek a közelébe nem volt ilyen szintû tankja.Most gyere a tigrissel,mikor IS-3,4 Maus-ok jönnek szembe.Városi pályán kívül egy nagy nulla az a tank.

Prémium-ra vált,és Panzer III-al ne harcolni akarj. Rohanj mint a mérgezett egér.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok! Kérnék egy kis segitséget.PzIII-nál tartok.Elfogyott a pénzem.Bedobott a Tigrisek közé.Esélytelen igy a játék, mert megsebezni sem tudom õket.Mindig kinyirnak.Bárhogy számolgatom, legalább egy hónap mire tudok venni valami normális tankot.Hogyan lehet ezen mihamarabb túllenni? Rettenetesen idegesitõ.Elõre is köszi.

Már ki van fejlesztve,csak a pénzt kell hozzá már összegyûjtenem😄
Barrett 50 Cal
Gyûjts csak szorgosan a KT-re,mert nagyon megéri😊 Brutál jó tank.A homlok páncélról sokszor csak úgy pattognak a lövedékek még a nagyobbak is XD

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Barrett 50 Cal
Majd ráérzel😄

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Akkor te nagyon pro vagy,én ezt nem tudtam még mecsinálni vele😄
Barrett 50 Cal
Ez érdekes mert én pont a Tigrist használtam pénzkeresésre(fullos Tigrist) és nekem rengeteg hasznot hozott prémium acc-al v nélküle.Többet is szedtem össze mint vk3601-el. 1,2 milla összejött vele egy nap alatt prémiummal + 75000 exp 😊

Forolto
Az IS javítása is nagyon drága,a lõszert aranyért számítják.A 122mm skulóért sokat kell perkálni.
Marhasok exp kell a fejlõdéshez.Csak a motor upgrade 26K.

Premiummal is elég veszteséges a cucc.Sose védekezz vele.Kicsi tankra ne pazarolj.
Felfejlesztve nem gáz a cucc,jobb mint a tigris,perket mindenféleképpen rakj fel rá.
Orosz közepes tankot kell csinálni.Most mindenki a T-44-re hajt.

Jeffjohnson
Hát szerintem meg nem ugyanis Plusi pont Panthert használja pénzkeresésre amikor anno Tigrissel szívott ez volt ami vitte a szekeret most is ez van Maus mellett ezzel keresi a pénzt amikor nincs prémium. T-44 is ilyen ezzel szedem össze a pénzt ha kell valamire.

Me0w
A Panther nagyjavitasa 12k, upgrade nelkul lassu, mint a szar, nem fordul, es az alap agyu sebzese borzalmas. Teljesen upgradelve is szar, minden atuti (~300 meccsen 1 steel wall jott ossze) es nagyon gyenge minden subsystem rajta. Premium nelkul 10 korbol kettoben van nyereseg, a tobbi 5-8k veszteseg. Nagyon kiabrandito.

Together we'll fly someday...

Hát párduccal ugyan nem játszottam azt majd megmondja milyen akinek van,viszont ha a Tigris felé orientálódsz akkor csalódni fogsz a legelején.A Pz IV nemrossz kis tank a VK3601 meg sztem egyenesen az egyik legjobb medium tank viszont az alap Tigris nagy szívás.Legalábbis ahhoz képest,hogy heavy tank nagyon érzékeny szal még egy Pz IV-es is veszélyforrást jelent neki.Viszont ezt úgy tudom a következõ patchben orvosolják.Szal nekem nagy csalódás volt fõleg mikor nem volt felfejlesztve.Mikor meglesz az új torony meg a legnagyobb 88-as csõ akkor már jobb a helyzet viszont ott is taktikázni kell vele,hogy túléldd a kört.Én azt ajánlom neked,ha mégis a Tigrist választod egy tankot tarts meg magadnak amivel tudod majd fedezni a Tigris javítási költségeit.Mert az 10k legalább körönként és míg nem tod felfejleszteni addig tuti elhullasz a meccsekben.
Achmed927
Kell a francnak ruszki tank. Elvbõl nem játszok azokkal. Fom játszik vörös csillaggal az oldalán. :S

Amúgy Párduc lesz eldöntöttem. 😄 Ferdi-n meg van minden.

Ulvar
IS 7re gyûjts.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Me0w
Mindkettovel szopni fogsz, szoval teljesen mindegy.

Together we'll fly someday...

Achmed927
Mire gyûjtsek ? Tigris vagy Párduc ? A Pz III-nál tartok. 😄

Ja és egyre többen jutnak hozzá már a mini-Maushoz és Maushoz.Sok olyan is aki cefet nem vágja a játék lényegét.Tegnap megadatott,hogy egyedül Tigrissel kilõttem egy mini-Maust😄 Bár kétségtelen,hogy kellett hozzá vagy 10 AP és 5 HE lövés meg az,hogy a vérpista úgy döntött a körülöttünk cikázó A-20-akra és Pz III-akra lövöldöz inkább amit nem kap el, míg én kb 12 méterrõl soroztam a tank hátsó részét.Ez ilyenkor,hogy gondolkozik??megy az ingyen killre míg vki sorozza hátulról és folyamatosan szedi le az életét???mikor 18%nál jártam akkkor fordította felém a csövet,hogy hoppá itt baj van.De ott már nem volt esélye annyit még ez a szar is kibír,hogy két lövéstõl be pukkanjon ki.Így kinyírtam.A társai meg nem jöttek segíteni gondolom azt gondolták úgyis akkora benga ezt nem lehet kinyírni.Szal veszélyes lesz ez a public része a játéknak😄
Na jah a KV-k sem az igaziak még.Fõleg azok a lomha dögök azzal a benga toronnyal.Asszem az alap KV-k azok.Na azok között lehet ,hogy egy rossz szóviccel éljek KV-darálást rendezni😄😄
Achmed927
A sima Tigris nem ellenfél annyira. A Tiger II az már komolyabb azért. AZ IS na az már ellenfél. 😄 Komolyabb banda a ruszki tankok.
Na de én maradok a TD-nél úgyhogy jöhet akármi ellenem. 😄 Meghalok meghalok, ha nem akkor kilövöm a fszba. 😄

Legjobb ellenfél a KV !!!!

Láttalak az egyik battle-be ha jól emlékszem valamelyik VK-val nyomtad.Végképp felhagytál a Tigriseléssel vagy csak így gyûjtöd össze a KT-ra az expet?😄

Amúgy én már kezdek hozzászokni ehhez a papírcirmoshoz.Ha egyedül mész meg vagy lõve viszont ha kísér pár med akkor van esélyed túlélni.Azért a 88-as akármit is mondanak rá eléggé erõs.A KT-hez már megvan az exp mostmár csak a pénzt kell összeszedni de asszem azt már a VK-val teszem😄
A lovegtorony forgasi sebessege, meg maga a tigris lomhasaga nem fuggvenye a lovegtorony kaliberjenek szerintem, IS-eknel nem vettem eszre hogy fel napba telne amig korbefordul a torony...
Ezt én is észrevettem. Sok "nagy" tankos meglát egy pzIII-ban és szinte érzed, hogy milyen örömmel veti rád magát. De mikor egy IS-el jösz akkor meg nem mer kijönni a ház mögül mert be van szarva lol. Sok ilyen játékos van...

A Tigris legnagyobb erénye valóban ez volt, hatalmas távolságból lõtte ki az ellenfelét.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

egyszerûen a 88-as nagyon csirke a játékban...

Az jo nagy baromsag, mert nem kap erte annyit amennyibe a golyo kerult neki. Masreszrol a Tigris meg mindig a legnagyobb szopatas a jatekba, fele annyiert mint amennyibe a tigris kerul mar IS-t lehet venni es annak mar 122-es agyuja van, a Tigris lassu, 25kmh a sebessege, lomha meg maxos motor/lanctalpal is, lovegtornya megint lassu, igazabol ha tenyleg ez volt a tigris, akkor csak azert lehetett jo a haboruban, mert nem volt ellenfele lotavolsagban es messzirol tudott campelni, amit annyira utalok a jatekban, kozelharcra nulla eselye van, akarmilyen medium tankal egy ugyes jatekos szejjelszedi, egy ket loves es mar a lasunal is lassubb lessz es onnan nincs tovabb. Mar nem hozongok, de ekkora csalodasnak nem tudom lenyelni, meg mindig
A leggyengébb tank legyen okos, és maradjon a nagy barátai közelében 😊

Jah vannak ilyen vérpistikék,általában õk hullanak el a legelõször ha egy kicsivel is logikusabban gondolkozó csapat ellen játszanak😄
Azért nagy piszkok, megkeresik Tigrissel a leggyengébb tankot, és nekiesnek.

XenHai
Hova csinálják az angolt amikor még a német és az orosz sincsen kész ! És van 1 tippem ,hogy az amcsi is eléggé hiányos <#schmoll2>
Achmed927
Ha létezik majd vmi magyar klán az sikítson már ide vmit. 😄 Thy. A Ferdimmel szívesen beszállok.
Gondolom honlap is lesz akkor. ... Gondolom én.

Jeffjohnson
Mindenki mindenki ellen. 1 nagy magyar klánt összetartani lehetetlen 2-3 közepeset már inkább megoldható.

Forolto
Ez is egy megoldás,de akkor nagyon össze kell dolgozni.

Azt viszont nem tudom,hogy a klánok melyik oldalt képviselhetik.Szövetséges vagy tengelyhatalmat.Vagy mindenki mindenki ellen van?

Jeffjohnson
Szerintem több magyar klán kellene szövetségben

Jeffjohnson
clanwar leghamarabb oktoberben lesz vagy a Live verzióban sem lesz benne hanem utána.

Forolto
Szerintem 1 magyar kellene és ennyi.minimum 15 max 100 tag lehet.
A huncsatin vagyunk ollan 30-40-en.

Aki bevállalja egy klán létrehozását és vezetését az lassan el is kezdheti.

Csúszik a patch,mai hozzászólás szerint amig nem jó addig nincs.Laggot oldják meg má.😛
Viszont az amerikai tank tree (összel jön) után készítik az angolt!
Tehát lesz fejlesztés még bõven a játékban.Laggot oldják meg má. 😛

S ha nem mondtam volna még:Laggot oldják meg má. 😛

XenHai
Ja ja lassan el kéne kezdeni szervezni a klánokat köv patchben jön ha jól tudom vagy nem??..
Forolto
A klánháború ilyen lesz.

Olyan WWII Online szerû térkép és harc a területekért.1 tankal 1 támadó és egy védekezõ harc,tehát ha alapból van 5 tankod akkor napi 10 csata.Városokért és nyersanyagokért plusz cuccokat lehet kapni,ha megtartod.Nagy buli lesz.

Bocs a lámaságért, de meddig lehet a bétával tolni? A játék megjelenéséig?

Boron Power
Kicsit még korai, de majd el kell kezdeni gondolkodniuk a fejlesztõknek, hogy mi legyen az, ami miatt a fullra húzott fejlesztések után is játszanak vele az emberek.
A klánozás jó ötlet, ehhez viszont kell egy belsõ ranglista például, de egy területfoglalós folyamatos háborút (térképpel, elfoglalt területekkel) is el bírnék képzelni, hadviselõ felekre rendezett felhasználókkal.

Cukii
Remélem 105milisig fel lehet majd húzni az ágyút és lesz 50 körül a sebesség, akkor nem lesz gond. Bár a T-54tõl tartok...

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Panther II - Panther II E 50

http://img166.imageshack.us/img166/6194/e501519an1.jpg

http://img299.imageshack.us/img299/576/e90e75e50tigeriiistigerfq9.jpg

Forolto
Naigen a sok oskolás otthon nyomja,de nektek is 2 hetetek van hátra...

Cukii
Na szerintetek így fog kinézni a Panther II?

http://www.hyperscale.com/features/2000/images/images_6/panthe8.jpg

Vagy így?

http://strangevehicles.greyfalcon.us/mauspic/pa3.jpg

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Cukii
délelõtt sosincs lag...

Forolto
Get used to it.Yes i know it is bad, but it can be even worse..
This is why this is not full release but BETA.If they dont do that now, and dont find soft spots, you will have game doing this all the time while you play.I say better finish this now and then have nice and smooth network traffic then to have to tweak something every few days once game is released.

Válasz a laggra...szerver karbantartás a nagy lóf****!

Boron Power
Van a játékon belül a csatornáknál "hun"-ra keress rá, és a torzonborz-ra csatlakozz. Ott a népek szoktak együtt játszani úgy, hogy valaki visszaszámol és egyszerre lépnek be a csatába. Az esetek többségében sikerül is.

Forolto
Örülnék neki,ha tudnék már végre játszani is...elég nekem a noob játékosokat elviselnem,mostmár a lagg is betesz...igy inkább marad az egy nap 1 csata. :/

lehet vhol "szûrni" a játékot hogy lehetõleg magyarokkal rakjon össze ? 😄

XenHai
gimpben hogy az istenbe lehet be rakni jelzést úgy hogy a tank színe legyen a háttér??..